Orijinalini görmek için tıklayınız : ESKİ TV Yİ AKILLI TV YE DÖNÜŞTÜRME
Siz değerli forum kulanıcılarından bir konu hakkında yardım istiyecektim evde smart özelliği olmayan düz lcd tv var birde internet var bu tv yi wifi üzerinden nasıl bir bağlantı sağlayarak akıllı tv ye dönüştürebilirim bunu sağlayan cihaz varmı tv de indetnet üzerinden mesela netfilex gibi uygulamalara bağlanabilirmiyiz yardımlarınız için şimdiden teşekürler :pray:
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
varsa da şimdiye kadar benim cahilliğime verin
NEXT BOX lar var onunla izleyebilirsin ayrıca iptv de izlersin örnek cihaz bu Next My Box Andorid Tv Box Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com) (Only the registered members can see the link)
A.Bozoğlu
22-02-2022, 21:22
Androıd tv box' almanız gerekiyor, tv'niz bir çok smart tv'den daha zengin içeriğe sahip olur. Alacağınız ürünün, google lisanslı olmasına dikkat edin, zira lisanssız dünya kadar model var piyasada ve bu cihazlarda netflix sadece 480p izlenebiliyorken lisanslı ürünlerde 1080p yada 4k olarak izlenebiliyor.
Androıd tv box' almanız gerekiyor, tv'niz bir çok smart tv'den daha zengin içeriğe sahip olur. Alacağınız ürünün, google lisanslı olmasına dikkat edin, zira lisanssız dünya kadar model var piyasada ve bu cihazlarda netflix sadece 480p izlenebiliyorken lisanslı ürünlerde 1080p yada 4k olarak izlenebiliyor.
lisans lı ürünlerden bildiğiniz varmı tavsiye edeceğiniz
A.Bozoğlu
25-02-2022, 18:09
Sunny prime stick tavsiye ederim. Markaya aldanmayın oldukça güncel bir cihaz.
Sunny prime stick tavsiye ederim. Markaya aldanmayın oldukça güncel bir cihaz.
tavsiyenize uydum cihazı aldım ve bugün elime ulaştı denedim harika bir ürün hızı işlevleri seri kasmadan kullanışlı hemde netfilix amazon premier ve diğer içindeki uygulamalar ful lisanslı ve 1080p netfilix tam istediğim gibi hatta daha fazlası var tşk ler tavsiyeniz için
A.Bozoğlu
26-02-2022, 21:00
Hayırlı olsun, şuan piyasadaki en iyi cihazlardan biri.
Hayırlı olsun, şuan piyasadaki en iyi cihazlardan biri.
Bu fiyatlarda alınabileceklerin en iyisi
4k ve 8k kasmadan izlenebiliyor
Konu yeterinca aydınlandıgı icin kapanmıştır