Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖZEL İPTV SDM TV SİNEMA HD (Film Agırlıklı ) İPTV KANALI GUNCEL YENİ M3U8 Linki
Daha öncede duyurdugumuz iptv kanalları tanıtım serimiz devam ediyoruz.İptvde stabil yayın yapan kanalları vermeye devam ediyoruz.
Only the registered members can see the link
Bu haftaki kanallımız SDM TV SİNEMA .Yayın içeriki olarak ağırlık olarak yabancı film yayınlamaktadır.Kanal 24 saat hd sekilde iptv den ücretsiz olarak yayın yapmaktadır..SDM TV SİNEMA Yeni M3U8 iptv linki guncel olarak sitemizde
UYARI;
M3U8 Linki gizli içerikle veriyoruz.Bunun için 1 msjınız olması gerekmektedir.Dosya olarak kanalları sitemizde veremiyoruz bu linki uygulamanıza kendiniz girmeniz gerekmektedir.
Guncelleme:13.12.2024
**Gizli İçerik: Gizli verileri görmek için konudaki mesajı kontrol edin.**
Daha öncede duyurdugumuz iptv kanalları tanıtım serimiz devam ediyoruz.İptvde stabil yayın yapan kanalları vermeye devam ediyoruz.
Bu haftaki kanallımız SDM TV SİNEMA .Yayın içeriki olarak ağırlık olarak yabancı film yayınlamaktadır.Kanal 24 saat hd sekilde iptv den ücretsiz olarak yayın yapmaktadır..SDM TV SİNEMA Yeni M3U8 iptv linki guncel olarak sitemizde
UYARI;
M3U8 Linki gizli içerikle veriyoruz.Bunun için 1 msjınız olması gerekmektedir.Dosya olarak kanalları sitemizde veremiyoruz bu linki uygulamanıza kendiniz girmeniz gerekmektedir.
***Hidden content cannot be quoted.***
emeğinize sağlık
mavişehirli
15-12-2024, 09:55
arkadaşım...internet üzerinden yayın yapan filim kanallarına bayılıyom yawu çünkü sansürsüz gösterim yapıyolar yani aynen sinemalardaki gibi mozayik veya buğulayış görmüyoz bunun gibi yayın yapan bütün internet yayınlarını tebrik ederim...!!!...:emoji122:edit...!!!...kanal uydu alıcımda donma yapıyo simba...hiremco zapper hd plus...cihazın dandikliğindenmi kaynaklı...!!!...zira bazı linkler mağalesef cihazımda donmalı gösteriyo...!!!...sizde durum ney...!!!...kaliteli uydu alıcıda donma yapmaz inşallah...!!!...:mad1:
arkadaşım...internet üzerinden yayın yapan filim kanallarına bayılıyom yawu çünkü sansürsüz gösterim yapıyolar yani aynen sinemalardaki gibi mozayik veya buğulayış görmüyoz bunun gibi yayın yapan bütün internet yayınlarını tebrik ederim...!!!...:emoji122:edit...!!!...kanal uydu alıcımda donma yapıyo simba...hiremco zapper hd plus...cihazın dandikliğindenmi kaynaklı...!!!...zira bazı linkler mağalesef cihazımda donmalı gösteriyo...!!!...sizde durum ney...!!!...kaliteli uydu alıcıda donma yapmaz inşallah...!!!...:mad1:
Bazı uydu cihazları donma yapar uyum saglamıyor malesef ustad mesela bende super turk tv ler donmasız aktif calısıyor aynı cihazda teleonda mesela donma oluyor bazen mozaiklenme gibi
Bazı uydu cihazları donma yapar uyum saglamıyor malesef ustad mesela bende super turk tv ler donmasız aktif calısıyor aynı cihazda teleonda mesela donma oluyor bazen mozaiklenme gibi
Mavişehirli dostum, yazdıklarınız okuyamıyoruz daha büyük yazarmısınız?
Ustalar donma takılma mozaiklenme cihazlardan çok yayıncı kuruluş server yani panel sahibi serverından host yani sunucu çok kişi bağlanırsa sorun yaratır...İyi sunucu iyi para ister, piyasa Free yayın yapan yayınların çoğu deneme amaçlı (BETA) sunuculardır. ÜCRETLİ YAYIN YANİ BU İŞİN TİCARETİNİ YAPAN SATAN SERVERCILARIN YAYINLARI BİLE PANELLERİ DEŞİFRE OLDUĞUNDA PATLADIĞINDA YAYINLAR TEK KİŞİLİKTİR BİRDEN FAZLA KİŞİ BAĞLANDIĞINDA YAYINLAR 10-15 SN BİR DONMA TAKILMA YADA KAPANMA YAPAR. KISACA İP TV YAYINCININ YAINI KALİTE LOCAL KARTLARI (ŞİFRELİ YAYIN İÇERİKLERİNDE) KENDİSİNE AİTSE ONDAN BUNDAN ÇALMA ARAKLAMA EĞİLSE HERKES SİZLER BİZLER 1 MB İNTERNET HIZINDA BİLE İZLERİZ..TEK SORUN YAYINLAR BİR KAÇ SN GERİDEN GELİR.
Dilimin döndüğünce size bir şeyler anlatmaya çalıştım bilginize.saygılarımla.
gladyator
19-12-2024, 20:24
Find Local Women Ready to Have Some Fun Tonight in Your City (Only the registered members can see the link*********ch.site)
Find Prettys Girls from your city for night
Only the registered members can see the link*********ch.site
Ugurtamci
22-12-2024, 09:46
Teşekkür ederim
Find Local Women Ready for Tonight's Fun in Your City (Only the registered members can see the link*********ch.site)
Search Womans in your town for night
Only the registered members can see the link*********ch.site
şenköylü
23-12-2024, 22:08
Mavişehirli dostum, yazdıklarınız okuyamıyoruz daha büyük yazarmısınız?
Ustalar donma takılma mozaiklenme cihazlardan çok yayıncı kuruluş server yani panel sahibi serverından host yani sunucu çok kişi bağlanırsa sorun yaratır...İyi sunucu iyi para ister, piyasa Free yayın yapan yayınların çoğu deneme amaçlı (BETA) sunuculardır. ÜCRETLİ YAYIN YANİ BU İŞİN TİCARETİNİ YAPAN SATAN SERVERCILARIN YAYINLARI BİLE PANELLERİ DEŞİFRE OLDUĞUNDA PATLADIĞINDA YAYINLAR TEK KİŞİLİKTİR BİRDEN FAZLA KİŞİ BAĞLANDIĞINDA YAYINLAR 10-15 SN BİR DONMA TAKILMA YADA KAPANMA YAPAR. KISACA İP TV YAYINCININ YAINI KALİTE LOCAL KARTLARI (ŞİFRELİ YAYIN İÇERİKLERİNDE) KENDİSİNE AİTSE ONDAN BUNDAN ÇALMA ARAKLAMA EĞİLSE HERKES SİZLER BİZLER 1 MB İNTERNET HIZINDA BİLE İZLERİZ..TEK SORUN YAYINLAR BİR KAÇ SN GERİDEN GELİR.
Dilimin döndüğünce size bir şeyler anlatmaya çalıştım bilginize.saygılarımla.
KANALI izlerken donma, ekran karaması çok oluyor.
mavişehirli
23-12-2024, 23:25
arkadaşım...şenköylü...ekran kararışının çaresi olamazmı?...:emoji36:
arkadaşım...şenköylü...ekran kararışının çaresi olamazmı?...:emoji36:
Problem su aslında Only the registered members can see the link olayından bazı iptv cihazlar Only the registered members can see the link olayını aşamıyor ondan kararma oluyor aynısı nexttede var mesela
Ghostcrew
25-12-2024, 15:15
harıka bir paylaşım
şenköylü
25-12-2024, 21:45
Problem su aslında Only the registered members can see the link olayından bazı iptv cihazlar Only the registered members can see the link olayını aşamıyor ondan kararma oluyor aynısı nexttede var mesela
Teşekkürler
Mustafa er
26-12-2024, 18:50
Dağlar denize
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
Merhaba
Doslar
Elinize emeyinize saglik teşekkurler
Essen Muhtarı
29-12-2024, 17:06
Merhaba ben neden link leri göremiyorum
UYARI;
Merhaba :unsure:
[QUOTE=Simba;932096]Daha öncede duyurdugumuz iptv kanalları tanıtım serimiz devam ediyoruz.İptvde stabil yayın yapan kanalları vermeye devam ediyoruz.
UYARI;
[COLOR=#ff0000][B]Guncelleme:13.12.2024
***Hidden content cannot selamın aleyküm
musmer12
31-12-2024, 21:59
Teşekkürler
Frontier07
01-01-2025, 17:41
Teşekküler
paylaşım için teşekkürler
titanmuzot
15-01-2025, 01:09
UYARI;
teşekkür ederim
ARKEOLOG64
18-01-2025, 06:47
Teşekkürler:emoji106::emoji106:
cevik-03
28-01-2025, 11:52
Teşekkür ederim
emminin42
29-01-2025, 18:35
tesekkurler