Orijinalini görmek için tıklayınız : S.haberi giremiyorum yardım edin.
Cihazım Goldmaster 9400 cı Samanyolu Haber kanalının frenkanslarını sembolünu herşeyini kumandadan giriyorum. Taramayı başlat demeden küçük ekranda gösteriyor fakat tarama yaptırınca 0 tv 0 radyo bulundu diyor. Türksatı komple tarattırıyorum yine yok. daha önce de Star tv yi yükleyememiştim de hazır kanalları atarak yüklemek nasip olmuştu. bu sorunu nasıl çözerim?
Cihaza reset atın reset attıktan sonra fabrika ayarına gelen turksat ve hotbirdi silin tekrar yeni uydu oluşturun ve 12 140 v 4444 olarak girin sebeke arama acık konuma getirin böyle arama yapınız..
Sizin yasadıgınız sorunu bende yaşamıstım bu sekil hallettim
Kolay gelsin
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Söylediklerini uygulamaya çalışacağım.
Kurulumdan direk kanal aramaya girip manuel olarak tarattırırsın bulmaz. Yapman gereken Kuruluk Uydu/TP düzenlemeden yeni frekans eklemden S.Haber frekansını ekleyeksiin eklediğin zaman aynı sa-yfada üstte frekansı görmenb lazım eğer eklemiyorsa yukarıdan frekansları dolaş ve hangilerinde sinyal yoksa 2/3 tane sini sil spnra yeni frekansı ekle daha kanal aramaya gir manuele konuma gel geklemiş olduğun frekansı bul tarattır. Mutlaka bulup hafızaya kayetcektir.