Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Kaon K£Y Editor Plus ( Kke+ Rev1.4)
Yeni Kaon *** Editor Plus (KKE+ 1.4)
KKE+ kurulum setup dosyasını kurun sonra aşağıdaki dosyaları güncelleme için indirdiğiniz klasördeki kke.exe dosyasını C:\Program Files\KKE+ klasöründe var olan kke.exe dosyası ile yer değiştirin
KKE 1.1 Update (Güncelleme Dosyası)
KKE 1.2 Update (Güncelleme Dosyası)
KKE 1.4 Update (Güncelleme Dosyası)
Yeni Kaon *** Editor Plus (KKE+ 1.4)
Download: (Only the registered members can see the link Rev1.4.zip&directory=Kaon&PHPSESSID=0b3c69cd085a0938e80932eb7bd6d291)
Teşekkurler tv gözde
ayhanerguder
04-01-2007, 02:13
Değerli kardeşim eksik olan ocx uzantılı dosyalarıda tamamlarsan teşekkür ederiz.
Teşekkürler... Dosya ilk mesaja eklenmiştir...
Temel değişiklik Kaon "E" serisinede destek eklenmiş olması...
siestagunay
05-01-2007, 00:00
digeri ile arasındaki farkı ney acaba_?
çok teşekkürler tvgozde selamlar sevgiler
hallederiz
06-01-2007, 22:48
Teşekkurler tv gözde
cakiciali
18-03-2007, 20:24
tşk..........
1970divrigi
03-06-2007, 00:01
elinize sağlık
arkadaşlar bu KKE+ kurulum dosyasını nerden bulucam yardımcı olabilirmisiniz
hallederiz
18-07-2007, 21:07
paylaşım için teşekkürler
yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar
yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar
Arama yapmayı ögretemedik bu konuya bakın Only the registered members can see the link
arkadaşım buası paylaşım alanı degilmi yoksa benmi yanılıyorum bilgi vermek zor geliyorsa yapma bu işi
arkadaşım buası paylaşım alanı degilmi yoksa benmi yanılıyorum bilgi vermek zor geliyorsa yapma bu işi
Forum kolay erişim acısından turkiyedeki en iyi forumlardan biridir derli toplu özellikler kaon media cihazlar konusunda. Neden bir arama yontemi yapmıyorsunuz arama linki özelligi boşamı konmuş..
Unutmadan ben bu forumdan para almıyorum yapacak işim bu iş degil zaten sizlere yardımcı oluyoruz
arama yapmayı ögretemedim diyene kadar linkin çalışıp çalışmadıgına bak
arkadaşım bende farkındayım ama senin üslubun yanlış
arama yapmayı ögretemedim diyene kadar linkin çalışıp çalışmadıgına bak
Link çalışıyor daha fazla üstüme gelme istersen forumdan yararlanmaya devam et:warn:
bulletfromhell
18-07-2007, 21:54
Forum kolay erişim acısından turkiyedeki en iyi forumlardan biridir derli toplu özellikler kaon media cihazlar konusunda. Neden bir arama yontemi yapmıyorsunuz arama linki özelligi boşamı konmuş..
Unutmadan ben bu forumdan para almıyorum yapacak işim bu iş degil zaten sizlere yardımcı oluyoruz
bırak usta allahını seversen...kendini anlatma boş yere...sen bu forumdan para alsan onlara ne almasan onlara ne....adam cebinden 1 kuruş para çıkmadan istediği yazılıma ulaşıyo...oturup şükredeceğine,teşekkür edeceğine bide dayılık yapıyo....belki bana düşmez ama böyle şeyler gördüğüm zaman hakkaten contayı sıyırıyorum....
arkadaşım senin üstüne gelen yok ama ne yani tehtitmi ediyorsun ne oldu
bulletfromhell
18-07-2007, 21:58
arkadaşım senin üstüne gelen yok ama ne yani tehtitmi ediyorsun ne oldu
bana bak efendi....ben kimseyi tehdit etmem...burası kimsenin babasının çiftliği değil....burada herhangi bir üyeye yakışan davranış bu forumdan alacağı her neyse yazılım,*** vs vs alıp o bilgiyi paylaşan insana teşekkür etmektir....arama yapman gerektiğini hatırlatan forum görevlisiyle laf yarıştırmak değildir...selametle
bırak usta allahını seversen...kendini anlatma boş yere...sen bu forumdan para alsan onlara ne almasan onlara ne....adam cebinden 1 kuruş para çıkmadan istediği yazılıma ulaşıyo...oturup şükredeceğine,teşekkür edeceğine bide dayılık yapıyo....belki bana düşmez ama böyle şeyler gördüğüm zaman hakkaten contayı sıyırıyorum....
Only the registered members can see the link aramaya basıp kaon *** editor yazsa 3 sayfa konı cıkıyor bizim olmadıgımız zamanlarda oluyor ve acil cevap bekleniyor herkes online degilki.Sahte uyelik ve istatikliklerde yok supersatta herşey % 100 dogru sekilde ilerliyor abartma uye sayısı yok .Biraz beklemek gerekilebilir ama malesef herşey acele
ustalar yaptıgınızın herkez farkında size saygıda duyuluyor üyeler için ugraşıyorsunuz ama insanları azarlamadan önce konudaki linkinçalışıp calışmadıgına bakmak lazım derim yinede eyvallah sagolun
ustalar yaptıgınızın herkez farkında size saygıda duyuluyor üyeler için ugraşıyorsunuz ama insanları azarlamadan önce konudaki linkinçalışıp calışmadıgına bakmak lazım derim yinede eyvallah sagolun
Anlayısınız için teşekkurler olayın atlıya baglandıgı için o konudaki dosyaları ve linkleri kaon ustaları ilginecektir.
Linkler saglam arkadşaım ne eksik anlamadım ya Only the registered members can see the link
bulletfromhell
18-07-2007, 22:15
bak kardeş...zaman zaman hepimiz çok yoğun olabiliriz...çok gergin olabiliriz...isteklerimizde çok aceleci de olabiliriz...zaman zaman aşırı yoğunluktan forum içi aktivitelerde yavaşlıkta olabilir...zaman zaman link te çalışmayabilir...bunlar olabilecek şeyler...çokta normaldir...sana şunu tavsiye ederim.....isteklerin ivedilikle olmadığı zaman geriliyorsan forumun muhabbet-eğlence kısmı var...mesela komik resimler bölümü gerçekten harika...sorunun cevabı gelene kadar biraz oraya takıl...sinirlerin gevşesin,biraz rahatla...ondan sonra tekrar ana mevzuya dön...hadi iyi akşamlar kardeş....
arkadaşım sanada teşekkürler
arkadaşım sanada teşekkürler
Bu konudaki (Only the registered members can see the link) dosyalar ve eklentiler çalışmaktadır.Bilginize
arkadaşım peki sizce ben neyi yanlış yapıyorum ben burayıtıklayınca KKE+_1.0_setup.zip geçersiz dosya eki mesajı diyo
arkadaşım peki sizce ben neyi yanlış yapıyorum ben burayıtıklayınca KKE+_1.0_setup.zip geçersiz dosya eki mesajı diyo
Dediginiz dosyalar bende iniyor pcnizdeki tanımlı bilgileri siliniz ve tekrar baglanın dosyalar iniyor eksiksiz sekilde
anlayamadım dostum neyi silecegim
anlayamadım dostum neyi silecegim
Tanımlı bilgileri neyse anlamadınız sanırım.(ARACLAR-İNTERNET SECENEKLERİ Tıklayınca görürsünüz.)Forumdaki her dosya inmektedir ve linkler calısıyor
linklerde sorun yok internet seçeneklerine girin ve gerekli düzenlemeleri yapın
ilginden dolayı teşekkürler
arkadaş hata resmini mesaja nasıl eklerim acaba
arkadaş hata resmini mesaja nasıl eklerim acaba
Burada Konu var Only the registered members can see the link
sagol kardeş hata bu Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Shot at 2007-07-18
sizi de bayagı meşkul etdim diger üyelerden özür dilerim
hexer001
27-07-2007, 21:49
mrb arkadaşlar kke windows vista da çalışmıyor çözüm bilen varmı yada kaon için başka *** editor varmi :(
mrb arkadaşlar kke windows vista da çalışmıyor çözüm bilen varmı yada kaon için başka *** editor varmi :(
Uyumluluk denedinizmi
hexer001
27-07-2007, 22:14
evet ama çalışmadı
evet ama çalışmadı
Bu deneyin Only the registered members can see the link
hexer001
27-07-2007, 22:28
:clap2:: :clap2:: :clap2:: :present: :present: :present: :45: :45: :45: yardımınız için Teşekkurler Kosavalı®evet bu program uyumlu çalışıyor
Bu deneyin Only the registered members can see the link