Orijinalini görmek için tıklayınız : ac4222cı kilitlendi
ac 4222cı cihaz pcden proğramdan attıktan sonra kilitlendi...kumandada çalışmıyo...incelediğim kadarıyla aut dosyasını atmam gerekiyo ama nedense uyarı weriyo atılmıyo...o dosyayıda proğramı attığım yerden firmware download danmı mı atmam gerekiyo...şimdiden teşekkürler
ac 4222cı cihaz pcden proğramdan attıktan sonra kilitlendi...kumandada çalışmıyo...incelediğim kadarıyla aut dosyasını atmam gerekiyo ama nedense uyarı weriyo atılmıyo...o dosyayıda proğramı attığım yerden firmware download danmı mı atmam gerekiyo...şimdiden teşekkürler
Boot dosyası atınız. Yazılım ve yukleme yerinden aciko guncel yazılımları bölümünde var. Boot atarken cihazınız kapalı olacak
Only the registered members can see the link
arka anahtardan tam kapalı değilmi?
arka anahtardan tam kapalı değilmi?
evet.Yazılım ve boot yerinden boot dosyasını bulun yukleye basın sonra cihazın fişini takın
arkadaşım ilk boot dosyasını ardından out uzantılı yazılımı daha sonra boot dosyasını tekrar atın Firmmware yazan bölümden yükleme yapacaksınız.
bi yerde hata yapıyorum sanırım..çünkü boot dosyasını file dan seçtiğimde invalid data file diye uyarı veriyo...bide cihaz ilk açılırken tv ekranında chech the new firm ware yazıp açılıyo...cihaz 1. kanalda takılı kaldı.
ilginç ya...boot dosyasını kabul etmiyo
ilginç ya...boot dosyasını kabul etmiyo
boot dosyasını masa ustune alınız birde öyle deneyin
masa üstünde zaten...boot sonra atılacak diye yazan dosya değilmi
yazılım kabul ediyo nedense 2. kez denedim aldı çünkü
golmaster 16 aug boot dosyasını denesem olurmu acaba
golmaster 16 aug boot dosyasını denesem olurmu acaba
evet ilk olarak onu yükleyin sonrasında yazılımı ve son olarak tekrar bootu yükleyin.
boot u kabul ettirdim nihayet...nedense goldmaster loaderla kabul etti 16 aug bootu attım...cihaz normale döndü şimdi...serkan yılmaz ve volkan ustalarımıza teşekkürler
alperyılmaz
15-01-2007, 17:53
sorun düzeldiğine sevindim güle güle kullanın :)