Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lg vebos sistem tv bein connet sorunu

kayserli
14-09-2024, 23:33
merhaba lg vebos 55lb670 v-za tv bein connet uygulamasını açmıyor geçen haftaya kadar izliyordum bu hafta kapandı açılmıyor ( yasal aboneliğim var ) uygulamalarda yok güncellemelere baktım yeni güncelleme yok yazıyor aboneligim elimde kaldı (android tv de bein connet çalışıyor ) zannedersem lg ile ilgili sorun böyle bir sorunla karşılaşan var ise fikirlerini almak istiyorum teşekkür ederim.

Simba
15-09-2024, 12:15
Bazı markalar bu sekil yapıyor LG destek var ise onlara yazın bir sekilde guncelleme veriyorlar

muratx
15-09-2024, 23:37
Sorun eski sistem tv lere Bein connect in desteğinin kesilmesi. Bu sene eski webos tizen ve netcast tvler için destek kesildi.
Size tavsiyem webosla tizenle hiç uğraşmayın. F/p ürünü bi android tv box alın keyfinize bakın.Tv box alırkende dikkat edin lisanssız tv boxlarda bu tür stream servisleri sıkıntı olur.
F/p lisanslı tv box tavsiyede verebilirim.
Dreamstar nova 4k
Next start 4k
Kickpi kp1 tv box
Homatics box r 4k (Bunun plus versiyonu var ama pahalı tabi.)
Mecool km2 plus

kayserli
16-09-2024, 19:18
Sorun eski sistem tv lere Bein connect in desteğinin kesilmesi. Bu sene eski webos tizen ve netcast tvler için destek kesildi.
Size tavsiyem webosla tizenle hiç uğraşmayın. F/p ürünü bi android tv box alın keyfinize bakın.Tv box alırkende dikkat edin lisanssız tv boxlarda bu tür stream servisleri sıkıntı olur.
F/p lisanslı tv box tavsiyede verebilirim.
Dreamstar nova 4k
Next start 4k
Kickpi kp1 tv box
Homatics box r 4k (Bunun plus versiyonu var ama pahalı tabi.)
Mecool km2 plus

açıklama için teşekkür ederim