Orijinalini görmek için tıklayınız : sunny 1mb
arkadaşlar elimde sunny 1mb hw10.41.65 loader v1.12 var,fakat yeni yazılım atamıyorum.yardımci olursanız sevinirim,teşekür ederim:crashs:
anthony99
22-01-2007, 13:11
hata olarak ne veriyor arkadaşım. yoksa cihazla hiçmi bağlantı kuramıyorsun. açık olarak anlatırsan daha çok yardımcı olabiliriz.
evet balantı kuramıyor,içi bir işlem yapmıyor,cihazın ekranında V 1.12 yazıyor,yukleme programı kapatınca cihaz açilıyor,yanlız yukleme programında cihaz bilgisı çikmıyor
yukleme işlemi kup 230 denedim
yukleme işlemi kup 230 denedim
arkadaşım elinizdeki rs 232 kablonun iç bağlantılarının doğru olduğuna eminmisiniz. Bu kablo ile başka cihazlara hiç yazılım atttınızmı.
evet arkadaşım kablo salam,başka cihazlara yazılım atım
®adakoglu
22-01-2007, 13:49
evet balantı kuramıyor,içi bir işlem yapmıyor,cihazın ekranında V 1.12 yazıyor,yukleme programı kapatınca cihaz açilıyor,yanlız yukleme programında cihaz bilgisı çikmıyor
Yükleme programında yüklenecek dosyayı şeçtikden sonra zzzup yazınız.sonra çihazı anahtar açınız çihazınız yazılı alacaktır.
benimde aynı model 10.41.65 cihazım var kendim yazılımı attım kup 230 veya atmup 109 la yükle
10.41.65 1 mb lık cihazlarda digital artıları seyredebileceğim yazılım varmı
saolun arkadaşlar,sorunu çozdum:diziustüde port çikışı yok,o üzden usb port converter kulaniyordum o bozulmuş.herkeze teşekür ederim.kolay gelsin
®adakoglu
25-01-2007, 13:35
saolun arkadaşlar,sorunu çozdum:diziustüde port çikışı yok,o üzden usb port converter kulaniyordum o bozulmuş.herkeze teşekür ederim.kolay gelsin
Sorununu çözmene sevindik.