Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Başta 15 sms sonra Her Gun 5 sms kazanma sansı burada.Üstelik Kendi Numarandan
İlk Başta 15 sms sonra Her Gun 5 sms kazanma sansı burada.Üstelik Kendi Numarandan
Arkadaşlar bu siteye uye olarak her gun 5 sms kazanıyorsunuz telekontor sitesine yalnızca bir uyelik oluyor dogru tc kimlik numarası girilerek tabiki.Size gelen şifre cep telinize gelecektir.
Ayrıca bu siteden kontor yuklerseniz size extra kazanc saglıyorlar guvenli bir site
Sizde Bu olaydan yararlanmak için TIKLAYINIZ. (Only the registered members can see the link)
Tum gsm oparatorune gidiyor ben sahsen denedim:pepper:
teşekkürler Kosavalı. deneyelim bakalım.
İlk bonus olarak 10 sms veriyorlar ve 5 sms de bugunden oldugu için toplam 15 sms arkadaşlar. SADECE MESAJIN SONUNDA REKLAM İÇİN TELE KONTOR YAZIYOR .ayrıca pc nizede indirebileceginiz program mevcut kullanımı cok basit ve kolay
Only the registered members can see the link
Arkadaşlar bu siteye uye olarak her gun 5 sms kazanıyorsunuz telekontor sitesine yalnızca bir uyelik oluyor dogru tc kimlik numarası girilerek tabiki.Size gelen şifre cep telinize gelecektir.
Ayrıca bu siteden kontor yuklerseniz size extra kazanc saglıyorlar guvenli bir site
Sizde Bu olaydan yararlanmak için TIKLAYINIZ. (Only the registered members can see the link)
:45: tesekkurler
paylaşım için sağol ... bedava sms gönderme sitesi var denedim olduda..
paylaşım için sağol ... bedava sms gönderme sitesi var denedim olduda..
:45: :45:
Mesajların hepsi gidiyor sadece sonunda reklam olarak telekontor reklamı var tum oparatorlere oldugu için özellikle internetten bedava sms arayanlar için birebir.
Mehmet Kaynaklı
30-01-2007, 22:23
teşekkürler dostum bi deniyelim nasılmış
saolasın dostum sevgiler..
yakupowersky
31-01-2007, 02:00
bılgılendırdıyınız ıcın tskler
olmuyo benim kimlik numaram kayıttaymış yok böyşle bi şey ben daha yeni
kaydoluyorum ayrıca kim nerden bilecek benim kimlik nomu
olmuyo benim kimlik numaram kayıttaymış yok böyşle bi şey ben daha yeni
kaydoluyorum ayrıca kim nerden bilecek benim kimlik nomu
Daha önce o siteye uye olunmuşsa kabul etmemesi normaldir
Yusuf miroglu
06-02-2007, 00:56
İlk Başta 15 sms sonra Her Gun 5 sms kazanma sansı burada.Üstelik Kendi Numarandan
teşekkurler denedindi çalışıyor :common001: :common001:
DJ VoLkAn
06-02-2007, 01:13
sağolasın üstadım.
siestagunay
11-02-2007, 17:07
bu arada kosovalı senin referansın ile uyo oluyorum dostum..
bu arada kosovalı senin referansın ile uyo oluyorum dostum..
Valla program guzel ben sahsen kullanıyorum hergun 5 sms veriyorlar otamatik yukleniyor.Tum oparatorlere gidiyor
Özgür Erge
11-02-2007, 17:19
ücretsiz deme her şey tc kimmlik no sunu neden istiyolar ki
ücretsiz deme her şey tc kimmlik no sunu neden istiyolar ki
Abicigim önune gelen yeni uyelik alır ozaman olurmu öyle şey :) Farkındaysanız guvenilir olması htpps seklinde acılıyor sayfa her internet sayfası bu sekilde açılmaz:warn: