Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir parça mavilik
Kurşun yarası gibi sözlerin
Yüreğimi delip geçiyor
Bastırılmış korkuların gözlerinde
Taptaze deniz meltemi gibi tenimi üşütüyor
Ben hangi günahın bedelini çekiyorum
Hangi arsız duyguların esiriyim
Hangi yok olmuşluğun içinde
Yokluğun beyaz sancılarını içiyorum
Hiçmi hatırı yok duygularımın
Bari gülüşlerin bana kalsın
Bir hiçmişim gibi basıp geçme
Hiç değilse gölgen bana kalsın
Bir parça mavilik
Gözlerinin küskünlüğünde
Hançerlerken yüreğimi
Akan kızıllık bana kalsın.........
TARANTİNO
22-01-2007, 20:21
Güzel bir şiir olmuş...buradaki mavilik sanırım karşıdaki insanın göz rengi değilmi...yanılıyorsam düzeltiniz...sevgilerimle...
Mehmet Kaynaklı
22-01-2007, 20:51
Güzel bir şiir olmuş...buradaki mavilik sanırım karşıdaki insanın göz rengi değilmi...yanılıyorsam düzeltiniz...sevgilerimle...
mavi gözlü siyah gözlü ela gözlü badem gözlü zeytin gözlü :wave:
önce teşekkürler beğendiğiniz için.ewet mavilik özgür bir renk,hele birde sana bakan bir çift göz ise....................................
ama yorum sizlere kalmış arkadaşlar.sevgilerimle..
TARANTİNO
23-01-2007, 15:15
mavi gözlü siyah gözlü ela gözlü badem gözlü zeytin gözlü :wave:Maşallah sende bütün gözleri biliyorsun...yeşil renkli gözü atlamışsın...neden ki...:00000004:
TARANTİNO
23-01-2007, 15:16
önce teşekkürler beğendiğiniz için.ewet mavilik özgür bir renk,hele birde sana bakan bir çift göz ise....................................
ama yorum sizlere kalmış arkadaşlar.sevgilerimle.. O zaman ben gökyüzünün özgür maviliğini alayım...:wave:
Mehmet Kaynaklı
23-01-2007, 16:14
Maşallah sende bütün gözleri biliyorsun...yeşil renkli gözü atlamışsın...neden ki...:00000004:
gözündende bişi kaçmıyor be abi:00000004: yaw yeşilde vardı valla unutmuşum :8[1]: