Orijinalini görmek için tıklayınız : BLUTV ÖZEL YAPIM HD Kanalı ÜCRETSİZ olarak YAYINDA
BLUTV Yapımlarını içeren ÖZEL YAPIM HD kanalını tüm herkese şifresiz sekilde acmış durumda.Kanalda yayınlar sansursuz ve farklı tv içerik izlemek isteyen varsa tavsiye ederim.
2-3 gundur takip ediyorum özel yapımlar super ALEF-DOGU-PAVYON-CIPLAK-ACCANS-BOOM-BOZKIR-SOKAĞIN COCUKLARI-MASUM-SAHİPSİZ gibi diziler yayınlıyor super gercekten
Only the registered members can see the link
BLU TV Sitesinden online izleyebilirsiniz.İzleme linki Only the registered members can see the link
Not:Yayın ne zamana ücretsiz olarak devam eder bilgim yok.Kanal için BLUTV teşekkurler :emoji122:
Teşekkürler
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Teşekkür ederim
Blu tv de izledigim diziler ve yapımlarin kanalda olmasi gayet cok iyi.Ozel yapim tv yayinlarini begendim bu tarz kanallari ozledik sansursuz yayin icin tesekkurler tekrar
Bu kanali cok begendim yayın akışıda olsa iyi olurdu.Blutv yayın akısı vermesi lazım
mavişehirli
20-05-2021, 00:36
arkadaşlar...blu özel kanalının sansürsüz şekilde yayın yapışı muhteşem örnek...gönül isterdiki ülkedeki bütün tv kanalları avrupa televizyonları gibi sansürsüz yayın yapsın...yeni kanalda sadece yerli yapımlarmı gösteriliyo zira yabancı filimlerde oynamalı kesinlikle şahsi fikrim budur...!!!...
arkadaşlar...blu özel kanalının sansürsüz şekilde yayın yapışı muhteşem örnek...gönül isterdiki ülkedeki bütün tv kanalları avrupa televizyonları gibi sansürsüz yayın yapsın...yeni kanalda sadece yerli yapımlarmı gösteriliyo zira yabancı filimlerde oynamalı kesinlikle şahsi fikrim budur...!!!...
BLUTV AKSİYON ve BLU TV KOMEDİ Kanallarıda sansursuz yayın yapıyor ozel yapım içerikleri super bence
Kanalın muptelasi oldum.Alef bitti simdide behzat ç son sezonu yayinliyorlar super gercekten sansursuz kanal ozel yapim tv
bende niye acmiyor bu kanallar
bende niye acmiyor bu kanallar
Ssiptv-ottplayer-next machina-Android mobil tv de sorunsuz acıyor BLUTV OZEL YAPIM kanalı
Only the registered members can see the link