Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜNCEL SSİPTV Android Sürümü APK

Simba
12-02-2023, 17:06
Only the registered members can see the link

Altta verdigim linkten APK yi indirin telefonunuza kurunuz (play store harici apk uygulamalarına yuklemeye izin veriniz) telefonunuz android son sürüm ise bazı seyler dogru calısmayabilir yazacaktır siz devam edin .Sağ üstte ayar simge işareti var oradan turkiye secebilirsiniz oynatma listemden m3u dosyadaki kanallarınızı yukleyebilirsiniz.

Kanallar bu şekilde cıkacaktır (bizim elitvip uyelerimize verdigimiz listedeki kanallardan bir örnek)
Only the registered members can see the link

SSİPTV başarılı bir iptv oynatıcıdır otomatik guncelleme linklerinde falan sorunsuz çalışır

UYARI:SSİPTV APK İNDİRME dosya linki için forumda en az 1 mesajınız olması gerekmektedir

UYGULAMADA SORUN OLDUGU İÇİN KONUDAN KALDIRILMIŞTIR YENİ STABİL SÜRÜM GELİNCEYE KADAR KONU KAPANMIŞTIR.

ecomx41
20-02-2023, 09:18
Teşekkürler elinize sağlık 9

Toprk
16-03-2023, 00:07
Ssiptv apk linki lazım

Toprk
24-03-2023, 23:54
Ssiptvde izlemem için kod gerekiyormu

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

Ssiptv için linki nasıl indirebilirim

Linki kopyaladım fakat ssiptvde çalıştıramadım

Editor
25-03-2023, 00:31
Ssiptvde izlemem için kod gerekiyormu

Ssiptv için linki nasıl indirebilirim

Linki kopyaladım fakat ssiptvde çalıştıramadım

Apk dosyasinin linkle ne alakasi var.m3u liste degil bu siz yanlis sorular soruyorsunuz surekli

Che1106
25-03-2023, 19:27
M3 liste

Simba
25-03-2023, 19:37
M3 liste
Bizim sitede m3u listesi yok daha dogrusu veremiyoruz

ben bu konuyu kapatayım en iyisi m3u url istekleri liste istekleri başladı

Simba
19-04-2023, 16:13
Konuyu tekrar açtım özellikle belirteyim biz artık M3U listesi veremiyoruz surekli istekde bulunmayın bir ara SSİPTV ye nasıl kanal eklenir inşallah resimli olarak ekleyecem siteye

DJ Sir MC
25-04-2023, 19:20
Öncelikle eline sağlık ancak uygulama yükleme kısmında logoda donuyor

Simba
25-04-2023, 19:27
Öncelikle eline sağlık ancak uygulama yükleme kısmında logoda donuyor
SSİPTV anroid sürümü pek stabil değil malesef

kayserli
01-05-2023, 23:39
ustam öncelikle eline sağlık fakat açtıktan sonra simge ekrana çıkıyor ve donuyor hiç hareket yok açılmıyor.bunu şikayet değil bilgilendirme amacı için yazıyorum tşk

Simba
02-05-2023, 00:04
ustam öncelikle eline sağlık fakat açtıktan sonra simge ekrana çıkıyor ve donuyor hiç hareket yok açılmıyor.bunu şikayet değil bilgilendirme amacı için yazıyorum tşk
Üstad apk yi yapan ben değilim daha öncede yazdım bu ssiptv android sürümde malesef o dedikleriniz var bendede donmaya başladı program ve smarttvler stabil olan program android sürümlerde malesef stabil değil yeni sürüm cıkarsa o zaman konuyu açarım şimdilik konuyu kapatıyorum programda hata oldugu için