Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Katil zanlısı yakalandı

COEMAR
21-01-2007, 01:36
Only the registered members can see the link

Katil zanlısı yakalandı
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katil zanlısının Trabzon nüfusuna kayıtlı Ogün Samast, Samsun’da yakalandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin zanlısı Ogün Samast’ın Samsun’da silahıyla birlikte yakalandığını açıkladı.

istanbul Valisi Muammer Güler, “Titiz bir takip sonucunda katil zanlısı Ogün Samast olayın 32 saat ardından Samsun’da yakalandı. Zanlı Trabzon’a hareket etmekte olan bir otobüste ele geçirilmiştir” dedi.

Zanlının İstanbul’a getirilmek üzere yola çıkarıldığını söyleyen Vali Güler, Ogün Samast’ın 17 yaşında ve işsiz olduğununun tespit edildiğini belirtti.

Silahıyla birlikte yakalanan Samast’ın olay sırasında taktığı berenin de yanında olduğu belirlendi.

Trabzon doğumlu Ogün Samast, babasının ihbarı sonucunda yakalandı.

RecepÇe
21-01-2007, 01:41
İnşallah perde arkasındakilerde ortaya çıkartılır, operasyonda emeği geçen herkese teşekkürler, olay 24 saatte çözüldü.... :clap2:

pusan
21-01-2007, 01:46
Hemde silahla olacak is degil yaninda silahin isi ne?

Bu bir Ermeni Cetelerin isi.Türkiyemizi kötülemek Plani..

eraybal
21-01-2007, 01:47
ne işi var bu adamın samsunda çok şaşırdım bi samsunlu olarak burda yakalanmsına ben uzun bi süre bulunmaz diye tahmın edıyordum.

banshee8831
21-01-2007, 03:23
okhhh çok sewindim.herkese hayırlı olsun.şimdi polis abicikler bunu iyice öttürsünler bakalım :D

GreenSAT
21-01-2007, 03:54
arkadaşlar bu olayı bu kişinin yalnız başına gerçekleştirdiğine ben pek inanmıyorum adam resmen gelin beni bulun der gibi hareket etmiş bunun altından bir çok şey çıkacak,

Zannetmiyorum ki bir kişi suç işlesin ve kaçsın ardından doğup büyüdüğü yere gitsin hemde silahıyla türkiyenin ayağa kalktığı bir günde hangi suçlu silahıyla elini kolunu sallaya sallaya memleketine giderki bu bana biraz garip geliyor.

SAYGILAR

kralleo
21-01-2007, 04:03
arkadaşlar bu olayı bu kişinin yalnız başına gerçekleştirdiğine ben pek inanmıyorum adam resmen gelin beni bulun der gibi hareket etmiş bunun altından bir çok şey çıkacak,

Zannetmiyorum ki bir kişi suç işlesin ve kaçsın ardından doğup büyüdüğü yere gitsin hemde silahıyla türkiyenin ayağa kalktığı bir günde hangi suçlu silahıyla elini kolunu sallaya sallaya memleketine giderki bu bana biraz garip geliyor.

SAYGILAR

olayı güzel özetlemişsin aynen katılıyorum şimdiye kadar hangi böyle bir olayın arkasında o meşhur karanlık güçleri açığa çıkarabildikki bunuda çıkaralım.çok uzağa gitmeye gerek yok daha bir kaç ay öncesinde trabzonda bir papaz öldürüldü yine böyle genç bir çocuk katil olarak tutuklandı.sonuç sıfır arkasını görebildikmi hayırrrr.benim şahsi fikrim bu bir provakasyondur bize birliğimize beraberliğimize zarar vermek isteyenlerin oyunudur.ayrıca amerikada ermeni tasarısının öncesinde böyle bir olayın gerçekleşmiş olması beni düşündürüyor.acaba tasarıyı meşrulaştırmak isteyenlermi vurdu demeden geçemiyorum....:49:

Hakan Gül
21-01-2007, 08:59
Zanlı hiç delilleri yok etmeye çalışmamış en azından silahıyla beresini bir yere atması gerekirdi ama atmadığına göre bir iş var.. Bence oltanın ucundaki yem misali öne sürdüler bu çocuğu.. İşin arkasında kim var bakıp görelim..

modokol
21-01-2007, 09:26
Zanlı hiç delilleri yok etmeye çalışmamış en azından silahıyla beresini bir yere atması gerekirdi ama atmadığına göre bir iş var.. Bence oltanın ucundaki yem misali öne sürdüler bu çocuğu.. İşin arkasında kim var bakıp görelim..

arkadaşa katılıyorum...

uzman_elhan
21-01-2007, 10:30
İşin için birşey var saten ama ode kimler var yakında çıkar adam istanbulun en kalabalık semptinde adamı ölduruyor.boyle birşey görmedim...

umuter
21-01-2007, 11:55
amaç yeni bir kargaşa ortamı yaratmak işte bu çocuk nerden bilsin bu gazetenin sahibini zaten işsizmiş vermişlerdir eline biraz para git şu adamı vur demişlerdir bu da gitmiş vurmuş

CABBARİ
23-01-2007, 17:05
sanırsam katil zanlısına kemik testi yaptırcaklar yaşı büyük görünüyormuş çocucgun üzerinde var bir ali cengiz oyunu ama çıkar inşallah..
selametle