PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hamit Altıntop ve Yıldıray Baştürk'ü kadroda görmek istiyorum

hagiwatt
06-01-2007, 12:03
bu kişiler alınmazsa alternatif kadro olarak carruscayı takımda görmek istiyorum ardayıda 10 numara olarak görmek istiyorum..
gerets inadından vazgeçip carruscayı oynatsın inatla bu iş olmuyor artık futbol zamanı geldi yeter yaw:crashs: :crashs: :crashs: :crashs: :crashs:

Hakan Gül
06-01-2007, 12:07
Gerets Adnan Polat'ın aldığı Carrusca'yı beğenmediğini söyledi fakat oynatmaktan başka şansı yok.. Bu arada Hamit'le Yıldıray konusunda Galatasaray'ın yapabileceği pek birşey yok eğer Türkiye'ye gelirlerse oynayacakları tek kulüp Fenerbahçe'dir...

hagiwatt
06-01-2007, 12:12
Gerets Adnan Polat'ın aldığı Carrusca'yı beğenmediğini söyledi fakat oynatmaktan başka şansı yok.. Bu arada Hamit'le Yıldıray konusunda Galatasaray'ın yapabileceği pek birşey yok eğer Türkiye'ye gelirlerse oynayacakları tek kulüp Fenerbahçe'dir...

o hiç belli olmaz takım ruhu ve takım savdası en önde gelir kendi agızlarından duymadan imza atmadan inanmam

Hakan Gül
06-01-2007, 12:15
o hiç belli olmaz takım ruhu ve takım savdası en önde gelir kendi agızlarından duymadan imza atmadan inanmam
Dün gazetede okuduğum bir habere göre bu iki futbolcu Fatih hocaya danışmış ve "Para Fener'de oraya gidin" cevabını almışlar ama dediğiniz gibi belli olmaz... Zaten Yıldıray'ın transferi tam bir kaos.. Her sene Türkiye'ye geleceği söyleniyor fakat bi türlü gelemedi... Galatasaray'ın başarısı için ilk önce Gerets gönderilmeli ve hoca tercihi Adnan Polat'a bırakılmalı... Adnan Polat istediklerini gerçekleştirebilse tam süper olacak :wave:

CABBARİ
06-01-2007, 12:16
Dün gazetede okuduğum bir habere göre bu iki futbolcu Fatih hocaya danışmış ve "Para Fener'de oraya gidin" cevabını almışlar ama dediğiniz gibi belli olmaz... Zaten Yıldıray'ın transferi tam bir kaos.. Her sene Türkiye'ye geleceği söyleniyor fakat bi türlü gelemedi... Galatasaray'ın başarısı için ilk önce Gerets gönderilmeli ve hoca tercihi Adnan Polat'a bırakılmalı... Adnan Polat istediklerini gerçekleştirebilse tam süper olacak :wave:

eger fatih hoca benim ildim fatih hocaysa para fenerde fenere gidin demez!!!
o kadar kendini düşürmez..
selametle..

Hakan Gül
06-01-2007, 12:21
eger fatih hoca benim ildim fatih hocaysa para fenerde fenere gidin demez!!!
o kadar kendini düşürmez..
selametle..
Valla ben gazete yalancısıyım ismini tam hatırlamıyorum ama fotomaç yada fanatik kesinlikle ikisinden biri... Artık gazetelerede güvenimiz kalmadı yalan haber uydurup duruyorlar ama napalım :(
Yinede ikisininde Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum Sadece Galatasaray'a değil hiçbir kulübe gelmezler...

CABBARİ
06-01-2007, 12:27
Valla ben gazete yalancısıyım ismini tam hatırlamıyorum ama fotomaç yada fanatik kesinlikle ikisinden biri... Artık gazetelerede güvenimiz kalmadı yalan haber uydurup duruyorlar ama napalım :(
Yinede ikisininde Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum Sadece Galatasaray'a değil hiçbir kulübe gelmezler...

ya bende şimdi önümde fotomaç gazetesi var son sayfasında hamit galatasarayda diyor söz kesti diyor!!!
abi inanmayacaksın gaeteye falan en ufak transfer direk borsaya intilak eder zaten ona bakacaksın..
selametle..

hagiwatt
06-01-2007, 12:29
bende fotomaçta okudum hamit galatasarayda diyor ..
inanasım geliyor ve dediğim gibi istiyorum bu futbolcular bize lazım almamız gerekiyor geretse bir lafım var "inat etme gerets inat etme oynat şu carruscayı"

CABBARİ
06-01-2007, 12:30
hamiti bilmem ama yıldıray daha yakın gibi görünüyor gönlü var galatsarayda ama yıllardır bir gelemedi..
selametle..

Hakan Gül
06-01-2007, 12:37
İkisininde Türkiye'ye gelişi yılan hikayesi oldu.. Ortalığı karıştıranda gazeteler :(

CABBARİ
08-01-2007, 13:23
ne oldu bir haber varmı hamitten?
selametle..

hagiwatt
25-01-2007, 14:38
hamiş işi olacak gibi siz ne dersiniz arkadaşlar?

temel50
25-01-2007, 14:51
geres giderse galatasaray düzelir onun ardıdan yönetim istifa etsin GS kurutular hep para yokdiyorlar hesap sorulmuyor GS cançekişiyor acilen önlem alınsın galatasaray hastasıyız

CABBARİ
25-01-2007, 15:15
geres giderse galatasaray düzelir onun ardıdan yönetim istifa etsin GS kurutular hep para yokdiyorlar hesap sorulmuyor GS cançekişiyor acilen önlem alınsın galatasaray hastasıyız

sanırsam bunun özeti yönetim değişsin demek istemişisniz bencede haklısınız:(

baygin
25-01-2007, 16:12
arkadaşlar şaşıyorum ben ne buluyorlar şu yıldırayla hamitte yazıktır bunlara verilecek paraya türkiyede öyle çok adam var biraz araştırsalar............

siestagunay
25-01-2007, 17:01
hocam bu işler para ile olur parada fenerde var...
(GENÇ FB)

CABBARİ
25-01-2007, 17:14
hocam bu işler para ile olur parada fenerde var...
(GENÇ FB)

dostum konu FB değil onu FB bölümünde eleştirebilir yada oraya konu aç..
selametle..

hagiwatt
10-02-2007, 12:07
sanırsam hamit münihle anlaşmış:(:(:(

Pasilobus
10-02-2007, 12:08
ya abi bunlar gelmez gelemezler ne yapsınlar türkiyede hele hele galatasarayda çılgınmı bu topçular

hagiwatt
10-02-2007, 12:13
ya abi bunlar gelmez gelemezler ne yapsınlar türkiyede hele hele galatasarayda çılgınmı bu topçular

yok be dostum hamitin başkanı gelmişti söz vermişti istanbulda özhan canaydınla görüşmüşlerdi ama malesef sonuç hüsran:(

CABBARİ
10-02-2007, 12:15
ben hala anlamıyorum ne yapacaklar hamiti yıldırayı abi bir sürü kalite topçu var ve daha ucuz hala hamit halil ve yıldıray deniliyor

hagiwatt
07-12-2007, 23:46
bu isteğim hala devam ediyor