Orijinalini görmek için tıklayınız : 17/01 Türkiye'de Neler oluyor
Avcılar'daki trafik kazasında 3 kişi yaralandı
A.A
Avcılar'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılardan, şarkıcı Latif Doğan'ın oğlu Vakkas Doğan'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Akşam saatlerinde Beylikdüzü yönüne giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 ELS 50 plakalı otomobil, E-5 Karayolu Kiler Market yakınında yol kenarındaki bariyerlere çarparak takla attı.
Kazada, otomobildeki Latif Doğan'ın oğlu Vakkas Doğan ile arkadaşları Serhat Yolaçan ve Hakan Yılmaz yaralandı.
Özel Avcılar Hospital'a kaldırılan yaralılardan, durumu ağır olan Vakkas Doğan'ın tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdürüldüğü öğrenildi.
Latif Doğan, hastaneye gelerek oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Bu arada otomobilin, başka bir aracın sıkıştırması sonucu kaza yaptığı öne sürüldü.
Tavuk döner arası esrar
Çetin AYDIN / İSTANBUL
Tavuk döner arası esrar Narkotik Şube Müdürlüğü’ne, Esenler’deki Kazım Karabekir İlköğretim Okulu’nun hemen karşısındaki Mirgan Döner’de uyuşturucu satıldığı ihbarı yapıldı.
Ekmek arası esrar satışına suçüstü
Büfe kameralı takibe alındı. Görüntülere göre büfeci Servet Babat, yarım ekmek arasına tavuk döner keserken, babası Zeki Babat da kola şişeleri arasına bulunan iki paket esrarı ekmeğin içine koydu. Büfenin dışında öğrencilerle oturan torbacı Mazlum K., içinde esrar bulunan paketi alıp, alıcı rolündeki polise verdi.
Görüntüye rağmen inkar
Bunun üzerine üçlü yakalanarak gözaltına alındı. Esrar sattıklarını inkar eden Zeki Babat’ın, "Vallahi satmıyorum. Vallahi hayatta satmam ben. 1 trilyon verseler de satmam" dediği polis kamerasına yansıdı. Baba-oğul savcılık tarafından serbest bırakılırken, 17 yaşındaki torbacı Mazlum K. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Uçakta ölenlerin eşyalarında roket izi aranıyor
Neşet KARADAĞ, DHA
Irak’ta düşen uçakta yaşamını yitiren 28 Türk yolcunun yanında bulunan eşyaların ilk partisi dün Türkiye’ye ulaştı.
Adana Cumhuriyet Savcılığı, şahsi eşyalara el koyarak, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Uçağın kara kutuları ve olay yeri incelemesi ile ilgili bilgilere ulaşmada güçlük çeken Türkiye, cesetler ve eşyalar üzerindeki kriminal incelemelerle uçağın düşüş nedeninin pilotaj hatası mı, saldırı mı olduğunu belirlemeye çalışıyor. Bu nedenle, kimliklerin belirlenmesi ile ilgili çalışmalar dışında, ölüm şekline yönelik incelemelerde kriminal biliminin bütün olanaklarına başvuruluyor.
HIV taşıyıcısı anne hastanede
Nesrin COŞKUN/İZMİR (DHA)
HIV taşıyıcısı anne hastanede İzmir’de, kızı 11 yaşındaki S.Ş. ile birlikte HIV taşıyıcısı olduğunun ortaya çıkmasının ardından, üç gündür kendisine ulaşılamayan 35 yaşındaki P.Ş, dün hastanede tedaviye alındı.
Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği’nde Prof. Dr. Deniz Gökengin tarafından karşılanan P.Ş. kızına büyük özlem duyduğunu söyledi. Prof. Dr. Gökengin’in "Bir an önce kontrollerin yapılmalı ve sağlığına kavuşmalısın" dediği P.Ş. "Sağlığımı düşünmüyorum, ben bebeğimi istiyorum" diye ağladı. Prof. Gökengin, " Hastamızı tıbbi ve ruhsal yönden takip edeceğiz" dedi.