Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İtiraf ediyorum!!!

Admin
09-01-2006, 17:01
Supersat forumu 1 ocak 2006 günü kaybettgim zaman dunyalar başıma yıkıldı :( o gece sabaha kadar uyuyamadım .

yeni versiyonu gecerken bilinçsiz oarak zaten geçmemiştim supersatforum harici yedek forumumuzda deneyip ondan sonra arkadaslarıma danıştım ve olur cevapı aldıktan sonra forumu yeni versiyona gecirdik malesef herkesin olur dedigi yeni versiyona geçiş o kadarda kolay degilmiş 3700 uyeli bir forumu yeni versiyona taşımak oldukca tehlikeylimiş..

sabah firmayı aradım bana daha önce yedek almanıza gerek yok biz alırız diyen firma birden ters döndü ..bendede sadece 1 ekime ait yedek vardı ama onu atmak tan çok sıfırdan kurmak daha iyi geldi ..ve sıfırdan yeni versiyon olarak kurduk .ve suan uye sayısı olarak bir şey kaybetmedik nedeniise aktif uyelerin ve eski uyelerimizin bizi bırakmadıkları için teşekkürü borç bilirim .ama en cok forumda yapılan emeklerin nasıl bunun telafisi oalcak onu dahi düşünüyorum..

degerli yonetimdeki arkadaşlarımın gece gunduz calışan okinava- arrest-eraybal-tiker-eraslan-safran next alperyılmaz ve ismini sayamadım bir sürü arkadasımın tumemeklerşi 1 gecede benim hatam yüzümden gitmesi beni derinden yıkmıştır tum arkadaşlarımda özür dilerim hala içimde gece dahi keşke diyorum ama keşke desem bile bazı seyler geri gelmiyor :(:(:( Bundan sonra en ufak böyle bir olay söz konusu olmayacak tır saygı ve sevgili arkadaslarım beni affedersiniz umarım :(:(:(

alperyılmaz
09-01-2006, 17:11
biz unuttuk bile heheee

eraslan
09-01-2006, 17:17
olur böyle şeyler serkan takma kafana....bizler yine burdayız....

umsado
09-01-2006, 17:18
Duygularınızı çok iyi anlıyorum.Sizin gibi bizlerde çok üzüldük ama yapılacak birşey yok.Artık bundan sonra ileriye bakmamız lazım.Bizlerin size desteği tam hadi yola devam.Tekerleme gibi oldu ya.:yes:

MaTRaK
09-01-2006, 17:27
Serkan olan oldu biz herşeyi unuttuk. Şimdi geleceğe bakmamız gerekli. Geçmiş geçmişte kaldı. Üzülmene gerek yok biz elimizden geldiğince burayı dahada güzelleştirmek için elimizden geleni yapacağız emin ol.
Saygılar. Tüm foruma tekrar geçmiş olsun.

tike®
09-01-2006, 17:27
sn admin siz yine silin biz yine yaparız :) forumu da sakın sahiplenmeyin bu forum sizin olduğu kadar bizimde :)

antencii
09-01-2006, 18:02
sıkmayın canınızı yaw..kurarız..sizin canınız sağolsun.yıldızlar döküldü toplamaya çalışıyoruz...he he he

MaTRaK
09-01-2006, 18:24
yıldızlar döküldü toplamaya çalışıyoruz...he he he

Antenci hala sen ordamısın? :angry8:

CABBARİ
09-01-2006, 18:38
yaw sevgili adminim şu foruma olmazsa birde aglama duvarı koyalım:):)

antencii
09-01-2006, 18:54
yaw sevgili adminim şu foruma olmazsa birde aglama duvarı koyalım:):)
he he he güzel olur yaw

MaTRaK
09-01-2006, 19:05
he he he güzel olur yaw

Sana lazım heralde antencii kardeşim :spying:

soyluakif
09-01-2006, 19:09
sayın admin kardesim akıllı ol burda bir deli benim haddini bil makamını billl sana iyi bayaramlar :)))))))))))) makam ı deli makamı benim makam

Admin
09-01-2006, 19:12
sayın admin kardesim akıllı ol burda bir deli benim haddini bil makamını billl sana iyi bayaramlar :)))))))))))) makam ı deli makamı benim makam
bir delide ben olam dedim bu kez cihazı yakmadık forumu yaktık :(:(

soyluakif
09-01-2006, 21:32
yokya işte gördüler forum nasıl olur 2günde hersey ok oldu talip hala dolduracam diye uarsıyor

okinava
09-01-2006, 21:54
ne yapalım serkan olan olmus artık yapacak bişe yok bu vakitten sonra herkes çalışıp forumu eski haline getirecek ama foruma yaptıgım katkılar çalışmadıgım bir zamana rast gelmişti şu an yogun bir işle meşgulüm yani ilk zamanlarım gibi çalışamıyorum ama herzaman buradayım ve sizinleyim

Admin
09-01-2006, 22:10
bir delide ben olam dedim bu kez cihazı yakmadık forumu yaktık :(:(
SAOLSUN ARKADAŞLAR YALNIZ BIRAKMADILAR .SENDE BIRAKMADIN AKİF USTA EE BİZDE HERYERE ZIPLAYAN ADAMLAR OLMADI İÇİN HEMEN DOLDU AKİF HOCAM :hush: :hush:

Tekno Mod
09-01-2006, 22:16
ddağılın ulenn ben geldimm neler oluyorr burdaaa psikopat etmeyin laa benii serkann bi daha sakın forumu yükseltimm demee heheheheeeeee neyse makara bi yana herkese teşekkürler arkadaşlar hep beraberr eskiye dönücez allaha emanet olun