Orijinalini görmek için tıklayınız : Lg vebos sistem tv bein connet sorunu
kayserli
14-09-2024, 23:33
merhaba lg vebos 55lb670 v-za tv bein connet uygulamasını açmıyor geçen haftaya kadar izliyordum bu hafta kapandı açılmıyor ( yasal aboneliğim var ) uygulamalarda yok güncellemelere baktım yeni güncelleme yok yazıyor aboneligim elimde kaldı (android tv de bein connet çalışıyor ) zannedersem lg ile ilgili sorun böyle bir sorunla karşılaşan var ise fikirlerini almak istiyorum teşekkür ederim.
Bazı markalar bu sekil yapıyor LG destek var ise onlara yazın bir sekilde guncelleme veriyorlar
Sorun eski sistem tv lere Bein connect in desteğinin kesilmesi. Bu sene eski webos tizen ve netcast tvler için destek kesildi.
Size tavsiyem webosla tizenle hiç uğraşmayın. F/p ürünü bi android tv box alın keyfinize bakın.Tv box alırkende dikkat edin lisanssız tv boxlarda bu tür stream servisleri sıkıntı olur.
F/p lisanslı tv box tavsiyede verebilirim.
Dreamstar nova 4k
Next start 4k
Kickpi kp1 tv box
Homatics box r 4k (Bunun plus versiyonu var ama pahalı tabi.)
Mecool km2 plus
kayserli
16-09-2024, 19:18
Sorun eski sistem tv lere Bein connect in desteğinin kesilmesi. Bu sene eski webos tizen ve netcast tvler için destek kesildi.
Size tavsiyem webosla tizenle hiç uğraşmayın. F/p ürünü bi android tv box alın keyfinize bakın.Tv box alırkende dikkat edin lisanssız tv boxlarda bu tür stream servisleri sıkıntı olur.
F/p lisanslı tv box tavsiyede verebilirim.
Dreamstar nova 4k
Next start 4k
Kickpi kp1 tv box
Homatics box r 4k (Bunun plus versiyonu var ama pahalı tabi.)
Mecool km2 plus
açıklama için teşekkür ederim