Orijinalini görmek için tıklayınız : uydu antenimizi hangi uyduya cevirelim...
arkadaslar bildiginiz uzere hotbirdte artik kolay kolay kanallar public olmuyor hispasat da gitti su anda sizin onerebileceginiz baska bir uydu varmi soyle yayinlari cozulen belgeselli falan ....
seyitcan
03-01-2007, 21:18
telstar uydusu 15 derece orada şifreli bir platform var national geographic 2kanal realityturkce ve birkac guzel kanal daha var 15 dereceyi tafsiye ederim
Valla astra uydusu su anda hot x ***** ve hot x ****** yayınlarıyla iyi yayın yapıyor. Şu anda public premier paketi var. arasırada tekilala geliyor bence en uygunu astra uydusu
Mehmet Kaynaklı
03-01-2007, 21:24
Valla astra uydusu su anda hot x ***** ve hot x ****** yayınlarıyla iyi yayın yapıyor. Şu anda public premier paketi var. arasırada tekilala geliyor bence en uygunu astra uydusu
arkadaş belgesel falan dedi ama :00000004:
Belgesel olarak digital + paketi var işte astrada :) ama daha keyler public degil. turksatta 3 tane belgesel var daha ne olsun:clap2:
BEnde astra uydusuna çevirmenizi tavsiye ederim.Belgesel zaten türksatta var.
onlarda belgesel insan anatomisi şııışşşt :8[1]:
türksat horbird sirius hispasat var hispasatı asstra 19 dışında nereye çevireyim 90 lık çanak shrp 3 db lnb tavsiye varmıdır
f47xfenerli
03-01-2007, 23:29
telstar12 w15 yı tavsiye ederim paket yayın var nat geo reality extrme sport club europ ******* romen ve polonya ca dıl tp11123 18386 ve 11150 18386 yatay
Özgür Erge
03-01-2007, 23:31
dediğin kanllar açılıyomu şuan 90 lık çanak çeker mi
arkadaslar yeni gelen 2 belgesel kanali zaten gidici bildiginiz uzere bu kanallar butun uydularda sifreli olarak veriliyor.dplatformun test yayinlari diyelim geriye yaban tv kaliyor.maksat 2. canak bos durmasin.zaten ben belgesel kelimesini genel olarak kullandim serkan kardes yakalamis anafikri :)
f47xfenerli
04-01-2007, 02:30
dediğin kanllar açılıyomu şuan 90 lık çanak çeker mi
özgür kareş 1 yıldır bu iki paket *** değiştirmedi ve şu anda açık iyi seyirler
f47xfenerli
04-01-2007, 02:40
Belgesel olarak digital + paketi var işte astrada :) ama daha keyler public degil. turksatta 3 tane belgesel var daha ne olsun:clap2:
sayın yöneticim turksat taki belgeseler test amaçlı her an dcmart devreye girebilir şunu da hatırlatayım digiturk te şu an dıscovery yayını yok iki gündür dt nın logosu var sadece
ben uyduyu telstara ceviriyorum hispasat artik tarih oldu.medipark gidince
hasanbaglan
05-01-2007, 12:32
standart kullanıcı için şu an Türksat yetiyor
Animel Planet Discovery channel Türkçe geldi zaten
MTV Türkiye vs çeşit yavaş yavaş artıyor ***** istemeyenler için yeterli bence