Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahte Dreamboxlara Dikkat
zafer murat
02-01-2007, 16:52
Evet arkadaşlar sahte dreamboxları kopyasından ayırla yolları var
Resimleri dream multimedia firması tarafından kendi resmi sitelerinde yayınlanmaktadır.
Lütfen bunlara dikkat edelim özellikle yeni alıcak arkadaşlara önemle duyrulur
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
arkadaşım sahtesi ile orjinalının kullanımda nasıl bir problem veriyormu? server yönünden veya başka şekilde
arızası oluyor mu?yoksa sadece orjinal olması mı fark?
herkese ii bayramlar
Mehmet Kaynaklı
02-01-2007, 19:25
bilgilendirmen için teşekkürler
zafer murat
02-01-2007, 21:02
arkadaşım sahtesi ile orjinalının kullanımda nasıl bir problem veriyormu? server yönünden veya başka şekilde
arızası oluyor mu?yoksa sadece orjinal olması mı fark?
herkese ii bayramlar
Şu farkı var diyelimki cihaz arıza yaptı ? ne yapıcaksınız
Türkiyede bu cihazların tamir onarımını üstlenen Ankara KAYA CENTER'dır.
Ve burada orjinal cihazlara garanti süresince ücretsiz onarım yapılmakta.(tabi cihaza karşıdan müdale sonucu teknik müdele olmayınca )
Dreamboxta cihazın altlarındaki etiktte seri numarasına göre müdele
etmekteler zaten yasal bir cihaz olmadığı görüllünce kesinlikle ücret talep
ederler.Ne diye 5 kuruş ucuz cihaz alıcağıma başımı ağrıtıyım haklı değilmiyim ?
5 kuruş fazla veriririm yasal cihaz alırım.Umarım anlamışınızdır sevgili dostlar
bana,bayramdan sonra yurt dışından cihaz fiyatı gelecek.
şu an en düşük nakit olarak dm500s modeli 450ytl türkiye de.yurt dışında bu fiyat 250-300 ytl olursa yurtdışından alırım.ama 50-100 ytl fark olursa türkiyeden almak daha mantıklı....anladığım kadarı ile orjinal ile sahte arasında pek fark yok...tabi satış sonrası destek hariç...
dream kullanan arkadaşlardan bu server hakkında bilgi isteyecem...tabi dream gelince...
tüm forma ii bayramlar :-)))
arkadaşlar bende sahte dreambox var
orjinaline 450ytl vermek zor geldi 250ytl ye sahtesini aldım benimle yaşamayacak ya bozulursa sahte olarak yenisini alsam orjinali kadar para onemiş olurum
hem makina yenilenmiş olur veya sahte olarak ust modellerinden birini alırım:tongue:
sonuçta kalite sahte olmasına ragmen turkiyedeki bircok cihazdan kaliteli
türkiyedeki bircok cihaz 3-4 sene çalıştıgına gore 3-4 sene sonra demode olur zaten:45:
Mehmet Kaynaklı
18-09-2007, 12:27
sahte ddiğiniz yan sanayimi yoksa kaçakmı kaçaksa bi fark yok bence
bebeto56
02-10-2007, 06:46
merhaba,
resmi sitesindeki sahte ve orjinal resimlerine baktim arada en ufak bir fark goremedim tuner haricinde.
zabataygatör
02-10-2007, 09:05
sahte denilen cinde yapilan taklit.bire bir ayni..bi arkadasim aldi kullaniyor kullananda yillardir dream kullanicisi.eve birtane daha lazim oldu onun icin aldi.onun aldiginda baska marka yaziyor yalniz..
arkadaslar bende ikiside var kullanis bakiminda aynii hic bir far goremedim sadce bir cinde
taklit edildiginde bazi seyleri uymuyor birbirine oda bir etiket iki arka tarafta vida bunlrda
alacak olan kisinin hic bir isine yaramaz zaten fiat konusunda cok daha ucuz ama bozulma
konusunda tr de bir sey diyeymem ama avrupa satan kisiler onada granti veriyor
server konusunda bilgi almak isteyen veya server temin etmek isten olursa ben yardimci ola bilirim
bende avrupadan fiat araştıracağım
bende avrupadan fiat araştıracağım
Ne desem bilmem ki?! Bu ne arkadaşım. Tarihe bir baksana. Ne alaka...
dm 500s in şuan itibari ile org varmıdır bence yok üretimi durduruldu şuan dm 500+plus çıkıyor siz şimdi neyin hesabını yapıyorsunuz bence boşa uğraşıyorsunuz dm500s alacaksanız aldığınız yer güvenli olursa gerisi önemli değil
her şeyi aynı sadece romları farklı zaten 500s leri daha üretici firma üretmiyor orjinali yok