Orijinalini görmek için tıklayınız : "Bu site de birileri mesajı" Kapatılması
Güzel kardeşim Serkan Yılmaz;
O sokak ağzı diyerek bahsettiğin mesajın içinde "." ile başlayan iki cümleden ise kastettiğin sokak ağzı konuyu kapatmak yerine o noktalı yerleri "çıkardım" "düzelttim" diyerek bıraksan da buradaki diğer kardeşlerimiz bu bilgiden faydalansalardı kötü mü olurdu.
not:Ayrıca yazarken ve konuşurken Güzel Türkçe'mizi Düzgün Kullanmaya Özen gösteririm.
Hayırlı Akşamlar
Bakın ne olursa olsun burası bir forum.Bay Veya Bayanların geldigi bir yer.
Tum kesim tarafındanda bize gelen düşünceler herkesin korkmadan girebilecegi site seklinde ama siz mesajınızda belirttiginiz gibi
"." bu gibi durumları sizlerin sansurlemesi lazım ne olursa olsun bu kurallar zincirini ben dahil kimse çiğneyemez.
Foruma girdiginiz zaman en alta nikiniz ve yanında supersatforum kuralları herkes içindir diye sürekli cıkar.Konunuzu tekrar acabilirsiniz. dedigim gibi kurallar cercevesinde
Güzel kardeşim Serkan Yılmaz;
O sokak ağzı diyerek bahsettiğin mesajın içinde "." ile başlayan iki cümleden ise kastettiğin sokak ağzı konuyu kapatmak yerine o noktalı yerleri "çıkardım" "düzelttim" diyerek bıraksan da buradaki diğer kardeşlerimiz bu bilgiden faydalansalardı kötü mü olurdu.
not:Ayrıca yazarken ve konuşurken Güzel Türkçe'mizi Düzgün Kullanmaya Özen gösteririm.
Hayırlı Akşamlar
Bu cvp ı özel msj la da verebilirdiniz.
Özel mesaj yazmam için foruma yazmaya değer bulunabilecek ve paylaşılabilecek 17 mesajın verilmesi gerekirdi o bölümü denedim. Ben o "." kısımları çıkarıp mesajı tekrar buradan yayınlamanızı istiyorum.
Özel mesaj yazmam için foruma yazmaya değer bulunabilecek ve paylaşılabilecek 17 mesajın verilmesi gerekirdi o bölümü denedim. Ben o "." kısımları çıkarıp mesajı tekrar buradan yayınlamanızı istiyorum.
Siz yayınlayın.Mesajı ben editledim tekrar geri getiremem
İyigeceler
Bende merak ettim şu msj ı.
hııııı
bu hııı ne anlama geliyor.:49:
bu hııı ne anlama geliyor.:49:
Heralde oda merak etmiş msjı.
Fazla merak iyi değildir:28:
Konu fazla uzamaması amaclı kapanmıştır..