Orijinalini görmek için tıklayınız : Site Hakkında
kounuyu nereye yazacağımı bilmediğim için buraya koydum sayfaya girmek istedim karşıma bu yazı çıktı: Bağlantınız gizli değil
Saldırganlar Only the registered members can see the link üzerinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir (örneğin, şifreler, mesajlar veya kredi kartları). Daha fazla bilgi.....yani güvenli değil yazısı var
Şu an öyle birşey soz konusu değil öyle birşey olsa google mesaj atıyor siz tarayıcı cerezlerini silin mutlaka.Ayrıca biz alışveriş sitesi değilizki nasıl kredi kartını calacaz :)
Şimdi cektim ekran resmini GOOGLE CHROME dan
kounuyu nereye yazacağımı bilmediğim için buraya koydum sayfaya girmek istedim karşıma bu yazı çıktı: Bağlantınız gizli değil
Saldırganlar Only the registered members can see the link üzerinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir (örneğin, şifreler, mesajlar veya kredi kartları). Daha fazla bilgi.....yani güvenli değil yazısı var
Bendede herhangi bir sorun yok Ssl sertika sureside aktif şu an
anlayamadım vaktim olunca bakarım
anlayamadım vaktim olunca bakarım
Tarayıcıdan site ile ilgili çerezler var onu silin.Tarayıcınız virus kapmış olabilir.
Konu kapanmıştır