Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şok Şok..Gazeteci Hırant Dink öldürüldü!!!

CABBARİ
19-01-2007, 15:26
Gazeteci Hırant Dink, Genel Yayın Yönetmenliğini yürüttüğü Agos gazetesinden çıkışı sırasında silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Polis üç el ateş eden saldırganı arıyor.

15 Eylül 1954 yılında Malatya'da doğan Dink, İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.
Dink, 301. maddeden 'Türklüğe hakaret' suçlamasıyla yargılanmıştı.
Gazeteci Taha Akyol cinayeti yorumlarken, "Kendini vatansaver zanneden bir manyağın işlemiş olabileceği bir cinayet olabilir. Kurşun Türkiye'ye sıkılmıştır. Türkiye'ye çok büyük zararlar verebilecek alçakça bir cinayettir" dedi.

HRANT DİNK Kimdir?

1954 yılında Malatya’da doğan Hrant Dink, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe ve Tarih bölümlerini bitirdi. On yıldır gazetecilik yapan Dink, ermenice yayınlanan Agos gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yürütüyordu. Dink, Ermenice yayın yapacak bir radyo için de hazırlık çalışmalarını sürdürüyordu.

Hakan Gül
19-01-2007, 16:04
Çok iyi bir insanı bazı propagandacılar yüzünden kaybettik.. AB yolunda aldığımız en büyük darbe budur.. Bu işi yapanlar darbeyi vurmak için doğru kişiyi seçti ve amacınada ulaşacak... YAZIK OLDU...

kucer06
19-01-2007, 16:19
AB yi boş verin AB ütopya bir hayal bir kandırmaca Türk insanı böyle bir şey yapmaz bu tamamen provakatif bir eylem amaç türkiyeyi kötülemek ve küçük düşürmek bu gibi tezgahlara düşmeyelim uyanık olalım şimdi bize düşen bu tezgahı ortaya çıkarmak gerçekten vatanını seven bir kişi bu olayı yapmaz yapamaz

Bizlerki tüm dünyaya 600 yıl insan hakları dersi vermişiz bu süre zarfında tebaa'mızda bulunan hiç bir gayrımüslümün bir damla kanı dökülmemiş kaldıki şimdi torunları olarak bizler böyle bir küçüklüğe düşeceğiz asla bu oyunlara gelmiyeceğiz

Hakan Gül
19-01-2007, 16:36
AB yi boş verin AB ütopya bir hayal bir kandırmaca Türk insanı böyle bir şey yapmaz bu tamamen provakatif bir eylem amaç türkiyeyi kötülemek ve küçük düşürmek bu gibi tezgahlara düşmeyelim uyanık olalım şimdi bize düşen bu tezgahı ortaya çıkarmak gerçekten vatanını seven bir kişi bu olayı yapmaz yapamaz

Bizlerki tüm dünyaya 600 yıl insan hakları dersi vermişiz bu süre zarfında tebaa'mızda bulunan hiç bir gayrımüslümün bir damla kanı dökülmemiş kaldıki şimdi torunları olarak bizler böyle bir küçüklüğe düşeceğiz asla bu oyunlara gelmiyeceğiz
Sayın kucer06 lütfen düşüncelerinizi tek mesajda dile getirmeye çalışın.. Peş peşe 2 mesaj yazmanın bir anlamı yok.. Mesajlarınızı ben birleştirdim...

muhsinkilic
19-01-2007, 16:36
katilini bulamazlar çünkü arkasında muhakkak CIA veya MOSSAD vardır.aslında bulurlar işlerine ters gelir

CABBARİ
19-01-2007, 16:41
18-19 yaşlarında bir genç oldugu saptanmış katilin..

dnzkale
19-01-2007, 16:45
amerikadaki ermeni tasarısının senatodan geçişini kolaylaştırmak için düzenlenmiş bir saldırı olabilir

muzo
19-01-2007, 16:52
bu zaman'da hiçde iyi olmadı

birolsan
19-01-2007, 17:00
" Kör ölünce badem gözlü olur."

Şimdi mütareke basınının haberlerini görelim.ABisine güvenip atıp tutanları
birileri mutlaka bir yere not alıyor.

Darısı Diğerlerinin başına ...

BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİLDİR . NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

pusan
19-01-2007, 18:18
Ermeniden baska kimse vurmamistir maksat arayi karistirmak..

Inanin bunu bir türk yapmamistir.

AB de unutun cünkü Hacli Birligi bizlerde Müslümaniz bu hic bir zaman olmaz ve olamazda bir de 70 miyon nufüs?
Kendimizi kandirmayalim

Hakan Gül
19-01-2007, 19:56
Katillerden biri yakalanmış bakalım inşallah diğeride yakalanır ve gereken ceza verilir..

CABBARİ
20-01-2007, 12:06
Katillerden biri yakalanmış bakalım inşallah diğeride yakalanır ve gereken ceza verilir..

ciddimi ne zaman yakalanmış yaw haberim yok benim??
zaten bir kişi değilmiymiş?

Hakan Gül
20-01-2007, 12:08
ciddimi ne zaman yakalanmış yaw haberim yok benim??
zaten bir kişi değilmiymiş?
Yaw dün akşam 2 kişiyi katil diye yakaladılar ama adamlar suçsuzmuş geri bıraktılar :(

Mehmet Kaynaklı
20-01-2007, 12:16
yaw bi cinayetttir işlenmiş kimse kim ne yapalım yani türkiyeyi durduralım ne yapalım yaw akıl var mantık var böyle bir dönemde cinayeti sizce kim işlemiştir maksatlar belli

CABBARİ
20-01-2007, 12:18
yaw bi cinayetttir işlenmiş kimse kim ne yapalım yani türkiyeyi durduralım ne yapalım yaw akıl var mantık var böyle bir dönemde cinayeti sizce kim işlemiştir maksatlar belli

maksatşlar belli ama ülkeyi kimsenin karanlğa sürüklememesi lazım yazıklar olsun ülkemizi başkaları yönetiyor ona üzülüyorum:( :( :( :( :( :( :(

CABBARİ
20-01-2007, 12:21
İşte Hrant Dink'in son servet beyanı
Bu fotoğrafa çok dikkatli bakın. Hunharca katledilen bir insanın ne kadar masum, ne kadar onurlu bir yaşam sürdüğünü bütün çıplaklığı ile gösteren bir ayrıntı var...
Only the registered members can see the link
Hrant Dink için kim ne derse desin... Onun ne denli onurlu olduğunu bu fotoğraf yeterince anlatıyor...

O bir Türk vatandaşı olarak onuru ile öldü.

Cesedinin üstüne örtülen bez parçasının bile örtemediği ayakkabı tabanındaki delik gibi, ona hain ve satılmış diyenlerin utancı da dünya durdukça açıkta kalacak ve pençe tutmayacaktır...

Hakan Gül
20-01-2007, 12:23
Türkiye'yi durdurmak gerekmez ama oynanan oyunları aydınlığa çıkarmak gerekir.. Bunun yapılabilmesi için Türkiyenin durması gerekiyorsa duracak.. Bu öldürülen kaçıncı gazeteci.. Neden öldürülüyor gazeteciler ?? Çünkü birşeyler ört bas edilmek isteniyor.. Türkiyemi duracak nasıl olursa olacak ama artık bir çözüm bulunacak bu işe.. GAZETECİLER ÖLMESİN, GERÇEKLER ORTAYA ÇIKSIN ARTIK... Bu yozlaşan dünyada biraz olsun duygularımızı yitirmediysek cabbari abinin verdiği fotoğrafa bakalım ve kendimizi sorgulayalım.. Bu adam kötümü sizce.. Fransa'nın çıkardığı maddeye ermeni yurdunda büyümesine rağmen karşı çıkmış ve "oraya gidip soykırım yoktur diyeceğim banada ceza versinler demişti... Koly kolay unutulmayacak birisi...

Mehmet Kaynaklı
20-01-2007, 12:26
Türkiye'yi durdurmak gerekmez ama oynanan oyunları aydınlığa çıkarmak gerekir.. Bunun yapılabilmesi için Türkiyenin durması gerekiyorsa duracak.. Bu öldürülen kaçıncı gazeteci.. Neden öldürülüyor gazeteciler ?? Çünkü birşeyler ört bas edilmek isteniyor.. Türkiyemi duracak nasıl olursa olacak ama artık bir çözüm bulunacak bu işe.. GAZETECİLER ÖLMESİN, GERÇEKLER ORTAYA ÇIKSIN ARTIK.........

oynanan oyunlar büyük maksatları türkiyeyi böyle cinayetlerle durdurmak :49:

Hakan Gül
20-01-2007, 12:29
Bu arada sabah haberlerinde CNN Türk kanalında duydum.. Ölmeden birkaç gün önce Muammer Güler'in yardımcısı Hrant Dink'i odasına çağırmış ve "Bu şekilde devam edersen başına birşeyler gelecek" sözleriyle açık tehditte bulunmuş.. Bakalım daha neler çıkacak bu işin altından !!

Hakan Gül
20-01-2007, 12:31
oynanan oyunlar büyük maksatları türkiyeyi böyle cinayetlerle durdurmak :49:
Hayır dostum yanlışın var maksat türkiyeyi böyle cinayetlele durdurmak değil.. Maksat Hrant Dink, Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı ve ismini sayamadığım birçok aydınımızı, gazetecimizi, öldürüp insanların gerçekleri bilmesini engellemek ve oyunlara devam etmek

banshee8831
20-01-2007, 12:32
abi kesin işlerine gelmeyen birşeyler yayınlanmıştır gazetede o yüzden öldürülmüştür.ve bunu bir türk yapmamıştır.eğer bütün dünyanın bize hala iftira attığı gibi biz ermeni soykırımı yapıyor olsaydık,türkiyede en az 1 milyon ermeni vardır sanırım.onların hiç biri kalmazdı değilmi...yani bence bir türk bunu yapmadı.başka kişiler var işin içinde.adımızı kirletmek için yapılmış olabilir...

kucer06
20-01-2007, 12:40
arkadaşlar hepiniz doğruları söylüyorsunuz konuşuyorsunuz forumumuzda böyle düşünen arkadaşlarımız olduğu için çok seviniyorum teşekkürler

Mehmet Kaynaklı
20-01-2007, 13:06
Hayır dostum yanlışın var maksat türkiyeyi böyle cinayetlele durdurmak değil.. Maksat Hrant Dink, Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı ve ismini sayamadığım birçok aydınımızı, gazetecimizi, öldürüp insanların gerçekleri bilmesini engellemek ve oyunlara devam etmek

evet kardeşim ama bu oynanan oyunlarda yakılan ateşlerde kurunun yanında yaşı da yakıyorlar gazetecilerimizin öldürlmesine çok üzülüyoruz ama oyunlarada gelmemeliyiz

f47xfenerli
20-01-2007, 13:26
Çok iyi bir insanı bazı propagandacılar yüzünden kaybettik.. AB yolunda aldığımız en büyük darbe budur.. Bu işi yapanlar darbeyi vurmak için doğru kişiyi seçti ve amacınada ulaşacak... YAZIK OLDU... ne diyeceğimi şaşırdım sana tüm kalbimle katılıyorum usta yazıklar olsun bu insanlara

Hakan Gül
20-01-2007, 13:27
evet kardeşim ama bu oynanan oyunlarda yakılan ateşlerde kurunun yanında yaşı da yakıyorlar gazetecilerimizin öldürlmesine çok üzülüyoruz ama oyunlarada gelmemeliyiz
Oyunlara gelmememiz için suçsuz insanların öldürülmemesi ve herkesin bir adım atarken iyice düşünmesi lazım. Vali yardımcısı Hrant Dink'i tehdit etmiş daha ne beklersiniz bu insanlardan

kralleo
20-01-2007, 13:31
Bu arada sabah haberlerinde CNN Türk kanalında duydum.. Ölmeden birkaç gün önce Muammer Güler'in yardımcısı Hrant Dink'i odasına çağırmış ve "Bu şekilde devam edersen başına birşeyler gelecek" sözleriyle açık tehditte bulunmuş.. Bakalım daha neler çıkacak bu işin altından !!

bu haber vali Muammer Güler yalanladı.tehdit unsuru içeren bir görüşme olmadı dedi.

Hakan Gül
20-01-2007, 13:42
bu haber vali Muammer Güler yalanladı.tehdit unsuru içeren bir görüşme olmadı dedi.
Yalanladı fakat sadece yalanlamakla kaldı.. Mantıklı bir açıklama getiremedi olaya ne yazıkki

CABBARİ
20-01-2007, 16:18
son durum nedir beyler?

adamın zanlının resimleri yayımlandı
ipucu yokmu daha?

Hakan Gül
20-01-2007, 16:44
Zanlının görüntüleri tüm basına dağıtıldı.. Şahsen ben sokakta görsem kafasını karpuz gibi dağıtırdım

ekrem
20-01-2007, 18:08
Yapılan saldırı sonderece adice bunu yapmakla Türkiyeyi daha ne kadar töhmet altında bırakacağını hesap edemeyen kişiye yazıklar olsun O kişi bir insan olamaz Türkiyemizin başını hangi kuvetler tarafından daha ne kadar derde sokulacak Yazık oluyor bu güzelim vatana...........

CABBARİ
21-01-2007, 18:27
sonunda yakalandı katil samsunda
ne yazık daha 17 yaşında bir genç hayatı kaydı:):)

zalimfirari
21-01-2007, 18:34
Ardinda neler var bilinmez ama ..geçligine yazik etti

CABBARİ
22-01-2007, 10:47
zanlıyı babası yakalatmış bu dahada ilginç ereye gidiyor bu ülke anlamadım:(:(:(

MEHMET_35
22-01-2007, 10:49
yazık oldu

birolsan
22-01-2007, 11:26

Arkadaşım yahu sen nerede yaşıyorsun? Kimin ağzından konuşuyorsun?
UĞUR MUMCU , TANER KIŞLALI gibi vatanseverlerle Hırant Dinkle aynı kefeye koyuyorsun.Yeter artı sıktı bu olay.
Mütareke basını şimdiden adamı Halk Kahramanı yaptı bile.Utanmadan bide Şanlı TÜRK BAYRAĞIMIZA sarılıp gömülmesi isteniyor.Bu kadarını ben şahsen tahmin edemezdim pes doğrusu.Şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur.
Bu Vatanın yetiştirdiği nice evlatlar birer birer katlediliyor Gazete sütünlarında yer bile bulmuyor.Kendisinin Türkiyede doğan bir Ermeni olduğunu (Hiç bir zaman ben Türküm demedi.) söyleyen bir zat ölünce neler neler oluyor.Daha önce Ermeni Terör örgütlerince Şehit edilen Diplomat ve Gazetecilerimize acaba hangi ülke medyası ;bizimkiler gibi programlar yapmış yazılar yazmıştır.Sırf bu olay bile Ülkemizin düşürülmek istendiği durumun açık bir delilidir.

" NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ."

justinyo
22-01-2007, 11:36
Evet sonuçta üzücü bir olay keşke olmasaydı.
Ama bu kadar büyütülmeside çok saçma.Daha iki üç gün önce Diyarbakır Lice de bir jandarma astsubay şehit oldu. Basında ne kadar görebildiniz bu olayı?
Uydudan zaman zaman takip ediyorum diğer ülkelerin televizyonlarıının umurunda bile değil bu olay ya bizim basın? Kendi kendimizi afişe ediyoruz başka hiçbirşey değil.
Hele hele gazete önünde göster yapanların attıkları sloganlar."Hepimiz Hrantız hepimiz ermeniyiz" diye... Memlekette ammada ermeni olmaya istekli adam varmışta bilmiyormuşuz.

maxtor
22-01-2007, 12:08
öldürmenin ,cinayetin hiç faydası ve insanlıkla hiç bir ilgisi yok.doğru bulmuyorum.yalnız bir dikkatimi çekiyor bu millete bir şeyler oluyor,her gün mehmetçikleri şehit verirken hiç ortaya dökülen yok? bu gençler kimin için hayatlarından oluyor? her gün bir diplamatımız öldürülürken ne yaptık. Allah bu millete benliğini unutturmasın.nedir o ''bende ermeniyim'' diye haykırmalar.TÜRK kanına hakaret edenler biraz da kendileri bu toplumu tahrik etmiyorlar mı?

CABBARİ
23-01-2007, 16:20
cenazesi çok kalabalık değildi ben medyanın abarttıgı gibi çok olur sanıyordum ama çok değildi sanki değilmi?

nihatikier
23-01-2007, 17:20
Hırant'ı vurmak neyi değiştiriyor.Lanetliyorum bunu yapanı, yaptıranları.

"Los Angelas Başkonsolosu Mehmet Baydar ve Konsolos Bahadır Demir, Viyana Büyükelçisi Danış Tunalıgil, Paris Büyükelçisi İsmail Erez, Vatikan Büyükelçisi Taha Carım, Madrit Büyükelçisi Zeki Kunaralp, Paris Turizm Müşaviri Yılmaz Çolpan, Atina Büyükelçiliği İdari Ataşesi Galip Özmen, Avustralya Başkonsolosu Şarık Arıyak, Boston Fahri Başkosolosu Orhan Gündüz, Lizbon Büyükelçiliği İdari Ataşesi Erkut Akbay, Ottowa Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Atilla Altıkat, Burgaz Başkonsolosluğu İdari Ataşesi Bora Süelkan, Belgrad Büyükelçisi Galip Balkar, Brüksel İdari Ataşesi Dursun Aksoy, Viyana Büyükelçiliği Çalışma Ataşesi Erdoğan Özen ve BM görevlisi Enver Ergun." (Daha ismini hatırlayamadıklarım varsa beni bağışlasınlar)

Bu insanlar niye öldürüldü, bunlar da günahsızdı,suçsuzdu.Suçları sadece TÜRK olmak ve T.C nin şerefli bir diplomatı olmak mıydı?