Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung UE55J6370 TV OTTplayer hatası
Lyon-1995
12-12-2021, 18:34
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.Arkadaşlar Samsung UE55J6370 Tv'ye OTTplayer yülemiştim.Tizen işletim sistemli Tv.Gayet stabil çalışıyordu.Üzerindeki listeyi sildim ve yeni m3u liste attım.Bir kaç gün çalıştı.Ama şuan OTTplayeri açtığımda server bağlanılamıyor hatası veriyor.Kanal listesi çıkmıyor.OTTplayeri sildim yeniden yükledim yine hata veriyor.TV internete bağlı ama olmuyor.Farklı kayıtla ottplayere yine girmeye çalıştım olmadı.Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba.
Ott playerde sorun var mesajiniza istinaden simdi baktim genel sorun sanirim.Ssiptv kurmayi deneyin
Lyon-1995
12-12-2021, 18:46
Eyvallah ustacığım. Bilgi için çok teşekkür ediyorum.
ssıp tv yok cıkmıyor ottplayer de sorun var aynısı internet baglantısı yok diyor
Ottplayer.es sitesi kapanmış.es yerine tv uzantısı açık bunu uygulamadan firma duzeltmezse izlenmesi zor.
A.Bozoğlu
15-12-2021, 17:18
Samsung ve vestel TV'lerde ott player adres değişikliği nedeniyle sunucu hatası veriyor. Uygulamaya güncelleme gelmeden kullanmak mümkün değil.
Samsung ve vestel TV'lerde ott player adres değişikliği nedeniyle sunucu hatası veriyor. Uygulamaya güncelleme gelmeden kullanmak mümkün değil.
Tamda markasina dedin vestel hocam guncellemez zor
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Vestel ve muadilerde SSIPTV devam
A.Bozoğlu
15-12-2021, 21:44
Tamda markasina dedin vestel hocam guncellemez zor
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Vestel ve muadilerde SSIPTV devam
Aynen zaten vestelden değilde wevd App stor üzerinden güncelleme gelirse belki. Vestel'de zaten ssiptv daha kullanışlı ama onu bile nadiren kullanmiyorum. Genelde Next 2071 ve H96 pro plus tvbox ile devam.
Aynen zaten vestelden değilde wevd App stor üzerinden güncelleme gelirse belki. Vestel'de zaten ssiptv daha kullanışlı ama onu bile nadiren kullanmiyorum. Genelde Next 2071 ve H96 pro plus tvbox ile devam.
wevd store içindeki ssiptv bile eski sürüm ustad bazı kanalları acmıyor Only the registered members can see the link kullanan bazı kanalları göstermiyor bazılarını gösteriyor vestelden umut yok bence uygulamaları bile profilden yazılım yuklemekle hallediliyor :(