Orijinalini görmek için tıklayınız : SMART IPTV UCRETSİZ İPTV M3U DOSYASI [Konu 10]
SMART TV UCRETSİZ LEGAL İPTV [KONU 9] konumuza gösterdiginiz ilgi için teşekkur ederim cok fazla sayfa ve mesaj oldugu için bu yeni konudan devam ediyoruz.SMART TV UCRETSİZ LEGAL İPTV [KONU 10] Herkes için hayırlı olsun
YENİ KONUMUZA VE LİSTEYE BURADAN (Only the registered members can see the link) ULAŞABİLİRSİNİZ
OTAMATİK GÜNCELLEME URL'si HAKKINDA BİLGİ;
*Bu konumuzdaki bu iptv dosyasının otomatik linki sadece ELİT VİP uyelerine açıktır.Sitemize katkı yapmak ve ELİT VİP Ayrılacaklarından yararlanmak için BU KONUYA (Only the registered members can see the link) Bakınız
-Otomatik güncellemede dosya yuklemeniz gerekmez.Otomatik guncelleme alan iptv uygulamalarında sitemize girmeden guncellemeleri otomatik alabilirsiniz.
SMART TV FREE İPTV DOSYAMIZ HAKKINDA;
Only the registered members can see the link verdigimiz özenle hazırladıgımz iptv dosyası günlük değildir.Ücretsiz kanalların stabil linklerinden oluşmaktadır.Çalışmayan kanallar belirli bir süre sonra listeden kaldırılmaktadır.
Only the registered members can see the link TV ler için hazırladıgımız dosya uydu cihazlarına cogu modele uymamaktadır.Bunun için Uydu cihazlarına hazırladıgımız BURADAKİ (Only the registered members can see the link)aktif konuda olan dosyaları indirip yuklemeniz gerekmektedir.
Only the registered members can see the linkİPTV Listesi uygulamaları ve talimatları hakkında genel bilgiler için lütfen bu konumuza BAKINIZ (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link olan kanalların bazılarını görmek ve online izlemek isterseniz yeni açtıgımız diğer web sitesi hakkında bilgi için BURADAN (Only the registered members can see the link(%C3%9CCRETS%C4%B0Z-%C3%9CYEL%C4%B0KS%C4%B0Z)) öğrenebilirsiniz.
Only the registered members can see the link YASAL UYARI
Only the registered members can see the link verdiğimiz free iptv kanalların hepsi ücretsiz kanalların internet ortamında yayınlayan halka açık iptv linkleridir.İPTV üzerinden yayın yapan kanalların içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir.
Only the registered members can see the linkÜcretli Uydu Platformların Kanalları (Digiturk,Bein sports,Dsmart,tivibu) + Online Dijital Sağlaycıların (Exxen,Netflix,Amazon,Blu TV) içerikleri ve Yetişkin TV Kanalları kesinlikle smart free iptv dosyamızda yoktur.Bu tür içeriklerin yer alması kesinlikle mümkün olmamakla beraber forum kurallarına görede bu ortamda verilmesi yasaktır.
Forum kurallarına riayet etmeyen kullanıcılar siteden uzaklaştırılacak ve siteye girişimleri engellenecektir.İllegal oluşumlar hakkında soru sormak şu kanal varmı yokmu demek dahi kural dısıdır terettütsüz site ile bağlantılar kesilecek(uyelik ve ip adresi süresiz banlanacaktır)
Only the registered members can see the link KURALLARI DİKKAT;
Only the registered members can see the link dosyadan email aktivasyonunu yapmış ,yönetici onayı olan uyeler ve forumda en az 1 mesajı olan üyeler yararlanabilmektedir.Konu içersinde alakasız mesaj yazanların cevapları ve sürekli aynı şeyleri soran uyelerin cevapları silinecektir.Ayrıca konuya anlamsız ,emoji ikonu ve boş mesaj atan uyelerin uyelikleride 7 gün veya suresiz banlanmaktadır.
Only the registered members can see the linkİP TV listesi % 90 üzerinde calısan ve tamamen ücretsiz listedir.Çalışmayan kanallar silinmekte olup surekli guncellenmektedir.SupersatForum Download resminin altındaki linkden dosyayı indirebilirsiniz.
Only the registered members can see the linkÇalışmayan kanallar için ve listede olmayan tv kanalları için lütfen bu konuda yazmayınız.Biz iptv sağlayıcısı değiliz tamamen hobi olarak paylaşımlarımızı internette free iptv adı altında yayın yapan kanalları sizlerle buluşturuyoruz.
Only the registered members can see the link içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayınız.
Only the registered members can see the linkİPTV Kanal sahipleri listesine kanalları ekletmek isterse bize ulasın bölümünden kanal m3u linkini+logosunu bize yollayabilirler.
(Tamamen Kişisel playlistten yayın yapan ,ismi ve m3u linki degisen kanallar listeye eklenmemektedir.)
BAŞKA SİTELERE UYARI;
Bu liste supersatforum uyelerine özel hazırlanmış olup tamamen ücretsizdir.Başka forum ve sitelerde yayınlanmasını istemiyoruz emeğe saygı duyulmasını rica ederiz demiştik ama bazı karakteri bozuk site sahipleri buradan aynen konuyu alıp vermeye devam ediyorlar.
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link katagorilere ayırarak izleyebilirsiniz. (SSİPTV-Android Destekli Cihazlarda)
*SSİPTV uygulamasında listemizi katagorilere ayırarak izlemek için BURADAKİ (Only the registered members can see the link)ayarlara bakabilirsiniz
Only the registered members can see the link Dosyamızdaki bazı İPTV kanallarında kesintiler olabilmektedir.Kanalların kendi internet yayınlarında problem oldukları ve gidip geri geldikleri için seyretmek istediginiz tv kanalını daha sonra tekrar deneyiniz.Uzun zaman calısmayan linkler olursa listeden belirli süre sonra kaldırılmaktadır.
Only the registered members can see the link USB veya Playlist editör ile dosyayı yukleyenler mutlaka guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmekte ,indirip kullanıcagınız cihaz ve uygulamalara yuklemeniz gerekmektedir.Dosya linkini yapıştırırsanız link calısmayacaktır lütfen buna dikkat ediniz.
Konumuzdaki birinci mesajdan dosyayı alabilirsiniz.
ARKADAŞLAR MUTLAKA BU KONUDAKİ UYARILARI KESİNLİKLE KULAK ARKASI ETMEYİN; (20.EKİM.2021 TARİHİNDEN İTİBAREN)
İçeriki hangi uygulamalarda veya cihazlarda kullanacağınızı yazarsanız bu sitemiz açımızdan ve size geri dönüş yapabilme adına daha iyi olacaktır.Teşekkur,emoji ve kısa yazılan mesajlar spam görüldügünden silinmektedir.Buda daha sonra mesaj silindiğinden dolayı sitemizi tam anlamıyla kullanamama neden olacagından mümkün mertebe spam mesajlar yazmayın.Şimdiden teşekkur ederiz.
-Teşekkur
-Kısa Emoji
-Kısa Yazılar noktalama vs gibi yazılar silinmektedir.
-Kanalların isimlerini yazanların mesajları (GOOGLE DMCA kuralları gereği)
Bu silinince haliyle mesaj haneniz O olacagından site sizden tekrar mesaj yazmanızı isteyecektır.Bu döngü bu şekil devam etmesin ve GOOGLE bizi spam olarak görmeme adına mutlaka siz bunu hangi cihazda kullanıyorsunuz nerede kullanacaksanız bunu yazarsanız cok iyi olacaktırç
SeRSeRi_83
20-10-2021, 22:33
Emeğinize sağlık
selam yeni tv aldım servis ss iptv kurdu kanal eklenmesi gerekiyormuş nasıl olacak help
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
tv toshiba 4k android
selam yeni tv aldım servis ss iptv kurdu kanal eklenmesi gerekiyormuş nasıl olacak help
tv toshiba 4k android
SSİPTV sol üst köşede ayarlar var oradan kod al kısmından 1 kere kodu alın buraya yazın ben yuklerim buradan
Teşekkürler. Ben mi box 4k 'da kullanıyorum.
Elinize sağlık.
SSİPTV de deneyeceğim. Emeğinize sağlık.
6H94X
Ok yukledim ayarlardan tekrar kod alınki kimse giremesin artık .Oynatma listemden kanalları görebilirsin .SSİPTV den
KEMAL1912
22-10-2021, 15:21
eywallah
elinize sağlık. teşekkürler.
JVC 50" tv kullanıyorum. paylaşımlar için teşekkür ederim.
LG tv de ss-iptv uygulaması ile kullanacağım. Teşekkürler.
Vegas1907
23-10-2021, 01:40
Tesekkurler
serkanguzel
23-10-2021, 12:19
teşekkürler.
Adem554655
24-10-2021, 02:20
Harika bir forum.Emeğinize sağlık
Smart tvde kullanmayı planlıyorum. Umarım çalışır. Teşekkürler
Teşekkür ederim çok kolay gelsin
kabrax789
24-10-2021, 20:45
tesekkurler
Berkay123456
24-10-2021, 23:09
Teşekkürler...
oranburan
25-10-2021, 13:58
super,tesekkurler
falkan82
25-10-2021, 19:24
teşekkürler...
Erenarius
25-10-2021, 19:26
Deneyelim bakalım
_tayfun_
26-10-2021, 01:14
teşekkürler
Konudaki Dosyamız Güncellendi (26.10.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Bu hususu dikkat edelim arkadaşlar
ultron19
26-10-2021, 20:57
teşekkürler
mestanb1971
27-10-2021, 00:32
elinize saglık
fatih23023
27-10-2021, 00:42
Tesekkurler
emin.özer
27-10-2021, 10:46
selam simba hocam bizim burda herşey yolunda hem cihazlara hem tv lere yükleme işini artık yavaş yavaş çüzdük fakat bazı tv ler artık eski mesela bendeki 2016 şimdi buna ben getirip yeni porogram zaten bilsem anca yaparım bir SSİP yüklemek için gönlerce uğraştım zar zor yükledim bizim burdan kulandığımız poğram güzel çünkü kanal silmesi dizmesi herşey yolunda fakat şimdi düşünüyorum eğer biz paralı server alırsak yine kullandığımız bu sisteme ekliye billirmiyiz hadi ekledik diyelim bunun aynısını onlarıda yer değişimi yada silme işi yapa bilecekmiyiz bizlere verdiğiniz bu güzellikler için teşekkürler
selam simba hocam bizim burda herşey yolunda hem cihazlara hem tv lere yükleme işini artık yavaş yavaş çüzdük fakat bazı tv ler artık eski mesela bendeki 2016 şimdi buna ben getirip yeni porogram zaten bilsem anca yaparım bir SSİP yüklemek için gönlerce uğraştım zar zor yükledim bizim burdan kulandığımız poğram güzel çünkü kanal silmesi dizmesi herşey yolunda fakat şimdi düşünüyorum eğer biz paralı server alırsak yine kullandığımız bu sisteme ekliye billirmiyiz hadi ekledik diyelim bunun aynısını onlarıda yer değişimi yada silme işi yapa bilecekmiyiz bizlere verdiğiniz bu güzellikler için teşekkürler
Ücretli verilen linklerde otomatik olarak yukluyor listeyi değiştiremezsiniz ancak url indirip tekrar yuklemeniz lazım şöyle bir durum var bunu gözardı etmeyin benim verdigim liste ile acık ve net konusayım kacak illegal-ücretli iptv liste arasında cok fark var benim verdigim listede kanallar hızlı acılır illegalde böyle şey mümkün değil yayın uzantsında m3u8 kullanmadıkları için acılımlar geç olur.
Otomatik verilen listede kısaca işlem yapamazsınız onlar ne sunarsa onu izlersiniz.
kaplan6128
27-10-2021, 12:30
merhaba. sitenizdeki xtrem dosyasını indirdim ancak uyduya yüklediğimde kanalları getiremedim. Yardımınızı rica ederim.
merhaba. sitenizdeki xtrem dosyasını indirdim ancak uyduya yüklediğimde kanalları getiremedim. Yardımınızı rica ederim.
Uydu için verdigim dosyayı deneyin xstream için verdigimiz dosyayı usb yoluyla veya online uygulamaların baglantılarından yukleyeceksiniz.Bizim URL linkimizi girerseniz kanallar calısmaz dosya ile yukleme yapacaksınız
Paylaşım için çok teşekkür ederim. Çok güzel bir site gerçekten
hocam benim tv supra android smarttv bu dosyayı ssiptv playere eklediğimde hiçbir kanal açmıyor kanal hatalı diyor bitek ottplayerde çalışıyor ott playere doğrudan upload edilmiyor açmam için yandexe veya google clouda ekleyerek kullanmam gerek ve bazen linkler kırılabiliyor bunun herhangi bir çözümü varmı?
hocam benim tv supra android smarttv bu dosyayı ssiptv playere eklediğimde hiçbir kanal açmıyor kanal hatalı diyor bitek ottplayerde çalışıyor ott playere doğrudan upload edilmiyor açmam için yandexe veya google clouda ekleyerek kullanmam gerek ve bazen linkler kırılabiliyor bunun herhangi bir çözümü varmı?
SSİPTV ye dosya olarak yuklemeniz lazım konudada yazıyor bizim linkimiz yok link girerseniz acmaz.SSİPTV sol üstte ayarlardan kod alın buraya yazın ben yuklerim
yildirayatas
28-10-2021, 16:17
Teşekkürler Emeğinize Sağlık
MelezPrens
28-10-2021, 16:55
Mibox s cihazımda kullanıyorum çok memnunum yeni liste için geldim emeklerinize sağlık
teşekkürler android tv boxta nasıl izleyebilirim
teşekkürler android tv boxta nasıl izleyebilirim
İPTV uygulaması vardır ? play storeden iptv uygulamasını indirin dosyayı yukleyin
AlperAlak
28-10-2021, 22:15
elinize sağlık
helllrider
28-10-2021, 23:25
Benim Mi Box S4k teşekkürler
mi box icin kullaniyorum, teşekkürler
Digitman
29-10-2021, 19:51
Emeğinize sağlık
nafizsen
29-10-2021, 20:32
Teşekkür ederim. Smart tv ve mi box ta kullanmak istiyorum
BLACKSAGAT
29-10-2021, 21:25
Çok harika site
mastercoin35
30-10-2021, 01:36
Teşekkürler. Elinize sağlık.
Emegi gecenlere tesekurler
teşekkürler emeğinize sağlık.
Besime Dogan
30-10-2021, 13:53
emeginize saglik
İsa 1350
30-10-2021, 14:17
Liste için teşekkürler
ozkonak50
30-10-2021, 16:30
sagolun acalim
aygaz2462
30-10-2021, 18:16
Teşekkür ederim
emeğinze sağlık. mibox 4k da tivimate de kullacağım olurmu acaba:49857458:
emeğinze sağlık. mibox 4k da tivimate de kullacağım olurmu acaba:49857458:
%99 olması lazım
cepsisx23
31-10-2021, 18:44
Çok teşekkürler
knkn4565
31-10-2021, 22:55
Elinize sağlık teşekkür ederim
Merhaba. Foruma giriş yaparak yeni aldığım android özellikli projeksiyon cihazında VLC player üzerinden kullanmak üzere normal ulusal yayınlaırn bulunduğu TV kanallarına ulaşmak istiyorum. emekleriniz için teşekkürler
Merhaba. Foruma giriş yaparak yeni aldığım android özellikli projeksiyon cihazında VLC player üzerinden kullanmak üzere normal ulusal yayınlaırn bulunduğu TV kanallarına ulaşmak istiyorum. emekleriniz için teşekkürler
Android iptv programı yukleyebilirseniz onu kurun bence vlc playerda cogu kanal calısmaz önerdigim program ve listede burada Only the registered members can see the link
Musti_35
01-11-2021, 03:21
Tesekürler
:thumbsup:
bilgi için teşekkürler...
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.11.2021) .
Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
Mehmetc2022
01-11-2021, 13:07
Emeğinize sağlık 👍 ****************
Emeğinize sağlık 👠****************
Aktif olan kanalların isimlerini yazmayın diğeri yoksa yoktur geçici kanal bunlar daha önce vardı 1 olan
vvural4255
01-11-2021, 16:02
tşkler
iboaras1234
01-11-2021, 18:20
smart iptv için şimdiden teşekkürler
teşekkürler, sayenizde uyduyla alakam kalmadı, sıkıntısız şekilde halen kullanıyorum.
rahmi1970
01-11-2021, 23:45
sıkıntısız şekilde halen kullanıyorum teşekkürler.
tesekkür ederim iptv smarter
emeginize saglik tesekkurler
emeğinize sağlık teşekkürler
Konudaki Dosyamız Güncellendi (03.11.2021) .
Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa)
Emeğinize sağlık teşekkürler.
CumboFly
03-11-2021, 19:21
Teşekürler
Lg ss iptv kullanacağım
Teşekkürler
teşekkürler emeklerinize...
yunushan
03-11-2021, 22:30
süper
mustafanice
03-11-2021, 23:43
Tsk ederim
süleymancc
04-11-2021, 00:08
teşekkürler
serdarbey
04-11-2021, 20:20
tesekkürler
Lastround
04-11-2021, 20:40
mi boxta kullanacağım , elinize sağlık.
secret07
04-11-2021, 20:45
teşekkürle hazırladığın içerik için
Lg tv ss iptv üzerinden deniyorum.
hayrom22
04-11-2021, 21:35
bakalım saol ellerine sağlık
serkanxll
04-11-2021, 21:37
fiyat
sütoglan
04-11-2021, 23:29
hayirli aksamlar ben fire stick 4k da perfekt player ile süper calisiyor.cok tesekkür ederim.süpersiniz.
Tesekkurler emeginize saglik
SsİPTV de deneyeceğim linki göremedim teşekkürler..
iyiEnable GingerCannot connect to Ginger Check your internet connection
or reload the browserDisable in this text fieldRephraseRephrase current sentenceEdit in Ginger×
Konudaki Dosyamız Güncellendi (05.11.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
meteor72
05-11-2021, 17:19
Emeginiz icin tesekkürler.
olkancetin
05-11-2021, 17:43
Çok teşekkürler
tesekkürler fakat ***ve ****** tv daha ön sıralara alabilirbisiniz..
tesekkürler fakat ***ve ****** tv daha ön sıralara alabilirbisiniz..
Kanalların isimlerini yazmayın.O kanallar haber katogirisinde zaten ön sıralarda zaten gidipte 1 numaraya alamam herşey katagoriye göre liste bu sekilde tarafsız yayıncıyız biz:)
Teşekkürler, bir dosya size göndermek istiyorum ama mesaj atamıyorum
- - - Updated - - -
@heci (Only the registered members can see the link)
[email protected] email yollayabilirsiniz.Özel mesajı aktif uyeler atabilir
- - - Updated - - -
Emaili aldım bir bakayım kanallara diğer grup iptv agından yayın yapan kanallar kapandımı hani 163 le başlayan serideki kanallar üstad? ben onları kaldırdım bulabildigim yenileri buldum ama bazısı eksik kaldı tabi
@heci (Only the registered members can see the link)
[email protected] email yollayabilirsiniz.Özel mesajı aktif uyeler atabilir
Emaili aldım bir bakayım kanallara diğer grup iptv agından yayın yapan kanallar kapandımı hani 163 le başlayan serideki kanallar üstad? ben onları kaldırdım bulabildigim yenileri buldum ama bazısı eksik kaldı tabi
Bu akşam tümünü gözden geçirip, size göndereceğim
Bu akşam tümünü gözden geçirip, size göndereceğim
Tamamdır üstad ben listeni inceledim 4 offline kanal var onun dısında içerigide inceleyip listeye eklerim ilgi ve bilgine teşekkurler.
EKTE VERDİM
Tamamdır üstad ben listeni inceledim 4 offline kanal var onun dısında içerigide inceleyip listeye eklerim ilgi ve bilgine teşekkurler.
EKTE VERDİM
Merhaba. Daha önceki dosyadan farklı bir içerik ve fazlası yeni bir dosya gönderiyorum. Bu dosyada ile önceki dosyada farklı ve benzer içerik bulunuyor. Kaynak kanallar olduğu için kapanma sıkıntısı yok.
Merhaba. Daha önceki dosyadan farklı bir içerik ve fazlası yeni bir dosya gönderiyorum. Bu dosyada ile önceki dosyada farklı ve benzer içerik bulunuyor. Kaynak kanallar olduğu için kapanma sıkıntısı yok.
Tamamdır ustad gonder diğer guncellemede veririm arıtk daha dun guncelledim listeyi biraz zaman geçsin :)
ertugrul18
06-11-2021, 17:06
teşekkürler
Sortlu_kral
06-11-2021, 17:47
Çok sağolun
preacherr
06-11-2021, 18:21
tskler.
CumboFly
06-11-2021, 19:27
Çok teşekkürler
Yusufb1907
06-11-2021, 20:31
tesekkurler
msdspald
06-11-2021, 20:47
teşekkürler
xrainmannx
06-11-2021, 20:51
Çok iyi
nirvanerest
07-11-2021, 19:24
emeginize saglik. cok sagolun.
Listede emeği bulunan herkese çok teşekkürler. :emoji4:
Dms Server
07-11-2021, 19:46
Teşekkürler
SMART TV UCRETSİZ LEGAL İPTV [KONU 9] konumuza gösterdiginiz ilgi için teşekkur ederim cok fazla sayfa ve mesaj oldugu için bu yeni konudan devam ediyoruz.SMART TV UCRETSİZ LEGAL İPTV [KONU 10] Herkes için hayırlı olsun
Guncelleme:05.11.2021 (dosyadaki güncellemeleri bu konudaki 2 ci mesajdan takip edebilirsiniz)
***Hidden content cannot be quoted.***
*Bu konumuzdaki bu iptv dosyasının otomatik linki sadece ELİT VİP uyelerine açıktır.Sitemize katkı yapmak ve ELİT VİP Ayrılacaklarından yararlanmak için BU KONUYA (Only the registered members can see the link) Bakınız
-Otomatik güncellemede dosya yuklemeniz gerekmez.Otomatik guncelleme alan iptv uygulamalarında sitemize girmeden guncellemeleri otomatik alabilirsiniz.
Only the registered members can see the link verdigimiz özenle hazırladıgımz iptv dosyası günlük değildir.Ücretsiz kanalların stabil linklerinden oluşmaktadır.Çalışmayan kanallar belirli bir süre sonra listeden kaldırılmaktadır.
Only the registered members can see the link TV ler için hazırladıgımız dosya uydu cihazlarına cogu modele uymamaktadır.Bunun için Uydu cihazlarına hazırladıgımız BURADAKİ (Only the registered members can see the link)aktif konuda olan dosyaları indirip yuklemeniz gerekmektedir.
Only the registered members can see the linkİPTV Listesi uygulamaları ve talimatları hakkında genel bilgiler için lütfen bu konumuza BAKINIZ (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link olan kanalların bazılarını görmek ve online izlemek isterseniz yeni açtıgımız diğer web sitesi hakkında bilgi için BURADAN (Only the registered members can see the link(%C3%9CCRETS%C4%B0Z-%C3%9CYEL%C4%B0KS%C4%B0Z)) öğrenebilirsiniz.
Only the registered members can see the link verdiğimiz free iptv kanalların hepsi ücretsiz kanalların internet ortamında yayınlayan halka açık iptv linkleridir.İPTV üzerinden yayın yapan kanalların içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir.
Only the registered members can see the linkÜcretli Uydu Platformların Kanalları (Digiturk,Bein sports,Dsmart,tivibu) + Online Dijital Sağlaycıların (Exxen,Netflix,Amazon,Blu TV) içerikleri ve Yetişkin TV Kanalları kesinlikle smart free iptv dosyamızda yoktur.Bu tür içeriklerin yer alması kesinlikle mümkün olmamakla beraber forum kurallarına görede bu ortamda verilmesi yasaktır.
Forum kurallarına riayet etmeyen kullanıcılar siteden uzaklaştırılacak ve siteye girişimleri engellenecektir.İllegal oluşumlar hakkında soru sormak şu kanal varmı yokmu demek dahi kural dısıdır terettütsüz site ile bağlantılar kesilecek(uyelik ve ip adresi süresiz banlanacaktır)
Only the registered members can see the link dosyadan email aktivasyonunu yapmış ,yönetici onayı olan uyeler ve forumda en az 1 mesajı olan üyeler yararlanabilmektedir.Konu içersinde alakasız mesaj yazanların cevapları ve sürekli aynı şeyleri soran uyelerin cevapları silinecektir.Ayrıca konuya anlamsız ,emoji ikonu ve boş mesaj atan uyelerin uyelikleride 7 gün veya suresiz banlanmaktadır.
Only the registered members can see the linkİP TV listesi % 90 üzerinde calısan ve tamamen ücretsiz listedir.Çalışmayan kanallar silinmekte olup surekli guncellenmektedir.SupersatForum Download resminin altındaki linkden dosyayı indirebilirsiniz.
Only the registered members can see the linkÇalışmayan kanallar için ve listede olmayan tv kanalları için lütfen bu konuda yazmayınız.Biz iptv sağlayıcısı değiliz tamamen hobi olarak paylaşımlarımızı internette free iptv adı altında yayın yapan kanalları sizlerle buluşturuyoruz.
Only the registered members can see the link içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayınız.
Only the registered members can see the linkİPTV Kanal sahipleri listesine kanalları ekletmek isterse bize ulasın bölümünden kanal m3u linkini+logosunu bize yollayabilirler.
(Tamamen Kişisel playlistten yayın yapan ,ismi ve m3u linki degisen kanallar listeye eklenmemektedir.)
BAŞKA SİTELERE UYARI;
Bu liste supersatforum uyelerine özel hazırlanmış olup tamamen ücretsizdir.Başka forum ve sitelerde yayınlanmasını istemiyoruz emeğe saygı duyulmasını rica ederiz demiştik ama bazı karakteri bozuk site sahipleri buradan aynen konuyu alıp vermeye devam ediyorlar.
Emeğiniz için gerçekten teşekkürler
yilmaz k.
08-11-2021, 01:15
emegi gecen herkese cok tesekkur ederim..
bolsucan
08-11-2021, 14:27
Teşekkürler
cabbar336
08-11-2021, 16:10
tsk ler elerinize saglik
amcadayibey
08-11-2021, 16:49
tesekkurler emegi gecenlerin yuregine saglik
Responsive
09-11-2021, 07:19
ÇOK TEŞEKKÜRLER
Merhaba LG smart tv ye ss ip tv uygulamasını indirdim buradan güncel m3 u kanal listesine tıkladığımda siyah bir ekran açılıyor dosyayı telefona nasıl indirebilirim
Merhaba LG smart tv ye ss ip tv uygulamasını indirdim buradan güncel m3 u kanal listesine tıkladığımda siyah bir ekran açılıyor dosyayı telefona nasıl indirebilirim
LG TV nizde ssiptv uygulamasında sol üstte ayarlar var kod al kısmından 1 kere kodu alın buraya yazın ben yuklerim buradan telefondan uygun program yoksa dosya acılımı olmaz
onuronline
09-11-2021, 18:27
Teşekkürler.
Kod: HMQQ
çok teşekkür ederim
Kod: HMQQ
çok teşekkür ederim
Yukledim oynatma listesine tekrar yenileyin kanallar cıkacaktır
Ayrıca koduda tekrar alınki başka kimse giremesin
Telefoncum
09-11-2021, 20:52
Teşekkürler...
Yukledim oynatma listesine tekrar yenileyin kanallar cıkacaktır
Ayrıca koduda tekrar alınki başka kimse giremesin
çok sağolun baya zamandır uğraşıyordum, kodu da değiştirdim, son bir sorum var bu listeler sık sık değişiyor mu ?
çok sağolun baya zamandır uğraşıyordum, kodu da değiştirdim, son bir sorum var bu listeler sık sık değişiyor mu ?
Evet değişiyor sık sık değilde bazı kanallar değişiyor tabi siteyi takip edin
enivicivokke
10-11-2021, 12:14
Emeğinize sağlık. Teşekkürler
zkgurel28
10-11-2021, 14:40
ÇOK TŞK
Emeğinize sağlık. Süper çalışıyor.
nevzat01
10-11-2021, 19:20
tesekkur
01nevzat
10-11-2021, 19:24
teşekkürler
Amalaric
10-11-2021, 21:47
Teşekkürler
Teşekkürler
Rizakarasu87
10-11-2021, 23:47
tesekkurler
Yagmurdas99
11-11-2021, 13:31
Teşekkürler
ersinonline
11-11-2021, 16:15
Apple tv de ip tv uygulaması var IPTVX adında. Kanal listesini orada deneyeceğim. Şimdiden çok Teşekkürler
Apple tv de ip tv uygulaması var IPTVX adında. Kanal listesini orada deneyeceğim. Şimdiden çok Teşekkürler
Geri dönüş yaparsınız bakalım apple tv katagori olarak listeyi size sunacakmı bir cok uygulamada liste katagorili sekilde oluyor katagorili sunmazsa düz liste olarak izlersiniz.
Telefunken televizyon kullanıyorum.
enrico13
12-11-2021, 14:18
teşekkürler
leadriosi
12-11-2021, 14:37
verdiğiniz hizmet için tşk ederim
egelim9009
12-11-2021, 18:50
way be sizin bu hazırladıgınız liste heryerde dolanıyor. az once bı yerde denk geldım tanıdık geldı ındırme baglantıları.... ındırdım baktım bırde bı guzel rar yapmıslar :D ıcıne gırdım m3u nun bu sıtenın adını bıle sılmeden yayınlamıslar :D emek vermeden alıyorlar ustune ustluk utanmadan nerden oldugu bellı oldugu halde yayınlıyorlar :D bır yandan ıyı oluyorda aslında sıtenın adıda gorunuyor orda ındırenler kaynagın burası oldugunu gorurler en azından
way be sizin bu hazırladıgınız liste heryerde dolanıyor. az once bı yerde denk geldım tanıdık geldı ındırme baglantıları.... ındırdım baktım bırde bı guzel rar yapmıslar :D ıcıne gırdım m3u nun bu sıtenın adını bıle sılmeden yayınlamıslar :D emek vermeden alıyorlar ustune ustluk utanmadan nerden oldugu bellı oldugu halde yayınlıyorlar :D bır yandan ıyı oluyorda aslında sıtenın adıda gorunuyor orda ındırenler kaynagın burası oldugunu gorurler en azından
Heryerde yayınlanıyor hırsız her zaman hırsızdır sadece bu listeler degil cogu konularıda alıyorlar.Uydu dunyasinda ayakta duran sitelerden biriyiz 16 yıl.dile kolay kopyacılar kopya ile uretim yapamazlar :emoji1:
egelim9009
12-11-2021, 19:23
aynen oyle ya emek hırsızlıgını nasıl kendılerıne yedırıyorlar anlamıs degılım :D
aynen oyle ya emek hırsızlıgını nasıl kendılerıne yedırıyorlar anlamıs degılım :D
Bazen benim bile kafam karısıyor hırsızlıgı benmi yaptım diye :puah: çalan cokki tek kalan benim :)
egelim9009
12-11-2021, 20:41
:D :D :D :D :D :D
burakbicgaz
12-11-2021, 23:48
Calısmalarınız icin Tesekkur ederim
nartdragon
13-11-2021, 19:37
Teşekkürler
ozkanla61
13-11-2021, 20:39
Teşekkürler
Mehmtasln
14-11-2021, 16:15
sagolun
Konudaki Dosyamız Güncellendi (15.10.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
ustad katkıların için teşekkurler yeni listede verdim kanalları kolay gelsin :emoji106:
teşekkürler emeğiniz için...
emin.özer
16-11-2021, 09:41
Elinize sağlık kardeşim bir arkadaş oda sormuştu ama benim bir arkadaşıma önerdim o da söyledi m-box lara yüklene billirmi dedi evet hocam yüklene bilirmi sence
Elinize sağlık kardeşim bir arkadaş oda sormuştu ama benim bir arkadaşıma önerdim o da söyledi m-box lara yüklene billirmi dedi evet hocam yüklene bilirmi sence
Yuklenir
serdarbey
16-11-2021, 13:00
Emeğinize sağlık
Serdar76
16-11-2021, 23:00
Teşekkür ederim
yalcun40
16-11-2021, 23:57
ellerine kollarına sağlık.....
lersmooth
17-11-2021, 16:31
Guncelleme:15.11.2021 (dosyadaki güncellemeleri bu konudaki 2 ci mesajdan takip edebilirsiniz)
BAŞKA SİTELERE UYARI;
Teşekkürler emeginize sağlık
yalcin45
17-11-2021, 19:48
Arkadaşlar bende mi sıkıntı bilmiyorum çoğu kanal açmıyor
Arkadaşlar bende mi sıkıntı bilmiyorum çoğu kanal açmıyor
Sizde var problem bende bazı ulusal kanallarınsadece FHD Yayınları gitti onun harici yok
PROGRAMDAN Takip ediyorum sorun olsa bende derim ekte verdim
yalcin45
17-11-2021, 21:25
Smart tv için en iyi ip tv uygulaması nedir
SSİPTV dir de şöyle bir durum var kanalların acmaması cogu tv nin satış politikası yüzündendir.Bazı versiyonlarda kanallar acılmamasın sebebide bu aslında .Android tabanlı m stick gibi cihazlardan alırsanız stabilize izlersiniz smarttv lerin ssiptv versiyonarı veya kendi içindeki uygulamalarında problemler mevcut oluyor
reader34
17-11-2021, 22:30
teşekkür ederim
Slm. Samsung TV de Net iptv kurulu. Buraya güncel kanal listesi nasıl yüklerim.
nokiailt
20-11-2021, 11:31
eline saglık
Slm. Samsung TV de Net iptv kurulu. Buraya güncel kanal listesi nasıl yüklerim.
Araştırmanız lazım ssiptv kurabiliyorsanız yardımcı olayım hemen
cryzlear
20-11-2021, 13:36
emeğinize sağlık
Zorbayhan
20-11-2021, 15:06
Teşekkürler
selam. net iptv samsung tv de kurulu. üyeliğimde var. fakat servis sağlayıcı kanalları kendisi yüklemiyor. kanal listesini kendimizin bulup yüklemesi gerekiyor. netten kanal listeside bulup yükledim fakat yabancı kanalları gösteriyor yerli kanallar güncel olmadığı içinmi bilmiyorum açılmıyor. forumdan bulduğum kanal listesinide uzantısı uygun olmadığından sanırım kabul etmiyor.
Only the registered members can see the link bu şekilde uzantılı listeyi kabul ediyor. güncel kanal listesini bu şekilde uzantılı nerden bulabilirim.
teşekkürler
Emeğeniz için teşekkürler
ademtasdan
21-11-2021, 17:06
Guncelleme:15.11.2021 (dosyadaki güncellemeleri bu konudaki 2 ci mesajdan takip edebilirsiniz)
BAŞKA SİTELERE UYARI;
Çok teşekkürler.. lg smart tv de kullanacağım
Seyyid battal
22-11-2021, 06:42
Deneyeceğim Emeğinize sağlık...
ProgDVB'de kullanacağım kanalınızın BAŞARILI olmasını dilerim Allah'tan...
Aksamgunesi
22-11-2021, 10:08
Tesekkür usta
irfan1988
22-11-2021, 22:11
Teşekkürler
vestel smart tv de deneyeceğim
ilyasancar
23-11-2021, 09:36
teşekkürler
ARKEOLOG64
23-11-2021, 10:49
Teşekkürler
KORSAN.1903
24-11-2021, 20:32
Teşekkürler eline sağlık kardeşim
Bolca teşekkür ederiz emeği geçen arkadaşlara
ya arkadaş nerdeydiniz 1 haftayı aşkın siteye girememiştim....
ya arkadaş nerdeydiniz 1 haftayı aşkın siteye girememiştim....
Site yerinde biryere gitmedi
Besime Dogan
25-11-2021, 13:47
sizden ricam kanal 7 sdye bir goz atip cikarmanizdir sonucta aile izliyor burada paylastiginiz yayinlari
sizden ricam kanal 7 sdye bir goz atip cikarmanizdir sonucta aile izliyor burada paylastiginiz yayinlari
İPTV linkleri o yayına döndürmüş guncel listeyi paylasacam şimdi bizlik durum yok malesef.Yinede ben kendi adıma özür dilerim olayı dun gece farkettik (ama ben şimdi musait olabildim) iptv yayınlarını biz vermiyoruz hemen veriyorum guncel listeyi yeni listeyi alabilirsiniz. Besime Dogan
Konudaki Dosyamız Güncellendi (25.11.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Paylaşım için teşekkürler
Suskunprens21
25-11-2021, 18:11
Tesekkurler
acaba b.sayardanmı kaynaklandıyki ... neyse
acaba b.sayardanmı kaynaklandıyki ... neyse
Evet olabilir yayın hayatına basladıgımızdan beri 16 senedir hiç 1 hafta kesilmedi.Versiyon değiştirirken 1 gun kesildigini hatırlıyorum 1 hafta falan uzun surer ustad
ucanozdemir
25-11-2021, 21:25
cok teşekkür ederim sağolun
teşekkürler.
AkkiseLi
25-11-2021, 21:34
teşekkürler
serdarbey
25-11-2021, 23:03
teşekkür ederim.
Guncelleme:25.11.2021 (dosyadaki güncellemeleri bu konudaki 2 ci mesajdan takip edebilirsiniz)
BAŞKA SİTELERE UYARI;
Teşekkürler ellerinize sağlık !
emin.özer
26-11-2021, 09:23
selam hocam elinize sağlık olabilir böyle hatalar adam yapmış uydudan gelen bir hata biz ona yardımcı olacağız o adam tek tek kontrol edecek bir hali yok:wave:
kurs120124
26-11-2021, 09:29
Tşkler ellerinize emeğinize sağlık
Tşkler ellerinize emeğinize sağlık
YUSUFKOCA
26-11-2021, 17:03
teşekkürler
renovatio033
26-11-2021, 21:41
Mrb pyl için teşekkürler
gsmusti65
26-11-2021, 22:37
Teşekkürler
codeksper
27-11-2021, 11:46
vestel smart tvde deneyeceğim
sahan007
27-11-2021, 12:33
Teşekkürler
Turkoglu35
27-11-2021, 13:31
Teşekkürler.
Öncelikle emeğinz icin gercekten cok tesekkur ediyorum 🙏 sayenizde sorunsuz tv izleyebiliyoruz. Guncellemek icin cok ugrastim ama sanirim yine yuklemeyi beceremedim 🤐 desteginizi rica edebilirmiyim
semih001
28-11-2021, 17:40
Elinize sağlık
Sinba usta eline koluna sağlık tesekkurler
Öncelikle emeğinz icin gercekten cok tesekkur ediyorum 🙏 sayenizde sorunsuz tv izleyebiliyoruz. Guncellemek icin cok ugrastim ama sanirim yine yuklemeyi beceremedim 🤐 desteginizi rica edebilirmiyim
Kodu alin buraya yazın
uibektas
29-11-2021, 00:29
Emeğine sağlık
Teşekkür ederim. Eline sağlık bir deneyelim bakalım
bunu düşünüp bizlerle paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsek azdır iyi ki varsınız...
arçelik televizyon kullanıyorum a65 a 860 b televizyon ssıp tv listesi için burdayım
kartal575
29-11-2021, 22:34
tesekkurler
SSİPTV de kullanıyorum teşekkür ederim.
Durandal
30-11-2021, 16:55
Tesekkurler, bulabildigim en iyi liste burada.
Pasificici
30-11-2021, 21:05
Herkese merhaba. Amazon Fire TV Stick cihazıma Smart IPTV uygulamasını kurdum abcak düzgün bir kanal listesi bulamadım.
yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler
Ben niye hic bir link goremiyorum, yanlis yeremi bakiyorum acaba
Herkese merhaba. Amazon Fire TV Stick cihazıma Smart IPTV uygulamasını kurdum abcak düzgün bir kanal listesi bulamadım.
yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler
Birinci mesajda dosya var yukleyin cihazınıza
Ben niye hic bir link goremiyorum, yanlis yeremi bakiyorum acaba
Forum kullanımını bilmiyorsunuz sanırım kuralları okumadan uye oluyorsunuz forumda 1 msjınız var ise linkleri görürsünüz
Pasificici
30-11-2021, 21:24
Sağolun, sanırım becerdim.
Emeği geçen herkese içten teşekkürler.
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.12.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
saritiken
30-11-2021, 23:08
Teşekkürler
Samsun Smart TV deneyeceğim umarım güzeldir Teşekkür ederim 🙏
Livera35
30-11-2021, 23:50
Tsklr
Cemb1879
30-11-2021, 23:51
Ss iptv kullanıyorum, hizmet için teşekkür ederim
Moonli42
01-12-2021, 00:05
Teşekkür ederim
kartal575
01-12-2021, 02:33
ustat tesekkurler
September27
01-12-2021, 10:55
ELİNİZE SAĞLIKKK:present::present:
sancess17
01-12-2021, 17:18
TEŞEKKÜRLER
Deejay1453
01-12-2021, 17:19
Yeni uye oldum ve simdiden emegi gecen herkeze tesekkur ederim.
emekleriniz için teşekkürler...
Emeğiniz için teşekkürler
ismail06
02-12-2021, 14:23
TEŞEKKÜRLER
lesath112
02-12-2021, 15:02
Teşekkürler.
berkcan1806
02-12-2021, 15:51
teşekkürler
Kundarci
02-12-2021, 17:09
Arkadaslar linki iptv ye nasil yükleyecegimi anlatabilirmisiniz?
Arkadaslar linki iptv ye nasil yükleyecegimi anlatabilirmisiniz?
Dosyayı yukleyeceksiniz.Link hizmeti bizde yok hangi uygulama var sizde ssiptv var ise sag üsttenb kod al kısmından kodu buraya yapıştırınca yukleyiviriz.
TARIK035
02-12-2021, 22:13
mstf1977
03-12-2021, 02:48
slm paylasim icin tesekkur ederim.ilk kez deneyecegim ip tv bilgisayarimdan sitenizi tesadufen buldum umarim bende yeniliklerden faydalanabilirim tsk derim..
emin.özer
03-12-2021, 09:22
eline sağlık hocam teşekkürler
Cherwood
03-12-2021, 12:06
SSiptv kullanıyorum Teşekkürler
emeginize sagolun
emeginize sagolun smart ipt ulsal Kanal lazim ücretsiz olanlar .
emeginize sagolun smart ipt ulsal Kanal lazim ücretsiz olanlar .
Teşekkürler elinize sağlık
clepo9090
03-12-2021, 19:29
teşşekürler
ellerinze emeğinize saglık allah razı olsun :)
Ott için deneyeceğim teşekkürler
rizgar21
03-12-2021, 20:40
:emoji106: teşekür ederiz
brklvn58
04-12-2021, 01:59
Teşekkürler
hakan2666
04-12-2021, 07:53
Tesekkurler eline saglik
hacivat02
04-12-2021, 20:40
samsung 4K smarttvde kullanmak istiyorum
tesekkür ederim usta eline koluna saglik suan cok güzel calisiyor var olasiniz saygilarimi sunuyorum
ahmettan
04-12-2021, 21:18
lg smart tv kanal listesi için yardımcı olurmusunuz.
Lyon-1995
04-12-2021, 21:29
Ellerine sağlık ustam.
lg smart tv kanal listesi için yardımcı olurmusunuz.
Ssiptv varmi sizde?
yurdakul41
04-12-2021, 23:45
Teşekkürler
Öncelikle emeğinize teşekkürler ben mı box kullanıyorum bu paylaşımdaki kanalları cihazda açabilir miyim
Öncelikle emeğinize teşekkürler ben mı box kullanıyorum bu paylaşımdaki kanalları cihazda açabilir miyim
Denemeniz lazım
A.Bozoğlu
05-12-2021, 11:46
Kullanabilirsiniz iptv yada iptv smartes gibi iptv kullanabilmeniz için gerekli uygulamalardan biri varsa listeyi kullanabilirsiniz.
muttaki8
05-12-2021, 13:17
smartıp tv mu var mı LG tv de donmayan nereden alacağız
smartıp tv mu var mı LG tv de donmayan nereden alacağız
Kanallar donmuyorda bu donma acmama olayı tamamen internet hızı uygulama içi acma ve vsvs gibi şeylere baglı
ARIFOZER
05-12-2021, 16:15
tskler
mua21mua
05-12-2021, 17:13
Çok teşekkür ederim
Lambasiz
05-12-2021, 20:04
Şayet isteyen olursa smart İptv nin *****ed appi yollayabilirim
Renat8370
05-12-2021, 23:23
eline emeğine sağlık
lastdeveloper
06-12-2021, 00:29
Merhaba hayırlı olsun andrioid tv den izlemek istiyorum
luckperi
06-12-2021, 03:55
teşekkur ederim ogrenmeye calısıyorum
androıd tv lerde calısıypormu
deathhand
06-12-2021, 15:37
*******varmı acaba?
*******varmı acaba?
Konuda olmadıgı yazıyor.Sadece şifresiz kanallar vardır
Nescafe24m
06-12-2021, 18:45
Emeğinize sağlık
Emeğinize sağlık hocam
Meryem.16
06-12-2021, 18:58
slm ben neden link goremiyorum 2 aydir ueyim buraya anlamadim
slm ben neden link goremiyorum 2 aydir ueyim buraya anlamadim
1msjın olmuş şu an sayfayı yenile 1 ci mesaja geri dönün.Anlamsız msj falan yazdıysanız site silmiştir mesajı.Editör CIA ajanı gibi begenmedigi msjları siler :emoji4: ama su an sorun yok sanırım
Zorbayhan
07-12-2021, 01:34
Çok teşekkürler
Teşekkür ederim size ve emeği geçen herkese.
djhknRAP
07-12-2021, 14:42
Merhaba. ss ip tvye nasıl yüklerim? external lınk var mı
Merhaba. ss ip tvye nasıl yüklerim? external lınk var mı
Link olarak yok.Dosya olarak yukleyeceksiniz.Link hizmeti elitvip uyelere ozeldir
yummy9091
07-12-2021, 16:53
teşekkürler
Nikolatesla
07-12-2021, 21:04
Bunlar günlük değil dimi bir kere yüklememiz yetiyor
Bunlar günlük değil dimi bir kere yüklememiz yetiyor
Gunluk degil ama bazen ulusal,yerel ve ozel iptv kanallarinin bazilari anlasmasi bitince yayin yaptiklari yerlerle linkler degisebiliyor.Sitemizi takip edin guncellemelerden geri kalmazsiniz.Yeni kanallarda ekleniyor ve yayin yoksa kaldiriliyor.
mackisback
07-12-2021, 22:08
Tesekkurler
Damocles
08-12-2021, 02:56
Başarılı...
sifirbir
08-12-2021, 18:43
teşekkürler
berk_ali
09-12-2021, 01:11
deneyelim bakalım
emrahatug
09-12-2021, 04:38
Tesekkurler
mestanb1971
09-12-2021, 14:40
tesekürler
tesekürler ederimOnly the registered members can see the link(1).gif
berk_ali
09-12-2021, 15:04
bu link yurt dışında çalışmıyor. yurt dışında da izleyebileceğim legal türk kanalları listesi yok mu?
bu link yurt dışında çalışmıyor. yurt dışında da izleyebileceğim legal türk kanalları listesi yok mu?
Link değil dosya yukleyeceksiniz.Yurt dısında yasayan arkadaşlar kanalların izlendigi söylenmişti bazı kanallar yurt dısına kapalı olabilir.
Yurt dısı liste özel olarak yok
Ayrıca UYARILARI göz ardı etmeyin
USB veya Playlist editör ile dosyayı yukleyenler mutlaka guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmekte ,indirip kullanıcagınız cihaz ve uygulamalara yuklemeniz gerekmektedir.Dosya linkini yapıştırırsanız link calısmayacaktır lütfen buna dikkat ediniz.
berk_ali
09-12-2021, 15:16
sanırım sorunum '' USB veya Playlist editör ile dosyayı yukleyenler mutlaka guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmekte ,indirip kullanıcagınız cihaz ve uygulamalara yuklemeniz gerekmektedir.Dosya linkini yapıştırırsanız link calısmayacaktır lütfen buna dikkat ediniz. '' bu uyarınız da kast edilen .
dosyayı yenilemekten kast ettiğiniz şey nedir? indirip usb ye yükleyip, yerini smarttv ye gösteriyoruz.
sanırım sorunum '' USB veya Playlist editör ile dosyayı yukleyenler mutlaka guncellemelerde dosyayı yenilemeniz gerekmekte ,indirip kullanıcagınız cihaz ve uygulamalara yuklemeniz gerekmektedir.Dosya linkini yapıştırırsanız link calısmayacaktır lütfen buna dikkat ediniz. '' bu uyarınız da kast edilen .
dosyayı yenilemekten kast ettiğiniz şey nedir? indirip usb ye yükleyip, yerini smarttv ye gösteriyoruz.
Aynen öyle verdigimiz linkteki dosyayı usb ve ya uygulamayı online yonetebiliyorsanız oradan yukleyeceksiniz.Bizim verdigimiz linki uygulamaya girerseniz çalışmaz dosya bilgisayara inecek o sekil yukleyeceksiniz.SSİPTV var ise ben buradan yuklerim
Tayyareci
09-12-2021, 15:36
Paylaşımları yapan arkadaşlarımı kutluyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
berk_ali
09-12-2021, 16:01
beceremedim :(
Cihaz lokalizasyonu almanya. cihaz xiomi mi tv p1. cihazda kodi yüklü. kodi ye çocukların izleyebilmesi için iptv kısmına türk kanal listesi eklemek istedim. Verdiğiniz dosyayı usb ile yükledim ama olmadı. tv içinden nete bağlanıp direk indirmeye çalıştım ama forum id ve şifresini girmeyi destekleyen web tarayıcı yok.(puffin dahil). whatsapp web ten dosya paylaşayım diye düşündüm wpweb açılmadı. Mevzuu bu ....
beceremedim :(
Cihaz lokalizasyonu almanya. cihaz xiomi mi tv p1. cihazda kodi yüklü. kodi ye çocukların izleyebilmesi için iptv kısmına türk kanal listesi eklemek istedim. Verdiğiniz dosyayı usb ile yükledim ama olmadı. tv içinden nete bağlanıp direk indirmeye çalıştım ama forum id ve şifresini girmeyi destekleyen web tarayıcı yok.(puffin dahil). whatsapp web ten dosya paylaşayım diye düşündüm wpweb açılmadı. Mevzuu bu ....
Saglık olsun
Bende next 2071 de kullanacagim
Mesutflz92
09-12-2021, 17:46
Teşekkürler
Emege Teşekkürler
Merhaba,
siptv üzeri izliyorum
cihazım LG TV dir
mhrrm2121
10-12-2021, 21:46
tşk ederiz
blntydmr
11-12-2021, 11:11
Ellerinize sağlık. Amacım Next star iptv özellikli uydu alıcımda yerel kanalları ip tv üzerinden izlemek.
ironthunder
11-12-2021, 13:31
Teşekkürler Supersat Forum.Emeğinize sağlık.
quantum58
11-12-2021, 19:28
teşekkürler
Alcatraz06
11-12-2021, 23:25
super sat tesekkurler
Wolkan552
12-12-2021, 08:21
çokk teşekkurler
Salvadordali
12-12-2021, 10:09
Merhaba. Bu konularda daha yeniyim. Tv de ssiptv uygulaması mevcut. Bir kaç kez m3u linkleri ile deneme yaptım fakat hiçbiri çalışmadı. Farklı bir kullanım şekli mi var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu arada hiçbiryerden düzgün bir yanıt alamadım.
limonlubira
12-12-2021, 13:07
harikasınız! Salvadordali ben tivimate kullanıyorum dene istersen.
Merhaba. Bu konularda daha yeniyim. Tv de ssiptv uygulaması mevcut. Bir kaç kez m3u linkleri ile deneme yaptım fakat hiçbiri çalışmadı. Farklı bir kullanım şekli mi var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu arada hiçbiryerden düzgün bir yanıt alamadım.
SSİPTV de sağ üst köşede ayarlar var oraya tıklayın kod al kısmından kodu alın buraya yazın ben yuklerim
gcolonel
12-12-2021, 13:48
Emeğinize sağlık
Android telefonla ilk kez deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Android telefonla ilk kez deneyeceğim. Teşekkür ederim.
Bu konudaki dosyayı yukleyin katagorili sekilde izlemek isterseniz
Emeğinize sağlık teşekkürler
Tamer Seyhan
12-12-2021, 20:28
SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI geceler üye oldum fakat m3u listelerini göremiyorum
berk_ali
12-12-2021, 20:33
Only the registered members can see the link linkide ki
Only the registered members can see the link linkide ki
Kanalın isimlerini yazmayın.2 a kanalıda calısıyor sorun yok sorun sizin cihaz ve internetinizle alakalıdır.İstek olarak guncelleme olmaz ne zaman cogu kanal acılmaz o zaman guncellenir.Şu anda bende problem gorunmuyor
ekte verdim
Bu a kanalları siz yurt dısıydaysanız açmaz
Tamer Seyhan
12-12-2021, 21:05
ALLAH cc razı olsun tamam şimdi oldu teşekkür ederim
SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI geceler üye oldum fakat m3u listelerini göremiyorum
1 ci sayfaya geri giden görürsünüz.Sitede 1 msjınız olması gerekiyor linkleri görmeniz için oda olmuş zaten f5 yapın
Malkocali
13-12-2021, 01:23
Sagol
mrtozkilic
13-12-2021, 22:08
elinize saglik tesekkur ederim
hebelebübele
14-12-2021, 15:16
Tesekkurler
Mqxpro8K
14-12-2021, 17:30
teşekkürler
emreyuruk
14-12-2021, 18:01
Teşekkürler.. 👏👏
tunababa
14-12-2021, 18:20
tesekkurler deneyecegım
teşekkürler emeklerinize...
Konudaki Dosyamız Güncellendi (15.12.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
matrix57
15-12-2021, 13:26
Teşekürler
bilenbiri926
15-12-2021, 16:05
Teşekkürler
Malkacoglu
15-12-2021, 20:13
Teşekkürler
omeraslan66
15-12-2021, 23:32
Teşekkürler
serdarbey
16-12-2021, 18:12
Emeğinize sağlık
mrtozkilic
16-12-2021, 21:22
mkiptv ile kullanmaya calisiyorum ama goruntuler calismiyor
mkiptv ile kullanmaya calisiyorum ama goruntuler calismiyor
MKİPTV bilmiyorum ben başka uygulama ile deneyin bu liste ssiptv-ottplayer,vlcplayer,smarttv player ile calısır teknik destek olarak bizim buradan size yardım etmemiz mumkun değildir.
mrtozkilic
16-12-2021, 21:36
tesekkur ederim. SS IPTV ile deneyim bir de
tesekkur ederim. SS IPTV ile deneyim bir de
SSİPTV de sorunsuz calısır.
Bülent23
16-12-2021, 22:38
Teşekkürler
salman003
16-12-2021, 23:50
Tşk ederim
Atakum6855
17-12-2021, 00:35
Teşekkür ediyorum
Asker1976
17-12-2021, 01:10
Tesekkürler,,
veysellll
17-12-2021, 12:54
Teşekkürler
eNsTİGER
17-12-2021, 18:26
Emeğine sağlık simbaa
Teşekkürler emeğine sağlık
amcadayibey
17-12-2021, 22:21
Teşekkürler
mertkaratas_21
17-12-2021, 22:28
teşekkür ederim arçelik marka tvde ss iptvv uygulamasıyla test edicem
velideli
18-12-2021, 12:47
Merhaba simba usta ben bir türlü beceremedim, Grundig smart tv kullanuyorum ss iptv sİtemde yüklü lakin sizin verdiğiniz uygulamayı yükleyemedim yardımcı olurmusunuz.
tv MAC: Adresi: 2C:9F:FB:CB:2B:79
SS İPTV COD: YWUY6
simba usta yardımcı olabilecekmisiniz
SİMBA Usta burada ss iptv m3u url istiyor sizin verdiğiniz uygulamanın urlsini çıkartamıyorum
Merhaba simba usta ben bir türlü beceremedim, Grundig smart tv kullanuyorum ss iptv sİtemde yüklü lakin sizin verdiğiniz uygulamayı yükleyemedim yardımcı olurmusunuz.
tv MAC: Adresi: 2C:9F:FB:CB:2B:79
SS İPTV COD: YWUY6
simba usta yardımcı olabilecekmisiniz
SİMBA Usta burada ss iptv m3u url istiyor sizin verdiğiniz uygulamanın urlsini çıkartamıyorum
Ssiptv kod yanlıs diyor.Kodu 1 kez alin buraya yazın bekleyin
velideli
18-12-2021, 13:13
tamam usta ss iptv codu değilmi
tv nin ssip tv ekranındayım ve cod al dediğimde çıkan kod bu simba usta ssptv cod: QPJ2M
tamam usta ss iptv codu değilmi
tv nin ssip tv ekranındayım ve cod al dediğimde çıkan kod bu simba usta ssptv cod: QPJ2M
Kod yanlıs uyarisi veriyor yine
velideli
18-12-2021, 13:43
usta ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, şuan tv açık ve ekranda kod al bölümüne tıkladığımda size ve diğim kod çıkmıştı, olmaz ise sistemi yeniden kapatıp açayım ve yeni kod alayım
ss iptv kapatıp yeniden açtım ve kod al dediğimde yeni kod: PHK3Z
usta ne yapmam gerekiyor bilmiyorum, şuan tv açık ve ekranda kod al bölümüne tıkladığımda size ve diğim kod çıkmıştı, olmaz ise sistemi yeniden kapatıp açayım ve yeni kod alayım
ss iptv kapatıp yeniden açtım ve kod al dediğimde yeni kod: PHK3Z
Yukledim.ssiptv ye girin tekrar yenileyin oynatma listemden izleyebilirsiniz kanallari
velideli
18-12-2021, 15:04
Usta teşekkür ediyorum eksik olmayın, şimdi bir bakıyorum
Ustam ellerine sağlık şimdi tv kontrol ettim kanallar harika bir şekilde çalışıyor, ancak bir sorum olacak zaman zamna güncelleme yapıyorsunuz o gibi durumda ekrandan güncelleme yapılabiliyormu yoksa güncellemeden sonra yeniden yüklememi yapılacak.
Usta teşekkür ediyorum eksik olmayın, şimdi bir bakıyorum
Ustam ellerine sağlık şimdi tv kontrol ettim kanallar harika bir şekilde çalışıyor, ancak bir sorum olacak zaman zamna güncelleme yapıyorsunuz o gibi durumda ekrandan güncelleme yapılabiliyormu yoksa güncellemeden sonra yeniden yüklememi yapılacak.
Yeniden gelip yukleme yapacaksınız.Ben bu işlerle ugrasmayayım kendi kendine guncellensin dersinizde elit vip uye olmanız gerekiyor.Onunda bizim site masraflarını karşılamamız için ufak bir ücreti var 1 senelik 30 tl gibi bir düşük rakam
velideli
18-12-2021, 15:33
Tamam usta güncelleme yapılıyor ise bizde üye oluruz sıkıntı yok, tekrar çok teşekkür ediyorum
Tamam usta güncelleme yapılıyor ise bizde üye oluruz sıkıntı yok, tekrar çok teşekkür ediyorum
Tamam hocam hayırli olsun iyi seyirler
Teşekkürler emekleriniz için.
gokmenelci
18-12-2021, 23:24
Teşekkürler
LG 42lm650 - ssiptv uygulamasında deneyecegim. Umarım olur
LG 42lm650 - ssiptv uygulamasında deneyecegim. Umarım olur
SSİPTV de sol üstte ayarlar kısmından kod al bölümü var yapamazsanız kodu 1 kez alın buraya yazın beklemede kalın biz yükleme yaparız.Biz Yükleme yaptıktan sonra SSİPTV sol üstte yenile (yuvarlak simge) yapın oynatma listemden kanalları izleyebilirsiniz.
Sanba usta eline emeyine saglik güzel çalisma tesekkurler
fexendiepro
19-12-2021, 17:07
Emeğinize sağlık
aktork19
19-12-2021, 17:14
eyvallah
BC4MK ustam sana zahmet bunada yüklermisin
Telefunken televizyonuma daha önce yüklemiştiniz. Bazı kanallar açılmamaya başladı, güncelleme mi oldu?
Telefunken televizyonuma daha önce yüklemiştiniz. Bazı kanallar açılmamaya başladı, güncelleme mi oldu?
evet guncelleme oldu kodu verin buraya yuklerim
eyvallah
BC4MK ustam sana zahmet bunada yüklermisin
Kod hatalı tekrar kod verin ve bekleyin
Madenli20
19-12-2021, 18:00
tesekkurler
EJLTTG
Guncelledim ssiptv tekrar girin .Kod al kısmındna tekrar kod alın kimse giremesin artık
Serhatt21
19-12-2021, 19:20
Tesekkurler calişmiyan kanalları nasıl sile biliriz
Tesekkurler calişmiyan kanalları nasıl sile biliriz
Teknik destek vermiyoruz buradan guncellemeleri takip edin yeni dosyaları yukleyin
kuzeykaren
19-12-2021, 20:36
Sagolllllllll
Yaldiz79
19-12-2021, 21:20
Yeni uyeyim ssiptv lg tv icin link nerde bulabilirim
Yeni uyeyim ssiptv lg tv icin link nerde bulabilirim
SSİPTV de sol üstte ayarlar kısmından kod al bölümü var yapamazsanız kodu 1 kez alın buraya yazın beklemede kalın biz yükleme yaparız.Biz Yükleme yaptıktan sonra SSİPTV sol üstte yenile (yuvarlak simge) yapın oynatma listemden kanalları izleyebilirsiniz.
Yaldiz79
19-12-2021, 21:37
*** ALLAH razı olsun
*** teşekkür ederim
**** ALLAH razı olsun
*** teşekkür ederim
Yükledim ssiptv yenileyin oynatma listemden izleyebilirsiniz.
Yaldiz79
19-12-2021, 21:46
Yükledim ssiptv yenileyin oynatma listemden izleyebilirsiniz.
Cok tesskkur ederim oldu izliyorum allah razi olsun dun akşamdan beri ugrasiyorum var olasın
Cok tesskkur ederim oldu izliyorum allah razi olsun dun akşamdan beri ugrasiyorum var olasın
Sizdende allah razı olsun iyi dilekleriniz için teşekkurler kolay gelsin
ayazoglum1
19-12-2021, 22:16
emeğe teşekkürler
robotaksi
20-12-2021, 19:30
Teşekkürler
eskisehirlee26
20-12-2021, 20:55
emeginiz için teşekkürler
Emeginize saglik, tesekkurler
Sseckinn
21-12-2021, 11:47
Elinize sağlık
maviekran
23-12-2021, 10:32
Teşekkürler, emeğinize sağlık.
emrish11
23-12-2021, 17:05
Cok tskler
ictlc2005
23-12-2021, 20:22
teşekkürler
ethemcati
24-12-2021, 19:34
teşekkürler
karayelpoyraz
24-12-2021, 23:47
emeğiniz için teşekkürler.
TheRipper
25-12-2021, 03:56
Teşekkürler
tesekkürler
Liste güzel, Smartiptv de Grup halinde Kanallari ayirmiyor.
Nedeni:
group="SUPERSATFORUM_GENEL_ICERIK_YASAM_EGLENCE"
bu sekil oldugundan Grup halince görünüyor:
group-title="="SUPERSATFORUM_GENEL_ICERIK_YASAM_EGLENCE"
-title eklerseniz kullanim daha kolay olur.
Diger IPTV Applerle cakisma olmuyor.
SSIPTV de group-title="Test" deneme yapabilirsiniz
O zamanda ottplayer bu dediginiz formati desteklemiyor.Sizin dediginiz dosya (gruop-title) android cihazlar icin veriliyor.
Ott player kullanmiyorum, onda da bu sekil yazildiginda sorun cikmiyor.
group-title olacak! (gruop-title) degil.
kullandigim appler Smartiptv, SSIPTV ve OttPlayer
Ott Player sitesini bi bakin calisiyor mu.
Herneyse iste detayini simba bilir dosyayi ben hazirlamiyorum.Dosyalari ayirarak verdiyse bildigi vardir.Cok fazla takmayin bu isi ssiptv de katagorili sekilde izleniyor
Bende iptv smarter pro var onuda android icin verilen dosyayi kullaniyorum
Katagorili sekilde cikiyor.
halilcan2001
25-12-2021, 16:10
emeğinize sağlık
tesekkürler
Liste güzel, Smartiptv de Grup halinde Kanallari ayirmiyor.
Nedeni:
group="SUPERSATFORUM_GENEL_ICERIK_YASAM_EGLENCE"
bu sekil oldugundan Grup halince görünüyor:
group-title="="SUPERSATFORUM_GENEL_ICERIK_YASAM_EGLENCE"
-title eklerseniz kullanim daha kolay olur.
Diger IPTV Applerle cakisma olmuyor.
SSIPTV de group-title="Test" deneme yapabilirsiniz
Merhaba evet dediginiz sekilde ssiptvde sorun olmuyor ama onun harici bazı iptvplayer uygulamaları,bende atlanta cihaz var onun uygulaması dosyayı gormuyor malesef (group-title yapınca).
Ben 3 gruba ayırdım dosyayı ssiptv ve tum sisteme uyan dosya (katagorili cıkmasa bile)
İkincisi android için verdigim android tv /mobil uygulamalar için
3 cü ise eski marka uydu cihazlar için hazırlanan dosya (bu dosya smart tv-android vlc player falan hiç birinde calısmıyor) sadece eski next serileri ve buna uyumlu muadil cihazlarda calısmaktadır.
Konuları mecbur bu sekilde veriyoruz karısıklık olmaması adına sizler profsunuz dosya içini acabilip bakabilirsiniz.Bir dünya insan var uydu frekansı dahi girmeyi bilmiyor bunuda gözardı etmemek lazım
Kolay gelsin
By_sefik59
25-12-2021, 16:52
Teşekkürler
guney1963
25-12-2021, 17:58
Elinize saglik
Almanya Kanallarin icindeki ***** kanallari, *******Versionlari.
adressler .hu olarak geciyor.
Konu kurallarını okumanızı tavsiye ederim kanalların ismini yazmayınız.Ayrıca bu liste her uygulamada,her ülkede % 100 calısmaz .
benim yazdigim Cevap neden silindi? Neden sansür ediliyor?
Catismakla alakasi olmadigini, daha fazla konuyla alakasi oldugunu düsünüyorum!
Konu kurallarına uymamakla devam ettiginiz için 7 gün süreyle banlandınız artık yeter.Sizin kanallarını tek tek bakıp surada su var burada bu var demenizi mi seyredecez yukleyin listeyi hosunuza gitmeyebilir başka siteden alırsınız.Burada insanlara guncel bilgi ulaştırmaya calısıyoruz halen sunun surasında bu var bunun burasında su var bu kanal alman değil macar artık bu kadarıda yeter ya
marcofix
25-12-2021, 20:51
Teşekkür ederim
cesurline
25-12-2021, 23:30
bravo
tşk ederim
halilpasha
26-12-2021, 11:37
emeğine sağlık
Tesekkur ederim eline saglık.
enixyazilim
26-12-2021, 16:27
SSIPTV de deneyeceğim elinize sağlık.
Hocam *********Çalışmıyor bir el atarmısınız ?
SSIPTV de deneyeceğim elinize sağlık.
Hocam *********Çalışmıyor bir el atarmısınız ?
Kanalların isimlerini yazmayınız.Biz iptv saglayıcı değiliz bu liste turkiyedeki saglayıcılar üzerinden denenmiş ve verilmiştir.Alternatifleride calısmıyorsa benim yapacagım hiç birşey yok .Bazı linkler yurt dısında izlenmeyebilir
Kanallarda sorun yok ekte verdim hepsi online durumda
tolga9494
26-12-2021, 21:49
emeğe teşekkürler
emrish11
29-12-2021, 12:41
Cok tsk yaptiklariniz icin :)
ayhanvilla
29-12-2021, 15:35
tesekurler :)
Teşekkürler paylaşım için
Üstad zor değilse eğer bu listenin sadece haber ve sadece yerel tv listeleri yapmanız mümkün müdür? Olmazsa da canınız sağolsun :)
Üstad zor değilse eğer bu listenin sadece haber ve sadece yerel tv listeleri yapmanız mümkün müdür? Olmazsa da canınız sağolsun :)
Sizin kendiniz yapmanız lazım o şekil benim liste vermem sansım yok
Yusuf demir
30-12-2021, 00:52
Emeğine sağlık
ldemirtas
30-12-2021, 01:43
tesekkurler
zulfikar62
30-12-2021, 15:26
ask ederim
supersiniz çok teşekkür ederim süperdiniz teşekkür ederim
ask ederim
süperdiniz teşekkür ederim
emeğine sağlık
west6060
30-12-2021, 21:19
gayet iyi
Konudaki Dosyamız Güncellendi (01.01.2022) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
satturktr
01-01-2022, 17:44
Teşekkürler
Kemal Man
01-01-2022, 18:21
Teşekkürler Emeğinize sağlık forumda yeniyim kanal listesini nereden indirebilirim
Teşekkürler Emeğinize sağlık forumda yeniyim kanal listesini nereden indirebilirim
1 ci mesaja geri dönün.Forumda içeriklerden yararlanmak için en az 1 msjınız olması gerekiyor
Kemal Man
01-01-2022, 18:41
Teşekkürler
gulenozan
01-01-2022, 18:57
Teşekkürler eline sağlık
serdarbey
01-01-2022, 20:16
2022 nin ilk listesi:emoji106::emoji106:
Entropi13
01-01-2022, 20:38
Teşekkürler
2022 nin ilk listesi:emoji106::emoji106:
Ömrümüz yettigi sürece veririz inşAllah :)
Ayrıca;
2019 dan beri guncel tutmaya calışıyoruz bu liste bize ait bunu buradan alıp daha dogrusu çalan sitelerinde boy boy biz yaptık bunu diyen kişilerede hakkımı helal etmiyorum net .
bendeniz2020
02-01-2022, 08:50
Liste için teşekkürler.
Emeğinize sağlık! :emoji4::emoji106:
ellerinize saglik guzel calisma
kurudere
02-01-2022, 18:03
Eline sağlık ;)
Hocam elinize ve emeğinize sağlık.çok ama çok teşekkür ediyorum
Responsive
02-01-2022, 19:10
TAKDİRE ŞAYEN BU ÇALIŞMA İÇİN TEŞEKKÜRLER,SÜPER ÇALIŞIYOR
serdarbey
02-01-2022, 19:14
Tüm kalbimle katılıyorum. Nice yıllara.
Emek hırsızlarına da diyecek tek bir sözüm yok. Allah hidayet etsin.
Hocam elinize ve emeğinize sağlık.çok ama çok teşekkür ediyorum
Üstad gerekli bilgileri size yolladım profilinizden özel mesaj kutunuzu kontrol edebilirsiniz.
Mehmet601
03-01-2022, 12:37
teşekkürler elinesağık
emreburch
03-01-2022, 15:01
Emeğinize sağlık paylaşım çok güzel.
Verdiginiz emekler için çok teşekürler arkadaşlar
Çok teşekürker arkadaşlar not bu smart iptv icinde olurmu
Sizlerin emegi için çok teşekürker dostlar
GALAKSİ61
03-01-2022, 20:28
Emeğine sağlık
BuzGibi1
03-01-2022, 23:08
eski bir versiyonunu kullanıyordum..
umarım bu da eskisi kadar başarılıdır...
Verdiginiz emekler için çok teşekürler arkadaşlar
Çok teşekürker arkadaşlar not bu smart iptv icinde olurmu
Sizlerin emegi için çok teşekürker dostlar
SMART İPTV de uyum sağlar
Talimat burada mevcut SMART İPTV YÜKLEME TALİMATI (UCRETLİ VERSİYON OLAN) (supersatforum.com) (Only the registered members can see the link(UCRETL%C4%B0-VERS%C4%B0YON-OLAN))
teşekkürler umarım iyi çalışıyordur
Musaseyit
04-01-2022, 16:43
Ellerinize sağlık ustam
recep1964
04-01-2022, 19:11
elinize
emeğinize sağlık
elinize emeğinize sağlık
çok teşekkürler elinize sağlık
faruk_kilic_
04-01-2022, 20:25
Emeğinize sağlık (mi box)
Hakkul_Mubin
04-01-2022, 21:42
Emeğinize sağlık Rabbim kul hakkından ve harama sapmaktan bizleri muhafaza eylesin inşaALLAH:emoji106:
8. 9. ve 10. kanallar calismiyor! duzeltilme imkani varmi?
8. 9. ve 10.kanallar calismiyor! duzeltilme imkani varmi?
Problem gorunmuyor (ekte verdim)
Çalışmayan kanallar internet saglayıcı,smart tv uygulamaları eski sürümleri,uydu cihazlarında çalışamama ve yurt dısı kaynaklı token kullanımları nedeniyle herkeste % 100 çalışmaz bölgesel ve ülke olarak farklılık gösterebilir
Polat289
06-01-2022, 21:19
Teşekkürler
Ellerinize sağlık başarılar dilerim.
hamidabatli
07-01-2022, 01:50
Teşekkür ederim paylaşım için
remixtik
07-01-2022, 16:40
Elinize sağlık çok güzel olmuş
Faydalı bir site Merhaba herkese
komisersinan62
07-01-2022, 23:32
teşekkürler formu beğendim emeğinize sağlık
teşekkürler formu beğendim emeğinize sağlık
SergioNL
08-01-2022, 02:52
teşekkürler
Hawk4444
08-01-2022, 12:55
Teşekkürler
Tamam tesekkurler :emoji106:
Problem gorunmuyor (ekte verdim)
Çalışmayan kanallar internet saglayıcı,smart tv uygulamaları eski sürümleri,uydu cihazlarında çalışamama ve yurt dısı kaynaklı token kullanımları nedeniyle herkeste % 100 çalışmaz bölgesel ve ülke olarak farklılık gösterebilir
sonerf07
09-01-2022, 09:19
Emeğinize saglik
hocam elinize saglik
Guncelleme:01.01.2022 (dosyadaki güncellemeleri bu konudaki 2 ci mesajdan takip edebilirsiniz)
BAŞKA SİTELERE UYARI;
emeginize saglik android iptv den deneyecegim
Teşekkürler, emeğinize sağlık.
Yildiz25
10-01-2022, 00:14
Tesekkurler
semiherg
10-01-2022, 10:20
teşekkürler
Damlacık
10-01-2022, 17:27
*********************** m3u8 adresleri
*********************** m3u8 adresleri
Kanalların isimlerini yazmayın o dediginiz özel iptv kanalların aktif linkleri su an bizde var test ediyoruz yakın zamanda guncellemede verecegiz inşallah
alperceker
10-01-2022, 18:03
Teşekkürler emeğinize sağlık güzel liste
mustafasari89
11-01-2022, 00:03
Tesekkuurrler
Simba sana bi sorum olacak internette araştırdım bulamadım çekyada bi kanal var bu kanal şifrelimi şifresizmi anlamadım kanal spor... ismini yinede tam yazmayım sıkıntı olmasın...
Simba sana bi sorum olacak internette araştırdım bulamadım çekyada bi kanal var bu kanal şifrelimi şifresizmi anlamadım ***********kanal spor... ismini yinede tam yazmayım sıkıntı olmasın...
Şifrelidir yabancı yayınlayan kanallar yok öyle fta olarak
Dumrul34
11-01-2022, 16:05
Listeyi nasıl görebiliriz ssiptv izleye bilmek için
teşekkürler simba bilgi için...
Listeyi nasıl görebiliriz ssiptv izleye bilmek için
Dumrul34
11-01-2022, 16:44
Teşekkür ederim ben kendimde yaparım ama liste bulamadım M3u liste atarsanız ben yükleyebilirim ts uzantılı
Teşekkür ederim ben kendimde yaparım ama liste bulamadım M3u liste atarsanız ben yükleyebilirim ts uzantılı
1Ci mesajda dosya var onu yukleyeceksiniz.SSİPTV ts uzantılı uzantıya gerek yok
Teşekkürler Emekleriniz için Allah Kolaylık versin
emin.özer
12-01-2022, 10:34
selam usta sana ne kadar teşekür etsek azdır allah işini rast getire ben ss iptv beğeniyorum neden çünkü kanalı sile biliyorsun kanalı daşıya biliyorsun çük güzel ama ben android uydu cihazına smart iptv kurdum tabi o paralı nasıl paralı 5.50 evru neyse burdanda kanalları yükledim abi ben böyle seri ve böyle keyifle izliyorum sanada duvacıyım abim benim sağ olsaın var olasın ama bunda silme dizme yapamazsın kütü yönu orası ss iptv android cihazdada denedim iki üç kanal arka arkaya değişince donup kalıyor bence parası olan smartı kurup burdanda kanalları yükle zevkle izler gidersin
Ozan1970
12-01-2022, 15:39
teşekkürler
Mehmetc2022
12-01-2022, 17:31
Konu kurallarına uymuyorsunuz.Kuralları iyi okuyun
Ayrıca;
Lyon-1995
12-01-2022, 19:48
ellerine sağlık ustam.
temel reis
13-01-2022, 01:02
octagon sf8008 4k uhd e2 dvb-s2x twin izliyorum
Serhatt21
13-01-2022, 05:17
Slm ozel ip TV kategorisinde bir cok kanal calişmiyor onları nasıl kaldıran biliriz
Slm ozel ip TV kategorisinde bir cok kanal calişmiyor onları nasıl kaldıran biliriz
Her uygulama değişik özelliklere sahip ya dosyanın içini acacaksınız yada uygulamada sil komutu varsa silebilirsiniz.2 gün sonra yeni guncelleme verecegim bir cok kanalın gittigini ve bir coguda iptv linklerini değiştirdigini biliyorum.
Bazı telegram grup ceteleri,whatsap grupları ve utanmaz forum siteleri var buradan guncelleme bekliyorlar alıp sitelerine koymak için o yüzden guncellemeleri eskisi gibi vermiyorum .
halit0571
13-01-2022, 11:32
Teşekkürler emeğinize sağlık tabii klavyenizede
gires1905
13-01-2022, 17:08
bende indermek istiyorum ama olmuyor cünkü yeni kayit oldum.
Tesekkürler simdi oldu,elinize saglik.
Yurt disindayiz, ozellikle cocuklar ve esim yolda T.V bakabilsinler diye deneyecegim, emegi gecenlere tesekkurler.
Konumuzdaki mesaj fazlalıgı nedeniyle yeni konumuzdan devam ediyoruz