Orijinalini görmek için tıklayınız : animal planet ve discovery kanalını neta troya ile izleyemiyorum izleyemiyorum
cenker010
02-01-2007, 02:31
aynı çanağa bağlı olan evimde ve işyerimde olmak üzere iki adet neta troya cihazım var evimde ki cı modeli diğeri fta, yeni çıkan animal planet ve discovery frekanslarını cı modelin de rahatça izlediğim halde fta modelde sinyal yok çıkıyo acaba neden olabilir ustalar yardım edebilirmisiniz?
c,ihazın işlemcisinden olabilir
aynı çanağa bağlı olan evimde ve işyerimde olmak üzere iki adet neta troya cihazım var evimde ki cı modeli diğeri fta, yeni çıkan animal planet ve discovery frekanslarını cı modelin de rahatça izlediğim halde fta modelde sinyal yok çıkıyo acaba neden olabilir ustalar yardım edebilirmisiniz?
Tüner farklılığından bazen böle hatalar oluyor.
Ama izleyemediğiniz modelde frekansı 1-2 basamak ileri yada geri yapın olacaktır.
:45:
ertan arkadaşın dediğini yap olmazsa cihazına reset atmakta işe yaraya bilir. baştan tekrar eas prom frekansından türksatı taratırsan sorun düzelebilir.
cenker010
02-01-2007, 03:03
arkadaşlar verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim ancak dünden beri denemediğim şey kalmadı frekansları ileri geri yaptım tekrar tarattım ancak sinyal alamadım.reset denemedim.
reseti bir dene arkadaşım.
cenker010
02-01-2007, 03:06
reset attğımda bütün yazılımlar ve kanallar gidicekmi acaba?
arkadaşlar verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim ancak dünden beri denemediğim şey kalmadı frekansları ileri geri yaptım tekrar tarattım ancak sinyal alamadım.reset denemedim.
Volkan kardeşin dediğini yapın.Olmazsa işterseniz servise bi götürün derim.
Tüner yüksek bantları almıyor olabilir.Örneğin saudi1 kanalını almayan eski modeller sık sık karşıma çıkyor.
reset attğımda bütün yazılımlar ve kanallar gidicekmi acaba?
evet arkadaşım bütün kanllar gider ayrıca disegc ayaralarına bak.
selam arkadaşlar neta troya lnb secer haberiniz olsun yardim ici msn adresi
[email protected]
arkdaşlar topfieldde de aynı sorun var valladenemediğim yol kalmadı en son pes ettim tarık72 hayırlı bayramlar
arkdaşlar topfieldde de aynı sorun var valladenemediğim yol kalmadı en son pes ettim tarık72 hayırlı bayramlar
arkadaşım topfield bende kullanıyorum 3000CIM ama hiçbir problem yok hangi çanağa bağlarsam süper. Sen çanak ve cihaz ayarlarını kontrol et.
selam arkadaşlar neta troya lnb secer haberiniz olsun yardim ici msn adresi
[email protected]
Yardımınızı forum üzerindende yapabilirsiniz.:45:
keskinli
02-01-2007, 15:13
arkadaslar fikir paylasimlariniz icin tesekkürler
benimde bir sorum olacak bu konuda,bu yayinlar sadece türkiyeden mi aliniyor yoksa avrupadanda seyreden varmi,ben almanyada bu yayinlari bulamadim,bilgisi olan arkadaslar varsa cevaplarini bekliyorum
®adakoglu
02-01-2007, 15:17
Çihazının hafızasından tp siliniz.Tp sildiginizde yeni kanalı ekleyebilirsiniz.
arkadaslar fikir paylasimlariniz icin tesekkürler
benimde bir sorum olacak bu konuda,bu yayinlar sadece türkiyeden mi aliniyor yoksa avrupadanda seyreden varmi,ben almanyada bu yayinlari bulamadim,bilgisi olan arkadaslar varsa cevaplarini bekliyorum
Almanyadan daha iyi alırsınız yayınları.
keskinli
02-01-2007, 15:31
almanyadan daha iyi alinir diyorsunuz ama hic sinyal bulamadim,frekanslari tekrar verebilirmisiniz,simdiden tesekkür ederim
keskinli
02-01-2007, 15:37
maalesef almanyada yok yayin sadece türksat east transporderinden yayin yapiyor
almanya icin türksat west ten yayin yapmasi gerekli
®adakoglu
02-01-2007, 15:48
almanyadan daha iyi alinir diyorsunuz ama hic sinyal bulamadim,frekanslari tekrar verebilirmisiniz,simdiden tesekkür ederim
11966 H 12500
cenker010
02-01-2007, 18:20
arkadaşlar denemediğim yol kalmadı reset de attım ama nafile elembiler ortak çanaklar ortak cihazımın biri troya cı diğeri fta cı da sorun yok izliyorum ama diğerinde malesef sinyal yok herşeyi denedim olmuyor.