Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : D Smart Bölümü Açılmıştır

Admin
21-01-2007, 02:33
Yerli yeni platformumuz olan D smart hakkında tum gelişmeler yasanan sorunlar burada olacaktır.

Bu paketlerle ilgili sorunlarınızı turksat yerine bu BÖLÜME (Only the registered members can see the link) acarsanız konu kirliligi olmayacaktır.

Herkese hayırlı olsun:45:

Volkan
21-01-2007, 02:35
yeni bir platform, hızlı bir şekilde emin adımlarla gelişmekte. Bu tür konuları burda tartışmak iyi olur. Yeni bölüm foıruyma hayırlı olsun. Tabi bu bölümü inşalah güzel bir şekilde organize etmek dileğiyle.

yamahacı_hotti
21-01-2007, 20:43
alıntı:
MSN'den DSmart görevlisi ile görüştüm bana ayın 21inde İstanbul'da basın acıklaması yapacaklarını ve o tarihe kadar tüm işlemlerin biteceğini söyledi
VE BOMBA HABER: PLATFORMDA NICKELODEON'DA YER ALACAK
Tekrar Rica Ediyorum Burdan Devam Edelim gibi bir mesaj Olmasın Hem O konuda Bayagı Bir Kasıldı
ScreenShot'unu Sizlerle Paylaşmak İstedim Buyrun:

Only the registered members can see the link

SIMDIDEN TESEKKURLER...

turhan081
21-01-2007, 20:59
hayırlısı olsun bakalım

engin
26-01-2007, 16:23
hayırlı olsun

JeReMo
26-01-2007, 16:32
alıntı:
MSN'den DSmart görevlisi ile görüştüm bana ayın 21inde İstanbul'da basın acıklaması yapacaklarını ve o tarihe kadar tüm işlemlerin biteceğini söyledi
VE BOMBA HABER: PLATFORMDA NICKELODEON'DA YER ALACAK
Tekrar Rica Ediyorum Burdan Devam Edelim gibi bir mesaj Olmasın Hem O konuda Bayagı Bir Kasıldı
ScreenShot'unu Sizlerle Paylaşmak İstedim Buyrun:

Only the registered members can see the link

SIMDIDEN TESEKKURLER...

tesk olarak heralde istanbul bölgesi saecilmiş.
antalya bölgesinde bu testi yapan birisini hiç duymadım :):49:

ibokas
26-01-2007, 16:32
hayırlı olsun....................

CABBARİ
26-01-2007, 17:11
şu anda ne zaman başlanacak kesin birşey varmı?
yada net adresi?

bakbak79
30-01-2007, 14:57
duyduğuma göre bazı firmalarla anlaşılmış sunny next goldmaster ve botech gibi yine bu cihazların servisleri ve bayileri satacak vede kuracak mış

Admin
30-01-2007, 14:59
şu anda ne zaman başlanacak kesin birşey varmı?
yada net adresi?

1 subatta başlayacak Only the registered members can see the link

e®tan
30-01-2007, 15:01
Hadi hayırlısı:45:

fenerbahceli03
30-01-2007, 15:13
hayırlısı olur inşaallah

bakbak79
30-01-2007, 16:58
bence dijitürk gibi uydu ile ugraşan ustalarla anlaşsa yada her ilde bir veya semtde bir işyeri belirlese daha iyi olur ama en iyisini onlar bilir

yashar_81
30-01-2007, 19:23
Hadi hayirlisi
paylaşım İçin Teşekkurler

modokol
30-01-2007, 20:21
Hadi hayırlısı:45:

:624ok:

Lyon-1995
09-04-2007, 13:02
cumartesi günü müşterinin aşırı derecede isteğiyle dsmart satışı yaptım.kaydını yaptım.pazar günü için montaja söz kestik.cumartesi günü evde cihazı denedim.ama cihaz tam bir karmaşa.neyse pazar günü montajı yaptım.zaten türksat kurulu,hotbirt taraması yapalım dedik.kanalları 600 den sonraya atıyormuş.800 e kadar kanalları kaydetti.fazla kaydetmiyormuş.düşünün hotbirtten 200 tane kanal var.1000 tanesi yok.teknik destek yok.müşteri cihazın evraklarını kontrol ettiğinde müşteri hizmetleri nosunu bulamadı(bence büyük eksiklik.)kanımca müşteri dsmart ta istediğini bulamadı.:46: :46:

ercan111
09-04-2007, 20:23
evet d-smart ta turksat harici uyduların problemi var...yetkililere mail attık ve yazılım çıkması bekleniyor......ama bunların asıl amacı türksat ı güzelleştirmek...tabi bizim isteklerimiz doğrultusunda yazılım olacaktır..yakında diğer uydular istediğimiz gibi olacaktır..

yakupowersky
09-04-2007, 20:29
herkese hayırlı olsun ama ınsallah sonu sansui freee tv gıbı olmaz bu cıhazların

morss
09-04-2007, 21:15
ticarette kar etmek esas amaçtır ama göz göre göre kazıklamak şerefsizliktir

ExCaLiBuR
24-04-2007, 15:43
Bu paketlerle ilgili sorunlarınızı turksat yerine bu BÖLÜME (Only the registered members can see the link) acarsanız konu kirliligi olmayacaktır.

Bu topiği geç farkettim.Bense tam tersi 2 forumda Dsmart yetkililerinin aşağıdaki mesajında kendilerini forumdan ve forum kullanıcılarından üstün görmeleri nedeniyle bölümü kapadım.:wave:

Nedir Bu Düşmanlık ?
Forum'u uzun süre takip ettik,açıklama getirelim uydu dünyası yakında takip edenlerin fikirlerini alalım
nasıl bir platform kuracaksak kafamızdan geçenlerin yanı sıra birde sizlerin desteklerini alalım dedik.
Malesef insanlar D-Smart ile alakasız ne varsa yazdı çizdi sizlerin hiçbiri D-Smart,Dıgıturk vs platform meraklısı takipçisi değilsiniz beyler hepiniz ***,illegal yayınların takipçisi olmuşsunuz çıkmışsınız.
Dıgıturk 1999 yılında bu yana size bu sektörde kazıkları atıyor siz bu kazıkların takipçisi olmaya devam edin kesinlikle çizginizden sapmayın o yolun sürekli takipçisi olmaya devam edin.
Hack adı altında yayınlarını 3,5 yurt dışı destekli firmacı vs neyüdü belirsiz şahıslarla çok güzel bir biçimde sessiz sedasız sürdüler gene üstünüzden paraları kazandılar onlar kendilerini çok iyi biliyorlar.
Bizim hakkımızda varsa yoksa SANSUI FREE TV ağzınıza sakız olmuş hiçbir şekildedi çıkmasın ağzınızdan sürekli çiğneyin olurmu.
SANSUI FREE TV olayında tüketici mağdur edildi deniliyor ne oldu satılan cihazlar çalışmıyormu,kanalları göstermiyormu ? Normal uydu alıcıları neler yapabiliyorsa şuan piyasada aynısını yapıyor.
Dediğimiz gibi sizin için varsa yoksa kart,modül illegal adı altında çıkan kartlar sürekli takip edin hiçbir şekilde başından ayrılmayın olurmu.
Bu gün itibari ile karar aldık hiçbir forumda yada kurumda D-Smart hakkında açıklama yapmıycağız.Sizlerle bilgi paylaşmıycağız. Yanlız altını çizelim bu olayın sizler derken bize düşmanlık besliyen Sansuı olayını ağzına sakız eden şahıslaradır sözümüz.
Gene takipteyiz iyi düşenen fikir veren tüm üyelere açığız yazılarınızın takipçisi olacağız bekleyin kıymetli insanlar D-Smart bomba gibi gelecek neyi ne olduğunu bilmiyen boş kişilere tokat gibi gelecek.
Dediğimiz gibi takipçiniz olcağız.
Zalim insalar hayatlarında FTA Dısco,animal 20'ye yakın temematik kanalı FTA izlemişlermi hayır ama görüyoruzki dilleri pabuç kadar çıkmayada devam edecek.
Bizi Seven merakla Bekliyenlere D-SMART'tan Sevgilerle..

erto
19-06-2007, 21:04
d-smart multivision(tps) ler ne zaman gelecek bende var ama üstünde şifre işareti yok
d-smart ta modül nasıl çalıştırılıyor
bunların cevabını alabilirmiyim

tike®
19-06-2007, 21:20
d-smart multivision(tps) ler ne zaman gelecek bende var ama üstünde şifre işareti yok
d-smart ta modül nasıl çalıştırılıyor
bunların cevabını alabilirmiyim
ilk sorunuzun cevabı henüz belli değil:)

ikincisi D-Smartta(Goldmaster'da) modül girişi CI olmadığı için çalışmaz sadece smart kart okuyucu vardır oda sadece kendi kartını kullanabilirsiniz yoksa makina çalışmaz:)

SUNNY D-SMART AT-1040 CIX modelinde 1 adet nds kart yuvası
1 adet modül yuvası var diye biliyorum ama ne kadar sağlıklı denemeden bilinmez zaten hotbrid kanal taraması başlı başına bir sorun:)

yukselertekin
20-06-2007, 09:09
next d-smart ta modül (lig tv)deneyen varmı çalışıyormu,cihaza modül ve kart takınca ekranda her hangi bir uyarı yazısı gelmiyor
cihaz şifre şeklini ekranda yazmıyor yazılım uzmanları bu konudada çalışırsa sevinirim

yukselertekin
20-06-2007, 09:12
tike arkadaış goldmasterda d-smat cı olmadıgını yazmıs ama ben cihazların hepsinin aynı oldugunu biliyorum ve herkeste öyle söylüyor konuyu biraz açarmısın gerçekten fark varmı cihazlar arasında

a_soyel
31-08-2007, 14:24
düşmanlık yok daha eskilere gidin cine5 superspor teleon star dijital dijitürk sansuı free tv d-smart
neolacak biz evlere cihazmı dolduracağız nerde mac oraya koş bıraz bizi düşünün
ticarette kar etmek esas amaçtır ama göz göre göre kazıklamak
doğruluk dürüstlük hazinedir dediler -- aradım bulamadım onuda çalmışlar