Orijinalini görmek için tıklayınız : jtag attıktan sonra com portum çalışmıyor lütfen yardım edin
secretcode2626
13-01-2007, 09:56
sayın ustalara vestel 3001 zap makınasına jtag attım ve artık com portum calışmıyor uydu cihazlarına yazılım bile atamıyorum.bilgisayara formatt attım düzelmedi.donımını kontrol edıyorum butun verıler normal ne yapmam lazım.veri gönderiyor ama almıyor.kablomu baska makınada denedım çalışıyor.lütfen bana yardım edin.
tecnosat t-888 flash dosyasi olan varmi
cetindeniz
10-08-2007, 02:10
hangi flaş dosyası 2mgb vede 1 mgb dosyası vardır kısa mesajlan dump dosyası istenmez dediğim gibi cihaza bak bilgileri iletirsen dosyayı yolayabiliriz
yusufcuk
16-02-2009, 04:09
sayın ustalara vestel 3001 zap makınasına jtag attım ve artık com portum calışmıyor uydu cihazlarına yazılım bile atamıyorum.bilgisayara formatt attım düzelmedi.donımını kontrol edıyorum butun verıler normal ne yapmam lazım.veri gönderiyor ama almıyor.kablomu baska makınada denedım çalışıyor.lütfen bana yardım edin.
hangi portun çalışmıyor acaba bilgi verirmisin
com benimde calişmıyor anakartta com cıkışı var fakat com yoktu sonradan com taktık calişmiyor
com benimde calişmıyor anakartta com cıkışı var fakat com yoktu sonradan com taktık calişmiyor
arkadaşım sonradan taktığın com kartını drıverını kurdunmu. aygıt yonetıcınde bağlantı noktası nda bu taktığın com girişini görebilionmu.
rain firmasindan harici com port al tak 25 le hemde cift com cikişli
com port ile lpt entegresi var kasayı aç bord du sök lpt com un arkasında küçük bir entegre değiştir düzelir bendede aynı oldu