Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : xp kurduktan sonra programları tek tıklamayla yükleyin

kaan66
31-12-2006, 19:21
arkadaşlar hepiniz windows kurduktan sonra toolklit programlarını (winamp, winrar, msn, skype, mirc vb.) tek tek yüklemekten sıkılıyorsunuzdur ben kendimden biliyorum .

ama bu programları tek tıklamayla yükleyebilirsiniz.

bunun için kurulumdan sonra yükleyeceğiniz programları bi klasöre kopyalayın ve başlat>çalıştır a iexpress.exe yazın açılan programdan yüklemek istediğiniz programları seçin ve tamam deyin program size bir exe dosyası oluşturacaktır bu dosyayı açtığınızda seçmiş olduğunuz programların hepsi yüklenecktir bilgisayara bu dosyayı iyi muhafaza edin çünkü her windows kurduğunuzda lazım olacak size hadi kolay gelsin
alıntı

kralleo
31-12-2006, 20:36
harika bişey ya büyük bir sıkıntıdan kurtadın ellerine emeğine sağlık

hulkhogin
31-12-2006, 20:47
Bencede kardeş baya güzel oldu sagol valla.
Bu arada bayramın mubarek olsun.

kaan66
31-12-2006, 20:59
Bencede kardeş baya güzel oldu sagol zahmetlşkli valla.
Bu arada bayramın mubarek olsun.

saol arkadaşım senin de bayramın mübarek olsun...

diji-1972
31-12-2006, 23:31
hayırlı bayramlar kardeşler kaan66 sana bir şey soracam xp yüklü olan pc yi windovs98 e çevirecem galiba başlangıç disketiyle yapılıcakmış tarif edebilirmisin.

şimdiden tşk.

hallederiz
01-01-2007, 01:43
bir dahaki formatta deneyelim

lordlordleon
23-05-2007, 18:33
paylaşıom için sağol

pencere77
27-05-2007, 21:20
arkadaşlar hepiniz windows kurduktan sonra toolklit programlarını (winamp, winrar, msn, skype, mirc vb.) tek tek yüklemekten sıkılıyorsunuzdur ben kendimden biliyorum .

ama bu programları tek tıklamayla yükleyebilirsiniz.

bunun için kurulumdan sonra yükleyeceğiniz programları bi klasöre kopyalayın ve başlat>çalıştır a iexpress.exe yazın açılan programdan yüklemek istediğiniz programları seçin ve tamam deyin program size bir exe dosyası oluşturacaktır bu dosyayı açtığınızda seçmiş olduğunuz programların hepsi yüklenecktir bilgisayara bu dosyayı iyi muhafaza edin çünkü her windows kurduğunuzda lazım olacak size hadi kolay gelsin
alıntı

deniycem.paylaşım için teşekkürler

onur_fb
23-01-2008, 19:18
Çok Uzun İŞ Yaw Bİde İyİ Bİ İngİlİzce Lazim Ama Genede SaĞol
İŞİne Yarayan Çikabİlİr

saka11
13-03-2008, 23:37
teşekkürler