Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : MSN Hackırlarına dikkat ediniz...

Admin
15-01-2007, 01:31
Arkadaşlar bir sitede gördüm daha öncede safran arkadaşımızın
basına gelmişti.

Msn hackleyerek tanıdıklarınızdan kontor .para gibi seyler istemektedirler. Verdikleri bir link yoluyla size site acıp girdiginiz anda o siteye malesef ki msn niz hacklenmektedir.

Sizden ricamız bu uyarıyı dikkate almanızdır.Uyarı bilgiler için turkeyforum sitesine teşekkur ederiz.

Onemli Uyarı : Son günlerde meydana gelen msn adresi çalınmaları ve Kontör İstenmesi ile ilgili olarak olayın oluş şekli Bilişim Suçu Kapsamında olduğundan Emniyet Müdürlüğü inceleme başlatmıştır.Lütfen hiçkimse msn şifresini Microsoft'a ait olmayan bir siteye girmesin !!! Bunu en yakınınız istese bile YAPMAYIN !!! Şikayetlerinizi kısa ve açık bir dilekçe ile ilgili Cumhuriyet Savcılıklarına yolladığınız kontör numarasınıda yazarak iletin

e®tan
15-01-2007, 02:00
Bilgi için teşekkürler hocam.
Bakalım daha neler görücez:(

Admin
15-01-2007, 02:14
Bilgi için teşekkürler hocam.
Bakalım daha neler görücez:(

Safran arkadaşımızın gecen gun msn hacklendi.Hackleyn kişi ben site kurdum bana yardım edermisin demiş.Arkadaşımıza link vermiş sonrası malum msn hackleniyor. Adam hackledikten sonra msn de olan kişilerden kontor istiyor safran adına .

Demem oki bu tür şeylere kanmayın arkadaşlar ne olursa olsun bu bilişim sucu işleyen insanlara prim vermyiniz.

home
15-01-2007, 02:14
bana gelen bir arkadaşımın msn hacklenmesi sonucunda bu adrese dikkat edin sakın ola bu adrese kanmayın...

[email protected]

[email protected]

[email protected]
aman dikkat...

e®tan
15-01-2007, 02:17
bana gelen bir arkadaşımın msn hacklenmesi sonucunda bu adrese dikkat edin sakın ola bu adrese kanmayın...

[email protected]

[email protected]

[email protected]
aman dikkat...
Şu adreslere bi ekleyelim bakalım eğer dediğiniz gibiyse biraz ben onla oynayayım:devilprv:

Admin
15-01-2007, 02:27
Buda şikayet var sitesinden alıntı

Ben msn mağduru oldum. Msn’de bir firma müdürü bir arkadaşla konuşurken Msn’sini hacklemişler. Konuşmaya devam ederken benden kontör istedi, ben de haliyle muhabbet devamı olduğu için şüphelenmeden verdim ama daha sonra fark ettim ki hacklenmiş.

Ben Telsim’i arayarak böyle bir olay oldu, kontör kartları elimde, bunlara ne yapabiliriz dedim. Önce aradığımda kontör kartlarını bir dilekçe ile bize gönderin, biz onların gerekli takibatını yaptıktan sonra size döneriz, bu olay çözülüyor dediler. Bir saat sonra aradığımda ise başka bir müşteri temsilcisi böyle bir şeyin olmayacağını, sadece yasal yolardan, yani savcılığa şikâyetle olabileceğini söylediler. Ben de şunu diyorum; o adam kontörlerimin kodlarını aldığında hemen aradım. Bu seri numaraların nereye kaydolduğunu görebiliyorlar. Seri numaraları bende olan bir kontör kartı hemen o anda başkasına yükleniyorsa bunda zaten bir problem var. En azından işlemi dondurabilirler. Adam kontörü yükleyecek, kullanacak. Eee ne zaman müdahale edeceksiniz? İş işten geçtikten sonra mı

RecepÇe
15-01-2007, 02:33
Arkadaşlar bir sitede gördüm daha öncede safran arkadaşımızın
basına gelmişti.

Msn hackleyerek tanıdıklarınızdan kontor .para gibi seyler istemektedirler. Verdikleri bir link yoluyla size site acıp girdiginiz anda o siteye malesef ki msn niz hacklenmektedir.

Sizden ricamız bu uyarıyı dikkate almanızdır.Uyarı bilgiler için turkeyforum sitesine teşekkur ederiz.

İnternette ciddi bir sıkıntıya veya haksız bir saldırıya maruz kalan arkadaşlar Adminimizin belirttiği gibi en yakın savcılığa başvursun.. Yeni Türk Ceza Kanununumuzda bu suç ve cezası mevcuttur arkadaşlar......

5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu
ONUNCU BÖLÜM
Bilişim Alanında Suçlar
Bilişim sistemine girme
MADDE 243. - (1) Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası verilir.
(2) Yukarıdaki fıkrada tanımlanan fiillerin bedeli karşılığı yararlanılabilen sistemler hakkında işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranına kadar indirilir.
(3) Bu fiil nedeniyle sistemin içerdiği veriler yok olur veya değişirse, altı aydan iki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
Sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme
MADDE 244. - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Bu fiillerin bir banka veya kredi kurumuna ya da bir kamu kurum veya kuruluşuna ait bilişim sistemi üzerinde işlenmesi halinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.
(4) Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması hâlinde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.

aladdin07
15-01-2007, 02:42
sayın hocam şuan msn ye baglanmak istesek bişi olurmu acaba şimdiden bilgileriniz için tşk

Admin
15-01-2007, 02:50
sayın hocam şuan msn ye baglanmak istesek bişi olurmu acaba şimdiden bilgileriniz için tşk

Yok canım ne alaka :) Baglanın sorun olmazda .Bazı ipsiz sapsız adamlar sizden su siteye gir.bana kontor yukle falan derse inanmayınız o kadar

RecepÇe
15-01-2007, 02:53
Birşey olmaz arkadaşım, ancak dikkatli olmakta fayda var, bilmediğiniz tanımadığınız linklere tıklamayın, e-maillere cevap vermeyin yeter...

banshee8831
15-01-2007, 03:57
ok sağolun ustalar

wand
15-01-2007, 04:12
Supersatforum üyelerinden bir arkadaş, imza yerine kendi sitem diyerek link vermiş. ßende sitelere giriş yaptım. Ne yazık ki o kişi (Fake) sözde bedava mesaj göndereceksin. Direk karşına standart msn giriş sayfası çıkıyor. Şifreni yazdığın an msn hacklenmiş oluyor! Bu gerçektir. Dosyadan farklı kaydet diyerek, kaydettiğiniz explorer sayfasını metin belgesinde açarsanız, yazdığınız şifrenin kime gideceğini görürsünüz.
ßen yönetime bu durumla ilgili olarak şikayette bulundum. Herhalde gereğini yapmışlardır. Saygılar

sameera
15-01-2007, 07:52
[email protected]
send me thsis eamil pas word in my yahoo mail plzzzzzz

furbur
15-01-2007, 07:55
bilgi ve paylaşım için çok teşekkürler.

apache33
15-01-2007, 09:18
bilgi için teşekkürler.benim msn,benden sık sık yani her hafta şifre istiyor.bende yeni şifre ile değiştiriyorum eski şifre ile msn'yi açamıyorum. acaba benim msn'dede böyle birşeymi oluyor.?????

®adakoglu
15-01-2007, 10:02
bilgi için teşekkürler.benim msn,benden sık sık yani her hafta şifre istiyor.bende yeni şifre ile değiştiriyorum eski şifre ile msn'yi açamıyorum. acaba benim msn'dede böyle birşeymi oluyor.?????

Şifrelerini karmaşık olarak şeçerseniz çözülmesi çok zor olur.Msn neniz çalınsa bir daha şifre ile açma imkanınız olmaz.

iaydin
15-01-2007, 10:15
Bu sorunlar nedeyile artık MSN için microsoft tabanlı olmayan bir mail adresi kullanıyorum. En azından şifremin çalınması durumunda passport.com'dan normal mail adresime şifre sıfırlama mail'i gelebiliyor.
Ayrıca msn ve mail adresim için kullandığım şifreler birbirinden tamamen farklı.
Bu yöntem tam güvenli olmasada herhangi bir dalgınlıkla şifrenizin çalınması durumunda size geri dönüş imkanı sağlıyor.

Sevgiyle kalın... Saygılar...

western32483
15-01-2007, 10:17
bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler.kolaygelsin

muzo
15-01-2007, 10:34
ne bu bedavacıların elinden çektiğimiz arkadaş bunlardan rahat yokmu bize inşallah yakalanırlar da iyi bir ceza alırlar

emresena
15-01-2007, 11:04
Evet arkadaşlar işte böyle olalım hep..birlik ve beraberlik içinde..bu şekilde klitlenirsek elele hiçkimse bükemez bileğimizi...şerefsizlere göz açtırmayalım..

anthony99
15-01-2007, 11:05
ne bu bedavacıların elinden çektiğimiz arkadaş bunlardan rahat yokmu bize inşallah yakalanırlar da iyi bir ceza alırlar

:praying: :praying: dediğin gibi üstat inşallah yakalanırlar.

pasaoglu1971
15-01-2007, 11:24
uyarıların için teşekkürler arkadaşım

sonmez113
15-01-2007, 12:52
Bilgi için teşekkürler

metameta
15-01-2007, 13:00
Merhaba benimde yardımın olsun isterim:
Arkadaşlar şifrelerinizi mutlaka Rakam ve harfle destekleyin
ve asci kodlar yerleştirin arasına ozaman şifrelerinizin güvenliği artar
Öernek olarak abcd!1234 , abcd#1234 abcd£1234 abcd$1234 gibi girerseniz şifre çözü ortadıkı rakamı algılamakta zorlanıyor

Çalışmalarınızda başarı hacksiz günler dileği ile

Mehmet Kaynaklı
15-01-2007, 14:20
benim 6 aydır birisi veya birileri musallat olmuşlar durmadan link yolluyorlar ama daha yemedim uyarın için teişekkürler yememeye gayret edecez inşaallah

ufuk
15-01-2007, 18:03
bilgi için teşekkürler

okannn28
15-01-2007, 19:35
Peki bu web sitesine saldırıp indeksleyerek farklı sayfalara yönlendirenlere ne demeli.Benim başıma geldi mesela para veriyorsun host satın alıyorsun tabansız bir geliyor bir açık yakalayıp siteyi yönlendiriyor.Kolay mı bir site yapmak benim tam 3 ayımı aldı bazen düşünüyorum genelde ip numaralarını kayıt ediyorum başlarına bir bela öreyim diye ama acıyorum resmen.Duyduğum kadarıyla başkasının e mailini kullanan sivaslı vatandaşın birine 5 yıl ceza vermişler bir ay önce

halil07
15-01-2007, 19:42
Peki bu web sitesine saldırıp indeksleyerek farklı sayfalara yönlendirenlere ne demeli.Benim başıma geldi mesela para veriyorsun host satın alıyorsun tabansız bir geliyor bir açık yakalayıp siteyi yönlendiriyor.Kolay mı bir site yapmak benim tam 3 ayımı aldı bazen düşünüyorum genelde ip numaralarını kayıt ediyorum başlarına bir bela öreyim diye ama acıyorum resmen.Duyduğum kadarıyla başkasının e mailini kullanan sivaslı vatandaşın birine 5 yıl ceza vermişler bir ay önce

bilgi için teşekkürler arkadaşım..

aliamca
15-01-2007, 19:52
teşekkürler ustalar uyarınız için

ixir44
15-01-2007, 20:11
bilgi için teşekkür edrim

taço
15-01-2007, 20:17
bilgi ve payaşım için teşekkürler.

seyitcan
15-01-2007, 20:45
uyarın için sagol ama biraz dikkatli olan biri bu oyuna gelmez

mertcan25
15-01-2007, 21:44
uyarın teşekkürler serkan kardeş

007kaya
15-01-2007, 22:27
Bazı önerilerde bende.
1-Bilmediğiniz biri sizi eklediğinde sakın eklemeyin.
2-Bazı web sayfaları üyelik esnasında e-posta adresi istemekte. Kullandığnız MSN adresini vermeyin.
3-Tanıdığınız kişiden de olsa gelen e-posdada acayip bir link varsa. Sakın o linke tıklamayın. Eğer o linki açmak istiyorsanız e-posta içinden değilde o adresi kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın. O adrese öyle bakın. Böylece o hacker'a de bir gol atmış olursunuz. (Ama sakın e-posta adresinden açmayın.)
4-Bilmediğiniz sayfalarda e-posta kullanıcı bilgilerini ve şifrelerini girmeyin.

nosim1974
15-01-2007, 22:30
uyarı için teşekkürler malasef bu işlerden haberi olmayan daha çok yeni arkadaşlar var.enazından benim çevremde çok var bana bazen danıştıkları sorulardan biliyrum bu böyle ise birde genelleme düşünürsek çok kişinin canı yanabilir.dikkatli olmak lazımmm

nosim1974
15-01-2007, 22:33
teşekkürleer

umuter
15-01-2007, 22:47
Öernek olarak abcd!1234 , abcd#1234 abcd£1234 abcd$1234 gibi girerseniz şifre çözü ortadıkı rakamı algılamakta zorlanıyor

evet dediğin gibi yapmak iyi tabi ki ama bu bahsedilen konu farklı istediğin kadar şifreni karışık yap o önemli değil adamlar sahte siteler kurarak üye yapıyorlar seni ondan sonra bi bahaneyle şifreyi ele geçiriyorlar çok dikkat etmek lazım sanal ortamda MİLLET CİN OLMADAN ADAM ÇARPMAYA MERAK SALIYOR BU ALEMDE

BaHaR
15-01-2007, 23:06
Ya benimde bir kere çalınmıştı msnim.Nelerine lazımsa

umuter
16-01-2007, 00:25
Ya benimde bir kere çalışmıştı msnim.Nelerine lazımsa

aramıza hoş geldin
inşallah bundan sonra böyle bi şey başına gelmez forumdaki bu tür bilgiler bol bol oku mutlaka faydasını görürsün

e®tan
16-01-2007, 00:51
Ya benimde bir kere çalınmıştı msnim.Nelerine lazımsa
Vallahi çalıp ne yaptıklarını bende merak ediyorum.3-5 kontör için değiyomu acaba?:49:

MayVAZ
16-01-2007, 01:17
Şu adreslere bi ekleyelim bakalım eğer dediğiniz gibiyse biraz ben onla oynayayım:devilprv:

cesetlerini buraya koy üstad haydi bileeene sağlık :clap2:

aft35
16-01-2007, 01:21
çok teşekkürler serkan ,bu ve bunun gibi konularda bizleri uyarmanız çok iyi,benim gibi enthernet ortamında zayıf olanların sizlerden öğreneceği çok şeyler olacak dürüstçene yardımlarınızı her zaman bekleriz. TEŞEKKÜRLER!!!!!!!!:45:

kralleo
16-01-2007, 01:25
asalak ruhlu insanların yapabileceği bişey bu.

e®tan
16-01-2007, 01:41
cesetlerini buraya koy üstad haydi bileeene sağlık :clap2:
Merak etme kullandığım adrese eklemedim.
Boş bir adresime ekledim.
Ama kabul etmedi hala:wave:

Admin
16-01-2007, 01:52
çok teşekkürler serkan ,bu ve bunun gibi konularda bizleri uyarmanız çok iyi,benim gibi enthernet ortamında zayıf olanların sizlerden öğreneceği çok şeyler olacak dürüstçene yardımlarınızı her zaman bekleriz. TEŞEKKÜRLER!!!!!!!!:45:
Herzaman elimizfen geldigince olagan bir durumları sizlere aktaracaz arkadaşlar merak etmeyiz

leventizmir
16-01-2007, 02:03
bilgilendirme için teşekkür ederim:45:

alanya242
16-01-2007, 03:00
arkadaşlar çok teşekkürler bilgilendirme için bizde daha dikkatli oluruz artık.

antencii
16-01-2007, 05:45
sağol üstat

SENNE
16-01-2007, 09:43
Bizleri aaydınlatıp uyardığınız için teşekkürler

seyrani333
16-01-2007, 09:58
ellerinizden öperim uyarılarınız için teşekürler babalar .. saolasınız ..

kamkac62
16-01-2007, 11:06
Hotmail ücretli sisteme geçiyor
Haberler 2007-01-07
Hotmail ücretli sisteme geçiyor

Eskiden bedava olan servislerini paralı hale getiren internet şirketlerine Microsoft’un Hotmail’i de katılıyor.

Microsoft’un MSN servisi tarafından Hotmail kullanıcılarına gönderilen duyuruya göre, Temmuz ortasından itibaren, başka e-posta hesaplarını Hotmail üzerinden kontrol etmek isteyen kullanıcılar, bunun için belirli bir ücreti gözden çıkarmak zorunda kalacak. Hotmail’in rakipleri, Yahoo ve Lycos bu yılın başında benzer servisleri paralı hale getirmişti. Hotmail’in bu açıklaması, yaklaşık 110 milyon kullanıcısını ‘üzecek’ gibi gözüküyor.MSN’in paralı hale getireceğini açıkladığı POP servisi, tek bir Hotmail hesabı üzerinden çeşitli e-posta hesaplarına ulaşma imkanı sağlıyor. Bu özellik sayesinde milyonlarca internet kullanıcısı Hotmail e-posta servisini tercih etmişti.

saraçTürk
16-01-2007, 15:07
Allah senden razı olsun türkoğlu

kavlak74
16-01-2007, 16:10
bilgilendirdiğiniz için allah razı olsun sağolun

bengü
16-01-2007, 17:36
arkadaşlar bizleri böyle konularda aydınlattığız için teşekküler

rexsi
16-01-2007, 17:40

trojen varsa pc'de hic fark etmiyor arkadaşım

zeleta
16-01-2007, 17:58
uyarılar için sonsuz tşk. bu çakalllar karşısında hepimizin birer bozkurt olması lazım. herkese SAYGILAR.....

resul1967
16-01-2007, 18:06
bilgi için teşekkürler

hamidiyeli
16-01-2007, 19:30
bilgi için saol HOCAM!!

gapgara
16-01-2007, 19:31
Sevgili arkadaşlar russian25 diye bir yerden chat yapmak isteyen kızlar e-mail veriyor.Cevaplasam mı?Yukarıdaki tehlikeler söz konusumu?İngilizce yazıyorlar..Yardım.....

NAZO
16-01-2007, 20:51
arkadaşlar uyarılarınız ıcın teşekkürler bunları dıkkate alacağim

Admin
16-01-2007, 20:58
Sevgili arkadaşlar russian25 diye bir yerden chat yapmak isteyen kızlar e-mail veriyor.Cevaplasam mı?Yukarıdaki tehlikeler söz konusumu?İngilizce yazıyorlar..Yardım.....

Tehlike olabilir tabiki

Mehmet Kaynaklı
16-01-2007, 21:12
kızlardan gelen maillere tıklamıyorum ve rahat ediyorum

TARANTİNO
16-01-2007, 22:49
kızlardan gelen maillere tıklamıyorum ve rahat ediyorumKızlardan gelen maillere niye tıklıyorsun ki...eklemen gerekli...sen gelen linklere tıklama yeterki...birde herkes iyice paranoyak oldu bunların yüzünden...link gönderiyorum msnimi çalacaksın diye kimse tıklamıyor...:puah:

Mehmet Kaynaklı
16-01-2007, 23:09
Kızlardan gelen maillere niye tıklıyorsun ki...eklemen gerekli...sen gelen linklere tıklama yeterki...birde herkes iyice paranoyak oldu bunların yüzünden...link gönderiyorum msnimi çalacaksın diye kimse tıklamıyor...:puah:
hiç sormaya abiş :00000004:

Sonsuzluk
17-01-2007, 17:54
Bilgi ve paylaşımlar için emeği geçn herksese teşekkürler valla hocan baya faydalı oldu..

yetenek
17-01-2007, 18:07
bu işleri yapanlara hacker denmez çapulcudan(denilecek çok şey varda neyse) başka birşey değiller....bazı arkadaşlarında başına gelmiş bu olay....artık arkadaşlar diyor ben senden kontör istersem verme diyor ...zaten vermemde neyse:D
arkadaşlar sakın böyle acemice işlere girmeyin çünkü artık bu bir suçtur ...dolandırıcılık mı dersin artık ne dersin bilmiyorum...

bu arada iyi bir haber var bu mail hacleyenler yakayı ele vermeye başlamışlar...ve yakalanıyorlar....:45:

handsome1976
18-01-2007, 04:27
bakalım bana ne yapa bilecek bu mailler bi ekleyeyim

handsome1976
18-01-2007, 04:31
arkadaşlar hangi linki tıklarsanız tıklayın önce cookie lerinizi silin ondan sonra tıklayın linkleri bir sey yapamazlar Disk Cleaner programıyla yapa bilirsiniz cookielerin içinde sifreleriniz gizlendigi için linki tıkladıgınız an şifreleriniz karsı tarafa geciyor

polatnaci
18-01-2007, 10:51
benim msn me mesaj gelse açsam çalınırmı çünkü bilmedigim mesajları açmıyor siliyorum

azrail
18-01-2007, 13:05
Uyardığınız için sağolun arkadaşlar

hamzasarayli
18-01-2007, 13:31
ne isterler milletten ş... aman dikkat bilgi için teşekürler

Nakkus
18-01-2007, 14:07
benim msn me mesaj gelse açsam çalınırmı çünkü bilmedigim mesajları açmıyor siliyorum

size gönderilen linke tıkladığınızda msn şifrenizi istiyorsa veya buraya üye ol diyorsa kesinlikle şifre vermeyin,onun dışında bişey olmaz :)

murad20
18-01-2007, 17:15
teşekkürler kardeşim duymuştum sagol

iskurt65
18-01-2007, 17:46
Açıklamaların için çok teşekkürler hocam.:45:

mevlutezer
19-01-2007, 00:29
arkadaşlar bu uyarı için çok teşekkür ederim bizlere çok yardımcı oluyosunuz sizlere ne desek az sağolun var olun iyiki varsınız

yakupowersky
20-01-2007, 00:51
daha bu suyu cıkmıs seylerı yapan var demek ama genede bılgı ıcın tskler

rino 93
20-01-2007, 22:26
arkadaslar acil yardima ihtiyacim var.dunden beri msn acilmiyor.baska bilgisayarlarda denedim yine acilmiyor bana sunu gusteriyor.80048821 acaba ne yapmaliyim.tesekurler

armagan48
04-04-2007, 01:03
evet serkan kardeş dediğine katılıyorum 01/04/2007 de benim msn em [email protected] çalındı ve benim adıma birçok arkadaşta kontur istendi ve buda yetmiyormuş gibi yaklaşık 100 e yakın arkadaşımızın msn si çokertildi bu konuda tüm arkadaşların ciddi anlamda dikkatli olmaları ve kanunen yapılması gereken neyse yapması gerkir saygılar.