Orijinalini görmek için tıklayınız : goldmaster 20200fta kumanda sorunu acil yardım
Arkadaşlar bu cihazın kumandası işe yaramıyor ön tuşları çalışıyor cihazın acaba kumanda sorunu nerden kaynaklanıyor cihazı açtığımda şifre soruyor cihazı resetleyemiyorum org yazılımdan başkasını kabul etmiyor cihaz bilginize
Arkadaşlar bu cihazın kumandası işe yaramıyor ön tuşları çalışıyor cihazın acaba kumanda sorunu nerden kaynaklanıyor cihazı açtığımda şifre soruyor cihazı resetleyemiyorum org yazılımdan başkasını kabul etmiyor cihaz bilginize
Gm lerin son yazılımları genellikle out uzantılıdır.Bu yazılımları yuklerken cihazınıda original gm 20200 yazılımı varsa kanal listesinden rom uzantılı yazılımları yukleyebilirsiniz
denedim arkadaşım ama bir türlü kumanda çalışmıyor
Başka kumanda denedinizmi?
akıllı kumanda dene olur...
cihazınızda arıza olabilir lütfen yetkili servise müracat ediniz
Kardeş birde emusuz yani orijinal yazılımını yükle öyle dene. Gene kumandan çalışmıyorsa sana servis yolu gözüküyor gibi. Eğer çalışırsa sonra tekrar emulu yazılımını yüklersin. Yazılımlar GM nin anasayfasında var. Ordan indirebilirsin.
Kolay gelsin.
Saygılar.