PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : S.haberi giremiyorum yardım edin.

yay67
30-01-2007, 16:19
Cihazım Goldmaster 9400 cı Samanyolu Haber kanalının frenkanslarını sembolünu herşeyini kumandadan giriyorum. Taramayı başlat demeden küçük ekranda gösteriyor fakat tarama yaptırınca 0 tv 0 radyo bulundu diyor. Türksatı komple tarattırıyorum yine yok. daha önce de Star tv yi yükleyememiştim de hazır kanalları atarak yüklemek nasip olmuştu. bu sorunu nasıl çözerim?

Admin
30-01-2007, 16:22
Cihaza reset atın reset attıktan sonra fabrika ayarına gelen turksat ve hotbirdi silin tekrar yeni uydu oluşturun ve 12 140 v 4444 olarak girin sebeke arama acık konuma getirin böyle arama yapınız..

Sizin yasadıgınız sorunu bende yaşamıstım bu sekil hallettim

Kolay gelsin

yay67
30-01-2007, 17:04
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Söylediklerini uygulamaya çalışacağım.

Volkan
30-01-2007, 17:12
Kurulumdan direk kanal aramaya girip manuel olarak tarattırırsın bulmaz. Yapman gereken Kuruluk Uydu/TP düzenlemeden yeni frekans eklemden S.Haber frekansını ekleyeksiin eklediğin zaman aynı sa-yfada üstte frekansı görmenb lazım eğer eklemiyorsa yukarıdan frekansları dolaş ve hangilerinde sinyal yoksa 2/3 tane sini sil spnra yeni frekansı ekle daha kanal aramaya gir manuele konuma gel geklemiş olduğun frekansı bul tarattır. Mutlaka bulup hafızaya kayetcektir.