Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlarvadisi Terör akşamında buluşalım !!!!
Only the registered members can see the link
Kurtlar Vadisi geri dönüyor
Efsane dönüyor! 'Kurtlar Vadisi Güneydoğu' adıyla yayımlanacak dizide "Polat" bu kez milli bir görev üstlenip 'dış mihraklar' ve onların Türkiye'deki işbirlikçileriyle çarpışacak
Reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisi ekibi, Şubat ayından itibaren iki hamle birden yapmaya hazırlanıyor.
Kurtlar Vadisi busefer Güneydoğu Anadolu'da terörle mücadele ediyor! Ekranların çok tartışılan dizisi Show TV ile yeniden ekranlara dönüyor. Şubat Ayından itibaren izleyicisi ile Güneydoğu ve Terör içeriğinde buluşacak olan dizi çok tartışılmaya devam edecek gibi gözüküyor.
Türkiye, son 22 yılda 46 bin terör eylemine sahne oldu.
1984’ten beri terör nedeniyle 36.628 vatandaşımız öldü. Kayıplardan 508’i çocuktu.
Yaklaşık 5 milyon vatandaşımız terör nedeniyle yaşadığı yeri terk etmek zorunda kaldı.
1984’ten bugüne 5 cumhurbaşkanı, 8 başbakan, 7 Genelkurmay Başkanı görev yaptı.
Resmi rakamlara göre terör eylemlerinin Türkiye’ye doğrudan maliyeti 100 milyar ABD Doları’ndan fazla. Dolaylı maliyetlerle birlikte zararımız 300 milyar doları buluyor.
300 milyar şu demek:
• 7 tane GAP
• Türkiye’nin dış borcunun 2,5 katı
• 30000 km otoban (Mevcut otoban uzunluğunun 2 katı)
• 5 milyon derslik okul (mevcut derslik sayısının 12 katı)
• 350 tane Boğaz Köprüsü
• Türkiye’nin 83 yıllık sağlık gideri
• 75 tane Atatürk Barajı
Kurtlar Vadisi, eski ekibi ile birlikte 15 bölüm yayınlanacak. Yapım şirketi Pana Film'in ortakları ve dizinin senaristleri Raci Şaşmaz ile Bahadır Özener, Show TV Genel Müdürü Saner Ayar'la görüştü. İki taraf dizinin yeni bölümlerinin 'Kurtlar Vadisi Güneydoğu' adıyla çekilmesi konusunda prensip anlaşmasına vardı. Dizinin kahramanı Polat Alemdar, yeni dönem Kurtlar Vadisi'nde Güneydoğu'daki 'dış mihrak'lar ve onların 'Türkiye'deki işbirlikçileri' ile çarpışacak. Pana Film'in dizi için alacağı ücret konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Show TV Genel Müdürü Saner, dizinin performansına göre fiyat konusunda anlaşma imzalayacaklarını söyledi
evet arkadaşlar işte efsane geri dönüyor.çok sevindim görünce haberi.sizlerle paylaşmak istedim
:45:
Bilgi için teşekkürler:)
Ama 15 bölümde az ya:(
Hakan Gül
07-01-2007, 09:42
Bu arada Polat'a Rtük'ten uyarı gelmiş ve bu dizide kelle kesme falan yok yani polat biraz daha yumuşak olacak :)
Bu arada Polat'a Rtük'ten uyarı gelmiş ve bu dizide kelle kesme falan yok yani polat biraz daha yumuşak olacak :)
bunlar olmasada dizinin tadı kaçar ya:(
polat yumuşak olamaz yaw delikanlı adam o:):)::)
Hakan Gül
07-01-2007, 19:11
polat yumuşak olamaz yaw delikanlı adam o:):)::)
Rtük yumuşatmış valla abi :) :)
Yazık olmuş Polat'a o zaman:8[1]:
pasaoglu1971
07-01-2007, 21:55
kelle ve kulak kesmeden terör bitirilemez
anthony99
12-01-2007, 18:01
Rtük yumuşatmış valla abi :) :)
delikanlı sağlamsa bişey olmaz üstat.:puah:
kelle ve kulak kesmeden terör bitirilemez
bence de 15 bölüm az yaw:)
bence de 15 bölüm az yaw:)
bencede az ama devamının geleceğini düşünüyorum.tutarsa mutlak devamını çekerler:49:
bencede az ama devamının geleceğini düşünüyorum.tutarsa mutlak devamını çekerler:49:
Projeyi uzatırlarsa olur ama yeni bir proje daha olmaz.Bidakinin adıda Kurtlar vadisi karadeniz mi olcak.:8[1]:
bekliyoruz bilgi için teşekkurler
Projeyi uzatırlarsa olur ama yeni bir proje daha olmaz.Bidakinin adıda Kurtlar vadisi karadeniz mi olcak.:8[1]:
valla daha altı bölgede daha var artık hangisi olursa:puah:
DJ VoLkAn
25-01-2007, 02:00
valla daha altı bölgede daha var artık hangisi olursa:puah:
biz hepsine razıyız:puah: :8[1]: :8[1]:
ne zaman başlayacak biln varmı show tv gösterip duruyor ne zamandır?
Kurtlar Vadisi
Kurtlar Vadisi Terör,
8 Şubat'ta başlıyor...
hunturks
25-01-2007, 12:38
zaten bolumlerin cogu çekilmiş tatarsa devamını cekmeye başlarlar..
büyük gün geldi bu akşam başlıyor iyi izlemeler..
selametle..
anthony99
08-02-2007, 19:23
büyük gün geldi bu akşam başlıyor iyi izlemeler..
selametle..
:45: :45: :45:
Arkadaşlar dizi hakkında yorumlarınız nelerr
harika başladıda.diziyi biraz yumuşatmışlar.bakalım önümüzdeki bölümler neler gösterecek
tam anlamıyla mükemmel özledigimiz dizi heyecanı tekrar yasattı tşkler...
kurtlar vadisi ekibine...
harika başladıda.diziyi biraz yumuşatmışlar.bakalım önümüzdeki bölümler neler gösterecek
Ya arkadaşlar doguda bu tarz olaylar oluyor şüphesiz. Ben 2 defa malatya bir defa siirtte gitmiştiim siirtte giderken sadece jandarmalar otobusu durdurup arama yapmışlardır.
Şimdi bu diziyi seyreden binlerce kişi aynı seyi düşünür acaba bende gitsem bu sekil olurmu diye.
Adamlar gitmeye korkar haliyle
Ya arkadaşlar doguda bu tarz olaylar oluyor şüphesiz. Ben 2 defa malatya bir defa siirtte gitmiştiim siirtte giderken sadece jandarmalar otobusu durdurup arama yapmışlardır.
Şimdi bu diziyi seyreden binlerce kişi aynı seyi düşünür acaba bende gitsem bu sekil olurmu diye.
Adamlar gitmeye korkar haliyle
Serkan beyinde dediği gibi bu tip olaylar asla olmaz.ben çok gidip geldim malatyaya hiç olmadı kimse korkup çekinmesin oralarda bizim vatanımız. zaten bu bir film biraz abartı katmaları normaldir.ilgi çeksin diye yapıyolar
İster abartı olsun ister başka birşey yalnız kurtlar vadisi terörde çok sayıda gerçek olay yer alıcaktır.Bu dizinin en güzel yanı isimleri bire bir vermesi bence:present:
Ve kurtlar vadisinden başka hiçbir dizi bu kadar gerçeklere ayna tutamadı:45:
Doğuda terör tabiki var ama her doğuya gittiğinizde karşılaşıcanız diye birşey yok.Belki binde bir karşılaşılır bu tür olaylarla.:45:
ya diziyi izledim morelim bozuldu hele hele o kadın dogum yaparken tüyleri diken diken oldu birebir yapmışlar sanki süper olmöuş heyecanıda var ama arkadaşlarımında dediği gibi biraz yumuşak olmuş dizi:)
selametle...
Kurtlar Vadisi'nin yola çıkış nedeni
Yayına girmeden önce yoğun eleştirilere neden olan 'Kurtlar Vadisi Terör'ün ilk bölümünde otobüs yolcularının teröristlerce basıldığı çok tartışılacak bir sahne yayınlandı.
Kurtlar Vadisi, dizi iken tartışıldı. Kurtlar Vadisi Irak yine günlerce Türkiye gündemini belirledi. Şimdi de Kurtlar Vadisi terör yayında. Dizinin ilk bölümündeki bir sahne yine gündeme damgasını vuracak gibi.
Teröristler bir otobüsün yolunu kesip yolculardan kimliklerini çıkartıyor yolcularla teröristler arasında geçen diyaloğ ve sonra yolcuların bazılarının indirilmesi. İşte dizinin ilk bölümüne damgasını vuracak sahneler:
mertelektronik
09-02-2007, 11:15
arkadaşlar ben dogma büyüme doguluyum hayatımda ne böyle bişey gördüm nede duydum evet terörü bizde kınıyoruz tasvip etmemizde mumkün degil ama kurtlar vadisi aşırı abartmış şimdiye kadar doguda böyle olaylar yaşanmadı herkes istedigi gibi gelip rahatça gezebilir vede görebilir dogu batı diye birşey yoktur heryer türkiyedir bizde bu vatanın evlatları olmaktan gurur duyuyoruz kurtlar vadisi bence doguyu yanlış tanıtıyor işşallah kötü şeylere örnek olmaz.
arkadaşlar ben dogma büyüme doguluyum hayatımda ne böyle bişey gördüm nede duydum evet terörü bizde kınıyoruz tasvip etmemizde mumkün degil ama kurtlar vadisi aşırı abartmış şimdiye kadar doguda böyle olaylar yaşanmadı herkes istedigi gibi gelip rahatça gezebilir vede görebilir dogu batı diye birşey yoktur heryer türkiyedir bizde bu vatanın evlatları olmaktan gurur duyuyoruz kurtlar vadisi bence doguyu yanlış tanıtıyor işşallah kötü şeylere örnek olmaz.
bizi öyle kışkırtıyorlarki bu dizilere kanmamak elde değil şahsen ben mersinden öbür tarafa geçmeye korkuyorum ben siirti malatyayı ve urfayı çok merak ediyorum ama dogu diye insanı korkutuyorlar:(
mertelektronik
09-02-2007, 11:37
bizi öyle kışkırtıyorlarki bu dizilere kanmamak elde değil şahsen ben mersinden öbür tarafa geçmeye korkuyorum ben siirti malatyayı ve urfayı çok merak ediyorum ama dogu diye insanı korkutuyorlar:(
hayır uzaktan yakından alakası yok dizi sadece uydurma terör yok demiyorum var ama dagda terorist şehre inmez kurtlar vadisi yaptı yapacagını önceki dizide insanlar nasıl polatı mematiyi çakırı örnek alıp mafyacılık yapıyordu bu seferde türk kürt milliyetçiligi başlayacak bu dizi keşke böyle olasaydı daha şimdiden doguda kınanmaya başlandı bile kardeş sen çekinme gel bak dogu nasıl insanları nasıl ozaman neyin ne oldugunu çok iyi görürsün hiç korkma burası TÜRKİYE her topragı bizim istedigimiz yere rahatça gidebiliriz sen kafana takma vede gelmekte çekinme hem mersinde az kürt yok senin iyi bilmen lazım
Hakan Gül
09-02-2007, 11:43
Bende Malatya'lıyım ve dizidekilerle uzaktan yakından alakası olmadığının garantisini veririm.Ama dizi olduğu için ve reyting toplamak amaçlı abartmak en doğal hakları.Maksat seyirciye heyecen vermek ve ekrana bağlamak.Siirt'ide mehmet'e sorabilirsiniz :)
Ben dizinin ilk başalarını izledim sonra uyumuşum:sleep: :) yaw neler kaçırmışız neyse haftaya sabredip göreceğiz:49:
DJ VoLkAn
09-02-2007, 12:08
filmi izlerken ekrandan ayrılamadım...müthiş bir senaryo...müthiş olaylar..herkesin izlemesini tavsiye ederim...
arkadaşlar bence doğuyu çok iyi tanıtmışlar çünkü bu olaylar geçmişte yaşandı sadece askerlerimiz deil öğretmenlerimizde katledilmiştir
dizi iyi başladı..bakalım ilerleyen haftalarda neler olacak
hayır uzaktan yakından alakası yok dizi sadece uydurma terör yok demiyorum var ama dagda terorist şehre inmez kurtlar vadisi yaptı yapacagını önceki dizide insanlar nasıl polatı mematiyi çakırı örnek alıp mafyacılık yapıyordu bu seferde türk kürt milliyetçiligi başlayacak bu dizi keşke böyle olasaydı daha şimdiden doguda kınanmaya başlandı bile kardeş sen çekinme gel bak dogu nasıl insanları nasıl ozaman neyin ne oldugunu çok iyi görürsün hiç korkma burası TÜRKİYE her topragı bizim istedigimiz yere rahatça gidebiliriz sen kafana takma vede gelmekte çekinme hem mersinde az kürt yok senin iyi bilmen lazım
ya ne bileyim öyle bir kurgulamışlarki hayretler içine düşmemek elde değil bencede biraz abartı ama bilemiyorum dogrusu urfa bu sene planımda var urfa antep ve şam yani suriyey geçiş bakalım nasıl olacak..
selametle..
Bence de dizi süper olmuş.
Boşuna bazı ayrımcı kürtler ve işbirlikçileri yaygara koparmamış. Bu dizi kürt düşmanlığını arttırır dediler. Biz ve bizim yurdum insanında zaten kürt düşmanlığı hiç bir zaman olmadı ki...
Oğlu, yiğidi şehit olmuş analar bile bu güne kadar kahrolsun kürtler demedi. Bağrı yana yana...
Neyse, dizide bilmediğimiz yada gözden kaçırdığımız önemli gerçek gelişmeleri de takip etme şansımız olacak sanırım.
Saygılarımla,
laykın27
09-02-2007, 16:18
ya ne bileyim öyle bir kurgulamışlarki hayretler içine düşmemek elde değil bencede biraz abartı ama bilemiyorum dogrusu urfa bu sene planımda var urfa antep ve şam yani suriyey geçiş bakalım nasıl olacak..
selametle..
cabbari abi antebe gelirsen misfirim ol abi msn verim abi mutlaka beklerim
[email protected]
zafer murat
09-02-2007, 16:35
Dizi çok güzel bir giriş yaptı hele otobüs baskını çok güzeldi tıpki gerçeği gibi canlandırılmış.Dağdaki Semol adındaki elebaşının görüştüğü adam kimdi sizce sakallı ve cübbeli biriydi :) Ondan istanbulu istedi.
Ve dizinin sonunda polatın silahını alan kadın bana kalırsa polat bir hamle ile kadından silahı alıcak ve onu koruma altına alıp kızı konuşturarak Ferhat kod isimli kişiye ulaşaccaklar gibi geliyor :wave:
zafer murat
09-02-2007, 16:44
ama bu arada dizide belki gözünüzden kaçmıştır hatırlarsanız sabah gazetesi kurtlar vadisinin yayına başlamadan kaldırılması için kampanya başlatmışlardı.ve dün akşam dizide gazete gönderme yapmışlardır.:)
Köprü dizisini seyreden varmı bilmiyorum ama olaylar orada daha gerçekci ortaya konulmuş sanırım...
Bende Malatya'lıyım ve dizidekilerle uzaktan yakından alakası olmadığının garantisini veririm.Ama dizi olduğu için ve reyting toplamak amaçlı abartmak en doğal hakları.Maksat seyirciye heyecen vermek ve ekrana bağlamak.Siirt'ide mehmet'e sorabilirsiniz :)
aynen katılıyorum hemşerime:45: :45: :45:
ama bu arada dizide belki gözünüzden kaçmıştır hatırlarsanız sabah gazetesi kurtlar vadisinin yayına başlamadan kaldırılması için kampanya başlatmışlardı.ve dün akşam dizide gazete gönderme yapmışlardır.:)
dizide herkese gönderme var başbakana bile:)
cabbari abi antebe gelirsen misfirim ol abi msn verim abi mutlaka beklerim
[email protected]
inşallah şeref duyarım nasipse ugrarım görüşürüz..
selametle....
arkadaşlar dizi çok güzel olmuş,yorumlarda güzel ama otobüs sahnesi her gün yaşanmasada geçmişte bu olaylar birebir yaşanmıştır ve olmuş olaylardıryoksa bazı arkadaşlar kefalet yapıyor ama bir kaç tanede olsa yaşanmıştır
Kurtlar Vadisi'nin yola çıkış nedeni
Yayına girmeden önce yoğun eleştirilere neden olan 'Kurtlar Vadisi Terör'ün ilk bölümünde otobüs yolcularının teröristlerce basıldığı çok tartışılacak bir sahne yayınlandı.
Kurtlar Vadisi, dizi iken tartışıldı. Kurtlar Vadisi Irak yine günlerce Türkiye gündemini belirledi. Şimdi de Kurtlar Vadisi terör yayında. Dizinin ilk bölümündeki bir sahne yine gündeme damgasını vuracak gibi.
Teröristler bir otobüsün yolunu kesip yolculardan kimliklerini çıkartıyor yolcularla teröristler arasında geçen diyaloğ ve sonra yolcuların bazılarının indirilmesi. İşte dizinin ilk bölümüne damgasını vuracak sahneler:
işte cabbarinin dediklerini doğrular belge.dediği gibi ülke gündemine bomba gibi düştü
EN ÇOK HABER OLAN DİZİ
Kurtlar Vadisi Terör'ün bu başarısında hakkında çıkan haberler etkili oldu. "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" sözünün bir neticesi yaşandı.
Medya Takip Merkezi’nin yaptığı medya araştırmasına göre dizi, gazete, TV kanalı ve haber sitelerine dokuz günde 513 kez haber oldu… 9 günde 61 köşe yazarı, 77 kez “Kurtlar Vadisi”ni ele aldı…
Diziyle ilgili olarak 1-9 Şubat tarihleri arasında toplam 513 adet haber yayımlandı.
işte cabbarinin dediklerini doğrular belge.dediği gibi ülke gündemine bomba gibi düştü
EN ÇOK HABER OLAN DİZİ
Kurtlar Vadisi Terör'ün bu başarısında hakkında çıkan haberler etkili oldu. "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" sözünün bir neticesi yaşandı.
Medya Takip Merkezi’nin yaptığı medya araştırmasına göre dizi, gazete, TV kanalı ve haber sitelerine dokuz günde 513 kez haber oldu… 9 günde 61 köşe yazarı, 77 kez “Kurtlar Vadisi”ni ele aldı…
Diziyle ilgili olarak 1-9 Şubat tarihleri arasında toplam 513 adet haber yayımlandı.
işte budur kalite buradan belli oluyor..
selametle..
valla ilk bölüme ben pek ısınamadım
ercanakman
10-02-2007, 00:14
merhaba arkadaşlar evet kurtlar vadisi terör başladı yazılan bütün yarumlarıda okudum malatyaya urfaya gitmek isteyen arkadaşların tırstığını (şaka)oralı olan bağzı arkadaşlarında buralrda böyle şeyler yok abarma yapılmış dediğini okudum.Ben hayatımın tam 10 yılını 1985-1995 güneydoğuda görev yaptım evet şu anda malatya urfa oralrda böyle şeyler yok zaten daha öncedende oralarda fazla bir şey yoktu ama unutmayın Türkiyenin en doğusu oraları değil diyarbakır şırnak hakkari van bunlar daha doğuda ve inanın bana ben bir akşam devriyemde bu tip bir olayı yaşadım ve 2 şehit verdim o yüzden sakın bunlar abartma yok öyle şey falan demeyelim bunlar var ve bunların kökü inşallah kazınacak bir takım insanların hoşuna gitsede kazınacak gitmesede.
Diziye gelince ben konusuna bakarım ama efektleri hiç tutmadım zira bir rgb roketi patladığı zaman 2 metre önünde olan bir adamın zerre kadar şansı olmaz kurtlar ırakta efekt ler daha iyi idi bunu biraz yavan buldum ama dizinin misyonu değişti bunuda kabul edelim ve haftaları bekleyerek ve orda yaşananları saptırmadan yansıtmalarını izleyelim.
He unutmadan eğer güneydoğu ile ilgili daha çok aydınlanmak isterseniz oralarda neler yaşanıyor bilmek isterseniz Hakan Evrensel in Güney doğu öykülerini okumanızı tavsiye ederim..
Hakan Gül
10-02-2007, 00:20
merhaba arkadaşlar evet kurtlar vadisi terör başladı yazılan bütün yarumlarıda okudum malatyaya urfaya gitmek isteyen arkadaşların tırstığını (şaka)oralı olan bağzı arkadaşlarında buralrda böyle şeyler yok abarma yapılmış dediğini okudum.Ben hayatımın tam 10 yılını 1985-1995 güneydoğuda görev yaptım evet şu anda malatya urfa oralrda böyle şeyler yok zaten daha öncedende oralarda fazla bir şey yoktu ama unutmayın Türkiyenin en doğusu oraları değil diyarbakır şırnak hakkari van bunlar daha doğuda ve inanın bana ben bir akşam devriyemde bu tip bir olayı yaşadım ve 2 şehit verdim o yüzden sakın bunlar abartma yok öyle şey falan demeyelim bunlar var ve bunların kökü inşallah kazınacak bir takım insanların hoşuna gitsede kazınacak gitmesede.
Diziye gelince ben konusuna bakarım ama efektleri hiç tutmadım zira bir rgb roketi patladığı zaman 2 metre önünde olan bir adamın zerre kadar şansı olmaz kurtlar ırakta efekt ler daha iyi idi bunu biraz yavan buldum ama dizinin misyonu değişti bunuda kabul edelim ve haftaları bekleyerek ve orda yaşananları saptırmadan yansıtmalarını izleyelim.
He unutmadan eğer güneydoğu ile ilgili daha çok aydınlanmak isterseniz oralarda neler yaşanıyor bilmek isterseniz Hakan Evrensel in Güney doğu öykülerini okumanızı tavsiye ederim..
Haklısınız ercanakman Türkiye'nin en doğusu Malatya değildir ve ben ordan sonrasını bilmiyorum.Siz tecrübelerinize dayanarak açıklamışsınız teşekkür ederiz.İnşallah sizinde dediğiniz gibi bunlarn kökü kazınacak.Türkiye'ye acıdan başka birşey vermeyen ve hergün mehmetçiğimizi şehit edenler birgün cezasını bulacak..
Haklısınız ercanakman Türkiye'nin en doğusu Malatya değildir ve ben ordan sonrasını bilmiyorum.Siz tecrübelerinize dayanarak açıklamışsınız teşekkür ederiz.İnşallah sizinde dediğiniz gibi bunlarn kökü kazınacak.Türkiye'ye acıdan başka birşey vermeyen ve hergün mehmetçiğimizi şehit edenler birgün cezasını bulacak..
:praying: :praying: Kazınsın artık milleti ikiye böldüler aslında imralıda olan vatandasın ipi cekilmesi lazım ama cewkilmiyor.Çekilmedikçede bunlar herşeyi yapıyorlar malesef.
valla ilk bölüme ben pek ısınamadım
yav ısınmaya vakit kalmadan habire reklam diziden fazla reklam vardı reklam yüzünden bişi anlayamadım . Ama çok ağır bir noktaya parmak bastılar. Bakalım bizim askerlerimizin ve insanlarımızın ölümündede başkkalarınınkisi gibi yas tutup medaya savunuyormu. Zaten bir çok tv kanalı bu yüzden kurtlar vadisini istemio gerçekleri gösterdiği için. Onlara göre çocuklara gençlere kötü örnek oluyor. Alakası yok onların siyasal politikalarını ve gerçekleri anllatığı için işlerine gelmiyor. Bizim binlerce şehidimiz var:( imralıda birde besimiz var.:mad2: Ama sesleri çıkmıo. Bakalım bundan sonra ne olacak.
komutanım bilgi için teşekkürler..
doguyu yaşamış biri olarak bu diziyi abartı buluyormusunuz gerçekten o roket muhabbeti bnada inandırıcı gelmedi bende osman pamukoglunun "unutulanlar dışında başka birşey yok" kitabını okudum çok etkilendim..
selametle...
birde adamlar işi biliyor arkadaşlar direk dizini,n konusu belli damardan girmişler..
türk milleti namus ve asker üzerinde çok titizdir can damarımızdan vurmuşlar dizide
önemli olan dizinin gidişatı deil nasıl bir sonuç doğuracak yani bu ülkede yaşanan terör olayları bizim aciz devletten kaynaklanıyor yaniamerikaya bağımlı olduğumuz için sayın başbakanımız amerikanın izni olmadan su bile içemez terörü kim bitirir polat gibi vatanseverler çıkarsa
Hakan Gül
10-02-2007, 12:49
:praying: :praying: Kazınsın artık milleti ikiye böldüler aslında imralıda olan vatandasın ipi cekilmesi lazım ama cewkilmiyor.Çekilmedikçede bunlar herşeyi yapıyorlar malesef.
Abi adam oradan pkkyı yönetiyor.O ölmedikçe bize huzur yok.Yakalandı dediler tam sevindik ama şimdi kral gibi bakılıyor birşey anlamadım ben bu işten.Bana bıraksalar ipini kendi ellerimle çekmek isterim eminimki tüm yuttaşlarım benim gibi düşünüyor.Yeter artık bölündüğümüz.Bu ülkede hepimiz kardeşiz kimsenin fitne sokmaya hakkı yok :mad2:
rtuk bu dızıyı çok fazla ilerletmez bence geçmişten gelen ve halkında şu an tepkisi var..her kesi iğnelediği için böyle bir dizi devletin çeşitli kurumlarının işine gelmez.zaten son bölümü saçma bitmişti.hadı polat devlet gorevlısı mematı neydı kı serbest kaldı ve diğerleri??birde toplumca şu özentiden uzak durabılsek iyi olacak bizim çocuklarımza ne oluyorsa nerde katil mafya dolandırıcı varsa onu örnek alıyor ve türkiye senınle gurur duyuyor deniyor..çok ilginç..ama dizinin bu senaryosu iyi bence birilerini belki harekete gecırır de teror belasına kalıcı çözümler bulunur.
arkadaşlar dizilerimiz çok güzel niye bukadar eliştiriliyor diziler epsi hayel ürünleri dizilerimize çamur atılmasın teşekürler
ercanakman
11-02-2007, 02:17
komutanım bilgi için teşekkürler..
doguyu yaşamış biri olarak bu diziyi abartı buluyormusunuz gerçekten o roket muhabbeti bnada inandırıcı gelmedi bende osman pamukoglunun "unutulanlar dışında başka birşey yok" kitabını okudum çok etkilendim..
selametle...
cabbari kardeşim ve diğer arkadaşlarım kardeşlerim doguyu bilen gezen gören hatta orda ve ilersinde savaşan birisi olarak size şunu iletmek isterim kurtlar vadisinin ilk fragmanlarında hatırlayın bir istatistik yayınlandı teröre ve onun yarattığı ortama harcanan bir mebla işte türkiyedeki terör olayı asıl bu yani rant doğuda ağalık beylik düzeni bitmediği sürece ne orda terör biter nede adam gibi kalkınma olur,imralıdakini asalım tabiki ama sonrası ne olacak bunlarıda düşünmek ve irdelemek lazım acaba herşeyin sonu olacakmı sanmıyorum ülke olarak üzerimizdeki baskı artacak hatta belkide daha çok karışacağız o yüzden imralıdaki k....k bağlı bir şekilde şimdilik dursun esas bizim işimiz doğuyu kalkındırmak onlara iş aş ve eğitim götürmek eğer bunları yapar onlara istanbuldaki bir insanın hakkarideki bir insandan farklı olmadığını hissettirdiğimiz zaman zaten o zaman işte bu iş biter.
Osman pamukoğlu paşamla görevlerim oldu emrinde uzun yıllar çalıştım hatta seyredeniniz olmuştur birde belgesel niteliğinde program yayınladın kan uykusu diye orada çok farklı gerçekler vardı bilmem hissedebildinizmi mesela olayın son noktası konacak iken binlerce askerimiz günlerde dağ taş demeden kuşattığı itleri bir takım kişilerin çıkarlırı doğrultusunda yok edemeden hatta bir tek el silah dahi sıkamadan geri çekilmek zorunda kalmıştık bu benim ve hala o dönem görev yapan bir çok arkadaşımın içinde bir yaradır.
sana bir kitap önereyim üsteğmen hakan evrensel in yazmış olduğu bir kitap inan bana bir solukta okayacağın bir kitap sanırım alfa yayınlarının hepinizin okumasını şiddetler tavsiye ederim okuyun ve kurtlar vadisinin o sahnelerinin efektler olmasada abartma olmadığını anlayın.
Ne Mutlu Türküm Diyene..
cabbari kardeşim ve diğer arkadaşlarım kardeşlerim doguyu bilen gezen gören hatta orda ve ilersinde savaşan birisi olarak size şunu iletmek isterim kurtlar vadisinin ilk fragmanlarında hatırlayın bir istatistik yayınlandı teröre ve onun yarattığı ortama harcanan bir mebla işte türkiyedeki terör olayı asıl bu yani rant doğuda ağalık beylik düzeni bitmediği sürece ne orda terör biter nede adam gibi kalkınma olur,imralıdakini asalım tabiki ama sonrası ne olacak bunlarıda düşünmek ve irdelemek lazım acaba herşeyin sonu olacakmı sanmıyorum ülke olarak üzerimizdeki baskı artacak hatta belkide daha çok karışacağız o yüzden imralıdaki k....k bağlı bir şekilde şimdilik dursun esas bizim işimiz doğuyu kalkındırmak onlara iş aş ve eğitim götürmek eğer bunları yapar onlara istanbuldaki bir insanın hakkarideki bir insandan farklı olmadığını hissettirdiğimiz zaman zaten o zaman işte bu iş biter.
Osman pamukoğlu paşamla görevlerim oldu emrinde uzun yıllar çalıştım hatta seyredeniniz olmuştur birde belgesel niteliğinde program yayınladın kan uykusu diye orada çok farklı gerçekler vardı bilmem hissedebildinizmi mesela olayın son noktası konacak iken binlerce askerimiz günlerde dağ taş demeden kuşattığı itleri bir takım kişilerin çıkarlırı doğrultusunda yok edemeden hatta bir tek el silah dahi sıkamadan geri çekilmek zorunda kalmıştık bu benim ve hala o dönem görev yapan bir çok arkadaşımın içinde bir yaradır.
sana bir kitap önereyim üsteğmen hakan evrensel in yazmış olduğu bir kitap inan bana bir solukta okayacağın bir kitap sanırım alfa yayınlarının hepinizin okumasını şiddetler tavsiye ederim okuyun ve kurtlar vadisinin o sahnelerinin efektler olmasada abartma olmadığını anlayın.
Ne Mutlu Türküm Diyene..
aslında haklısınız komutanım..
doguda kalkınacak çok yer var..
bir van gölü var yararlanamıyoruz bizde gap var turist getiremiyoruz avrupanın en büyük barajları bizde gösteremiyoruz doguda neler neler var değerlendiremiyoruz tek sebebi var terör:(
ALLAH sonumuzu hayr etsin
aslında haklısınız komutanım..
doguda kalkınacak çok yer var..
bir van gölü var yararlanamıyoruz bizde gap var turist getiremiyoruz avrupanın en büyük barajları bizde gösteremiyoruz doguda neler neler var değerlendiremiyoruz tek sebebi var terör:(
ALLAH sonumuzu hayr etsin
Cabbari adamların amacı doğuyu kalkındırmamak.. Dizide de gösterdiği gibi, baraj inşaatı mı var? Hemen yok et öldür.. İşsizlik olsun, yoksulluk olsun ki halk ya istanbula göç etsin, batıya göç etsin, ya da pkk şerefsizlerine katılsın... Amaçları bu..
Bunları herkes biliyor ama neden kalıcı bir çözüm bulamıyoruz bunu anlamıyorum.
Cabbari adamların amacı doğuyu kalkındırmamak.. Dizide de gösterdiği gibi, baraj inşaatı mı var? Hemen yok et öldür.. İşsizlik olsun, yoksulluk olsun ki halk ya istanbula göç etsin, batıya göç etsin, ya da pkk şerefsizlerine katılsın... Amaçları bu..
Bunları herkes biliyor ama neden kalıcı bir çözüm bulamıyoruz bunu anlamıyorum.
iyide hocam bunlar diziyle veya başka şeyşle olmaz bir dizi kaç eve girebilirki hadi kurtlar vadisi tutmuş bir dizi çogu insan izliyor ama küçünmeyecek kadarda izlemeyen tepki gösteren var doguya yatırım yapmazsan hiçbirşey gerçekleşemez bu bir gerçek
tüm arkadaşlara selam ve saygılar,kurtlar vadisiyle beraber bazı gerçekler abartısız işleniyor.mesele doğu meselesi değil türkiye meselesidirkalkınmamışlıksa iç anadoluya karadenize toroslara bakalım,konu kürtlükte alakalı değil bir nevi sevr dir, satılmışlıktır.ülkemizin jeopolitik konumu millet yapısı tarihi ortadadır.bakın karadenizde halkı sindirme politikasıda uygulamaya konuyorherkes bilsin türk'ü kürdü ve diğerleri kardeştir ve bu üniter yapıda herkes türktür bu bir ırk değil varolmanın millet olmanın ismidir,gerisi kalleşliktir hainliktir.Atamızın dediği üzre NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.herkese saygılar ve gönülden muhabbetler. ya sev ya terket.
maalesef dizi yayından kalktı..
tartışmalara buradan Only the registered members can see the link devam edelim..
Konu Kapanmıştır !!