Orijinalini görmek için tıklayınız : UYDU CİHAZLARI İÇİN UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 3]
Yeni konumuza buradan devam ediyoruz
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (SSİPTV-Android Destekli Cihazlarda)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için BURADAKİ (Only the registered members can see the link)ayarlara bakabilirsiniz
Only the registered members can see the link Dosyamızdaki bazı İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için seyretmek istediginiz tv kanalını daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden belirli süre sonra kaldırılmaktadır.
Only the registered members can see the link USB veya Playlist editör ile dosyayı yukleyenler mutlaka guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmekte ,indirip kullanıcagınız cihaz ve uygulamalara yuklemeniz gerekmektedir.Dosya linkini yapıştırırsanız link calısmayacaktır lütfen buna dikkat ediniz.
Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.
Teşekkürler. Emeğinize sağlık
mantovanni
23-08-2021, 02:14
Teşekkürler.
Deville_ua
30-08-2021, 10:19
Teşekkürler
uydu listesini yükledim akşam a bakarım emeğe saygı
leylabulut
30-08-2021, 22:02
Süper max
M3U Dosyamız Güncellendi (01.09.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
doruk843
06-09-2021, 11:17
Güzel Paylaşım Teşekkürler
TaruMar38
06-09-2021, 16:06
eklenebilirse cok sevinirim
eklenebilirse cok sevinirim
Kanal isimleri yazmayalim ve istek olarak hicbir kanal eklenmemektedir.Telif sorunlari cikartior basimiza google dmca
Buradan istekte bulabilirsiniz Only the registered members can see the link
Çok güzel bir site emeği geçen herkese teşekkürler
Konu kurallarina uymayan mesajlar siliniyor.Free de olsa ucretsizde olsa kanallarin isimlerini yazmayalim
KONU KURALI 4= Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayınız.
cenginer
10-09-2021, 02:08
Teşekkürler.
M3U Dosyamız Güncellendi (13.09.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
flaşa yükledim akşama bakarım emeğe saygı bana şifresiz spor tv leri yeter
Osman322332
13-09-2021, 15:11
Tesekkurler
ayhan5353
13-09-2021, 21:55
Uydu cihazı tsk
akşam yükledim izlenimim emeğe saygı
teşekkür ederim. Elinize sağlık
M3U Dosyamız Güncellendi (19.09.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
aliuysal15
24-09-2021, 11:44
Çok teşekkürler.. Emeğinize sağlık..
Çok teşekkürler.Emeğinize sağlık.
fethi2014
29-09-2021, 22:35
Eline Emegine saglık
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.10.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
pala3402
02-10-2021, 00:10
emeğinize sağlık teşekkürler
Bkartal21
02-10-2021, 19:37
TV box I in kullanacagim.emeginize saglik
realymen75
03-10-2021, 10:42
selam sayın admin hayırlı çalışmalar.
sayın admin sizden bi ricam olucak bu iptv içine ***********kanalları ekleyebilirmisinz.şimdiden teşekür ederim saygılarımla.
selam sayın admin hayırlı çalışmalar.
sayın admin sizden bi ricam olucak bu iptv içine ***********kanalları ekleyebilirmisinz.şimdiden teşekür ederim saygılarımla.
İstek olarak hiç bir kanal eklenmemektedir.
realymen75
03-10-2021, 12:30
Cvp için teşekkür ederim hayırlı günler
Konudaki Dosyamız Güncellendi (06.10.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
devastater
06-10-2021, 16:40
teşekkürler
abdullahgncr
06-10-2021, 23:27
Eline emeğine sağlık
Merhaba. Hiremco Turbo cihazına yükleyemedim. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
Merhaba. Hiremco Turbo cihazına yükleyemedim. Yardımcı olabilirmisiniz lütfen.
Bu sekil bir cihaz kullanmadim ben ne sorunla karsiliasiyorsunuz kanallarin isimleri vs cikmazsa smarttv ler icin verilen dosyayi kullanin yukleme konusunu yapamazsaniz googleden arayin piyasa cok model var
Next 2000HD cihazda kullanmayı deneyecegim
Teşekkürler emeğinize sağlık
Kalibardi
08-10-2021, 19:54
emeğinize sağlık
Teamoore
08-10-2021, 19:58
Teşekkürler
kral8087
12-10-2021, 11:46
teşekkürler
teşekkürle telefon da deneyecegim
teşekkürle telefon da deneyecegim
Konuyu dikkatli okuyun bu dosya uyumlu degildir.Cep teline farkli konuvar onu indirin
Konudaki Dosyamız Güncellendi (15.10.2021) .
Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
cologlumurad
17-10-2021, 15:46
Android Box yaygınlaşması ile önem taşıyan bu dosyayı hazırlayan herkese teşekkürler.
Android Box yaygınlaşması ile önem taşıyan bu dosyayı hazırlayan herkese teşekkürler.
bu dosyayı kullanın
bluegeny
19-10-2021, 17:46
Tesekkur ederim ustamm
Emeğinize sağlık teşekkürler
Yeni konumuza buradan devam ediyoruz