Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsung cu7000 tv ye app yukleme hakkinda

tayfur166
09-07-2023, 15:38
arkadaşlar yeni samsung cu7000 tv aldım kendinden app var onları nasıl aktif edebilirim müşteri hizmetlerini aradım tam bilgi alamadım üyelik istiyor sitedeki ap i yükleme yapabilirmiyim bilginize ihtiyac var şimdiden teşekkürler

Simba
09-07-2023, 18:23
İPTV uygulamasımı yuklemek istiyorsunuz samsunga onda ott player diye bir uygulama varsa onla izleyebilirsin biraz ingilizcedir kurcalaman lazım.APP markette SSİPTV falan varmı acaba

tayfur166
10-07-2023, 00:39
üstat ilgine teşekkürler o dediğin yerlere neren girilir nasıl yapılır hiç bilgim yok yinede sağol

Simba
10-07-2023, 02:13
üstat ilgine teşekkürler o dediğin yerlere neren girilir nasıl yapılır hiç bilgim yok yinede sağol
Samsung uygulama magazası yokmu biladerin tv sinde var dı sanki ott player kurmuştuk ona yeni aldıgınız tv de uygulama magazasında aratma yapın isterseniz

tayfur166
11-07-2023, 12:59
Samsung uygulama magazası yokmu biladerin tv sinde var dı sanki ott player kurmuştuk ona yeni aldıgınız tv de uygulama magazasında aratma yapın isterseniz m3u ıptv yazıyor kur diye yazı çıkyor bunu kurunca yüklenirmi smart one var flix ıptv net iptv var bunların hangisini kurayım ücretlimi şimdiden teşekkürler

Simba
11-07-2023, 13:25
m3u ıptv yazıyor kur diye yazı çıkyor bunu kurunca yüklenirmi smart one var flix ıptv net iptv var bunların hangisini kurayım ücretlimi şimdiden teşekkürler
Samsungda ucretli olabilir hangisi ucretsizse ona bakın yukleyin isterseniz paralı olunca sizden para isteyecektir illaki

tayfur166
15-07-2023, 19:05
İPTV uygulamasımı yuklemek istiyorsunuz samsunga onda ott player diye bir uygulama varsa onla izleyebilirsin biraz ingilizcedir kurcalaman lazım.APP markette SSİPTV falan varmı acaba
t .+ smartone m3u oneflix net iptv birkaçtane daha var siteden usb indirip yükleme olurmu teşekküerler olanların ismini verdim ama yasak mı bilmiyorum saygılar

Simba
15-07-2023, 19:07
t .+ smartone m3u oneflix net iptv birkaçtane daha var siteden usb indirip yükleme olurmu teşekküerler olanların ismini verdim ama yasak mı bilmiyorum saygılar
Hiç bir bilgim yok ustad usb ile yukleyebilirmisin dene istersen iptv smarters yukleyebilirsen onuda yukle usb ile olurmu bilmiyorum bu tv yi