Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Önemlİ Dİkkat

joschantalya
30-01-2007, 12:44
Arkadaşlar, şu açılışta büyük reklam verdiğiniz Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) sitesini bugün tesadüfen bir ziyaret ettim ve turizim alanında bir iş imkanı buldum aşağıdaki link :

Only the registered members can see the link

ve bu şirketi aradım, çok ilginç bir durum :

Şirketin yetkilisi ile görüştüm ve böyle bir ilan vermediklerini ve hatta Antalyada herhangi bir ofislerinin olmadıklarını beyan ettiler. Ben turizimciyim
bende böyle birşirket antalyada hiç duymadım.

Bu konuyu sponsorunuzla konuşsanız iyi olur inanırlığı bu durumda kayboluyor !

iyi günler

alperyılmaz
30-01-2007, 13:28
uyarı için teşekkürler serkan bey sorunla ilgilenecekdir

Admin
30-01-2007, 13:59
Arkadaşlar, şu açılışta büyük reklam verdiğiniz Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) sitesini bugün tesadüfen bir ziyaret ettim ve turizim alanında bir iş imkanı buldum aşağıdaki link :

Only the registered members can see the link

ve bu şirketi aradım, çok ilginç bir durum :

Şirketin yetkilisi ile görüştüm ve böyle bir ilan vermediklerini ve hatta Antalyada herhangi bir ofislerinin olmadıklarını beyan ettiler. Ben turizimciyim
bende böyle birşirket antalyada hiç duymadım.

Bu konuyu sponsorunuzla konuşsanız iyi olur inanırlığı bu durumda kayboluyor !

iyi günler

Kendileri ile iletişime geçebilirsiniz. Only the registered members can see the link Forumda yayınlananan reklamlara dogrudan mudalede bulunmamız imkansız..

CABBARİ
30-01-2007, 14:40
acaba google reklamlarındamı yayımlanıyor?

Admin
30-01-2007, 14:46
acaba google reklamlarındamı yayımlanıyor?

Yok abi argonik reklamlarından görmüş arkadaşımız google reklamları forumun n altında :wave:

banshee8831
30-01-2007, 15:53
nasıl bir olay bu :S