Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : En GÜzel Forum.....

profberk05
10-01-2007, 23:27
Değerli forumdaki ve forumlardaki tüm arkadaşlarım,bu güzel forumdan hepinize sayğı ve sevgi ve selamlarımı iletiyor sayğılar,sunuyorum,bana sorarsanız son günlerde engüzel forum bu forum,ne ararsanız var,bu ara o kadar çok meil alıyorum,ki anlatamam,arkadaşlar bu güzel foruma bilgilerinizi yazın paylaşalım,şayet herkese her şekilde veya tek şekilde meil atmam mümkün değil,burdan bu forumun admini arkadaşımıza teşekür ederim bu kadar güzel bir forum hazırladığı,ve attığı değerli meilleri ile bizi bilgilendirdiği için,Bu güzel ülkenin güzel insanları değerli forum arkadaşlarım,BENCE E GÜZEL FORUM,SUPERSATFORUM,bu yazımı okuyun sizde yazın ama her konuda yazın.

Admin
10-01-2007, 23:31
Değerli forumdaki ve forumlardaki tüm arkadaşlarım,bu güzel forumdan hepinize sayğı ve sevgi ve selamlarımı iletiyor sayğılar,sunuyorum,bana sorarsanız son günlerde engüzel forum bu forum,ne ararsanız var,bu ara o kadar çok meil alıyorum,ki anlatamam,arkadaşlar bu güzel foruma bilgilerinizi yazın paylaşalım,şayet herkese her şekilde veya tek şekilde meil atmam mümkün değil,burdan bu forumun admini arkadaşımıza teşekür ederim bu kadar güzel bir forum hazırladığı,ve attığı değerli meilleri ile bizi bilgilendirdiği için,Bu güzel ülkenin güzel insanları değerli forum arkadaşlarım,BENCE E GÜZEL FORUM,SUPERSATFORUM,bu yazımı okuyun sizde yazın ama her konuda yazın.

Guzel sözleriniz için gercekten teşekkur ederim saolun varolun. :45:

Volkan
10-01-2007, 23:31
Görüş ve önerileriniz için çok teşekkür ederiz. Elimizden gelenin en iyisini hep beraber yapmaya çalışıyoruz.

RecepÇe
10-01-2007, 23:35
Evet Arkadaşım.. Herşeyi forum yöneticilerinden beklemeden, üyelerimizde sahip olduğu en küçük bilgiyi bile forumumuzun ilgili bölümlerinde paylaşıma sunarsa daha güzel olur, Saygılar.....

antencii
11-01-2007, 00:08
yaw forumun açoldığı 70 gününden beri buradayım..bayağı badireler atlattım ama..asla vazgeçemedim buradan.hepiniz saygıyla kalın

Admin
11-01-2007, 00:10
yaw forumun açoldığı 70 gününden beri buradayım..bayağı badireler atlattım ama..asla vazgeçemedim buradan.hepiniz saygıyla kalın

Forum açılalı 18 ay oldu antenci sende bastan beri vardın forumda.Forumda tek banı kalkan uye :wave:

antencii
11-01-2007, 00:12
sağol üstat tüm anlayışlar için.sevgiyle kal

Yaban Ali
11-01-2007, 00:18

Bundan sonra atlatmazsın inşallah....

antencii
11-01-2007, 00:19
valla admin oluncaya kadar devam..puhaha

Yaban Ali
11-01-2007, 00:22

hadi bakalım kolay gelsin..

umuter
11-01-2007, 00:50

BÜTÜN ÜNVANLARI ALIYORSUN ZATEN merak etme adminliğe yaklaştın yavaş yavaş :puah: :puah:

ayrıca profberk aramıza hoş geldin iyi ve hoş vakit geçirmen dileğiyle:clap2:

antencii
11-01-2007, 22:43
BÜTÜN ÜNVANLARI ALIYORSUN ZATEN merak etme adminliğe yaklaştın yavaş yavaş :puah: :puah:

ayrıca profberk aramıza hoş geldin iyi ve hoş vakit geçirmen dileğiyle:clap2:

ha hay yaw ben admin oldum haberiniz yok mu:8[1]:

Özgür Erge
11-01-2007, 22:56
öncelikle hoş geldiniz güzel sözleriniz için teşekkürler..

kralleo
11-01-2007, 23:19
hoş geldin arkadaş formumuza

e®tan
11-01-2007, 23:24
Hoşgeldiniz.:)

anthony99
12-01-2007, 17:24
hosşgeldiniz profberk arkadaşım.

Hakan Gül
13-01-2007, 00:24
Atlatamazsın inşallah bir daha :wave:

banshee8831
13-01-2007, 01:13
hoşgeldin bu sıcak ortama gerçektende forum 4 4lük bencede türkiyenin en iyi forumu.ah birde mp3 paylaşılsa bu sefer dünyanın en iyi forumu olur :D

Admin
13-01-2007, 21:32
hoşgeldin bu sıcak ortama gerçektende forum 4 4lük bencede türkiyenin en iyi forumu.ah birde mp3 paylaşılsa bu sefer dünyanın en iyi forumu olur :D

Mp3 düşünmedik. Lisansa sahip forum burası yasaklar çignenmez malesef. Mp3 de yasak biliyorsunuz. Mp3 de hiç bir zaman forumda yer almayacak üzgünüm

COEMAR
13-01-2007, 21:42

böyle güzel sözleri duymak çok güzel gerçekten iyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz tüm görevli ve üye arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum bende şahsım adına sizlerinde katkılarını bekliyoruz :wave:

profberk05
14-01-2007, 23:25
Teşekür ediyorum,güzel ülkemin güzel insanları,bu güzel sözleriniz beni ne kadar mutlu etti,bilemezsiniz.İnsan iyi düşündüğü sürüce iyi işler yapar.ALLAH,hepimize iyi,özü sözü güzel insanlardan arkadaş nasip etsin.sayğılar sunuyorum,kolay gelsin..

yakupowersky
14-01-2007, 23:30
tskler sızın bu guzel sozlerınız ıcın bız sıze tskler ederız sız olmazsanız bız nasıl elımızdekı bılgıyı paylasırız arkadaslar hepbırlıkte daha ıyıye

ozhaloaga
15-01-2007, 12:53
SUPERSATFORUM arkadaşlar gerçekten hızlı ve güzel bir hizmet veren bir forum tüm emeği geçen arkadaşlara teşekür ederim

kucer06
15-01-2007, 18:58
evet arkadaşlar en seviyeli en sağlam forum bizim forumumuz emeği geçen herkese teşekkürler

BaHaR
15-01-2007, 23:39
Gerçektende sen seviyeli ve en saygın forum Süpersatforum.