Orijinalini görmek için tıklayınız : staabox 2.01 yeni yazılımı
yeni yazılım ile serverler tekrar online yazılım hepimize hayırlı olsun
not:serverlere bağlanmanız için bu yazılımı yüklemeniz gerekecektir
şuan için 33ff ve eoff successful.
internetten güncellemek için:
Only the registered members can see the link
denedinmi arkadaşım açıyormu kanalları birde bunu yükledikten sonra server değişimi yapabiliyormuyuz.
okyanusyalı
09-01-2007, 15:30
arkadaşlar denendi ise haber verinde müşterilere haber verelim
ozhaloaga
09-01-2007, 23:12
serverler searc kalıyor bağlanmıyor bağlanan varsa yazsın lütfen
uzman_elhan
09-01-2007, 23:49
arkadaşlar şuanda tam rayına oturmadı ama arada sırada gitip geliyor 33 server ile
ozhaloaga
09-01-2007, 23:53
evet saat 22.52 hala bağlanmadı
yakupowersky
10-01-2007, 01:23
arkadaslar bu ısler sabır ısı olur merak etmeyın en kısazamanda
bu yazılımların serverle alakası yok emu yazılımı
ozhaloaga
10-01-2007, 12:13
tamam serverlere bağlanıyor ama şifreli herhangi bir kanalı açmıyor açtıkları multiler ve tpsler diğrleri yok
az önce denedim 33 server ile hallmark-ngc-hbo-artspor1,2,3,4-redliht kanallarından 3 tanesini açıyor hotbırd uydusundan.Bu arada tps kanallarının bazılarıda açık.
adresi giridğimde "hhtp error 301 or error 302" diyor
acaba yoğun bir anamı denk geldim bilemiyorum
ozhaloaga
11-01-2007, 09:17
engin arkadaşa katılıyom orjinal yazılım attım belki servere bağlanır diye yazılım 1.51 şuan en son yazılımı atmaya internet üzerinden yapmaya çalışıyorum http error diyor bağlanmıyor
depremden dolayı taiwan da denizin altında kablo koptuğu söyleniyor,
eger gerçekten kablo kopmuşsa , fiber optik kablo tamiri uzun sürüyor -- türkiyeden amerikadaki internet merkezine baglantı yarısı batı yönünden yarısı doğu yönünden saglanıyor demekki bu serverler doğudan bağlanıyor bundan dolayıdırki kullanım yoğunluğuna göre serverler gidip geliyor -- yazılımla ilgili değil