Orijinalini görmek için tıklayınız : Kesinti Hakkında
Sunucumuzda meydana gelen arıza nedeniyle 4 saat gibi sizden ayrı kaldık bu durum için özür dileriz..
terminator
23-01-2007, 23:15
Yeniden beraberizya önemli olan o.Geçmiş olsun...
banshee8831
23-01-2007, 23:36
evet ya burda kendimi tekrar bulunca sevindim.ilerlemeye devam ustalar :D
canınız saolsun iyiki varsınız
çok canım sıkıldı siteye giremeyince bir eksiklik hissediyorum aman dikkat
çok canım sıkıldı siteye giremeyince bir eksiklik hissediyorum aman dikkat
Bende canım sıkıldı tv seyrediyordum :) Supersatsız olmuyor bu forum dunyası tum yetkili arkadaşlar saolsun bırakmıyorlar ne oldu foruma diye arasıra olur böyle seyler :) yoksa nasıl özleriz demi birbirinimizi:45:
kanarya71
24-01-2007, 00:40
Sunucumuzda meydana gelen arıza nedeniyle 4 saat gibi sizden ayrı kaldık bu durum için özür dileriz..
geçmiş olsun. bir anda korktuk yaw.
evet yeniden burdayız iyiki forumumuz var
neyseki önemli bir şey yok bende tam forumdayken kesildi bendenmi diye baktım ama server kaynaklıymış neyseki yine beraberiz :)
cetin solmaz
24-01-2007, 10:18
neysekı onemlı bısy yokmus gercektende olmuyor supersatsız:clap2:
Hakan Gül
24-01-2007, 18:28
Ara sıra bizden kaynaklanmayan sorunlardan dolayı kesinti yaşayabiliyoruz kusura bakmayın lütfen..Geçmiş olsun
valla olmuyor supersat'sız sıkıldım kalktım pc başından alışmışız iyice :)
Sevgili MOd'lar bir iki gundur forum cok yavasladi ben broardband kullandigim halde malesef foruma giris ve sayfa degismeler cok cok yavas oluyor sebeb ne acaba
saygilar:49:
Sevgili MOd'lar bir iki gundur forum cok yavasladi ben broardband kullandigim halde malesef foruma giris ve sayfa degismeler cok cok yavas oluyor sebeb ne acaba
Bende öyle bir sorun yok sizden kaynaklanabilir.Forumlar arasında en hızlı sayfa açlılan forumlardan biri süpersattır.
Bizde sorun yok. Turkiyede belkide en hızlı acılan forum burasıdır. Cookileri silin isterseniz
bende suratli oldugunu bildigim icin sordum her halde sorun bende
saygilar