Orijinalini görmek için tıklayınız : Next Super Plus & Nrec Usbsiz Seri 19.1.2007 Guncel Yazılımları
Next Super Plus & Nrec Usbsiz Seri 19.1.2007 Guncel Yazılımları
1-Ses kesilme sorunu düzeltildi
2-mp3 sürekli çalma
3-constant dw keys menu memory
4-İnfo barda tp no gözükme eklendi
5-Tps absat softcam ile ok
6-Toplu taşımadan sonra kanal yanlarındaki V işaretleri otomatik siliniyor taşıdıktan sonra..))
7 Rcl tuşuna son izlenen 20 kanal eklendi
Diğer yazılımlar daha sonra verilecektir sıra ile
Mach 1 teşekkurler Tpsler bakalım ne durumda deneyip haber verecem:45:
YÜKLEME YAPARKEN DİKKAT EDECEGİNİZ NOKTALAR
*Yüklemeyi SW DOWN bölümünde yapacaksınız..
*Cihazınız Standby konumunda olacaktır..
*Yükleme yaparken kesinlikle pc den baska sayfalara geçme gibi işlemler yapmayınız
*Cihazın on panelinde end yazısı bitene kadar bekleyiniz
*Softcam dosyasını yazılım bittikten sonra cihazın arkasından kapatıp actıktan sonra yapın yoksa hata verir
*Emuyu aktif etmek için menuden cihaz bilgisine gelin kumandadan 1234 sırasıyla basın emu açılacaktır
AÇILAN PAKETLER.
- TPS OK
-MULTİVİSİON OK
-AB SAT PAKET OK
-BİSS OK
-DİGİTAL + OK
-ASTRA HOTX PAKETİ OK
-SİRİUS UYDUSU HUSTLER TV OK
-PREMİER OK
*SHARİNG ÖZELLİGİ DEVAM ETMEKTEDİR
Only the registered members can see the linkılım yukleme Programı (Only the registered members can see the link)
Tpsler ve multiler kesintisiz açmakta arkadaşlar.Anlaşılan emu devri bundan sonra başlıyor
güzel biir haber teşekkürler
Şu an yazılımı test ettim tps tum kanalları hepsi acıyor yazılımdan sonra softcamı atmanız gerkiyor tabiki. Ses sorunu düzelmiş ve info barda tp numarası görunuyor baya guzel olmuş emege gecen tum next firmasına teşekkurler
yamahacı_hotti
17-01-2007, 17:41
hotx,lerde gelmiş güzel HocaM darısı tüm serinin başına measala 8000 xcam,lar bizdede sunny piremer yok pw ler astra 19 dogu saygılar
Arkadaşlar bu yazılımı Next YE 2000cıs plus a yükleyebilirmiyim.(cıs süper pulus yazılımını)Selamlar
Arkadaşlar bu yazılımı Next YE 2000cıs plus a yükleyebilirmiyim.(cıs süper pulus yazılımını)Selamlar
Cihazda super plus yazmıyorsa yuklemeyin
Bilgi için teşekkür ederim Serkan bey.Yani yükleyemeyeceğim demektir.Selam ve sevgiler
Bilgi için teşekkür ederim Serkan bey.Yani yükleyemeyeceğim demektir.Selam ve sevgiler
Onlarada cıkar sanırım mach1 acıklaması bu yonde
salih 2000
17-01-2007, 18:32
teşekkürler
mehmet13
17-01-2007, 18:53
next 2000x cı plus yükleye bilirmiyim
next 2000x cı plus yükleye bilirmiyim
Yukleyemezsiniz. X serisine yarın cıkacak sanırım
Arkadaşlar ayrıca RCL (geri çağırma) tuşuna basıldığında 7 kanallı seçenek geliyor. Yazılımda emeği geçenlere teşekkürler
Yazılımlarda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yalnız merak ettiğim Bu yazılımlar usb liler içinmi ?
Yazılımlarda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yalnız merak ettiğim Bu yazılımlar usb liler içinmi ?
Yazılımlar birinci mesajda var usb siz olanlarada cıktı sanırım tam bilgim yok ama cx falan usb siz bir model yazılımı birinci msjda var
Emeğe geçen değerli arkadaşlarımıza teşekkürler. Diğer modellerin yazılımı sabırsızlıkla beklşiyoruz. Emuların adı bu yazılımlarla birlikte EMUX diye anabiliriz.
Emeğe geçen değerli arkadaşlarımıza teşekkürler. Diğer modellerin yazılımı sabırsızlıkla beklşiyoruz. Emuların adı bu yazılımlarla birlikte EMUX diye anabiliriz.
Evet emux diyebiliriz haklısınız :45:
celalavci
18-01-2007, 09:40
Sn.Serkan yılmaz bende next 2000 cx super plus var. yazılımı usb den sorunsuz attım fakat sotcam ı atarken tanımsız cas anahtarı diyor. acaba nerede hata yapıyorum. Bildiğiniz birşey varsa açıklarmısınız. Saygılar.
®adakoglu
18-01-2007, 09:48
Sn.Serkan yılmaz bende next 2000 cx super plus var. yazılımı usb den sorunsuz attım fakat sotcam ı atarken tanımsız cas anahtarı diyor. acaba nerede hata yapıyorum. Bildiğiniz birşey varsa açıklarmısınız. Saygılar.
Çihazınıza reset atınız.Softçamı yeniden yükleyiniz.
sayın hocam 8000 xcamplus pcm 1725 lere bi yazılım yokmu, yoksa gerçekten artık unutuldularmı
serhan78
18-01-2007, 12:15
acikoya ne zaman çıkacak bu yazılım 4225
serhan78
18-01-2007, 12:15
sunyy fta 9070 de çıktı nı
sunyy fta 9070 de çıktı nı
Abi bu cihazlara henüz bişi yok ama üzerinde çalışmalar var beklemedieyiz şu an. Aciko. için bişi diyemem
®adakoglu
18-01-2007, 12:28
sayın hocam 8000 xcamplus pcm 1725 lere bi yazılım yokmu, yoksa gerçekten artık unutuldularmı
Next 8000 xcamplus pcm 1725 Yeni yazılım şu an yoktur.Next 2000 serisi şu an yazılım konusun da çok iyi.Mach1 üstad dan haberler bekliyoruz.
Kemal Turan
18-01-2007, 12:49
Serkan adminim, kaon tabanlılara hazırlanıyormu, bir çalışma varmı? Kolay gelsin.
benim de next2000cıplus yükleye bilirmiyim tşk
®adakoglu
18-01-2007, 13:04
benim de next2000cıplus yükleye bilirmiyim tşk
Çihazınıza yukarıda verilen yazılımı yüklemeyiniz.Çihazınız Fmb mi veya İNF mi belirtmemişsiniz.İnf serisi ise hafızada sorun olmazsa yazılım verileceği mach1 tarafından yazılım verileceği belirtilmiştir.Yeni yazılım çıkmasını bekleyiniz.
®adakoglu
18-01-2007, 13:05
Serkan adminim, kaon tabanlılara hazırlanıyormu, bir çalışma varmı? Kolay gelsin.
Şu an net bir açıklama yapılmadı.Bekleyim mutllaka kaonlara da yeni yazılım yapılması dileğiyle.
ellerinize saglık tüm arkadaşlara saygılar sagolun varolun
Yazılımı ve softcamı sorunsuz yükledim.Tps ve absatlar eskisi gibi hemen kapanınca karamsarlığa kapılmıştım ama 18 ocak tarihli softcamı bulup yükleyince sorun halloldu.Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
Nrec Usbsiz Seri 19.1.2007 Guncel Yazılımları eklenmiştir
Serkan abi bu mp3 sürekli çalma nasil oluyor biraz analatirmisin
tessekürler
Serkan abi bu mp3 sürekli çalma nasil oluyor biraz analatirmisin
tessekürler
Tam denemedim cihazı mp3 çalmak için usb kablosu falan olması bende usb varda iki tarafı erkek olmadıgı için malesefki deneyemedim.
Mp3 pc ile cihaz arasında usb kablosu ile baglantı kurup mp3 calıyor sanırım