Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizlere Site Hazırladık.İPTVSEYRET İZLE (ÜCRETSİZ-ÜYELİKSİZ)
Only the registered members can see the link
İPTV KANALLARINI ONLİNE İZLEME SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ (Only the registered members can see the link)
Sitemiz şu an test aşamasında arkadaşlar.Kanalların token kullanmadıkları ve yayınlara izin verdikleri kanalları sizlere bir sitede buluşturduk.CANLI TV İzleme siteleri cok var biliyorsunuz.Simba modun verdigi özel iptv kanallarını bu şekil internet sitelerinde yayınlayanlar yok bir eksiklik olarak gördük.Umarım hayırlı olur
Sitede eksik gedik var zamanla düzeltecem inşallah :emoji106:.Yeni kanalları fırsat buldukca ekleyecegim.Sitenin kullanımı bilgisayarlardan daha iyi çözünürlükte izlenmekte ve kullanımı daha basittir.Bilgisayardan girmenizi tavsiye ederim.
Blog sitemize uyeliksiz izleyebilirsiniz.
Hayırlı olsun herkese ve supersatforum uyelerine iptv si olmayan ve basit kullanıslı bir ara yüz isteyenler için cok iyi olmuş teşekkurler Editör
senısevınce
15-10-2021, 16:20
Hayırlı olur inşallah basit bir uydu alıcısı YouTube IPTV xtream üzerinden izleme imkanı olan kişiler için kanal listenizi m3u olarak port eklemek mi gerekiyor
Hv.plt.bnb.
15-10-2021, 16:40
Tesekkurler
Hayırlı olur inşallah basit bir uydu alıcısı YouTube IPTV xtream üzerinden izleme imkanı olan kişiler için kanal listenizi m3u olarak port eklemek mi gerekiyor
Site uzerinden izleyebilirsiniz kanallari.Dosyalar supersatforumda mevcut fazlasiyla
Bilgi;
Siteye yeni kanallar eklendi.Katagoriler duzenlendi
super bir hızmet oldu sımba ustam yenı super bir kanal veriyorum onuda yerlerstirirsin uygun gorursen on numara kanal
super bir hızmet oldu sımba ustam yenı super bir kanal veriyorum onuda yerlerstirirsin uygun gorursen on numara kanal
Simba ilgilenmiyor diger siteyle .Ben ekliyorum bir bakayim da ver bakalim
Elinize sağlık çok teşekkür ediyorum
eses2613
23-10-2021, 10:03
Yaptığınız calısmalar cok güzel
emin.özer
23-10-2021, 11:15
Yaptığınız çalısmalar cok güzel
elinize sağlık hazır tv çok güzel
gerzeli57
23-10-2021, 13:53
Teşekkürler kolay gelsin
Yeni kanallar eklenmistir.Yeni sitemizi sık kullananlara eklemeyi unutmayın.
3 adet yeni kanallar eklendi.
jesse pikman
28-10-2021, 11:29
miboxa apk olarak indirilebilir mi?
miboxa apk olarak indirilebilir mi?
Hayır inmez iptv si olmayan ve bu işlere acemi olanlara acıldı bu site.Yayınları tüm bilgisayar-cep telefonundan izleyebilisiniz. kanalları izlemek isterseniz benim vermiş oldugum dosyalar var oradan indirip izleyebilirsiniz.
kayserli
14-12-2021, 20:01
teşekkür emeğine sağlık
6 yeni kanal eklendi:
NR1 ASK,NR1 DAMAR,NR1 DANCE,LIFE TV,HABITAT TV ve KEMAL SUNAL FILMLERI TV eklendi
TEKNİSYEN101
16-12-2021, 13:59
Emeği geçen arkadaşların eline sağlık.:emoji122::emoji122:
GS TV , MELTEM TV ,TVO ,AKILLI TV 4 adet bugun yeni kanal ekledim online izleyebilirsiniz.
Bu site sadece online izleme uzerine kuruludur.Onun harici iptv linkleri vs de yok surekli email geliyor bilgilendirme yapma geregi duydum.
veysellll
17-12-2021, 13:02
Teşekkürler
Emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık.
BBN TURK , MEKKE TV ,ARTI TV, NASA TV youtubeden verdikleri canlı yayın kanallari eklendi.
MEDYA 09TV,MEDYA 24 TV,MAR TV,HAYRAN TV,CIFTCI TV,A HABER ,TURKAY TV,AFYONTURK,SKY NEWS Kanalları siteye eklendi.
Ayrıca tv kanallarının M3U linkleri bolumu acılmıstır.
Only the registered members can see the link
İPTV KANALLARINI ONLİNE İZLEME SİTESİ İÇİN TIKLAYINIZ (Only the registered members can see the link)
Sitemiz şu an test aşamasında arkadaşlar.Kanalların token kullanmadıkları ve yayınlara izin verdikleri kanalları sizlere bir sitede buluşturduk.CANLI TV İzleme siteleri cok var biliyorsunuz.Simba modun verdigi özel iptv kanallarını bu şekil internet sitelerinde yayınlayanlar yok bir eksiklik olarak gördük.Umarım hayırlı olur
Sitede eksik gedik var zamanla düzeltecem inşallah :emoji106:.Yeni kanalları fırsat buldukca ekleyecegim.Sitenin kullanımı bilgisayarlardan daha iyi çözünürlükte izlenmekte ve kullanımı daha basittir.Bilgisayardan girmenizi tavsiye ederim.
Blog sitemize uyeliksiz izleyebilirsiniz.
Islerim nedeniyle girememistim baya seyler olmuş sitede tesekkurler editör
osmanonder
01-01-2022, 18:47
teşekkürler
VAN GÖLU TV ,CAMIA TV , YAREN TV , TJK TV ,MPL TV , NUR TV ,BENGU TURK TV kanalları eklendi.
yilmaz k.
03-01-2022, 22:20
guzel bir calisma emegi gecen herkese tesekkurler..
Musaseyit
04-01-2022, 17:12
emegi gecen ustalara herkese tesekkurler..
NASA TV 2 , CRI TURK TV,KANAL ORDU TV,ERCIS TV ,DUZCE TV
Siteye eklenmistir.
Alman kanalları ekleyebilir misiniz
Alman kanalları ekleyebilir misiniz
Hayır eklenmiyor yabancı kanallar
POWER AKUSTİK TV HD
POWER DANCE HD
POWER LOVE TV HD
POWER TURK HD
POWER TURK SLOW CANLI YAYIN
POWER TURK TAPTAZE TV
POWER TURK TV EN YENİLER