Orijinalini görmek için tıklayınız : @aliharbiye adlı üyemiz vefat etmiştir
Farklı bir siteden haberi gördüm bakındım buraya da üyeymiş. Koronadan ötürü vefat ettiği söylenmiş. ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İlgili üye : aliharbiye;
gelişigüzel
24-08-2021, 08:11
allah rahmet eylesin
Zaten uzun zamandır yoktu sitede allah rahmet eylesin degerli bir arkadaşımızdı uydu işi yapıyordu sanırım .Allah ailesine sabır versin
allah rahmet eylesin forumdaşımıza
Çok degerli bir arkadasimizda bilim konularinda kendisinin yorumlarini ilgiylr takip ediyorduk.Allah rahmet eylesin uzuldum gercekten :facepalm_sf:
Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun. Ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim.
halil-04
24-08-2021, 18:48
ALLAH RAHMET EYLESİN
iyikosan
24-08-2021, 18:51
Mekanı Cennet olsun
korfez41
24-08-2021, 20:07
Bismillahirrahmanirrahim.
"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn." AMİN,
mekanı cennet olsun
yasargullu
25-08-2021, 00:49
Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun.
@aliharbiye (Only the registered members can see the link) arkadaşımıza ALLAH rahmet eder inşallah..mekanı cennet olsun..ailesine sabırlar dilerim...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
@Simba (Only the registered members can see the link) bu kesinlikle sürpriz değil, benim fikrim ya dünya dışı varlıklar, bu monolit ile ya haberleşme yada iklim durumu yada manyetik alan durumu ölçmektedir. yanii yaşadığımız gezegen hakkında daha fazla bilgi toplamak isteyip bu monolit' yapıp oraya diktiler, yada tamamen bu iş abd yetkililer tarafından bir seneryo oynamak yada dikkat çekmek için özellikle yapılmıştır. zira bu monolit'in her iki yasaklı bölgede dikilmesi bence normal bir durum değil. pekii farz edelim dünya dışı varlıklar bunu getirdi dikti yanii bunu gören duyan yada uydu üzerinde izleyen hiç bir şeymi yok. ya uçakla getirip dikmişlerdir yada yetkililer zaten bundan haberdar sorunsuz bir şekilde kendileri dikip bir haber yada dikkat dağıtma olacak bir şey için yapılmıştır. bana göre dünya dışı varlıklardan ziyade bu yetkili işi. bide monolit'in dikildiği yeri gördünmü utah çölünde sanki hiç bir iz bırakmadan yani kazı işi değilde monolit çapına göre, monolitin dikildiyi yeri kerletmeden toprağa geçirilmiş gibi duruyor. ama romanya'da dikilen monolit tam bir insan işiymiş gibi yer kirletilerek yanii normal bir ağaç diker gibi dikilmiş. ama bu iş tam bir muamma, zira yetkililer resmi açıklamada yapmamış bu monolit taş veya hangi maden ise analiz edilip, ne işe yarıyorsa bilebilirler. ya insanlarda çok önemli şeyler gizliyorlar. yada insanlarla alay ediyorlar. saygılarımla aliharbiye.
Allah mekanını cennet eylesin gerçekten cok üzüldüm üstad sana yorumlarınla gerçekten cok degerli biriydin bilim,uzay konularında cok meraklıydın ahir zamanda merak ettigin herşeye yüce allah (c.c) sana gösterir inşallah
ALLAH rahmet eylesin inasaallah
ALLAH rahmet eylesin günahlarını affetsin geride kalanlara metanet versin
Gerçekten hem şaşkınım hemde çok üzgünüm. :( Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet olsun İnşallah. Yakınlarınada Allahtan sabır diliyorum.
Gerçekten hem şaşkınım hemde çok üzgünüm. :( Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet olsun İnşallah. Yakınlarınada Allahtan sabır diliyorum.
Bende cok sasırdım ali üstad beyefendi kişilike sahipti kaç senedir sitemie uye bir ara modlukta yapmıştı.Bu korona cok canlar yaktı halen daha yakmaya devam ediyor.
uşaklı64
26-08-2021, 15:19
kardeşimize allahtan rahmet acılı eş ve yakınlarına sabırlar dilerim rabbim merhametiyle muamele eylesin inşallah allah rahmet eylesin.
Çok üzüldüm gerçekten..Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet olsun,Nurlar içinde yatsın...
aliharbiye
26-08-2021, 21:49
Merhaba , ben merhum ali öztürk ün kardeşi Mehmet ÖZTÜRK
Hepinize çok teşekkür ediyoruz ailece, ölenlerinize rahmet dileriz.
Merhaba , ben merhum ali öztürk ün kardeşi Mehmet ÖZTÜRK
Hepinize çok teşekkür ediyoruz ailece, ölenlerinize rahmet dilerim.
Valla bir anda gorunce sasırıdm umarım farklı kişidir diye ama ne yapalım allah geride kalanlarınıza sabırlar versin.Ali abiye üzüldük tekrardan basınız saolsun
aliharbiye
26-08-2021, 22:09
Allah razı olsun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, evet maalesef. Hala inanamıyoruz, şimdi köşeyi dönüp gelecek karanlığı sıyırıp gelecek diyoruz ama halen gelmedi, Gelemedi. Bekliyoruz, İnanamıyoruz
Allah razı olsun iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, evet maalesef. Hala inanamıyoruz, şimdi köşeyi dönüp gelecek karanlığı sıyırıp gelecek diyoruz ama halen gelmedi, Gelemedi. Bekliyoruz, İnanamıyoruz
Basiniz saolsun hocam.Uzun zamandir yoktu zaten koronadanmi hayatini kaybetti hocam?
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah rabbim tüm sevenlerine ve yakınlarına sabırlar versin.
selim789
27-08-2021, 00:56
Allah rahmet eylesin.
kayserli
27-08-2021, 11:20
ALLAH rahmet eylesin. ailesinin başı sağ olsun, mekanı cennet olur inşallah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşaALLAH
aliharbiye
28-08-2021, 22:55
Herkese Teşekkür ederiz, Ölenlerinize rahmet diliyoruz ailece, Allah razı olsun hepinizden
üzücü bir haber ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sevenlerine ve yakınlarına sabır versin
aliharbiye
30-08-2021, 21:40
Herkese Teşekkür ederiz, Ölenlerinize rahmet diliyoruz ailece, Allah razı olsun hepinizden
Sayin abim basıniz saolsun
aliharbiye
01-09-2021, 20:02
Allah hepinizden razı olsun, ölenlerinize rahmet dileriz
Tum taziyeler için teşekkur ederim şahsım adına üzücü bir durumda acıların tazelenmesi hepimizi yaralıyor tekrardan.Ali abimiz nikini kardeşi kullanacak bir nevi niki aramızda olacak konuyu kapatıyorum bu dunya sahte dunya zaten umarım gerçek ahirette bulusuruz tum dostlarla daha önce forumumuza uye eraslan -alfa 73 adlı uyducu arkadaşlarımızıda rahmetle tekrardan anıyorum