Orijinalini görmek için tıklayınız : Reklam alınır
Only the registered members can see the link
Hakan Gül
09-01-2006, 15:39
bizim sitenin reklamınıda verelim yaaw baksanıza nıke mc'donals falan reklam vermiş site meşhur olur vallaa
doğrusun baba hemen sitenin adresini foto montajla
Hakan Gül
12-01-2006, 15:29
bütün paramı bu işe yatırdım ama en sonunda bizim sitenin reklamınıda verdim hehehe
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Eline sağlık güzel olmuş.
Benim iş yerininde reklamını vercem kiminle görüşmem lazım? Hakan44. pmden konuşalım :)
matrak :nono: senin reklamları benim ajansa vermedin mi bak yüklü bi tazminat ödemek zorunda kalırsın ona göre :bananalama:
Hakan Gül
16-01-2006, 12:33
Benim iş yerininde reklamını vercem kiminle görüşmem lazım? Hakan44. pmden konuşalım :)
yok abi burdan konuşuruz sen firmanın ismini ver ben yapiim sadece 150 dolarcık:spying:
alperyılmaz
16-01-2006, 16:15
hakan bu reklam cok para tutar baksana en buyuk yeri bizim reklam kaplamiş zaten fazlada yer kalmamiş sanırım...
yok abi burdan konuşuruz sen firmanın ismini ver ben yapiim sadece 150 dolarcık:spying:
sudan ucuz hemen yollayayım paranı çıksın reklamım hehe :gift:
hakan bu reklam cok para tutar baksana en buyuk yeri bizim reklam kaplamiş zaten fazlada yer kalmamiş sanırım...
bende kendi reklamımı verdim ama orası gözükmüyor:cunning: :cunning: :hush:
bende kendi reklamımı verdim ama orası gözükmüyor:cunning: :cunning: :hush:
Tiker senin reklam nerede bakalım :spying:
Hakan Gül
16-01-2006, 17:42
valla sorma abi hiç param kalmadı :(