PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : next 2000 wifi usb den mu3 dosyası atamıyorum

beach
01-08-2023, 14:05
slm arkadaşlar next 2000 wifi cihazım var birtürlü internetten indirdigim mu3 listesini cihaza atamadım elinizde boş .mu3 veya .mu38 kalıp varsa (hangisi oluyorsa) atabilirmisiniz ben notepat ile kalıbın içine atıp cihaza yüklerim teşekkürler

Simba
01-08-2023, 18:17
Ekte verdim aktif kanallar var bu dosya next lere olur notepad ile düzeltmenize gerek yok kanal eklerseniz dosyanın içindeki düzenlemeye göre düzenleyiniz

**Gizli İçerik: Gizli verileri görmek için konudaki mesajı kontrol edin.**

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

Ayrıca bazen nexler usb dosyayı gormuyor bunun için cihazı fişten cıkartıp tekrar takın usb halen gormuyorsa başka usb ile denersiniz.

beach
02-08-2023, 22:39
Ekte verdim aktif kanallar var bu dosya next lere olur notepad ile düzeltmenize gerek yok kanal eklerseniz dosyanın içindeki düzenlemeye göre düzenleyiniz

***Hidden content cannot be quoted.***

- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -

Ayrıca bazen nexler usb dosyayı gormuyor bunun için cihazı fişten cıkartıp tekrar takın usb halen gormuyorsa başka usb ile denersiniz.
elimde 16 gb ve 32 gb var 2 sinide denedim fat32 olarak ve ntfs olarak cihazın fişini de çekip tekrar denedim olmadı cihazda xtream ve joker iptv var

Simba
02-08-2023, 22:49
elimde 16 gb ve 32 gb var 2 sinide denedim fat32 olarak ve ntfs olarak cihazın fişini de çekip tekrar denedim olmadı cihazda xtream ve joker iptv var
USB ile yukleme yokmu kişisel bölümden iptv tusu vardır kumandada ona basınca neler cıkıyor

beach
02-08-2023, 23:15
USB ile yukleme yokmu kişisel bölümden iptv tusu vardır kumandada ona basınca neler cıkıyor

usb görüyor ama yükle dedigimde yüklü dosya yok yazıyor kumandada sarı tuş var usb ile yükleyin diye ama
olmuyor

boş ver kardeşim ugraşma vaz geçtim emegine sağlık