Orijinalini görmek için tıklayınız : FREKANS HABER Türkiyede Deprem #2023
Kahramanmaraş'taki 7,4'lük deprem 10 ili vurdu
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah 04.17'de yaşanan depremin şiddeti çevre illeri de sarstı. Kahramanmaraş'ın yanısıra, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da da binalar yıkıldı.
Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza allahtan rahmet yakınlarına bağ saglıgı dilerim.Yaralı olanlarada allah şifa versin
Only the registered members can see the link
Tüm vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun
iyi günler..debremden etkilenen tüm insanlara geçmiş olsun..yaralılara şifa ölenlere ALLAHTAN rahmet dilerim
Çok büyük bir felaket geçmiş olsun TÜRKİYEM hayatını kaybedenlere ALLAH rahmet eylesin yaralı ve göçük altında kalıp kurtulmayı bekleyenlere sabır versin çok üzücü durum.ALLAH sabır versin çok üzgünüm. sami ertaga arkadaşımız antepliydi sanırım; inşallah kötü birşey yoktur
merdanli
06-02-2023, 16:38
Deprem de Hayatini Kaybeden Vatandaslarimiza Allah ´dan Rahmet , Yaralilarimiza da Acil Sifalar Diliyorum .
Allahim Bu Tür Afetleri Ülkemize Bir Daha Yasatmasin Insallah.
........................................GECMIS OLSUN TÜRKIYEM...............................................
korfez41
06-02-2023, 19:11
Hayatını kaybedenlere Vatandaslarımıza ALLAH rahmet eylesin göçük altında kalıp kurtulmayı bekleyenlere ALLAH tan sevdiklerine bir an once sag salim kurtulmasını diliyorum yaralı olanlara acil sifalar diliyorum
rselturk
06-02-2023, 20:39
Sabahtan beri TV izlemeye yüreğim yetmedi.Kapatıyorum,duramıyorum.Açıyorum,dayanamıyorum. Tüm ülkem insanlarının acısı bir taş gibi gelip göğsüme kondu.Nefes almak için bu soğukta eşimi de yanıma alıp sokağa çıktım.Sonra da anlamadığım bir dilden Belgesel izlemeya başladım...Bu depremde yaşamını yitiren tüm yurttaşlarıma rahmet,acılı yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin rabbim...Geçmişten hiç ders almadığımız ne kadar da belli..Başın sağolsun Türkiyem...
Geçmiş olsun türkiyem rabbim ölenlerimize rahmet yaralılarımıza acil şifalar versin inşallah
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Gerçekten sözler kıfayetsiz kalıyor bunca insan ne yapar ne eder karda kışda hayatını kaybedenler dün aramızdalardı bugun yoklar hayat böyle birşey işte
Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyoruz.
Allah ülkemize yardım etsin tekrardan herkese geçmiş olsun
Dün gece şiddetli sallantıyla uyanmıştım. Hemen twittera baktım merkez üssü Maraş Pazarcık diyorlardı. Maraş Sivas'a yakın bir şehir ve ilerleyen dakikalarda yine sallanmıştı. Dün 13:24 gibiydi telefonuma 6.1 şiddetinde deprem uyarısı geldi sarsıntıyı hissetmiş olabilirsiniz diye ve peşine şiddetli bir sarsıntı yaşadık. Çalıştığım kurum binası resmen yay gibi bir sağa bir sola esnedi. Çok kötü bir psikoloji. Malatyada arkadaşlarım var onları aradım onlarda her yerden ceset çıkarıyorlar psikolojim tamamen bitti dediler. Allah yardımcımız olsun.
Dün gece şiddetli sallantıyla uyanmıştım. Hemen twittera baktım merkez üssü Maraş Pazarcık diyorlardı. Maraş Sivas'a yakın bir şehir ve ilerleyen dakikalarda yine sallanmıştı. Dün 13:24 gibiydi telefonuma 6.1 şiddetinde deprem uyarısı geldi sarsıntıyı hissetmiş olabilirsiniz diye ve peşine şiddetli bir sarsıntı yaşadık. Çalıştığım kurum binası resmen yay gibi bir sağa bir sola esnedi. Çok kötü bir psikoloji. Malatyada arkadaşlarım var onları aradım onlarda her yerden ceset çıkarıyorlar psikolojim tamamen bitti dediler. Allah yardımcımız olsun.
Gecmis olsun hikmet hocam
Milletimizin.bası saolsun allah yar ve yardımcısı olsun bu milletin
Geçmiş olsun TURKIYEM, Kocaeli li bir vatandaş olarak depremin nasıl bir hasara sebebiyet verdiğini biliyorum. Rabbim kaybettiğimiz canlarımıza rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar dilerim. Kurtarilmayi bekleyenlere Rabbim dayanma gücü versin. Mevsim kış Allah'ım yardımcıları olsun. Nefesler düğümleniyor.
Twitter da onca insan var enkaz.altinda kalmis kurtarin diye video ceken yaninda cocugunu esini kaybetmis cok acı bir durum soylenecek sozler kifayetsiz kalıyor malesef Allah yar ve yardimcilari olsun
selim789
08-02-2023, 09:14
Geçmiş olsun Türkiyem, milletimizin başı sağ olsun. tarifi zor anlatılacak gibi değil.
Yuzyılın felaketi gerçekten aynı gun 2 büyük deprem oldu cogu sehrin bazılarına hiç ulasım bile olmamış insanlar kendi yardımıyla cıkmaya calısmıslar ülkemizin tekrar tekrar bası saolsun
halil-04
08-02-2023, 20:32
Geçmiş Olsun Türkiyem Allah bir daha Göstermesin İnşallah
Saygılarımla
Vefat sayısı 29 binin üstüne gerçekten çok acı bir tablo ya halen cıkarılmayı bekleyen insanlar var allah bir daha yaşatmasın
Yuce.mevlam yardim et enkaz.altinda.kalanlara.mucize.kurtuluslar oluyor allah yar ve yardımcilari.olsun
rselturk
13-02-2023, 22:13
Bu dünyada imar affı ya da imar barışının mucidi yalnızca bizim hükümetimiz.Patent hakkı da verilmediği için bizden başka ülkede de kullanılmıyor.Bu hükümet zamanında tam 8 kez imar barışı uygulamasıyla tabii dünya rekoru da bizde...
Dünden bu güne tüm deprem afetlerinde bir arpa boyu yol alamadığımızın resmidir bu...Evet deprem doğal bir doğa olayı.Bizim ülkemizde bu deprem kuşağının tam üstünde.Ama Allahın verdiği aklı kullanmamak neyin gereğidir?!.Umarım daha fazla acılar yaşamayız..
Bu dünyada imar affı ya da imar barışının mucidi yalnızca bizim hükümetimiz.Patent hakkı da verilmediği için bizden başka ülkede de kullanılmıyor.Bu hükümet zamanında tam 8 kez imar barışı uygulamasıyla tabii dünya rekoru da bizde...
Dünden bu güne tüm deprem afetlerinde bir arpa boyu yol alamadığımızın resmidir bu...Evet deprem doğal bir doğa olayı.Bizim ülkemizde bu deprem kuşağının tam üstünde.Ama Allahın verdiği aklı kullanmamak​ neyin gereğidir?!.Umarım daha fazla acılar yaşamayız..
Üstad bu imar barışı olayı falan tavsip etmedigims eyler adamın bahcesi var yapıyor 1 katlı ev böyle haber falan duydugu an dikiyor 4 katlı bina yetmiyor cunki imar barısı yapanlar kadar bunu ac gözlülük yapan insanlarımızdada var suc bence .Bu depremi bu ülke nasıl atlatacak binlerce insan dısarda nasıl olacak nasıl gidecek tv ye bakasım gelmiyor üzülüyorum cok ya
35418 canımız gitti.Bu daha fazladır bence cok uzucu bir durum :( Allah geride kalanlara yakınlarını kaybedenlere sabır versin :(
Hatay'da 6,4 ve 5,8 Büyüklüğünde deprem fırtınası: Peşpeşe 4 deprem meydana geldi
Ulkede deprem bitmiyor hep ayni bolgelerde bu insanlara yuce.mevlam yardım etsin
aliharbiye
23-02-2023, 16:22
Ölenlere allahtan rahmet dilerim. Yaralılara geçmiş olsun dilerim. Ben halen hatay dayım ailem ile zar zor bir şekilde çıktık, ali abimin ailesi de iyi arkadaşlar. Allah sizlerden razı olsun.Depremler devamlı olmakla beraber durulmuyor , inşallah bir an evvel artık depremler biter. Çalıştığım iş yeri harabeye döndü. Evimin orta kolonu patladı . İkinci depremde . Çok daha zor durumda olan insanlarda var. Allah yardımcıları olsun.
Ölenlere allahtan rahmet dilerim. Yaralılara geçmiş olsun dilerim. Ben halen hatay dayım ailem ile zar zor bir şekilde çıktık, ali abimin ailesi de iyi arkadaşlar. Allah sizlerden razı olsun.Depremler devamlı olmakla beraber durulmuyor , inşallah bir an evvel artık depremler biter. Çalıştığım iş yeri harabeye döndü. Evimin orta kolonu patladı . İkinci depremde . Çok daha zor durumda olan insanlarda var. Allah yardımcıları olsun.
üstad allah yardım etsin sizlere dua ediyoruz bu ölüm rakamları dogrumu ustad daha fazla diyorlar o artcı depremler sürekli oluyor mu peki
aliharbiye
23-02-2023, 19:24
Evet oluyor 18.53 te tam hatay defne bölgesinde yani kaldığım yerde 5.0 büyüklüğünde oldu. Hatay da daha enkaz altında kalan ölen çekilemeyen insanlar var. Hatay ilinin % 80 nini zaten kaybetmiştik. 20 bin ölü duyum aldım. Tv yok. Bir kaç gün önce 6.4 ve 5.8 iki ard arda deprem oldu o zamanda da yıkılmayan evler yıkıldı. Bugün 18.53 te olan 5 0 depremde de kalan evler gitti . Su yok. Elektrik yeni geldi devamlı sallanıyoruz. Evime girmiyorum. Çadırdaykm. Benim binam halen ayakta amma orta kolon daha da kötü olmuştur. Yarın bakarım artık.
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Bazı binalarda su var. Fakat çok kahverengi, kırmızı, sarı gibi renk var. Kesinlikle içmiyoruz. Kolera hastalığı veya başka pis bir su olduğundan yıkanmıyoruz bile. Allah tüala elhamdüllah evimizin biraz uzağında yerin altında binlerce yıldır akan 20 yıl önce kuruyan bir memba suyu vardı. İlk depremde su akmaya başladı çok çok temiz aşırı güzel hem içilir hemde kullanılır. Onunla çamaşır bulaşık yapabilşyoruz. Hazır sularımız var onları da içiyoruz.
Evet oluyor 18.53 te tam hatay defne bölgesinde yani kaldığım yerde 5.0 büyüklüğünde oldu. Hatay da daha enkaz altında kalan ölen çekilemeyen insanlar var. Hatay ilinin % 80 nini zaten kaybetmiştik. 20 bin ölü duyum aldım. Tv yok. Bir kaç gün önce 6.4 ve 5.8 iki ard arda deprem oldu o zamanda da yıkılmayan evler yıkıldı. Bugün 18.53 te olan 5 0 depremde de kalan evler gitti . Su yok. Elektrik yeni geldi devamlı sallanıyoruz. Evime girmiyorum. Çadırdaykm. Benim binam halen ayakta amma orta kolon daha da kötü olmuştur. Yarın bakarım artık.
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Bazı binalarda su var. Fakat çok kahverengi, kırmızı, sarı gibi renk var. Kesinlikle içmiyoruz. Kolera hastalığı veya başka pis bir su olduğundan yıkanmıyoruz bile. Allah tüala elhamdüllah evimizin biraz uzağında yerin altında binlerce yıldır akan 20 yıl önce kuruyan bir memba suyu vardı. İlk depremde su akmaya başladı çok çok temiz aşırı güzel hem içilir hemde kullanılır. Onunla çamaşır bulaşık yapabilşyoruz. Hazır sularımız var onları da içiyoruz.
Hocam cok uzgunuz durumunuzu anlayabilmek icin yasamak gerek derler ya allah yardımcınız olsun bu cadırlarda ısınma olayı nasıl oluyor peki tekrardan cok buyuk gecmis olsun
aliharbiye
23-02-2023, 19:46
Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun. Hepimize geçmiş olsun. Teşekkür ederim. İlk depremin ardında 1 2 hafta boyunca çadır gelmedi. Hep arabada yattık. Öldük öldük dirildik. Belen yolu da tıkandı. Biliyorsunuz ki hatay dünyanın en büyük GOR ÇUKURUNUN İÇİNDE BİR İL DİR. GEÇİT BELEN ÜZERİNDEN YAPILMAKTADIR. Kendi imkanlarımızla 4 gün önce çadır tedarik ettik. İçine odun sobamızı koyduk. İçinde 5 aile kalıyoruz. Saygılar