PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GOLDMASTER,de yenilik sat-4450

ğvanduri
11-01-2007, 22:58
4000 Serisi Yeni Model 4450 FTA- Animasyonlu menü --------------
------------------------------------------------------------------
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Özellikler • Toplam 5000 Kanal Kayıt Edebilme
• Samsung Tuner İle Mükemmel Çekim Gücü
• NEC Chipset İle Mükemmel Hız Ve Performans
• 12 Dilde Menü SAT 4450 FTA TEKNİK ÖZELLİKLER

• Toplam 5000 Kanal Kayıt Edebilme
• Samsung Tuner İle Mükemmel Çekim Gücü
• NEC Chipset İle Mükemmel Hız Ve Performans
• 12 Dilde Menü
• Teletext, Altyazı Ve Çok Kaliteli 6 Oyun
• Kanal Yayın
Bilgilerini Gösteren Epg
• Internet Üzerinden Yazılım Versiyonu Yükseltebilme
• Gelişmiş Kilit Sistemleri
• Yayının Şifreleme Sistemi Ve Diğer Bilgileri Info Barda Gösterebilme
• Çok Hızlı Kanal Geçişi Ve Uydu Tarama Hızı
• Çok Çeşitli Türlerde Kanal Listesini Sıralama
• Gerekli Olan Heryerde Sinyal Gösterge Çubuğu
• Merkezi Sistemlere Mükemmel Uyum
• Sürekli Yazılım Desteği
• Favori Listesi
• Çoklu Taşıma Özelliği
• Kolay Ve Kullanışlı Menü Dizaynı
• Kolay Anten Kurulumu İçin Sinyal Seviye Göstergesi
• Yalnış Yazılım Atılması Durumunda Kendini Koruyabilen Flash Bellek
• Problem Çıkarmayan, Güçlü Elektronik Devreler
• Çok Düzensiz Elektrik Değişiminden Bile Etkilenmeyen Mükemmel Besleme Devresi
• 255 Uydu
• Her uydu için 255 transponder
• Animasyonlu menü
• Ekranı 4,9,13,16 kareye bölebilme
• 2 MB Flash bellek
• Düzenlenebilir 30 adet favori listesi Değişik kilit sistemleri: Uydu, Ayar ve Çocuk kilitleri
• Uydu ve kanal tarafından destekleniyorsa çok dilde yayın alabilme
• Uydu alıcısından uydu alıcısına veri yazılım aktarabilme
• Ön panelde kanal bilgilerini gösteren display
• Zoom dondurma fonksiyonu
• Menü şeffaflığı özelliği

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Özgür Erge
11-01-2007, 23:04
fazla bir değişiklik yokcihazda eskimakinelerde olan özelikler var sharing olayı olsaydıçok tutardı bence

Volkan
11-01-2007, 23:06
cihazın artısı animasyonlu ve daha estetik bir menüye sahip olamsı birde tabi 2 mb flaşa sahip olmasıdır.

Özgür Erge
11-01-2007, 23:09
ne yalan söyleyeyim benim hoşuma gitmedi redline alırım daha iyi:(:(

ğvanduri
11-01-2007, 23:55
menüden görüntüler
-----------------------

f47xfenerli
12-01-2007, 00:11
şu kadarını söylim boyama malesef volkan1065 ve onun gibi arkadaşlar lomasa 10 binlerce gm maduru tamamen yazılım desteğinden mahrum kalırdı

Volkan
12-01-2007, 02:55
işin aslı hiçbirfirma yazılım konusunda kimseye vaatte bulunmuyor. Ben goldmasterin Topfield ve Kaon tabanlı cihazlarını çok beğeniyorum. özellikle Topfield tabanlılar bence şahane sağlamlık bakımından beslemsi lsun ana kartı oksun sağlam. Mesela çanak ayarı yaparken samsung tuner çok kullanışlı sinyal metresi hassas. sharp tunerlerdesinyal 5-10 saniye sonra gelirken samsung tunerlerde bu tip bir gecikme yok. Benim bu özelliği birçok yerde çok işime yaradı.

f47xfenerli
12-01-2007, 04:37
işin aslı hiçbirfirma yazılım konusunda kimseye vaatte bulunmuyor. Ben goldmasterin Topfield ve Kaon tabanlı cihazlarını çok beğeniyorum. özellikle Topfield tabanlılar bence şahane sağlamlık bakımından beslemsi lsun ana kartı oksun sağlam. Mesela çanak ayarı yaparken samsung tuner çok kullanışlı sinyal metresi hassas. sharp tunerlerdesinyal 5-10 saniye sonra gelirken samsung tunerlerde bu tip bir gecikme yok. Benim bu özelliği birçok yerde çok işime yaradı.
değerli dost söylemeye çalıştığım asıl şu bazı şeyleri ne biz ne firma söyler ilk analok dönemınden bügüne kadar uydu montajı yapıyorum neyin nasıl olduğunu kendimce az buçuk biliyorum ülkemizde büyük reklam yaptı gm seri diyelim bı jüpitek firmasından aldığı cihazları vardı abartmayım ama insanlarımız 200 bin adet almıştır 11200*11300 13300 11400 15400 20200 20300 20400 30300 30400 ve 30700 senki bu işin pirisin ön kasa haricinde evet bunu eklemişler dene bilecek bışey yaptılarmı yok gelelim tf serisine evet allah ver sinyal metresi bir montajcı için çok rahat ama kızdığım şu uydu alan insanlarımızın %90 reklamı var diye bu cihazları aldılar şimdi bizde iyi olmuş almasalardı mı diyelim rakıp gördüğü fırmara baksın biraz 3 yıl önce çıkardığı inf serisi cihaza paylaşım verdi müşteriyi koruma bu bence selametle

agumba
09-02-2007, 22:38
Abİ O Cİhazi Alin Kanal Ayar BÖlÜmÜnde Kanal Şİfreleme BÖlÜmÜnde Kanallari Hizli Hizli Bİr GeÇİn Bİr MÜddet Sonra Kanal İlerlemelerİ YavaŞliyor Ve Cİhaz Kendİnİ AÇip Kapatiyor.kaÇ Sefer Denedİm Aynisini Yapti DeĞİŞtİrdİm Ondada Ayni Olay Oldu Gerİ İade Ettİm.hatta Gldmaster Fİrmasina Emaİl Bİle Attim Cevapvermedİler..ama Ben Ögrendİm..cİhazin KÜÇÜk Olmasi Isinma Problemİ BulunmÖasi YÜzÜnden MİŞ...

yakupowersky
09-02-2007, 22:56
bence 9400 serısınden bır farkı yok sadece kasa deyısmısler okadar

volkii
09-02-2007, 23:05
cok yakında kart paylaşımlı makina cıkacak bekleyin hareketliliğiii:clap2:: :clap2::

f47xfenerli
09-02-2007, 23:08
bence 9400 serısınden bır farkı yok sadece kasa deyısmısler okadar

malesef öyle boyama yapıp yapıp piyasaya sürüyorlar yersen gm kulanan arkadaşlar boykot etsinler firmayı derim :devilprv:

zehirali
10-02-2007, 01:52
AlmiŞsiniz MaŞallah En İyİ Cİhazlari Yazilimda Atin İzleyİn Kanallari Fakİrler De Kalsin Eskİ Cİhazlarla Sikintiya
Gm 55000sfta Yok Yazilimi Ne Yapalim Hot Bİrd Kanallari Yazilim AÇmiyor Es Kİ Tarİhlİ Yazilim Var Sadece Yenİ Yazilim Yokmu Golmaster Fİrmasiyla Mi Alakali Acaba Nedİr Bu Olay Yazilim Olmak Zorun Da Da Degİl Sanirim Yanİ Fİrmalar Yazilim Üretmek Mecburİyetlerİde Yok Sanirim

Recİver Saticilarn Da Bazi Cİhazlar Var Cİhazin Arkasinda İnternet FİŞİnİ Takilip TÜm Şİfrelİ Kanalarin ÇÖzÜldÜgÜnÜ SÖylÜyorlar Dogrumu Hotbİrdtekİ TÜm Kanallar AÇik Denİyor Bİlgİnİze Ne SÖyleyebİlİrsİnİz 400 Ytl Fİyati Varmi BÖyle Bİ Recİver

hoca58
10-02-2007, 02:40
arkadaşlar bu 4000 5ooo 9000 50000 seri hiç beğen medim nedeni çarşaf gibi menü var bir otomati tarama yaptırıyon kilitli sakıncalı kanalın kitini kaldırıyor
hızda iyi ama iyi geceler

ronin0101
29-04-2007, 20:25
4450 surekli kapanıp acılıyor cihazda sorun var ben iade ettim

Mojosun
30-04-2007, 12:58

Senin cihazında sorun vardır bu 4450 lerin hepsinde sorun oldugu anlamına gelmez arkadaşım.

ğvanduri
30-04-2007, 16:19

arkadaşım 4 koli cıhaz sattım böyle bir sorunla karşilaşmadim

LNB kablosu kısa devre olursa aynı olayı yapar ..... saygılar......

Volkan
04-05-2007, 21:41
arkadaşım 4 koli cıhaz sattım böyle bir sorunla karşilaşmadim

LNB kablosu kısa devre olursa aynı olayı yapar ..... saygılar......

4450 serisinde sistem ıd sinde n kaynaklana bir problem var. bu nedenle açılıp kapanma sorunu var . tabi bu belli bir seride . hepsinde aynı sorun yok. bu sorunla karşılaşanlar servise gitttikleri zaman cihazları zaten alınıyor.

karademir10
09-05-2007, 10:19
Sayın Volkan bey;

2 hafta önce aldığım gm 4450 fta da, kanalların kilitlendiği adlandırıldığı vb işlerin yapıldığı menüde dolaşırken yaklaşık 10-15 dakikada bir ekranda 88:88 yazısı beliriyor ve cihazı kilitliyor. Bu sorun servislikmidir??. Yada cihazı değiştirmeleri mi gerekir.

ğvanduri
09-05-2007, 10:34
kandemir kardeş yeniyazılım at sorun devam ederse alttaki adrese yada aldığınızyere gönderebilirsiniz kesinlikle mağdur olmas,sınız ...kolagelsin ...

.........biligi paylaştıkça güzeldir...

Adres:Kooperatif Cad. No38 maltepe istanbul
Telefon:0216 441 22 00 Fax:0216 399 26 46 Mail : info@uyanelektronik

karademir10
09-05-2007, 13:41
kandemir kardeş yeniyazılım at sorun devam ederse alttaki adrese yada aldığınızyere gönderebilirsiniz kesinlikle mağdur olmas,sınız ...kolagelsin ...

.........biligi paylaştıkça güzeldir...

Adres:Kooperatif Cad. No38 maltepe istanbul
Telefon:0216 441 22 00 Fax:0216 399 26 46 Mail : info@uyanelektronik

Yazılım attım abi ama hala aynı, verdiğiniz maile mesaj atayım en iyisi.

Bu arada karademir:sunglasses2:

ronin0101
10-05-2007, 01:50
bende daha önce next 8000x-cam plus 1725 vardı ondada kanal gecişlerinde donma problemi vardı. Çok ugraştım birçok kez servise götürdüm, birçok kez yazılım yenilettim ama bir türlü çözülmedi. 4450fta aldıgımdada menüde gezerken kapanıp açılıyordu yazılım güncelledim düzelmedi bende daha öncekileri yaşamamak için iade edip yerine eski olmasına ragmen 9400 serisi bir cihaz aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum.4450 alan arkadaşlarımdanda aynı sorunu duydum.

ozay_74
10-05-2007, 14:31
Yahu bu goldmaster firmasıda evlere şenlik yani.Durmadan yeni modeller çıkarıyor,İki özellik ekle yeni model diye piyasaya sür.Tam bir fabrika gibi çalışıyor.........Tüketici haykırıyor bağıryor ama nafile kimse duymuyor.Ne diyelim bu cihazlada tanışmış olduk.

Saygılarımla,