PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayardan İPTV Yayını Nasıl Yapılır?

laztaym
11-09-2021, 15:43
Bildigin on lar işte hepsi çakma işe yarayan yok sat on ne zaman yayında belli değil,diğer teleon logosu sagda olan sürekli link değiştiriyor,davulcu onu katmıyorum en fazla 1-2 hafta kalmaz isim değiştirir.Kısaca editorun dedigi gibi ONLARDAN HAYIR yok :)

Anladım sağlık olsun ben hepsini idare ediyorum hiç yoktan iyidir sen bana şu yayın yapma işini bi ogretsen olurmu simba usta

Simba
11-09-2021, 15:48
Anladım sağlık olsun ben hepsini idare ediyorum hiç yoktan iyidir sen bana şu yayın yapma işini bi ogretsen olurmu simba usta
Tamam olur bir musait zaman team viewer verirsin dosyaları indirelim sende yayın yap.Benim internet hızım iyi değil bir ara denedim yapamadım.Ama 4.5 g ile denemiştim yayın cok iyi.Upload ve net hızını ttnet speed test sitesinden ölç bakalım ustad buraya ekran goruntusu ver yapabilirmisin bakayım

laztaym
11-09-2021, 17:38
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

Tamam olur bir musait zaman team viewer verirsin dosyaları indirelim sende yayın yap.Benim internet hızım iyi değil bir ara denedim yapamadım.Ama 4.5 g ile denemiştim yayın cok iyi.Upload ve net hızını ttnet speed test sitesinden ölç bakalım ustad buraya ekran goruntusu ver yapabilirmisin bakayım

8 - 9 MG HIZ VAR INTERNETIM VAR

Simba
11-09-2021, 17:40
8 - 9 MG HIZ VAR

8 - 9MG HIZ VAR INTERNETIMIM O ZAMAN YETER
UPLOAD hızı ne kadar? upload ve net internet hızı yetersizse olmuyor ayrıca pc den yayın verince pc de calısılmaz hal geliyor ustad bilgin olsun :) sadece yayın verebiliyorsun zor işler ama yaparsın sen

laztaym
11-09-2021, 19:04
UPLOAD DÜŞÜK 1 BİLE DEĞİL NERDEYSE AMA İNTERNET HIZI 8 -9 ARASIDIR
UBUNTUR YÜKLÜ PC VAR

Editor
11-09-2021, 21:33
UPLOAD DÜŞÜK 1 BİLE DEĞİL NERDEYSE AMA İNTERNET HIZI 8 -9 ARASIDIR
UBUNTUR YÜKLÜ PC VAR

Obs studyo indir, loola.tv den uyelik al rtmp sunucu yayin agi adresi ve rtmp k ey veriyor sonra bunu obs studyo ayarlardan yayin cikis sunucu ayarlarina yaz goruntu formatini dusuk tut ve video hizini 300 kbs yap bak bakalim yayin verebiliyormusun.Youtubede var bunlarla ilgili video ogrenirsin zor isler ama pc den yayin vermek.Ben oyun icin kullandigim zamanlarda bile asiri kasiyor pc yi islem yapamiyorsun pc den

laztaym
12-09-2021, 00:26
UBUNTUR KURULU PC VAR ONA YUKLEYEMEZMİYİZ ???KULLANDIĞIM PC YE KURMAK İSTEMİYORUM ZATEN

Editor
12-09-2021, 00:27
UBUNTUR KURULU PC VAR ONA YUKLEYEMEZMİYİZ ???KULLANDIĞIM PC YE KURMAK İSTEMİYORUM ZATEN

Bilgim yok denemeniz lazim

laztaym
12-09-2021, 00:31
Bilgim yok denemeniz lazim

NASIL DENEYECEĞİZ ?

Simba
12-09-2021, 01:06
Bu mesajları konu yaptım diğer konu dagılmasın laztaym merak edenler için iyi bir konu olur inşAllah

Editor
12-09-2021, 01:13
NASIL DENEYECEĞİZ ?

Obs studyo indireceksin hocam.Ubuntu pc bilmiyorum nasil kurulur gibi?

laztaym
12-09-2021, 10:34
Bu mesajları konu yaptım diğer konu dagılmasın laztaym merak edenler için iyi bir konu olur inşAllah

Aynen öyle boyl3likle güzel bir ortam olur piyasada

laztaym
14-10-2021, 10:13
Fox kias tv uydudan yayın yapmama kararı almış umurumuzda mi değil 😂

Simba
18-10-2021, 21:00
Art amasya kanali yakında turksat uydusunda

Yasam tv bu gece 00:00 da turksat uydusundan yayına başlıyor
Aynı zamanda sözcü tv test yayınları yakında bitirip normal yayına gececek
bu konu yanlış olmasın ustad :)

Bu konu kapanmıştır ileride vakit olursa bilgi dahilince açarız