Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : TP LİNK WR940 N Modeli IP TV Ayarları

TEKNİSYEN101
08-03-2022, 12:50
Değerli forum yönetici ve arkadaşları.

20 mb internet hzı var fakat çeşitli bir çok ıp tv aldım hepsinde donma yapıyor. Evde kullandığım TP LİNK WR940 N Modeli modemim var bunda IP TV donmaması için hangi ayarlar yapılmalıdır?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Editor
08-03-2022, 17:58
Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ayrica evde birden cok kisi modemden yararlanıyorsa donma olması normal malesef.Ayrıca illegal iptv sunucuları genellikle yurt dısından verdiklerı icin yayınları donma yasamaniz normaldir.

TEKNİSYEN101
09-03-2022, 07:02
Editör Bey

Novacom spybox S11 cihazını kullanıyorum. Sizin sitede verdiğiniz kanallar donmuyor idi, Fakat modem değişince donmaya başladı. Ayrıca androıd telefon dada donuyor. Problem modemde maalesef. Not: Telefonun kendi internetini kullanınca donmuyor

Simba
10-03-2022, 16:54
Editör Bey

Novacom spybox S11 cihazını kullanıyorum. Sizin sitede verdiğiniz kanallar donmuyor idi, Fakat modem değişince donmaya başladı. Ayrıca androıd telefon dada donuyor. Problem modemde maalesef. Not: Telefonun kendi internetini kullanınca donmuyor
Bu modem değişimini servis saglayıcımı yaptı üstad tarifenizdeki hız falan mı değişti.Anlattıgınız olaylardan hızınızın dustugu veya modeme yuksek hız geldigi ve kopmaların oldugu görunuyor sanki olmazsa eski modemi kullanın bende 2 modem var takıp değiştiriıyorum bazen etkilenmiyorum cok fazla

ygurbuz
14-03-2022, 11:37
En Kral modemi kullansanzda İPTV herhangi bir şey izldeiğinizde sınırsız limitsiz internetiniz bir süre sonra kotanız bittiğinde ister istemez yavaşlama olmaktadır Yani ay sonuna kadar 20 mb hızınızda düşme otomatik gelmekde........

Bir başka sorun ister ücretli ister ücretsiz ip tv aldığınız server ve host sunucu kalitesi ile servere aynıanda bağlanan kişi sayısıda ip tv nin kaliteside kopma donma takılma geç açma yapar.