Orijinalini görmek için tıklayınız : Stream (sunny-kaon) Tps Auto (UYDUDAN UPDATE) Yazilimlari İlk Burda..!!
Yazılımlar original stream verildigi için buradan devam edelim Only the registered members can see the link
Buradan devam edelim Only the registered members can see the link
12 c1 a5 nerede göremedim kardeş
n.anelka24
27-01-2007, 17:59
normal board lara ne zaman gelır sabırsızlık la beklıyoruz kolay gelsın
kolay gelsin snopy,bu yazılım 16.co.a1,e olur mu?
slm snoppy ustam c0 dönüşüm dosyasınıda yayınlarsanız sevinirim :)
sparkywar
27-01-2007, 19:31
Hello SNOPY,
tested by one of my friends since a don't have that HW works 100000% :clap2:
Thank you. in the name of my friend !
SParkyWar
Hello SNOPY,
tested by one of my friends since a don't have that HW works 100000% :clap2:
Thank you. in the name of my friend !
SParkyWar
THAnKS TPS FULL TEST OK 100% OK
Özgür Erge
27-01-2007, 19:55
yazılım için teşekkürler diğer boardlara gelecek mi ustam
slm büyük ustalar bu sunny nin 16.co.a1 ne dönüşüm yapmadan atılabilirmi yoksa direkt atayımmı birde bm serileri 8300 cı lara gelmiş
khaled_30_2005
27-01-2007, 20:02
THAnKS TPS FULL TEST OK 100% OK
what about 12 03 A5 ?
bulletfromhell
27-01-2007, 20:04
12.C1.A5 nereeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????????????????????????????????????????????????????????*
12.C1.A5 nereeeeeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????????????????????????????????????????????????????????*
ekliyorum arkadaşlar sabır biraz..
arkadaşım bu kadar nerede yazmana gerek yok ustanın verdiği mesajı iyi okursan zamanla hepsi verilecek diğerleri biraz bekleyecek zamanı gelince hepsi verilecektir saygılar...
bulletfromhell
27-01-2007, 20:38
arkadaşım bu kadar nerede yazmana gerek yok ustanın verdiği mesajı iyi okursan zamanla hepsi verilecek diğerleri biraz bekleyecek zamanı gelince hepsi verilecektir saygılar...
yaw kusura bakmayın.espri olsun diye öyle yazdım.
Thanks MR SNOPY@ will it be availuable for other HW such as 16.80.91? thanks
bulletfromhell
27-01-2007, 20:43
12.C1.A5 ilk ben indirdim.teşekkürler teşekkürler teşekkürler.1 numarasın snopy usta.
fatihmeric
27-01-2007, 20:43
arkadaşlar diğer seriler burda verilmiş neyi arıyorsunuz neyi bekliyorsunuz
Only the registered members can see the link
hocam normal boardlar durum nasıl calısmalar suruyormu?
ne zaman gelecek?
yazılımlar denenmiş olup tps full oktur hayırlı olsun bilginize..
yazılımlar denenmiş olup tps full oktur hayırlı olsun bilginize..
Could some one translate pleaseeeeee:praying:
sayın snopy9000 serilerinde gelecekmi
bulletfromhell
27-01-2007, 20:56
Could some one translate pleaseeeeee:praying:
:45: The software open all TPS channels but you have to wait on France 5 channels about two minutes for *** updating.
zalimfirari
27-01-2007, 20:57
arkadaşlar diğer seriler burda verilmiş neyi arıyorsunuz neyi bekliyorsunuz
:nono: ordaki yazilimda tps YOK arkadasi :8[1]:
hocam haber bekliyoruz normal boardlar için
sayın snopy9000 serilerinde gelecekmi
gelecek ama haftaya kadar beklemeniz lazım önümüzdeki hafta
:45: The software open all TPS channels but you have to wait on France 2 channels about two minutes for *** updating.
:45: thanks do you know if its going to be availuable for the other Hw? thanks again:45:
hocam haber bekliyoruz normal boardlar için
normal bordlara şuan çalışmalar başlatılmış ispanyadan vss team ve kaonteam ortak çalışmalarımız devam ediyor bekleyin.. sabır biraz daha
tamam hocam cok sagolun sabırla bekliyoruz.
ustam bu 16.c0 01 boardı 16.c0 .a1 e yüklersek olurmu saygılar:( :praying:
onu ben de sordum kimse cevap yazmadı
joschantalya
27-01-2007, 21:16
16.C0.91 ,16.C0.01 ,12.00.01 ,12.00.A1 larda aşağıdaki linkenten alabilirsiniz.
ama hala 12.03.a5 yoktur...
forumda mevcutdur
onu ben de sordum kimse cevap yazmadı
dostum kesinlikle deneme flası kaybedebilirsin.
snopy hoca beklememizi soyluyor bekleyecegiz.
dostum kesinlikle deneme flası kaybedebilirsin.
snopy hoca beklememizi soyluyor bekleyecegiz.
teşekkür ederim arkadaşım
bis 16 c0 a1 cihaza yükleme yaptık hiçbir sorun olmadı
digiman2005
27-01-2007, 21:49
snopy hocam sen gerçekten bir tanesin helal olsun sana hocam yine yaptın yapacağını bu forum sizinle bir harika ben sizin olduğunuz yerlerde gerçekten çok mutlu oluyorum size bütün çalışmalarınız ve forumlara olan katkılarınızdan dolayı çok teşekür ederim.başarılarınızın devamını dilerim. saygılar hocam digiman2005
işte kaon tabanlılar.....
bulletfromhell
27-01-2007, 21:58
:45: thanks do you know if its going to be availuable for the other Hw? thanks again:45:
I don't know clearly but I think they will come soon.
bulletfromhell
27-01-2007, 21:59
:49: :28: :45:
Sayın snopy üstat 13 42 65 lere yazılım çıkacak mı?
Vagueira
27-01-2007, 22:12
Thanks MR SNOPY@ will it be availuable for other HW such as 13-41-6D und 13-41-AD ? thanks:45:
Could some one translate pleaseeeeee :(
and please snopy dont forget hw/12-03-a5:praying:
hallederiz
27-01-2007, 22:15
büyüksün usta normal bordlarıda bekliyoruz
bulletfromhell
27-01-2007, 22:16
Thanks MR SNOPY@ will it be availuable for other HW such as 13-41-6D und 13-41-AD ? thanks:45:
Could some one translate pleaseeeeee :(
Not possible yet and unfortunately no software will come for that hardwares soon.
birolsan
27-01-2007, 22:25
12.c1.a5 yükledim açılmıyor.
Halen açan varmı? Hw ye göre sonuçları paylaşalım lütfen.
tamam kardeşimde eski boartlılara gelecekmi
Vagueira
27-01-2007, 22:29
büyüksün usta normal bordlarıda bekliyoruz
:v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry: :crashs: :crashs: Thanks
Not possible yet and unfortunately no software will come for that hardwares soon.
Ups
:v6cry: Thanks:crashs: :crashs: :v6cry: :v6cry: :v6cry: :v6cry:
birolsan
27-01-2007, 22:31
hw 12.c1.a5
Söylendiği gibi 2 dakika değil.Yaklaşık 10 dakika sonra açtı.
2 dakika seyrettim sonra çöktü.Galiba tam auto değil.
12.c1.a5 yükledim açılmıyor.
Halen açan varmı? Hw ye göre sonuçları paylaşalım lütfen.
2 veya 3 dk belirtilen hotbirt frekansında herhangibir kanalda bekleyin açmazsa cihazı arkadan kapatın açın kanal açılacaktır
bu arada kanal kilitini ve keye reset atmayı unutmayın yazılımdan sonra bilginize..
Vagueira
27-01-2007, 22:33
Thanks MR SNOPY@ will it be availuable for other HW such as 13-41-6D und 13-41-AD ? thanks
Could some one translate pleaseeeeee
hw 12.c1.a5
Söylendiği gibi 2 dakika değil.Yaklaşık 10 dakika sonra açtı.
2 dakika seyrettim sonra çöktü.Galiba tam auto değil.
yazılım çalışıyor dostum denendi sonuç olumlu olumsuz olsaydı forumlarda ve depolarda yayınlanmazdı
Thanks MR SNOPY@ will it be availuable for other HW such as 13-41-6D und 13-41-AD ? thanks
Could some one translate pleaseeeeee
no sorry
birolsan
27-01-2007, 22:41
12.c1.a5 halen çalışan varsa paylaşsın lütfen ...
ustam çalışmalarının devamını dilerim
arkadaslar yükledim bütün kanallarsilindi arattirmak istiyorum ama sifre istiyor acaba sifre kac yazmamlazim
arkadaslar yükledim bütün kanallarsilindi arattirmak istiyorum ama sifre istiyor acaba sifre kac yazmamlazim
0000 deneyin
16-c0-a1 cihaza16-c0-01 yükledim türksatta H yayınları görüyor H.B.hiç görmüyor komle reset attım yine olmadı bilen varmı
bulletfromhell
27-01-2007, 23:34
yazılım çalışıyor dostum denendi sonuç olumlu olumsuz olsaydı forumlarda ve depolarda yayınlanmazdı
sayın ustam 12.C1.A5 lerdeki sorunun kökenini buldum.sizinle paylaşmak isterim.Sistem ayarlarında yerel saat kısmını türkiye saatine yani GMT+02:00 bölümüne getirdiğimizde yazılım çalışmıyor.ancak yazılım yüklendikten sonra orijinal halde bırakırsanız yani GMT+00:00 halinde kalırsa yazılım tıkır tıkır işliyor.arada sırada kesintiler oluyor.o zamanda hemen France 5 Yada France O kanallarının üzerine döndüğünüzde 10-15 sn içerisinde *** update yapıyor ve seyre devam ediyoruz.arkadaşlar yazılımı yükledikten sonra load default yapmayı unutmasınlar ve cihaza reset atsınlar(Her ne kadar stream yazılım ilk yüklemede kendini resetlese bile).çünkü bende ilk yüklediğimde 12.C1.A5 te sıkıntı yaşadım ama şu an yukarıda anlattığım işleri yaptıktan sonra sorunsuz.
Hocam çok teşekkürler diğerleri nezaman gelir.. acaba....
Sunny 12.01.A5..
Ellerine sağlık...
you have sunny kaon tps 12.01.A5 ??:( :praying:
sayın ustam 12.C1.A5 lerdeki sorunun kökenini buldum.sizinle paylaşmak isterim.Sistem ayarlarında yerel saat kısmını türkiye saatine yani GMT+02:00 bölümüne getirdiğimizde yazılım çalışmıyor.ancak yazılım yüklendikten sonra orijinal halde bırakırsanız yani GMT+00:00 halinde kalırsa yazılım tıkır tıkır işliyor.arada sırada kesintiler oluyor.o zamanda hemen France 5 Yada France O kanallarının üzerine döndüğünüzde 10-15 sn içerisinde *** update yapıyor ve seyre devam ediyoruz.arkadaşlar yazılımı yükledikten sonra load default yapmayı unutmasınlar ve cihaza reset atsınlar(Her ne kadar stream yazılım ilk yüklemede kendini resetlese bile).çünkü bende ilk yüklediğimde 12.C1.A5 te sıkıntı yaşadım ama şu an yukarıda anlattığım işleri yaptıktan sonra sorunsuz.
bilgi için tşkler
birolsan
27-01-2007, 23:53
Paylaşım için teşekkürler ...
master71
27-01-2007, 23:53
teşekkürler snopy usta
Bilgi için teşekkurler:45:
serkancak
27-01-2007, 23:59
tessekurler turkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
teşekkürler umarım diğer serilerede çabuk gelir elinize sağlık kolay gelsin saygılar,
uydudan güncelleme sadaca sunnyler icinmi gecerli
mkpcevat
28-01-2007, 00:11
eskılerede gelecekmı hocam
efebatur
28-01-2007, 00:31
normal boardlılara atamazmıyız bu c boardın yazılımını
normal boardlılara atamazmıyız bu c boardın yazılımını
bu yazılımları normal boardlılara atamazsın arkadaşım cihaz açılmaz C boardlılar için geçerlidir
16.C0.A1 yazılımı nda problem vardır Bazı yayınları almıyor sorunla karşılaşan arkadaşlar kurukafayı yüklesinler ardında güncel sunny emu yazılımını yükleyip Cihazlarını kullanabilirler.
ghol_morad
28-01-2007, 01:34
16.80.91 lotf konid
teşekurler kardeşim 12 c1 a5 ok denendi
yazılımı attım.cihazı resetledim.tps falan ok.fakat turksat uydusu yoktu.onuda ayarladım.resetlediğim için kanalda kalmamıştı.11734h03290 şebekeyide açık bırakarak taratıyorum azami 60 adet kanal buluyor.ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.acaba eksik birşeylermi var.
tÜrksatda Kanal Bulma Sorunu İle KarŞilaŞan ArkadaŞlar Kanal Lİstesİ YÜklesİnler Sorun ÇÖzÜlÜyor Bunla Bİlgİnİze..
hazır kanal listesi ve kanal editörü 1 sayfaya ekledim kanal bulma sorunu ile karşılaşan arkadaşlar kanal listesi yüklesinler şuan hepsi oktur bilginize.
sayın snopy bu yazlımlar orjinalmidir koredenmi geldi normal ve 9000 serilerine bu yazılım nezaman gelecek
sayın snopy bu yazlımlar orjinalmidir koredenmi geldi normal ve 9000 serilerine bu yazılım nezaman gelecek
önümüzdeki hafta gelir tüm serilere
ekrem956
28-01-2007, 11:00
selam tşk sağolasın sağlıcakla kalasın
sayın snopy bu yazlımla birlikte inşallah 9000 lerin sorunlarınıda cözerler
paylaşım için teşekkürler
A-MAX PLUS_HW-12.00.A1 YAZILIMI EKLENMİŞTİR bu yazılımı fta cihazlara uymaktadır eski hw si olanlar kullanabilir bilginize..
Teksin snopy usta, ellerin dert gormesin!!!!!!!!!!
HW12.01.A5 de versen ustam çok sevinirim!!!
Supersin, basarilar
ben yazılım ı hiç yükleyemedim fail hatası veriyor kuru kafada yüklü
ben yazılım ı hiç yükleyemedim fail hatası veriyor kuru kafada yüklü
hangisini yüklemeye calışıyorsunuz
16 c0 a1 yazılımında kanal bulma sorunu düzeltildi bilginize... yeni yazılımı ekliyorum birazdan
snopy usta yine süpersin kim nedese desin
sayın snpoy usta birde şu bizim 9000 serilerini koreye bildirde bu tps yazalımlarını yapsınlar
snopy usta emeklerin için teşekkürler ama ben kanal listesinde sorun yaşıyorum.hazır kanal listesi atıyorum tarattığım kanallarda gidiyor.fabrika ayarlarına dönmüş gibi liste tamamen boşalıyor.
Değerli Snopy kardeş 16c0 a1 i 16 00 a1 e yükleyebilirmiyiz.
Değerli Snopy kardeş 16c0 a1 i 16 00 a1 e yükleyebilirmiyiz.
hayır yükleyemezsin bilgin olsun
sağolasın o zaman 1600a1' i bekleyeceğiz.
snopy usta ben hala cevap bekliyorum.:(
snopy usta emeklerin için teşekkürler ama ben kanal listesinde sorun yaşıyorum.hazır kanal listesi atıyorum tarattığım kanallarda gidiyor.fabrika ayarlarına dönmüş gibi liste tamamen boşalıyor.
kANAL listesinde olmayan kanal dır ondan gidiyordur sen tarat en iyisi
thank you very much dear snopy for your hardful efforts and we wish to see HW12.01.A5's softwares
tarattığım zamanda 65 adet kanal buluyor(şebeke açık durumda).usta galiba stream yazılımını sunny'e veya kaon'a dönüştürmeni beklemek daha akılcı olacak.yardımların için teşekkür ederim.
kuzeyli55
28-01-2007, 12:54
sağol snopy sen bu sanalda teksin senin yaptığını burada kimse yapamaz çalşmalarında başarılar
tarattığım zamanda 65 adet kanal buluyor(şebeke açık durumda).usta galiba stream yazılımını sunny'e veya kaon'a dönüştürmeni beklemek daha akılcı olacak.yardımların için teşekkür ederim.
sende 16 c0 a1 mi var o ise şuan yeni yazılımı indir tekrar yükle onda sorun yok
orojenez
28-01-2007, 14:17
scob dün gündüz bende türksat uydusunu silip yeniden tarattım 60 a yakın kkanal buldu. daha sonra tekrar taradım (ikindin vakti) 145 e yakın kanal buldu.akşama doğru tekrar taradım eksik kanalların tümünü buldu .bilginize
muhsinkilic
28-01-2007, 14:23
SNOPY hocam 12.01.a5 e yükleyebilirmiyiz?
hangisini yüklemeye calışıyorsunuz
12.c1.a5
merhaba snopy usta.16.00.A1 içinde yazılım varmı.yoksa çıkmadımı bekleyecekmiyiz.?
evrimcandan
28-01-2007, 15:09
Teşekkürler SNOPY emeğine ellerine sağlik.AT-9085 cihazım var bu cihaz normal bordlumu oluyor acaba ve bu cihazlarla ilgili bir çalışma varmı?:clap2:
LEFURTIF
28-01-2007, 15:09
Teşekkurler SNOPY
12.01.A5 ??
@+
umarım en kısa sürede normal cihazlarada gelir :(
05ferhat
28-01-2007, 15:53
arkadaşlar başka forumlarda bu yazılımların sorunlu olduğu ve yüklenmemesi konusunda uyarılar var yükleme yapan arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştılarmı acaba bilgilerini foruma aktarırlarsa diğer arkadaşlar için de faydalı olur 12.c1.a5 yazılımı 168 kişi indirmiş ve kimseden olumsuz bir yazı gelmediğine görede problem yok galiba akşam eve gidince bende yüklemeyi düşünüyorum bakalım nasıl bir sorun varmış??
suleymanpulat
28-01-2007, 15:58
eyvallah usta kolaygelsin
ne yaptıysam acamadım...slm
sunny 1030 sky için olurmu teşekkürler:clap2:
bulletfromhell
28-01-2007, 16:25
arkadaşlar başka forumlarda bu yazılımların sorunlu olduğu ve yüklenmemesi konusunda uyarılar var yükleme yapan arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştılarmı acaba bilgilerini foruma aktarırlarsa diğer arkadaşlar için de faydalı olur 12.c1.a5 yazılımı 168 kişi indirmiş ve kimseden olumsuz bir yazı gelmediğine görede problem yok galiba akşam eve gidince bende yüklemeyi düşünüyorum bakalım nasıl bir sorun varmış??
birader sen salla öbür forumları.gerizekalının biride başka bi forumda snopy usta için 'o ne anlar yazılımdan' diyodu bugün...1. mesajdaki yükleme talimatlarına uyarsan sıkıntı olmaz.
sat-1212
28-01-2007, 16:26
12.03.a5 !!!!!
scob dün gündüz bende türksat uydusunu silip yeniden tarattım 60 a yakın kkanal buldu. daha sonra tekrar taradım (ikindin vakti) 145 e yakın kanal buldu.akşama doğru tekrar taradım eksik kanalların tümünü buldu .bilginize
bende üst üste 3-4 defa tarattım.sonuç aynı.1-2 kanal daha buldu o kadar.hazır kanal listesi eklemek istedim eklemek istedim,eklenmedi.:crashs: bende başka bir yazılım(d+) attım.stream yazılımını sevmedim :boese157: daha birşeyleri eksik.yakında snopy usta halleder zannediyorum.:00000002:
snopy usta benim hw' yi sormuşsun:12 c1 a5
sayın snopy keyler çökdümü yoksa devammı
bulletfromhell
28-01-2007, 16:39
bende üst üste 3-4 defa tarattım.sonuç aynı.1-2 kanal daha buldu o kadar.hazır kanal listesi eklemek istedim eklemek istedim,eklenmedi.:crashs: bende başka bir yazılım(d+) attım.stream yazılımını sevmedim :boese157: daha birşeyleri eksik.yakında snopy usta halleder zannediyorum.:00000002:
snopy usta benim hw' yi sormuşsun:12 c1 a5
stream yazılımlar maalesefki şebeke taraması,kanal sıralamasının değiştirilmesinde kanalları tek tek taşıma zorunluluğu ,her yazılım yüklendiğinde kanalları baştan aratmak zorunda olması gibi dezavantajları var.ancak şu an için buna katlanmak zorundayız.tüm uydularda temel olarak seyredilen kanalları buluyor.illaki tüm kanallarıda istiyorsanız tek tek elle frekans girmeniz gerekli.yapacak başka bişey yok.hazır kanal listesini yükleyemiyorsanızda şöyle yapabilirsiniz.mesela film kanallarını favori 1,belgesel kanallarını favori 2,***** kanalları favori 3,müzik kanallarını favori 4 e atarak en azından rahat erişim sağlayabilirsiniz.
n.anelka24
28-01-2007, 16:39
snopy ustam 12.00.a1 ---16.00.a1 olurmu
emrah333
28-01-2007, 16:44
arkadaşlar ora 5010DZ HW 16.co.a1 için 28 ocak D+ (ve mtv networks) okey olan yeni bir btm ya da bin yazılımına ihtiyacım var, sunny 7011 d kullanıyorum ama oranın menüsü daha güzel yapan olmaz mı bu yazılımları
xtreme39
28-01-2007, 16:46
h/w 12.03a5 thank you snopy
baretta29
28-01-2007, 17:09
snopy
Ver şu coşkuyu bizde haz alalım
12 03 a5
Saygılar...........
ne yaptıysam acamadım...slm
tps kanallarının güncellemesinin çalışması için cihazınızı 10873 27500 V frekansındaki france5 france0 vs. kanalları üzerinde 2 dk bekletin.
Cihazınızı güncellemek için her gün bu işlemi tekrarlayın
Sistem ayarlarında yerel saat kısmını yazılım yüklendikten sonra orijinal halde bırakın yani GMT+00:00 halinde bu şekilde yazılım çalışıyor bilginize..
bunu uygula kanal kilitini aç keye reset at sonra yukarıdakini uygula açıyor sorunsuz
SNOPY Ustam bu yazılmı yükledikten sonra tüm kanal listemiz sıfırlanıyormu yani tüm kanalları yenşiden aramak ve düzgün bir liste yapmak mı gerekiyor...menu değişiyormu ?
SNOPY Ustam bu yazılmı yükledikten sonra tüm kanal listemiz sıfırlanıyormu yani tüm kanalları yenşiden aramak ve düzgün bir liste yapmak mı gerekiyor...menu değişiyormu ?
Menu degişiyor ve yeniden arama yaparsanız iyi olur.
bu kötü haber :( çok uğraştırıyor yeniden listelemek
özellikle hotbirt
bu kötü haber :( çok uğraştırıyor yeniden listelemek
özellikle hotbirt
Hocam liste sıfırlanmış olur işte :45: benim tavsiyem hazır listenizi pc ye atın yarın birgun diger cihazlara kaon gurubuna yazılım cıkarsa hazır listeyi yukleyebilirsiniz.
açmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Balıkesir
28-01-2007, 20:37
Sunny-kaon Tps Auto Yazilimlari TÜrkİyede İlk Burda Sİzlerle
İLK C BORD'LARA VERİLDİ NORMAL BORDLAR BEKLEYECEK..
BEKLENEN TPS YAZILIMI GELDİ HEMDE ÖYLE BİR GELDİKİ YER YERİNDEN OYNAYACAK TPS UYDUDAN GÜNCELLİYOR KEYLERİ HERGÜN YAZILIM YÜKLEME DERDİ YOK ELLE *** GİRME DÜZELTME DERDİ YOK 2-3 DK İÇİNDE UYDUDAN ALIYOR KEYLERİ
İŞTE KAON BORDLULAR.....
YAZILIMI KUP 230 İLE YÜKLEYİN...
YAZILIMDAN ÖNCE MUTLAKA KURU KAFA YÜKLEYİNİZ BİLGİNİZE..
TPS FULL (multıvizyonlar dahıl) AUTO OK TEST 100% OK
AÇILABİLEN NE VARSA OKTUR
For the TPS channels to work please tune your receiver into 10873MHz 27500V frequency(france5 , france0 channels etc) in Hotbird satellite for 2mins for the receiver to update.
Everyday please follow the same procedure to update the receiver.
tps kanallarının güncellemesinin çalışması için cihazınızı 10873 27500 V frekansındaki france5 france0 vs. kanalları üzerinde 2 dk bekletin.
Cihazınızı güncellemek için her gün bu işlemi tekrarlayın
Sistem ayarlarında yerel saat kısmını yazılım yüklendikten sonra orijinal halde bırakın yani GMT+00:00 halinde bu şekilde yazılım çalışıyor bilginize..
A-MAX PLUS_HW-12.00.A1 yazılımı fta cihazlara uymaktadır bu yazılım eski 12 00 a1 hw si olan cihazlarda kullanılsın bilginize..
16 C0 A1 YAZILIMINDAKİ KANAL BULMAMA SORUNU DÜZELTİLDİ SORUNSUZDUR ŞUAN SORUN YAŞAYANLAR TEKRAR İNDİRİP YÜKLESİNLER BİLGİNİZE..
Sayın Snopy: Sunny 10.41.65 1 mb için de ayni yazılımdan yok mu? varsa nerede bulabilirim?... Saygılarımla...
Sayın Snopy: Sunny 10.41.65 1 mb için de ayni yazılımdan yok mu? varsa nerede bulabilirim?... Saygılarımla...
1mb lere yazılım bulmanız cok zor .Geleceginide zannetmiyorum
Arkadaşlar menü Kaon mu stream mi ? Stream ise yüklenmez zaten. Tek tek kanal taşımakla uğraşılmaz valla..
kamkac62
28-01-2007, 21:12
eline saglık ustam başarılarının devamıdı dilerim
eline saglik.12.c1.a5. yukledim acilabilen ne varsa hepsini
aciyor.sorunsuz calisiyor.tasakurler SNOPY
tek bir sorun var turksat a bazi kanalari gostermiyor.
ornegin trt ler ne yapabilirim.bircok uydulari sildim gine olmadi.bu sekilde bircok kanali seyredemiyoruz.tesekurler
tek bir sorun var turksat a bazi kanalari gostermiyor.
ornegin trt ler ne yapabilirim.bircok uydulari sildim gine olmadi.bu sekilde bircok kanali seyrediyoruz.tesekurler
türksatı tekrar taratın olmadı cihazı fabrika ayarlarına döndürün yazılımı yüklemeden kurukfayı mutlaka yüklemeniz gerekir eğer direk yüklediyseniz kurukafayı yükleyin ardından yazılımı tekrar yükleyin.
arkadalar bana yardımcı olun proğramı atıyorum 8. hatası veriyor ne yapmam lazım
arakadaşlar cihazım ora 5010dcı hangi proğramı atmam lazım 8. hatası veriyor yanlışmı atıyorum
tamam arkadaslar.hata benim lnb ayarlarindan kaynaklaniyordu.duzeldi.hepinize tesekurler.
arakadaşlar cihazım ora 5010dcı hangi proğramı atmam lazım 8. hatası veriyor yanlışmı atıyorum
arkadaşım diğer başka bir konuda aynı mesajı yazdınız cevapladım ama konuyu takip etmiyorsunuz. Cihazınız Düz board olabilir. Cihazınızın HW nosunu yazarsanız iyi olur. HWsi uygun değilse bu yazılımlar sizin cihazınıza olmaz Cihazınızın HW sine göre kurtarma yazılımını yükleyin.
durmusdemir
29-01-2007, 00:55
Snopy ustam yazılım yükledim emeğine teşekkürler şifre istiyor acaba şifre kaçtır yardımcı olursanız sevinirim.
4 tane sıfır gir. olmazsa sistem ayarları üzerinde kırmızı yeşil sarı mavi tuşalarına bas şifreyi istediğin şelikde yap kullan.
Bazı arkadaşlarda kanal listeleri değişiyor demişler değişmedi TRT yayınları
göstermiyor demişler hepsi aynen duruyor + Verilen yazılım mükemmel
bir şekilde çalışıyor. SNOPPY yapacağını yapmış eline sağlık adınıda
menüye koymuş helal olsun
:45: :45: :45: :45: :45:
ustalar selam c bord normal bord ne bilmiyorum bende sunny 9080ci var hangi borddur nasıl öğrenirim.ilginize peşinen teşekkür ederim
Menu gir system ayarları oradaki menü içinde aşağı yukarı oklarla
ilerleyerek sistem bilgisine gir
kuzgun20
29-01-2007, 09:27
eline sağlık ustam kolay gelsin..
durmusdemir
29-01-2007, 10:30
teşekkürler bir deniyeyim
ustalar selam c bord normal bord ne bilmiyorum bende sunny 9080ci var hangi borddur nasıl öğrenirim.ilginize peşinen teşekkür ederim
Arkadaşım senin cihaz animasyonlu.senin cihaz normal board da değil C board da değil.Beklemen lazım.sakın yuardaki yazılımı yükleme. Zaten yükleyemende...
caner1960
29-01-2007, 11:11
Usta çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok güzel çalışıyor astraya geçince ne yapacagız
arkadaşlar kolay gelsin benim sunny 7010dcız hw 12 c1 a5 cihazım var. yeni yazılımı yüklemek istediğimde ilk söylendiği gibi kuru kafayı yüklüyorum fakat daha sonra kup 230 ile yazılımı yüklemeğe kalktığımda hata veriyor hatanın ensonunda sadece güncelleme hatası yazıyor ve kup230 dosyanın boyutunu göründüğü sekmede sadece ( / ) buşekilde yani dosya yokmuş gibi. yardımcı olursanız sevirim şimdiden teşekkürler.
senol_30
29-01-2007, 12:03
arkadaşlar bundan sonra yazılım atmaya gerekyok demek uydudan güncelliyo
tps ve absatlar degilmi bu yazılımın içinde
üstadım
arkadaşım KUP 230 Enj Patch forumdan tekrar indir ve sonra KUP u aç com yarıonı yap yazılımı seç Enjinneer moda geç ve cihazı arkada anahtarından aç. Yazılımı zipli dosyadan çıkartmayı unutmayın.
senol_30
29-01-2007, 12:28
volkan kardeş ben yazılımı attım internetten şöyle biyazı geldi
bisorun yok degilmi
NOCH acaba bişeymi oldu tv görme sansımyok
acele cvp
hala tpsler çalışıyor mu
keskinyilmaz197
29-01-2007, 12:44
arkadaşlar sevgili hocalarım yeni model diye biz yüzlerce binlerce 9000 serisi sattık ve hiç bir şeyden hem müşterilerimiz hem kendimiz faydalanamıyoruz müşterilerimiz cihazlarını geri vermek istiyor bizi insanlarla zor duruma düşüren yöneticiler bunlara ne zaman çare bulacak bulamuyorlarsa nedenini bize lütfen anlatsalar olmazmı sunny yöneticilerini tekrar esefle kınıyorum
Usta çok teşekkür ederim ellerine sağlık çok güzel çalışıyor astraya geçince ne yapacagız
hicbir sorun yok. astra hotbir ve turksati ben izliyorum.
Hepiside mukemel calisiyor.
bisorun yok degilmi
acele cvp
noch yazın içinde kanal yok anlamına geliyor tekrar tarama yapmalısın bilginize.
senol_30
29-01-2007, 12:59
snopy üstat ben cihaza 12 cı a5 attım atmadan öncede kurukafa atmıştım
şöyle biyazı çıktı NOCH internetten attıgım için tv görme sansımyok
bisorunvarmı
hala tpsler çalışıyor mu
evet hala ok sürekliligi vardır yazılımın sorunsuz izleniyor bilginize..
®adakoglu
29-01-2007, 13:00
bisorun yok degilmi
acele cvp
Noch yazısı geldigi zaman çihazın üzerinden ok tuşuna üç sefer basınız.Çihazın ön panelinde kanallar gelir.
bisorunvarmı
tekrar baştan tarama yapmalısın cihazın içinde kanal yok anlamına geliyor tarama yapınca sorun kanlmıyor
arkadaşlar kolay gelsin benim sunny 7010dcız hw 12 c1 a5 cihazım var. yeni yazılımı yüklemek istediğimde ilk söylendiği gibi kuru kafayı yüklüyorum fakat daha sonra kup 230 ile yazılımı yüklemeğe kalktığımda hata veriyor hatanın ensonunda sadece güncelleme hatası yazıyor ve kup230 dosyanın boyutunu göründüğü sekmede sadece ( / ) buşekilde yani dosya yokmuş gibi. yardımcı olursanız sevirim şimdiden teşekkürler.
kup yazılımı görmüyordur ondan yapıyor yazılımı zipten çıkar öyle dene
hiç bir şey sorunsuz izleyeceksiniz..
senol_30
29-01-2007, 13:04
eve gidince kanalları yeniden taratayım desene
yeniden atmaya gerek yok degilmi snopy kardeş
kanalları bulunca açılabilen nevarsa hepsi ok demeşşin
hiç olmazdı neden böyle oldu üstat ilkdefa başıma geldi de ondan korkuyorum
saygılar
bisorunvarmı
linkten kanal editörle hazır kanal listesini indirip yukleyın cihazınız kanalları resetlemiştir onun için noch yazısız çıkar
senol_30
29-01-2007, 13:11
onudamı kup 230 ilemi indireyim üstat
eve gidince kanalları yeniden taratayım desene
yeniden atmaya gerek yok degilmi snopy kardeş
kanalları bulunca açılabilen nevarsa hepsi ok demeşşin
hiç olmazdı neden böyle oldu üstat ilkdefa başıma geldi de ondan korkuyorum
saygılar
farklı yazılım yüklediginden cihaz kendini sıfırladıgından..
®adakoglu
29-01-2007, 13:12
bisorun yok degilmi
acele cvp
Çihazın Tv ye Skart ile baglantı yaptığında Tv ile iletişimi daha rahat saglayabilirsin.Çihazının ön panelindeki ok tuşuna birkaç sefer bas sistemin normale dönmesi gerekir.
senol_30
29-01-2007, 13:14
farklı yazılım yüklediginden cihaz kendini sıfırladıgından..
üstat cihaz 7011dcız devamlı ben bu yazılımı yüklerim
12 cı a5 yüklüyorum
atmadan önce kurukafa yükledim yukardaki yazılım atmıştım
uymuyormu yoksa
onudamı kup 230 ilemi indireyim üstat
yukarda verdiğim linkte kanaleditör ve hazır kanal listesi mevcuttur
Usta su HW 12.01.A5 leri de versen çok menmun olurum, Basarilar dilerim
SNOPY@ -12.03.A5 İ Bekliyoruz şimdiden teşekkür ederimmmmmmm.
üstat cihaz 7011dcız devamlı ben bu yazılımı yüklerim
12 cı a5 yüklüyorum
atmadan önce kurukafa yükledim yukardaki yazılım atmıştım
uymuyormu yoksa
hayır sorun farklı menu farklı içerikli yazılım olduguudan cihaz sıfırlanıyor tarama yapınca normal şekilde kullanabiliyorsunuz..
senol_30
29-01-2007, 13:29
ozaman ben hiç ugraşmayım yazılımda sorun olmadıgına göre eve gidince sırasıyla kanalları ayarlayım hazır kanal listesi verdi memet kardeş
programı indirdim ama neyle atacagım onu bilmiyorum
nediyorsun snopy üstat neyapayım sence benim korkum cihaza bişeymi oldu diye oda olmadıgına göre hiç ugraşmamam gerek yok degilmi
benim size son sorum olarak eve gidince kanalları ayraladıgım zaman hepsi açılıyor degilmi başka söze gerekyok herhalde
saygılar
ozaman ben hiç ugraşmayım yazılımda sorun olmadıgına göre eve gidince sırasıyla kanalları ayarlayım hazır kanal listesi verdi memet kardeş
nediyorsun snopy üstat neyapayım sence benim korkum cihaza bişeymi oldu diye oda olmadıgına göre hiç ugraşmamam gerek yok degilmi
benim size son sorum olarak eve gidince kanalları ayraladıgım zaman hepsi açılıyor degilmi başka söze gerekyok herhalde
saygılar
arkadaşım size verdiğim linkte hazır kanal lıstesi var birde hemco stream menulu cihazlar için kanal editör var kanal listesini onunla yukleycen
saygılar
korkmana gerek yoktur
karizma462
29-01-2007, 13:54
yazılım suresi ne kadar auto .haftalıkmı emeği gecenlere tşkr
snopy ve memedim usta yeni yazılımları bi başlık altında toplasanız karışıklık olmayacak ayrı ayrı yerlerde yazılımlar olduğundan karışıklık oluyo kolay gelsin.
disobedient
29-01-2007, 14:40
usta iyi güzelde üç farklı zip dosyası var benim makine sunny 1030 bunlardan hangisini yükleyecem şimdiden teşekkürler:
cihazda noch yazıyorsa yeşil düğmeye basınız. turksat veya hotbırd işaretleyin ok basın normal çalışacaktır.
murat35010
29-01-2007, 15:01
sayın snopyy yazılımlarını çok beğeniyorum. hiç çalışmadığı olmadı. sunny 1030 sky h/w 12 03 A5 yazılım ne zaman çıkar. kolay gelsin......
sat-1212
29-01-2007, 15:06
sunny 12.03.a5 !!!!!!
normal bordlara yani 12 03 a5 - 12 01 a5 ve 16 00 a1 yazılımları buyuk ihtimalle bu hafta gelir
caner1960
29-01-2007, 15:25
12 01 A5 ve 16 00 A1 sabırsızlıkla bekliyoruz
Kemal Turan
29-01-2007, 15:26
ADAMIN BİRİ BANA MSN'DE ABİ HOCAM DİYORDUN NE ÇABUK UNUTTUN O GÜNLERİ BEE...
Hoca kafanı takma. Öyledir. Bugün elini uzattığın insan yarın seni tanımaz. Maalesef bazı insanların yapısında bu var. Çalışmaların için sağol. Next 12.01.a5 gelecekmi?
iyi günler ellerinize sağlık ben yeni yükledim ancak çalıştıramadım yani yazılım doğru şekilde çalışıyorda şifreleri almıyor bir yerde yanlışmı yaptım cihazım 8012 dz 16c0a1 france5 kanalında 5 dakika bekledim zaten şifreli öyle siyah bi ekran sonra denedim ne tpsler nede absat açılmadı yerel saate baktım oda +0 00 görünüyor yardımcı olursanız sevinirim
12.00.A1 program 12.01.A5 e yukleyebilirmiyim
hallederiz
29-01-2007, 16:20
12.00.A1 program 12.01.A5 e yukleyebilirmiyim
12 00 a1 i 12 01 a5 e yükleyemezsin birisi fta cihaz birisi cı cihazdır
şu 12 o1 A5 LERDE HALLOLSUN ARTIK
satelsat
29-01-2007, 16:45
elinize sağlık arkadaşlar...
evet snopy kardeş onlar sağa sola saldırsınlar sen onlara aldırma eline sağlık inşellah 12 01 a5 e bir ance gelir de onlarda görürler el mi yaman beymi
slm çalışmalarınızdan dolayı teşekür edıyorum
mehmetaliboz
29-01-2007, 17:20
12.01.a5 ne zaman üstad?
mehmetaliboz
29-01-2007, 17:22
bu yazılımlara itibar etmeyin diyende var!!!
ne diyorsunuz üstad?
12.01.a5 neden eş zamanlı yazılım alamıyor?merak ettim.
selam ustalar sunny 9080ci aldım nalet olsun ne işe yarar.satıcı çok iyi cihaz dedi aldık akrabalarıma 7010 aldım memnunlar sizce hangi sunny modelini almalıydım 7010 ci benim makinedan iyimidir.
iyi günler ellerinize sağlık ben yeni yükledim ancak çalıştıramadım yani yazılım doğru şekilde çalışıyorda şifreleri almıyor bir yerde yanlışmı yaptım cihazım 8012 dz 16c0a1 france5 kanalında 5 dakika bekledim zaten şifreli öyle siyah bi ekran sonra denedim ne tpsler nede absat açılmadı yerel saate baktım oda +0 00 görünüyor yardımcı olursanız sevinirim
kanal kilitini açın keye reset atın bekleyin 2 ile 4 dk arası cihaz kendinden auto yapacak kolay gelsin..
satelsat
29-01-2007, 18:34
eline sağlık üstad...
MusaKa92
29-01-2007, 18:37
eline sağlık @snopy.
12 00 a5 e12 00 a1 atsak olur mu bunu belirtseydin başta ustam
Snopy usta teşekkürler emeğine sağlık sağol
hejakmutpas
29-01-2007, 20:41
12 01 a5 leri sabırsızlıkla bekliyoruz elinize sağlık
ARKADAŞIM KOSKOCAMAN BİRİNCİ MESAJI ALINTI YAPMANA GEREK YOK LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT EDELİM !!! UMUTER
Eline sağlık usta, 13.42.65'i bekliy:clap2: oruz
Arkadaşlar,
cardsharing den vazgeçildi. TPS hotbird uydusunu terkedesiye kadar tps au (uydudan) yapacaktır bilginize. Diğer modellere yarın gece verilecektir. Stream yazılımını yüklerken eski kanal listesini kanal edit ile kopyalayın. (önce favori varsa bunları çıkarın) Yazılımı attıktan sonra cihaz reset ve yeni 4 favori yukarıda verilmiş olan kanal editörlen kanal listenizi yükleyiniz. Cihazınızı kapattıktan sonra tekrar uschuah tv üzerinden update yapınız.
Ve bazı arkadaşlarımızdan rica ederim yazılımın hiç bir kısmında değişiklik yapmayınız(İsim -reklam versaile). Cihazın performansını etkiliyecektir. Yazılımlar sonuçta kore de yapılıyor. Orijinal verilen yazılımlar sorunsuz çalışmaktadır.
selamlar
balcierol
29-01-2007, 21:17
üstat 16.c0.a1 yükledim ancak menü'ye giremiyorum 00000 şifresini kabul etmiyor sorun nedir acaba?
Arkadaşlar,
cardsharing den vazgeçildi. TPS hotbird uydusunu terkedesiye kadar tps au (uydudan) yapacaktır bilginize. Diğer modellere yarın gece verilecektir. Stream yazılımını yüklerken eski kanal listesini kanal edit ile kopyalayın. (önce favori varsa bunları çıkarın) Yazılımı attıktan sonra cihaz reset ve yeni 4 favori yukarıda verilmiş olan kanal editörlen kanal listenizi yükleyiniz. Cihazınızı kapattıktan sonra tekrar uschuah tv üzerinden update yapınız.
Ve bazı arkadaşlarımızdan rica ederim yazılımın hiç bir kısmında değişiklik yapmayınız(İsim -reklam versaile). Cihazın performansını etkiliyecektir. Yazılımlar sonuçta kore de yapılıyor. Orijinal verilen yazılımlar sorunsuz çalışmaktadır.
selamlar
Tesekkurler, haber için, ne zaman TPS hotbirdu terk edecek? ve hangi uyduya gidecek?
HW 12.01.A5 yazilimi yarinmi gelecek?
çok tesekkurler:49:
merhaba arkadaşlar yazılımı attıktan sonra türksat takinallar hepsi gelmiyor
kanal listesinide yükledim gene gelmiyor yardım edermisiniz ???
zafer murat
29-01-2007, 21:43
Teşekküler serkan umarım eski boardlarada uydu üzerinden güncelleme yazılımları gelir üvey evlat durumda olmayız umarım :00000004:
Arkadaşlar,
selamlar
evet haklısın dostum yazılımları kimsenin yaptığı yok yazılımlar koreden geliyor bazı arkadaşlar kendine mal etmeye callşlyor shereden neden vazgecildi acaba yazılım yapamayacakları icinmi vazgcildi?yoksa başka birşeylermi var?saygıler
Teşekküler serkan umarım eski boardlarada uydu üzerinden güncelleme yazılımları gelir üvey evlat durumda olmayız umarım :00000004:
İyide bun benle ne alakası var anlamadım :49: Keşk her cihaza yazılım cıksa isterim sadece sunny veya kaon degil tum cihazlara cıksın yeterki önemli olan teknik destektir.
Arkadaşlar,
selamlar
YAZILIMLARI ORJINAL HALIYLE VERİYORUM BUYRUN...
ahmeTTaşar
29-01-2007, 22:41
12.03.a5 sabırsızlıkla bekliyoruz...
Yazılımlar original verildigi için bu konuda devam edelim teşekkurler snopy
Yazılımlar original stream verildigi için buradan devam edelim Only the registered members can see the link
Üstatlar 13 42 65 lere yazılım çıkacak mı? diye sordum kimseden cevap alamadım. Çıkacak, çıkmayacak veya bilgimiz yoktur diye bilgilendirir misiniz, lütfen...
Üstatlar 13 42 65 lere yazılım çıkacak mı? diye sordum kimseden cevap alamadım. Çıkacak, çıkmayacak veya bilgimiz yoktur diye bilgilendirir misiniz, lütfen...
Valla ustam bekliyoruz bakalım gelirse size bu e posta yoluyla bildirilecektir.
emeğine sağlık üstad
Sayın Serkan Yılmaz ustam,bilgi için teşekkürler, saygılar.
:( will it be availuable for other hw?:( :praying: TESEKKURLER
Özgür Erge
29-01-2007, 23:24
eline sağlık snopy
I hope so...
I've been waiting for 12.03.A5...
Admin will inform us with an e-mail announcement as soon as they are released.
leventgaat
30-01-2007, 00:15
snopy kardeş bizim şu kaondan sunny e dönüşüm yazılımınıda versen de bizde sevinsek he. ne dersin.hapis kaldık kıpırdıyamıyoruz.bizi unutma
!!!!
Elinme sağlık snopy usta....
snopy ustam,bu yazılımda orf1-2 varmı astra ?
Vagueira
30-01-2007, 00:37
H/W 13-41-6D
antencii
30-01-2007, 00:38
yapma yaw üstat a bordlular beklicek demişsin acaba ne zamana kadar
snopy ustam,bu yazılımda orf1-2 varmı astra ?
ASTRA HOT X TV VE HOT X EROTİK OK Olduguna göre orf de olması lazım
orojenez
30-01-2007, 00:45
Hazir Kanal Lİstesİnİ Hangİ Programla Atacagiz ArkadaŞlar Bİlen Varsa Yardim Etsİn
Hazir Kanal Lİstesİnİ Hangİ Programla Atacagiz ArkadaŞlar Bİlen Varsa Yardim Etsİn
Birinci mesajda editor var arkadaşım
orojenez
30-01-2007, 00:59
Sayin Serkan Yilmaz ArkadaŞim O Stream MenÜlÜ Cİhazlara Dİyor.benİm Cİhaz Kaon Ksc 511 12 01 A5 Ama Ben Cİhaza At 7010dciz 12 01 A5 YÜklÜyorum.1.mesajdakİ Benİm Cİhaza Olurmu
Sayin Serkan Yilmaz ArkadaŞim O Stream MenÜlÜ Cİhazlara Dİyor.benİm Cİhaz Kaon Ksc 511 12 01 A5 Ama Ben Cİhaza At 7010dciz 12 01 A5 YÜklÜyorum.1.mesajdakİ Benİm Cİhaza Olurmu
12 01 a5 e olmaz arkadaşım hazır kanal editoru burada var Only the registered members can see the link hazır listede burada Only the registered members can see the link
orojenez
30-01-2007, 01:05
Orada 2m İÇİn EdİtÖr Yok
orojenez
30-01-2007, 01:06
Yukari Mesajdakİ Kanal Lİstesİ Olurmu Benİm Cİhaza
Orada 2m İÇİn EdİtÖr Yok
Pardon orada dosya vardı ama silinmiş buradan alınız özür Only the registered members can see the link
Yukari Mesajdakİ Kanal Lİstesİ Olurmu Benİm Cİhaza
Olmaz verdigim az önceki linkte guncel hazır liste var kaon gurub için .Hemco stream extreme gibi cihazların hazır listesi bu guruba göre farklıdır
antencii
30-01-2007, 01:13
Birinci mesajda editor var arkadaşım
bakmazlar görmezler üstat sorurlar dururlar:49:
orojenez
30-01-2007, 01:14
TeŞekkÜrler
ISUDANNNN
30-01-2007, 01:15
at 1030 için uydudan otomatik güncelleme yapan yazılım yokmudur acep
orojenez
30-01-2007, 01:16
BİRİNCİ MESAJDAKİ BENİM İŞİME YARAMIYORMUŞ ANTENCİ . AYRICA SİTEYE BAKTIM AMA BULAMADIM.O YÜZDEN YARDIM İSTEDİM .ÖYLE YAZMAna gerek yok
at 1030 için uydudan otomatik güncelleme yapan yazılım yokmudur acep
Şu anda yok gelmesini bekliyoruz
Ustam Bİzİ Fazla Bekletme 12 01 A5 Saygila:( R
Balıkesir
30-01-2007, 03:10
SAYIN SNOPY,
Yukarıdaki tps auto yazılımı Sunny AT7010 DCİ 10.41.65 1MB için olanı da varmıdır? Varsa nerede bulabilirim? Saygılarımla...
SAYIN SNOPY,
Yukarıdaki tps auto yazılımı Sunny AT7010 DCİ 10.41.65 1MB için olanı da varmıdır? Varsa nerede bulabilirim? Saygılarımla...
1mblere yazılım bulmanız çok zor arkadaşım
®adakoglu
30-01-2007, 08:36
Teşekkürler.
bayataberk
30-01-2007, 08:58
ADAMIN BİRİ BANA MSN'DE ABİ HOCAM DİYORDUN NE ÇABUK UNUTTUN O GÜNLERİ BEE...
insanın kendısıne saygısı olmazsa kımseye olmaz boş verin emeğineze sağlık saygılar yazıya bakarak bunu yazdım
tugbatol
30-01-2007, 09:36
Ellerine kollarına saglık iyiki varsın .:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
sevcimen
30-01-2007, 10:09
arkadaşlar benim 7010 dcı 12 c1 a5(daha doğrusu 8020 de 7010 a çevirdim) yukarıdaki BM 8400 CI yazılımı benim cihaza uyarmı Kup 230 la yüklemeyi denedim hata verdi.TEŞEKKÜRLER....
arkadaşlar bende sunny 9030 cı var. yukarıdaki oto yazılım bu cihaza uyarmı?
tşk.ler
sempatico
30-01-2007, 11:05
teşekkürler
sempatico
30-01-2007, 11:06
Next 2005 DCI - H/W : V12.CI.A5 / S/W : V02.00.07 bu cihaz da şuanda sunny yazılımı var hangi yazılımı yüklemem gerekiyor lütfen bu konuda yardım
joschantalya
30-01-2007, 11:28
Bu cümlenin anlamı nedir ? BEE..? Türkiyede 'hocam ve abi' kelimesi küçük büyük herkeze saygı amaçlı kulanılır bunda bir art niyet yoktur! ve böyle önemli bir sayfanın altında yazılmasını hiç yakıştıramadım burda insanlar bir şeyler paylaşmak için ziyaret ediyor, özel sorunlarınızı okumak için değil.
iyi günler.
eline emeğine sağlık ustam
arkadaşlar yazılımı yükledim ama bende açılışta şifre soruyor menü kilitli ne yaptıysam açamadım menü kilitinin şifresi nedir acaba
arkadaşlar yazılımı yükledim ama bende açılışta şifre soruyor menü kilitli ne yaptıysam açamadım menü kilitinin şifresi nedir acaba
0000 sıfır denedinizmi
Next 2005 DCI - H/W : V12.CI.A5 / S/W : V02.00.07 bu cihaz da şuanda sunny yazılımı var hangi yazılımı yüklemem gerekiyor lütfen bu konuda yardım
Bu yazılımı yukleyeceksiniz..BM-8400CI HW-12.C1.A5 Emu 5.8.164.zip
arkadaşlar benim 7010 dcı 12 c1 a5(daha doğrusu 8020 de 7010 a çevirdim) yukarıdaki BM 8400 CI yazılımı benim cihaza uyarmı Kup 230 la yüklemeyi denedim hata verdi.TEŞEKKÜRLER....
Yazılım siizn cihazınıza uyar talimata uygun yukleme yapınız..
kahramanelk73
30-01-2007, 13:37
boşverin siz bunları n'olacak dönme 9030 lar?
sayın snopy usta ne oldu diyer serilerde bugün yazlım gelmedi acaba nezaman gelir
sevcimen
30-01-2007, 14:47
yukaridaki soruma bir cevap alamadım ustalar...Yardımcı olursanız sevinirim
evet uyar arkadaşım.ancak önce kuru kafa yükle sonra yazılımı at kolay gelsin....
12 c1 a5 ise uyar diger uyelerin yazdıgı mesajlarda uyar demiştik ama görmediniz demekki
arkadaşlar bunu master şifresi nedir.
emeği geçenlerin ellerine sağlık çok güzel olmuş tıkır tıkır çalışıyor
özkanergün
30-01-2007, 15:31
Arkadaşlar bu yazılımı sizler deneyiptemi veriyorsunuz.İkincisi deneyip veriyorsanız altı haneli pin kodunu biliyorsunuz emektir.Onu neden vermiyorsunuz.000000 değil çünkü
ustalar 7400cım 12.03.a5
nezaman gelecek bir bilgisi olan varmı????????????
murat35010
30-01-2007, 16:02
sayın snopyy arkadaşım sunny 1030 sky h/w 12 03 A5 yazılım ne zaman çıkar.
normal bordlara bu hafta veya hafta çıkacak orjınal btmler ama stream yazılımları bugün veya yarın gelecek
Maninlove
30-01-2007, 16:10
Selam Arkadaslar
Kaon Ksf 200z Icin Yazilim Yok Mu ?
16 80 91 Hw Ya Da Ona Uygun Bir Yazilim?
Tessekurler
@snoppy hocam kim bu insan bir desifre etseniz
@snoppy hocam kim bu insan bir desifre etseniz
lütfen polemik yaratmayalım. Boşverin kimin ne olduğunu biz işimize bakalım.
normal bordlara bu hafta veya hafta çıkacak orjınal btmler ama stream yazılımları bugün veya yarın gelecek
saol dostum bilgilendirme için
ora 5010 dcı 12 c1 a5 cihaza once kurukafayı sonra bu yazılımı yukledim fakat noch yazısı cıktı ve tv ekranına once stream goruntu resmi geldi ve baska herhangi bir menu gelmedi kumandadan menu tusuna bastım fakat islem yapmadı bende tekrar normal sunny yazılımı yukledim yineden kanal araması yaptırdım cihaz eski programla calıstı baska ne islem yapmam gerekirdi
mega4501
30-01-2007, 16:34
arkadaşlar bende 12 01 a5 cihaz var buna hagi yazılımı yükleyeceğim teşekkürler
şuanda uyan yazılım yok
12.01.a5 e
mega4501
30-01-2007, 17:18
şuanda uyan yazılım yok
12.01.a5 e
bilgin için teşşekkürler arkadaşım sağolasın kolay gelsin:45:
0000 sıfır denedinizmi
dört sıfırda denedim olmadı her kobbinasyonu yaptım olmadı
hejakmutpas
30-01-2007, 17:48
kanal editörü çalışmıyor
ora 5010 dcı 12 c1 a5 cihaza once kurukafayı sonra bu yazılımı yukledim fakat noch yazısı cıktı ve tv ekranına once stream goruntu resmi geldi ve baska herhangi bir menu gelmedi kumandadan menu tusuna bastım fakat islem yapmadı bende tekrar normal sunny yazılımı yukledim yineden kanal araması yaptırdım cihaz eski programla calıstı baska ne islem yapmam gerekirdi
işlemi doğru yapmışsın arkadaşım kuru kafa ve yazılımdan sonra kanal editörü ile kanal listesi yüklemen gerekiyo.editör ve yazılım forumda var kolay gelsin
kanal editörü çalışmıyor
sorun yok çalışıyor arkadaşım
hejakmutpas
30-01-2007, 18:27
kanal editörü nasıl çalıştırılıyor arkadaşlar tıklıyorum açılmıyor
dört sıfırda denedim olmadı her kobbinasyonu yaptım olmadı
Arkadaş birde sırayla kırmızı,yeşil,sarı,mavi tuşlarını birdene
best_tekin
30-01-2007, 19:28
slm sunny 12 c1 a5 ve artı kuru kafayı buldum ilk önce kuru kafayı nmasıl atıcam ve bu cihaza hangi yazılım
yardımcı olursanız seviniriz 4 kişi aynı yazılım
slm sunny 12 c1 a5 ve artı kuru kafayı buldum ilk önce kuru kafayı nmasıl atıcam ve bu cihaza hangi yazılım
yardımcı olursanız seviniriz 4 kişi aynı yazılım
kuru kafayı:cihazı arka anahtardan kapat programı aç port ayarını yap sonra cihazı arka anahtardan aç kendisi yüklenir.yazılımda konun başında senin hw ye uyan yani bm-8400cı yazılımını yükle.sonrasındada kanal editörü ile kanal listesini yükle tamamdır kolay gelsin.....
karim1a2004
30-01-2007, 20:25
hello
the versie 12.01 and 16.80 is tested ok
on my forum
welcome
hello
the versie 12.01 and 16.80 is tested ok
on my forum
welcome
Links ? 12 01 a 5 :49:
kanal listesi neyle yukleniyor?
durmusdemir
30-01-2007, 21:02
12.c1.a5. yükledim açılabilen ne varsa hepsini
açıyor.sorunsuz çalıyor.Ellerine gözlerine sağlıkTeşekkürler SNOPY.
kanal listesi neyle yukleniyor?
arkadaşım şöyle bir konuya ilk msjdan beri bir bak istersen bununla ilgili sorular ve cevapları verdik neden surekli sorma geregi duyuyorsunuz anlamıyorum:(
karim1a2004
30-01-2007, 21:45
Links ? 12 01 a 5 :49:
i am post on your depot
i am no link on my site you must you registered
sorry
karim1a2004
30-01-2007, 21:53
i dont send on your depot sorry
karim1a2004
30-01-2007, 21:58
the link is hier
get the file
tps auto 100% teste ok by karimsat
versie 12.01.a5 and 16.80.91
:28:
draculu45
30-01-2007, 22:16
ellerine sağlık serkan hocam bizim 12 03 a5 de ekleyiversen saygılarımla
serkanaydin83
30-01-2007, 22:16
tesekkürler serkan abi
ellerine sağlık serkan hocam bizim 12 03 a5 de ekleyiversen saygılarımla
Daha önce kaon team arkadaşımız @yxsdf 1201a5 yazılımının 12 03 a5 e uydugunu söylemişti valla denemek lazım
Sunny 7010 dci H/W 12.01.A5 nerelerde acaba beklioz öle :)
Sunny 7010 dci H/W 12.01.A5 nerelerde acaba beklioz öle :)
VERDİM YA diger konuda
yakupowersky
30-01-2007, 22:33
tskler
benim eklediklerim kup 230 ile yüklencektir son 3 tanesi bilginize..
Konuyu birleştirdim Yazılımları kup 240 yada 230 la yukleyebilirsiniz herkese hayırlı olsun
akcapark
30-01-2007, 22:39
911u 13 42 65
ustalarımız bizlerede yardımcıolmanız dilegiyle kolay gelsin ustalarımız hepimizin yolgöstericisidir .
s selman
30-01-2007, 22:40
arkadaşlar bu yazılımlar 7010dcı 12 01 a5
ciaza hangisi olur
arkadaşlar bu yazılımlar 7010dcı 12 01 a5
ciaza hangisi olur
Bu yazan olur BM-8200CI_HW-12.01.A5_Fech-070130.zip
yazılımlar denendimi af buyurun
yakupowersky
30-01-2007, 22:42
zaten karsılıgı yazıyor dıkkat edersen goreceksın 12 01 a5 yazılımını ındır oluyor yukleye bılırsın
s selman
30-01-2007, 22:43
teşekkür ederim arkadaşım
yazılımlar denendimi af buyurun
Denemese konmazdı zaten
teşekkür ederim serkan yılmaz kardeş
EFE_KENTLİ
30-01-2007, 22:45
snopy kardeş 12.03.a5 i yükleyebiliriz değilmi ..
birde yükleme yaptıkdan sonra kanallar gidermi acaba.
eline emeğine sağlık..
sunny sky 1030 a oluyormu hangisi olur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:Smiletabar :pepper:
snopy kardeş 12.03.a5 i yükleyebiliriz değilmi ..
birde yükleme yaptıkdan sonra kanallar gidermi acaba.
eline emeğine sağlık..
Yazılım birinci mesajda var. Yazılım yukledikten sonra kanalalr gidiyor malesef tps ve absat auto için ben deger diyorum
EFE_KENTLİ
30-01-2007, 22:47
snopy usta 12.03.a5 atabiliriz değilmi..?
birde yazılımdan sonra kanallar gidermi acaba.?
eline sağlık..
sunny sky 1030 a oluyormu hangisi olur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:Smiletabar :pepper:
SUNNY-KAON_HW-12.03.A5_Fech-070130.zip bu olur arkadaşlar lütfen h / w nosuna bakın
teşekkürler taksel abi işlem tamammı
hocam 16.00.a1 olarak verdiginiz yazılımlar aslında 16.80.91 sadece isim degismiş.
daha onceden bu yazılımlar bu boarda uymadıgı için makineye zarar veriyordu.
bu yazılımın sorun yaratıp yaratmadıgını daha acıklayıcı olarak belirtirseniz sevinirim.
kolay gelsin.
peymanir
30-01-2007, 23:00
snopy hocam after download file 16.00.a1 the hw shown 16.80.91 please look at that file thanks for every thing
taksel abi işlem tamammı
henüz yüklemedim kanal listesini yedekliyorum.:45:
henüz yüklemedim kanal listesini yedekliyorum.:45:
Yedeklediginiz lsite bu yazılımın üzerine olacakmı ben olmuyorum biliyorum
:Smiletabar Thanks:Smiletabar TESKKURLER:28:
arkadaslar 16.00.a1 i yuklemeyin cihaza zarar verebilir.
daha once sorun yasandı.
hocalardanda ses seda yok.
fenerbahceli03
30-01-2007, 23:13
teşekkürler üstad emeğine sağlık
arkadaslar 16.00.a1 i yuklemeyin cihaza zarar verebilir.
daha once sorun yasandı.
hocalardanda ses seda yok.
Zarar verir diyorsanız dogrudur .Ozaman kaldıralım yazılımı ben ilk mesaja original zup uzantılı yazılımları ekledim isteyen zup uzantılı yukleyebilir
ustadlar yükleyin denendi diyorlar
Üsteki yazılımları sorunsuz cihazınızın H/ W sine göre yukleyebilirsiniz.Yazılımlar turkiyede denenmiş ve avrupadada bir cok forumda yayınlanmıştır arkadaşlar
:45: Super !!!
Old:kaon Ksf 570
S/w V20.00.07
H/w V16.00.a1
New:kaon Ksf 570
Model :bm-1000fta
Info :10.05.20-d372
S/w Voa.00.00
H/w V16.80.91
teşekkürler snopy usta:45:
:45: Super !!!
Old:kaon Ksf 570
S/w V20.00.07
H/w V16.00.a1
New:kaon Ksf 570
Model :bm-1000fta
Info :10.05.20-d372
S/w Voa.00.00
H/w V16.80.91
Arkadaş 16 00 a1 cihaza 16 80 91 yukledigini super oldugunu söyluyor galiba :)
adnan_er
30-01-2007, 23:42
12 03 A5 ler yokmu
yaaa ustalar 12 01 a5 yazılımını yükledim ama bunun şifresi ne kanal yükleyemiyorum sisteme girmiyor şifre istiyor
zararlı olan diyen arkadaşlar yüklemesin
yaaa ustalar 12 01 a5 yazılımını yükledim ama bunun şifresi ne kanal yükleyemiyorum sisteme girmiyor şifre istiyor
Sistem Kurma (System Setup) üzerinde şifre ekranında sırasıyla şifre yerine KIRMIZI - YEŞİL - SARI - MAVİ tuşlayın. Şifreniz 0000 olacaktır. Eğer buda olmazsa kanal listenizi yedekleyip, cihazı resetleyin...
Saygılarımla... :wave:
koparkok
30-01-2007, 23:53
12.01.A5 yaklaşık 15 dakikadır mükemmel çalışıyor arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkürler
Bencede herşey amatorce bilgi alıp verişi seklinde yürüyor kimsede yuklemek zorunda degil :45:
s selman
30-01-2007, 23:54
arkadaşlar şu an kimse varsa yardımcı olurmu yazılımı yüklerken *** istiyor nasıl yapıp yuluyeceğim cihaz 7010dcı 12 01 a5
yükledim hoş olmuş .zaten stream yazılımı severim, sharing yazılım bekliyoruz.teşekkürler ustalar bitanesiniz teşekkürler sunny çalışmalrınızda başarılar
s selman
30-01-2007, 23:56
arkadaşlar şu an kimse varsa yardımcı olurmu yazılımı yüklerken *** istiyor nasıl yapıp yuluyeceğim cihaz 7010dcı 12 01 a5
*** istiyor derken neyi kastediyorsunuz ? Daha açık yazabilirseniz yardımcı olabiliriz :)
Yedeklediginiz lsite bu yazılımın üzerine olacakmı ben olmuyorum biliyorum
denedim şu anda eski yedeklediğim kanal listesini attım ve cihaz mükemmel çalışıyor.
teşekkürler ellerine sağlık
Sistem Kurma (System Setup) üzerinde şifre ekranında sırasıyla şifre yerine KIRMIZI - YEŞİL - SARI - MAVİ tuşlayın. Şifreniz 0000 olacaktır. Eğer buda olmazsa kanal listenizi yedekleyip, cihazı resetleyin...
Saygılarımla... :wave:
nasıl resetlerim bunu ben yaa kaon yazılımı varken cihazın ön panelinden 3 defa exit basıp oluyorsu bunda olmuyor..
s selman
31-01-2007, 00:04
arkadaşım aşağıdaki gibi
COM1 Baglanti Kesildi Mod icin *** Gir
Özgür Erge
31-01-2007, 00:04
bi 16.00.a1 yokk keşke 12.01.a5 alsayadım gelmicek mi yazılım :(:(
s selman
31-01-2007, 00:06
arkadaşım aşağıdaki gibi yazılımı almıyor
Birinci mesajı ayrıntılı hazırladım ve duzelttim ne yapmanız gerektigini acıklama yaptım lütfen birinci mesajda aradıgınızı bulamıyorsunuz öyle yazarsanız konuya sevinirim
murat_58
31-01-2007, 00:10
tesekkürler ustalar
nasıl resetlerim bunu ben yaa kaon yazılımı varken cihazın ön panelinden 3 defa exit basıp oluyorsu bunda olmuyor..
Ön panelden 3 defa exit sonra kumandadan 1 tuşuna basınca resetlenmesi lazım...
bi 16.00.a1 yokk keşke 12.01.a5 alsayadım gelmicek mi yazılım :(:(
Abi 16.80.91 16.00.A1'e oluyor diye biliyorum. Ama emin değilim. Denemek istersen sen bilirsin... :00000001:
arkadaşım aşağıdaki gibi
BootLoader 219v4 (KuruKafa) yükledikten sonra yazılımı yükleyin. ve kUP230'da yüklemeye başlamdan önce Mühendis Mod'a (Engineer Mode) geçin. Doğru H/W'yi seçtiğinizden emin olun.
Saygılarımla :wave:
bide nasıl reset atılır onu yazarsanız iyi olucak saygılar....
bide nasıl reset atılır onu yazarsanız iyi olucak saygılar....
Bir üst mesaja baktınızmı Only the registered members can see the link
yazılımlar için teşekkürler.
orojenez
31-01-2007, 00:15
arkadaşlar yukardaki 12 01 a5 yazılımını cihaza yükledim.kanal listelerini de yükledim ama hala kanallar yok noch yazıyor
s selman
31-01-2007, 00:16
arkadaşım senide zora sokuyoruz ama kusura bakma
birinci mesaj hangisi bulamadım ben saten 230 la her zmanki gibi deniyorum
Engineer Mode
Engineer Mode
Engineer Mode
Engineer Mode
Engineer Mode
Engineer Mode
arkadaşlar yukardaki 12 01 a5 yazılımını cihaza yükledim.kanal listelerini de yükledim ama hala kanallar yok noch yazıyor
Stream için kanal listesini Stream için hazırlanan yükleme programı ile yüklemeniz lazım. Only the registered members can see the link
Ayrıca keyleri "Load Default" yapmayı unutmayın...
Ön panelden 3 defa exit sonra kumandadan 1 tuşuna basınca resetlenmesi lazım...
arkakaşlar ve ustalarım benim bir sorum olacak yukarıda vermiş olduğunuz 12.03.A5 H/W indirdim ama malesef kup230 ile yüklerken
Dosya bilgi: BM-8200CI, H/W(12.03.A5), S/W(0A.00.02)
CihazBilgi L 219, u-C[0] , FLS[2M], BM-8200CI, H/W(12.01.A5), S/W(0A.00.02)
//==================================================
Donanim Version Mismatch
CI/CAS Type mismatch !
HDD Type mismatch !
Cihaz Modeli : BM-8200CI
Cihaz H/W Ver : 12.01.A5
Cihaz S/W Ver : 0A.00.02
bu bilgiler çıkmakta nedeni nedir anlayamadım benim yüklediğim ise
SUNNY-KAON_HW-12.03.A5_Fech-070130.zip
ama Kup230 da yukarıda verdiğim bilgiler çıkmakta bakarsanız sevinirim
malesef olmuyor çok garip bir durum ...
arkakaşlar ve ustalarım benim bir sorum olacak yukarıda vermiş olduğunuz 12.03.A5 H/W indirdim ama malesef kup230 ile yüklerken
Donanim Version Mismatch
CI/CAS Type mismatch !
HDD Type mismatch !
Ben bu konudada dedigim gibi 12 01 a5 yazılımları 12 03 a5 cihazlara oluyor o yüzden snopy usta böyle vermiş olabilir
saygılar
koparkok
31-01-2007, 00:25
Donanim Version Mismatch
CI/CAS Type mismatch !
HDD Type mismatch !
problem yok her iki hv birbirine uyar devam edebilirsin arkadaşım ben iki hv yide yeri geldiği zaman kullanıyorum sorun çıkmadı ama genede sen bilirsin
serkan ustam ama ne denediysem sinyal alıyor fakat kanalları bulamıyor nedendir şimdiden ilgine teşekkürler
serkan ustam ama ne denediysem sinyal alıyor fakat kanalları bulamıyor nedendir şimdiden ilgine teşekkürler
Cihaza reset atın buradaki kanal editor ve listeyi cihazı atın Only the registered members can see the link
1030 yazılımı kabul etmıyor nedeni nedir yani 12.03.a5
s selman
31-01-2007, 00:30
arkadaşım cok sağ ol pek farklı bir şey yapmadım ama makina birden yüklemeye başladı
iyi akşamlar
orojenez
31-01-2007, 00:32
arkadaşım o verdiğin adresteki hemconun içindeki rar dan çıkmıyor
12.01.A5 cihazlara, 12.03A5 cihaz yazılımı olur ama 12.03 A5 cihazlara, 12.01.A5 cihaz yazılım kesinlikle olmaz.No av hatası verir.Çünki 12 03 A5 hw li cihazlar yayınları modülden çözerler.Kolay gelsin
1030 yazılımı kabul etmıyor nedeni nedir yani 12.03.a5 ilk önce kuru kafayı yükleyin ardından tps yazılımını yükleyin.
arkadaslar birinci mesajda yazıyor sorun yasarsanız kuru kafa yuklen diye neden okumama içindesiniz.
ustam dediğini yaptım ama sonuç olumsuz kanallar geldi sinyal de var ama görüntü yok
baretta29
31-01-2007, 00:47
Arkadaşlar yazılımı yüklersem kanallar gider diye mesajlar var nasıl kanal yedeklemesi yapabilirim yardım lütfen...........
Daha yazılımı yüklemedim cihazda 1030 yazılımı var
H/W 12 03 a5
ahmeTTaşar
31-01-2007, 00:49
arkadaş 12.03.a5 lerde yazılım çalışıyor fakat kanal lar çıkmıyor ne dediyseniz yaptım yine aynı....no /av yazısı çıkıyor.kanal listesi yükledim kanalların isimleri var sinyal var fakat görüntü yok yardımmm
Serkan Bey 12 01 A5 Yazilimini Yukledim Kanallar Gitti Suan Kanal Aratmasi Yapiom Turksata 50 Kanal Buluyor Stream System Die Bir Acilim Yapior Yanlis Bir Yuklememi Veya Neden Kanallari Bulmuyor Kanal Listesi Atiyorum Yemior Block Error Hatasi Verior
EFE_KENTLİ
31-01-2007, 00:50
arkadaşlar 1030 12.03.a5.yükledim okey ama kanallar gitti uydularda türksat yok.bi yardım edermisiniz
silvercar
31-01-2007, 00:53
evet arkadaşlar yazılımı yüklemeden önce nasıl kanal yedeklemesi yapacağız bilen varsa söylerse seviniriz!
arkadaşlar 1030 12.03.a5.yükledim okey ama kanallar gitti uydularda türksat yok.bi yardım edermisiniz
Bu mesajı okumadınız sanırım Only the registered members can see the link
silvercar
31-01-2007, 00:57
serkan bey kanal yedeklemeyi nasıl yapacağımızı biliyormusunuz?
Bu mesajı okumadınız sanırım Only the registered members can see the link
ustam dediğinizi yaptım ama sonuç olumsuz kanallar geldi sinyal de var ama görüntü yok
ahmeTTaşar
31-01-2007, 01:02
ustam dediğinizi yaptım ama sonuç olumsuz kanallar geldi sinyal de var ama görüntü yok
aynen bende denedim yine aynı birşey değişmedi
snopy yazılımları senmı yaptın yoksa koredenmi geldi?
Arkadaşlar ilk mesaj acıklıycı degilmi hani bu konun en ustunde duran snopynin verdigi konu hiç mi okumadınız bilmiyorum ben tek tek ayrıntılarıyla yazdım lütfen biraz bakarmısınız sizden ricam ediyorum bir bakın okuyun ne yapmanız gerektigi yazıyor zaten
snopy yazılımları senmı yaptın yoksa koredenmi geldi?
Koreden geldi
yazılımları senmi yaptın snopy yoksa koredenmi geldi senın yapacağini sannetmem büyük ihtimal koreden gelmiştir
Serkan Bey 12 01 A5 Yazilimini Yukledim Kanallar Gitti Suan Kanal Aratmasi Yapiom Turksata 50 Kanal Buluyor Stream System Die Bir Acilim Yapior Yanlis Bir Yuklememi Veya Neden Kanallari Bulmuyor Kanal Listesi Atiyorum Yemior Block Error Hatasi Verior
Ustam birinci mesaja bak ayrıntlı tekrar herşeyi yazdım sırası ile uygulayın
orojenez
31-01-2007, 01:07
serkan arkadaşım tüm denilenleri yaptım hala bişey olmadı
orojenez
31-01-2007, 01:09
kanallar yok
taratamıyorum
otomatik taramada türksat uydusu yok
kanallar yok
taratamıyorum
otomatik taramada türksat uydusu yok
iLK MSJDA olan hazır liste ilgili yazıyı okudunuzmu?
orojenez
31-01-2007, 01:13
evet okudum
silvercar
31-01-2007, 01:14
serkan bey bende kanal editörünü açamıyorum!acaba kanal editöründe bir sorun olabilirmi?teşekkürler!
evet okudum
Ama kanallarınız yok :49: Siz original kaon yazılımı tekrar yukleyin sonra bu yazılımı yukleyim bakalım neler olacak
orojenez
31-01-2007, 01:17
serkan hemco kanal editörü nası çalışıyor.rar dosyasından açık yeşil program çıktı ama açamadım.nasıl çalışıyor bu
serkan bey bende kanal editörünü açamıyorum!acaba kanal editöründe bir sorun olabilirmi?teşekkürler!
Evet kanal ediyorunde malesefki sorun var kusura bakmayın hemen yeniliyorum saolsun mod arkadaşlar kendi kurdukları programı vermişlleri yani sizin bunu setup yapmanız laızm ama yapamıyorsunuz hemen veriyorum editoru
silvercar
31-01-2007, 01:18
evet bende orojenez arkadaşım gibi yeşil dosya masa üstünde ama çift tıkla açamıyorum!nasıl açacağız serkan bey editörü?
Ama kanallarınız yok :49: Siz original kaon yazılımı tekrar yukleyin sonra bu yazılımı yukleyim bakalım neler olacak
zaten bende en sonunda eski sisteme dönmeyi deneyeceği serkan kardeş bakalım nelerolacak sonra tekrar yeni yazılımı atayımmı yoksa bekleyelimmi?
EFE_KENTLİ
31-01-2007, 01:19
serkan hocam dediklerinizi aynen yaptım kanal editörü ile kanal listesini attım diasec ayarlarını yaptım sinyal var ama kanallarda vno av yazıyor..ne yapmalıyım acaba..
orojenez
pc ye yedeklemiştim kanallarımı.kanal taratamıyorum .tarattım sadece 1 tane kanal buldu
silvercar
teşekkürler serkan bey!
orojenez
31-01-2007, 01:24
yenilendimi editör serkan
arkadaşlar menü klidine çare bulan varmı ben hala açamadım formda yazılılan yöntemleri defalarca denedim malesef açılmadı
sayın serkan kardeş senin dediklerini tekrar yaptım ama olmadı ben eski yazılıma dönüyorum acaba son plarak bir şey diyormusun teşekkürler
Arkadaslar Sunny 7010 dci h/w 12.01.a5 yazılımı attım hali ile kanallar gitti tekrar geri yuklemek için HEMCO MENULU CIHAZLAR PROĞRAMINI KULLANARAK VERILEN SUNNY 10.10.2006 KANAL LİSTESİ.kdf LISTESINI YUKLEMEK ISTEDIĞIMDE ALTTAKI SORUN OLUYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM. Normal yazılımda bir sorun yoktu kanalllarda şimdi aratıyorum Turksatta 50 kanal anca buluyor
EFE_KENTLİ
31-01-2007, 01:43
1030 a 12.03.A5 yazılımını ilk mesajı uygulayarak yükledim Kanal taraması yapmak istedim ancak %92 sinyal ve %78 kalite ile hiç bi kanal bulmadı. Hazır kanal listemi attım bu defa da no/av verdi kanal açmadı. Cihazın modülüne uygun RC2 yazılımını attım gene sonuç alamadım. Kanal göstermedi. Tekrar eski yazılıma döndüm. Olumlu sonuç elde edenler varsa forumu ve bizleri bilgilendirirler ise sevinirim
arkadaşım bendede aynı çihaz var hw aynı aynen dediklerini yaptım bendede tık yok...
SERKAN HOCAYA çok teşekkürler ama 12.03.a5.yazılımlarında sorun var ...
sunny döndüm arkadaşım şu an için sorun düzeldi..
Arkadaşlar linde hemco kanal editoru olan varsa Only the registered members can see the link adresine upload edebilirmi benim buldugum editorların hiç biri çalışmıyor
Serkan Bey Yapma Seklimde Bir Sorun yok değil mi Proğramdan Kaynaklanan bişi.?
1030 a 12.03.A5 yazılımını ilk mesajı uygulayarak yükledim Kanal taraması yapmak istedim ancak %92 sinyal ve %78 kalite ile hiç bi kanal bulmadı. Hazır kanal listemi attım bu defa da no/av verdi kanal açmadı. Cihazın modülüne uygun RC2 yazılımını attım gene sonuç alamadım. Kanal göstermedi. Tekrar eski yazılıma döndüm. Olumlu sonuç elde edenler varsa forumu ve bizleri bilgilendirirler ise sevinirim
Onca Sİte Gezdİm Bİz Dahİl Hep YanliŞ Edİtor VermİŞler Sunny Kana Editorü 1. 32 Mb Gel Gelelİm Hemco 48 Kb Hemconunda 1 Mb Üzerİnde Olmasi Gerekİyor Her Yere Baktim Yok Yok ArkadaŞlar Hemco Veya Extreme Edİtoru Olanalr 1mb ÜstÜ Tabİkİ Depoya Yuklerlerse İyİ Olur
stargate2005
31-01-2007, 02:05
12 03 A5 yazılımı atacak arkadaşlar menü kilidi sorunu giderilene kadar bu yazılımı atmayı tekrar düşünsünseler iyi olur diyorum.
Hala menüye girmek mümkün olmadı.
Selamlar
orojenez
31-01-2007, 02:07
serkan bey otomatik aramada neden türksat uydusu yok
orojenez
31-01-2007, 02:08
illa hemco ile mi yüklememiz gerekiyor peki
serkan bey otomatik aramada neden türksat uydusu yok
Nedeni bu yazılımlar aslen stream cihazlar için isterseniz kendi yazılımları cıkana dek bekleyin gördümki yazılımlardas orun yasıyorsunuz.
Konu kapatılsın derseniz kapatalım yapacak birşey yok ama hemco kanal editoru diger forumlarda bizdede yayınlanan 42 kb olan degil 1.30 mb üstü ve setupla kurulması gerekiyor bunuda uyarıyım
arkadaşım ben şuanda eski programa döndüm ve sorunsuz olarak taratım kanallar normal olarak seyretmekteyim amaunutmayın yeni program değil eski aradığın burda arkadaşım
12 03 A5 yazılımı atacak arkadaşlar menü kilidi sorunu giderilene kadar bu yazılımı atmayı tekrar düşünsünseler iyi olur diyorum.
Hala menüye girmek mümkün olmadı.
Selamlar
bu yazılımı yükledim ve menü kilidi 0000 olarak açıldı.Ancak hep no/av aldım
illa hemco ile mi yüklememiz gerekiyor peki
İlla hemco editorle yuklemeniz gerekiyor listeyi yoksa hata verir. hemco-extreme-stream menulü cihazların hazır list boardları aynı ve listede aynı olması gerekir.
Nasıl gm 11400 le aciko 4225 aynı olmasına ragmen hazır listesi olmuyorsa bunlarda olmuyor malesef
arkadaşım ben şuanda eski programa döndüm ve sorunsuz olarak taratım kanallar normal olarak seyretmekteyim amaunutmayın yeni program değil eski aradığın burda arkadaşım
Evet maalesef bende eski yazılıma dönmek zorunda kaldım no/av sorunu giderilmesi gerek bu yazılımların
Onca Sİte Gezdİm Bİz Dahİl Hep YanliŞ Edİtor VermİŞler Sunny Kana Edİyoru 1. 32 Mb Gel Gelelİm Hemco 48 Kb Hemconunda 1 Mb Üzerİnde Olmasi Gerekİyor Her Yere Baktim Yok Yok ArkadaŞlar Hemco Veya Extreme Edİtoru Olanalr 1mb ÜstÜ Tabİkİ Depoya Yuklerlerse İyİ Olur
bende 17.09.2006 tarihli bi tane var ama oda 112 kb civarında olursa yollayabilirim
Sorun yasadıgınız modeller 12 03 a5 modeli demi?..
Yazılımı sadece 12 01 a5 olan ve 16 80 91 olanlar yuklesin arkadaşlar
bende 17.09.2006 tarihli bi tane var ama oda 112 kb civarında olursa yollayabilirim
Ustad setupla kurulabiliyormu :)
Ustad setupla kurulabiliyormu :)
hayır normal *.exe dosyası
evet 12.03.A5 modeli
Tamam yazılımı kaldırdım 12 03 a5 yazılımı normalde 12 01 a5 o yüzden sorun yasamıssınız kusura bakmayın
12 03 a5 gelene kadar yuklemeyin.İnanın gece 2.20 işe gitmem lazım sorunları burada bırakıp gitmek istemiyorum
EFE_KENTLİ
31-01-2007, 02:21
SERKAN HOCAM konunun arkasında durman ve yardımın TAKDİRİ VE SAYGIYI hakediyor .....
gönül isterdeki yazılımı veren arkadaşda aynı davranışı göstersin...
gerçekten de bir sonuca varmamış olsak dahi ilgilenmen yeterdi be ustam olmadı canın saolsun ne yapalım ama uğraştın ya o bile yeter saolasın
SERKAN HOCAM konunun arkasında durman ve yardımın TAKDİRİ VE SAYGIYI hakediyor .....
gönül isterdeki yazılımı veren arkadaşda aynı davranışı göstersin...
Sorunun ana kaynagı 12 01 a5 olan yazılımın 12 03 a5 yuklenir seklinde olması daha önceki duyumlarımda olur deniliyordu snopyde isim degiştirmiş koymuş yazılımı sorun bu aslında gercekte 12 01 a5 model sahipleri sorun yasamamışlar yada diger konuda olan c boardlar dada sorun yok o yüzden herkes kendi h/ w si yazılımı yuklemesi sart
Sorun yazılımlar bitmiyorki Editır vermişiz editor 42 kb setupsuz hali iyide o editor sadce o pc de calısır setup yapılan . Diğer forumlardada aynısı hep aynı 42 kb editor .
Aslında benim hiç aklıma gelmedi deneyip içine bak sonradan farkettim sizler editoru acamıyoruz deyince
Normalde bu editorun setup yapılıp kurulması lazım ve açılsınki sizler listeyi yukleyebilesiniz. hemconun kendi sitesinde dahi editor yazıyor tıklayınca sayfa acılmıyor
editoru birinci mesaja ekledim. isa yuksele teşekkur ederim editor için
Bu konudaki editor linkide düzeltilmiştir. Gercek hemco-extreme -stream editoru budur arkadaşlar
Serkan Bey tsk ederiz ilginiz için bir sorum olcak bu TPS lerin 1 dk içinde tekrar gitmesi normal mi?
Keyler default ok.
Kilitler ok.
Ama 1 dk calişmadan gidiyor tekrar
Serkan Bey tsk ederiz ilginiz için bir sorum olcak bu TPS lerin 1 dk içinde tekrar gitmesi normal mi?
Keyler default ok.
Kilitler ok.
Ama 1 dk calişmadan gidiyor tekrar
Kanal üzerinde bekliyormusunuz gmt saat 00:00 olacak denmiş
Yeni Verdiğiniz Proğramda aynı hatayı veriyor bu yazılıma sadece bir proğram kanal listesi gönderiyor cfg_kaon oda listeyi gönderdiği halde kanal göstermiyor hata gene aynı demin verdiğim resimdeki gibi
Yeni Verdiğiniz Proğramda aynı hatayı veriyor bu yazılıma sadece bir proğram kanal listesi gönderiyor cfg_kaon oda listeyi gönderdiği halde kanal göstermiyor hata gene aynı demin verdiğim resimdeki gibi
Editor çalışıyor ben kurdum sorun siz pcye kurdunuz mu programı
YEREL ZAMAN 00:00 France 5 üzerinde bekliyoruz acılıyor TPS ye gectiğimizde 1 dk içinde kilitleniyor
evet editörü kurdum ve tekrar gönderme yaptım gene resimde gösteriyorum verdiği hata sudur;
evet editörü kurdum ve tekrar gönderme yaptım gene resimde gösteriyorum verdiği hata sudur;
Lisate olarak hangi listeyi kullanıyorsunuz kendi pc ye kaydettiginizmi? yoksa forumdan aldıgınızmı eger forumdaki de sunny kaon dan cıkmış hazır liste ise hata verir
Bende kaon gurubu cihazdan yok hazır listeyi verremiyorum
Buda ayrı bir sorun sitede verilen Hazir *.Kdf dosyası haric kendi yedeğimizi almıyor;
Arkadaşlar sorun yasıyorsunuz gördugum kadarıyla kendi cihazlarınızın yazılımların gelmesini bekleyin su anda sunny-kaon için aynı bölümde gunluk yazılımlar cıkmaktadır absat için
İsterseniz herzaman derim original btm yazılımları yuklemeniz cihazın performansı acısından iyi olacaktır
Hepinize sevgi selamlar ben uyumaya gider iyi geceler herkese
Buda ayrı bir sorun sitede verilen Hazir *.Kdf dosyası haric kendi yedeğimizi almıyor;
Bendede aynı sorun oluyor hiç bir editörle liste atamadım ama kendi listemi pc ye kayıt edip sonra yollayabiliyoruz yada tekrar tarama yaptırıyorum Kaon bordlularda bu normal galiba çözüm bulamadım bende
menü ve kanal kilidini acamayanlar menünün en üstünde bulunan kısımda pin e girip kırmızı_yeşil_sarı_kırmızı ile menü ve kanal kilidini degiştire bilir
ben öyle yaptım oldu
Abi sen harikasın snopy... Teşekkürler.. Müthişsin...
editörün çalışmama nedeni şu olabilir verilen editör 8favoritli yazılım is 4 favoritli bundan kaynaklandığını düşünüyorum
tozkorkma
31-01-2007, 04:38
yazılmlar için ellerine sağlık 7010 DCI 12.O1.A5H / W'li cihaza yazılımı yükledim sorunsuz çalışıyor teşekkürler
serkanguzel
31-01-2007, 05:27
Kaon Türkiye yazılımlarında; 12.01.a5 yazılımı, 12.03.a5 yazılımına uyar ve çalışır!.. Aynı şekilde terside mümkün...
Ancak, cihaz KAON tabanlı olupta, diğer menşeli yazılımlarda bu uyum bulunmayabilir.
Bigilerinize saygılarımla.
®adakoglu
31-01-2007, 08:26
Teşekkürler.
16 00 A1 Eklendİ Bİlgİnİze..
®adakoglu
31-01-2007, 08:29
Kaon Türkiye yazılımlarında; 12.01.a5 yazılımı, 12.03.a5 yazılımına uyar ve çalışır!.. Aynı şekilde terside mümkün...
Ancak, cihaz KAON tabanlı olupta, diğer menşeli yazılımlarda bu uyum bulunmayabilir.
Bigilerinize saygılarımla.
H/W 12.01.A5 yazılımı Kaon H/W 12.03.A5 yazılımı olur.Serkanguzel beye katılıyorum.
12 03 a5 den haber yokmu arkadaşlar
tum seriyi bir araya topladım bilginize..
®adakoglu
31-01-2007, 08:41
12 03 a5 den haber yokmu arkadaşlar
12.03.A5 turkiyeye özel yapılmış bir bord yazılımı gelmeyebilir.Bu yazılımlar yurt dışında satılan çihazların yazılımıdır.
hamzavhk
31-01-2007, 09:36
dijiline 60400dz hgangisini yükleye bilirim yardım
ekrem956
31-01-2007, 10:02
selam ilaveler için tşk,sağlıcakla
sayın snopy usta 9000 serilerinede gelecekmi acaba
rahim1960
31-01-2007, 10:27
herşey mükemmel çalışıyor,verilen kanal listesinide yükledim.bu saatten sonra gelen yeni kanalların frekans değerlerinide artık elle girereceğiz,bukadarda olsun artık.bütün ustaların ellerine sağlik,başarılarınızın ve yeniliklerinizin devamını dilerim,saygılar ve sevgiler sunarım.
denilen yapıldığı halde çalışmıyor bilginize
rahim1960
31-01-2007, 10:41
denilen yapıldığı halde çalışmıyor bilginize
niye çalışmıyormuş ki ,ben daha bu sabah 12.01.a5 yükledim tıkır tıkır çalışıyor.önce bl219 yükledim ardından kup230 engmod ta yazılımı yükledim.epeyce blok retry yazdı yazılımı bitinceye kadar yükledim sonra yazılımı yeniden yükledim bu hiç blok rty yazmadı,sonra hemco kanal editörü ile kanalları yükledim.televivyona uyduyu bağladım.önce menülerden dili türkçe yaptım.anten kurulumundan disek ayarlarını yaptım.sistemde diğer ayarlardan kanal kilidini açık genel kilidi kapalı yaptım,emudan da loft defıoult yaptım hotbrid te usahi kanalda bir kaç dakika sanırım 2dakika bile bekleden açtı. saygılar.
baretta29
31-01-2007, 10:58
Arkadaşlar dün gece verilen sunny kaon tps yazılımları nerede ben göremedim ve 12 03 a5 ile ilgili bir gelişme varmı
Bugün yazılımı yükleyeyeim dedim yazılım yok yardım lütfen saygılar........
arkadaslar bende su an calismiyorlar.eskisi gibi gelip gidiyorlar.
bilginize tesekur ederim.
kamkac62
31-01-2007, 11:15
tşekürler ustam ellinesaglık başarılar.
arkadaşlar SUNNY AT.7010DZ.HW.16.00.A1 (Only the registered members can see the link) yazılımlarıında bir sorun varmı acaba hiç bu konuya deginilmemiş
ilgimi çekti
yazılımda ve kanal editöründe veya yazılım sonunda
ben dun gecede belirttim 16.80.91 yazılımlar 16.00.a1 de sorun veriyor.
daha once yukledim ve boyle bir sorunla karsılastım ama simdi orijinal yazılım bekliyorum.
yinede siz bilirsiniz.
SUNNY AT.7010DZ.HW.16.00.A1 (Only the registered members can see the link) YAZILIMLARDA HATA NEREDE ACABA
PRINCEOFPERSIA
31-01-2007, 12:16
SUNNY AT.7010DZ.HW.16.00.A1 (Only the registered members can see the link) YAZILIMLARDA HATA NEREDE ACABA
cihazdaki tuner farklı bazılarında oluyor konu başlıgını düzeltin bir zahmet bazı cihazlarda tuner ler farklıdır yazılımı yüklersiniz ancak cihazın önünde haıE YAZAR bu yüzden sinyal gelmez :45:
is this not possible for hw?12-03-a5???:00000003:
okey sağol
:( :( :( :( :( :( :( :(
yakupowersky
31-01-2007, 12:55
yskler bılgı ve paylasımlarınız ıcın sayın hocam
®adakoglu
31-01-2007, 13:05
dijiline 60400dz hgangisini yükleye bilirim yardım
Çihaz bilgisinden H/W sini yazınız.H/W sine uygun yazılımı yükleyebilirsiniz.
hasanlive
31-01-2007, 13:11
12 01 a5 i atsam cihazi resetlermi
12 01 a5 i atsam cihazi resetlermi
cihazınızın HW nosuna göre yazılımı yükleyin ardından türksatı tarattırın kendiliğinden bütün kanllar eski sisteminzdeki gibi gelir. Ama sonradan cihazı kendiniz resetlerseniz tarattırdıktan sontra sıralama yapmanız gerekir.
is this not possible for hw?12-03-a5???:00000003:
You can load H/W 12.01.A5 instead of 12.03.A5
hasanlive
31-01-2007, 13:38
thanks
sevcimen
31-01-2007, 13:48
arkdaşlar dün ben yazılımı indirdim cihaza yükledim BM840o Cı olanı tüm kanallar gitti.Noch diye bir yazı çıktı sonra kanalları geri yükledim cihaza yüklüyor fakat yine kanallar görünmüyorBir daha yükledim yine çıkmadı arama yaptırttım bazı kanalları bulmadı sonra kanal kilidi kiletlendi açna kadar bayağı uğraştım baktım olmadı eski btmlerden yükleyip eski haline getirdim cihazı.Bence en iyisi sunny orjinal yazılımlarını beklemek...
Cihaz Sunny 8020 Dcı (7010 a çerilmiş)
Hw 12 C1 a5
02.00.07
BİLGİNİZE.....
arkdaşlar dün ben yazılımı indirdim cihaza yükledim BM840o Cı olanı tüm kanallar gitti.Noch diye bir yazı çıktı sonra kanalları geri yükledim cihaza yüklüyor fakat yine kanallar görünmüyorBir daha yükledim yine çıkmadı arama yaptırttım bazı kanalları bulmadı sonra kanal kilidi kiletlendi açna kadar bayağı uğraştım baktım olmadı eski btmlerden yükleyip eski haline getirdim cihazı.Bence en iyisi sunny orjinal yazılımlarını beklemek...
Cihaz Sunny 8020 Dcı (7010 a çerilmiş)
Hw 12 C1 a5
02.00.07
BİLGİNİZE.....
Bencede sunny original yazılımlarını beklemek lazım:45:
hamzavhk
31-01-2007, 14:20
7010dz16001 hangisini yükleyebilirim
7010dz16001 hangisini yükleyebilirim
BM-1000FTA_HW-16.00.A1_Fech-070130.zip bunu yükleye bilirsin..
cihazdaki tuner farklı bazılarında oluyor konu başlıgını düzeltin bir zahmet bazı cihazlarda tuner ler farklıdır yazılımı yüklersiniz ancak cihazın önünde haıE YAZAR bu yüzden sinyal gelmez :45:
hiç bir sorun olmuyor hw sini degişşildi yazılım içinde ve düzgün yüklendigi taktırde sorunsuz çalışıyor
Sayın Snopy Usta Sunny 7010 Dci H/W 12.01.a5 Cihaz var dün akşam baya bir uğrastık yazılımı atıyoruz stream,attıktan Sonra Cihaz ne hazır kana Listesini nede Kendi yedeklediğimimiz *.KDF dosyasını almamaktadır,Ototmatik Taramada ise Turksatta 45,50 Civarında kanal bulmaktadır,Bu Sorun Giderildimi acaba ? Veya Yardımc olacak arkadaslar Bilginiz varmı?
Sayın Snopy Usta Sunny 7010 Dci H/W 12.01.a5 Cihaz var dün akşam baya bir uğrastık yazılımı atıyoruz stream,attıktan Sonra Cihaz ne hazır kana Listesini nede Kendi yedeklediğimimiz *.KDF dosyasını almamaktadır,Ototmatik Taramada ise Turksatta 45,50 Civarında kanal bulmaktadır,Bu Sorun Giderildimi acaba ? Veya Yardımc olacak arkadaslar Bilginiz varmı?
12 01 a5 yükleyen arkadaş çok bahsetdiniz sorunu karşılaşan ender insanlardasınız
arkadaşım bakın yazılımı yüklediniz tekrardan reset atın kanal arama 11734 h 03291 frekansından ara yapın
eger hala olmuyorsa kuru kafa yükle tekrar öyle dene...
12 01 a5 yükleyen arkadaş çok bahsetdiniz sorunu karşılaşan ender insanlardasınız
arkadaşım bakın yazılımı yüklediniz tekrardan reset atın kanal arama 11734 h 03291 frekansından ara yapın
eger hala olmuyorsa kuru kafa yükle tekrar öyle dene...
Af Buyrun Hocam Kuru Kafa Yukledimde "kanal arama 11734 h 03291 frekansından ara yapın " Bunu anlayamadım acıklarmısınız biraz pls
Sayın Snopy Usta ßenim Cihazım ,Recevirde Kayıtlı olan kanal Listesinide almıor FAIL hatası verior bunun Sebebi Çözümü nedir acaba?
Softcam.*** Dosyalarınıda atamıyorum
HATA;
Cihaz yazılımı kabul etmiyor.fail yazıyor.
kuru kafa atayım dedim port hatası veriyor.
Cihaz sunny 12.01.a5
yashar_81
31-01-2007, 15:12
Teşekkurler Snopy
Sayın Snopy Usta ßenim Cihazım ,Recevirde Kayıtlı olan kanal Listesinide almıor FAIL hatası verior bunun Sebebi Çözümü nedir acaba?
iki çorumluda da aynı problem.ilginç tesadüf.:49:
Cihazın orjina yazılımı attım gene kdf dosyası yollayamıyorum Softcam dosyası yollayamıyorum
yok mu arkadaslar yardımcı olcak birileri
hunter100
31-01-2007, 15:51
kusura bakmayın bende 12 01 a5 kaon var hala kararsız kaldım bu yazılımı atıpta sorun yaşamayan var mı yada ufak tefek sorunlar olsada tps ve ab paketi gerçekten update ediyormu edersede sanırım uzun müddetli olacak bir bilen tam anlatırsa bizde güvenle yükleyebilsek
yok mu arkadaslar yardımcı olcak birileri
YAZILIMDAN SONRA KANAL LİSTENİZ GİTTİ YAPILMASI GEREKENLER
-iLK ÖNCE BURADAN (Only the registered members can see the link) Kanal editorunu indiriniz
-Sonra Guncel Olan HAZIR KANAL LİSTEMİZİ(STREAM) (Only the registered members can see the link)Yüklüyoruz
-Hala nasıl yukleyecem diyorsanız bu konuya bakın RESİMLİ ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ (Only the registered members can see the link)
ilk mesajda gayet acık yazıyor :624ok:
kusura bakmayın bende 12 01 a5 kaon var hala kararsız kaldım bu yazılımı atıpta sorun yaşamayan var mı yada ufak tefek sorunlar olsada tps ve ab paketi gerçekten update ediyormu edersede sanırım uzun müddetli olacak bir bilen tam anlatırsa bizde güvenle yükleyebilsek
talimatlara göre yükleme yaparsanız hiç bir sorun olmuyor yanlız kanal listenız siliyor bilginize.
tps şuan uzun muddet böyle izlenecek multıler dahıl
tike dostum iyi diyorsunda dün gece onu yaptık suan cihaz ne kdf nede softcam *** dosyası hiç bişi almıor
ilk mesajda gayet acık yazıyor :624ok:
Valla ben surekli anlatmaktan dilimde tüy bitti :( Birinci mesajda herşey anlatıldı ama lütfen gerekli seyleri yapın arkadaşlar cok soru soruldu coks eye cevap verdim ama hala aynı sorular soruluyor dosyaları 1000 e yakın kişi indirmiş sorun yasayanlar cok az bunu düşünün
Birde yazılımları yukleyen dogru çalıştıgını düşünen arkadaşlarından lütfen arkadaşlarımıza yardım etmelerini istiyoruz hepimizin amacı paylaşım degilmi
tike dostum iyi diyorsunda dün gece onu yaptık suan cihaz ne kdf nede softcam *** dosyası hiç bişi almıor
port ayarları dogrumu eger dogru ise orjınal yazılıma dönun ve öyle deneyin bakalım softcam veya kdf dosyası alıyormu
stream yazılımı yüklediysen reset at tekrar öyle dene
port ayarları dogrumu eger dogru ise orjınal yazılıma dönun ve öyle deneyin bakalım softcam veya kdf dosyası alıyormu
stream yazılımı yüklediysen reset at tekrar öyle dene
Sayın Üstat Cihazın Orjinal Yazılımına Döndüm Reset attım Kanal arattım Buldum Ve Rec'den pc ye alıormu die denedim gene almadı tabi bu aradada Pc'den Rec e gönderim yapmıyor Yazılımlarlda sorun yok ama KDF ve Softcam Atmaya Caliştiğimda KDF dosyasında Resimde Verdiğim Hatayı veriyor Softcam Atmaya Caliştiğimda ise Cihaz Direk FAIL hatası veriyor...Kuru Kafa atmadada Bir Problem Yok Atıyorum,Sadece Kdf Ve *** Dosyası Anlamadım gitti,ilginc bir sorun.Şimdi tekrar Sunny yazılımlarının birine dödüm ve kanalları otomatik arattırdım acaba Bunun üzerine atacağımız Bunu Düzeltecek Bir Yazılım Veya Softcam Dosyası felan varmıdır?
Döndüğüm Yazılım;
MODEL : AT-7010DCIZ
INFO: 10.05.21-CFCB
S/W :V02.00.07
H/W: V12.01.A5
LOADER:V2.1.9
C.A:2.2.5
12 01 a5 sorunsuz ok gayet güzel çalışıyor teşekkürler snopy usta:clap2
teşekkürler snopy usta 12 01 a4 sorunsuz çalışıyor:clap2:
teşekkürler snopy usta 12 01 a5 sorunsuz çalışıyor:clap2:
ya snopy usta 9000 serilerine yazlım gelecekmi cevap bekliyorum sizden
Serkan bey Snopy usta Dostum Tike Sleyecek Bişi Yok mu buna Artık Stream Felan istemiyorumda :)
hejakmutpas
31-01-2007, 16:49
bu stream yazılımı çok kullanışsız menüsü çok zor bütün sistemi çökertiyor ayrıca türksatta yok ben sunny yazılımına döndüm bi dahada stream yazılımı asla yüklemem
Serkan bey Snopy usta Dostum Tike Sleyecek Bişi Yok mu buna Artık Stream Felan istemiyorumda :)
Usta şimdi başa alalım herşeyi cihazınıza .Buradaki emusuz yazılımı yukleyiniz. Yukledikten sonra cihazınıza reset atın Only the registered members can see the link
Attıktan sonra buradaki original emuyu yukleyiniz.. Only the registered members can see the link
Birde buradaki kanal editoru ile sunny kanal editör tabiki Only the registered members can see the link hazır listeyi yukleyin.
Neden kaon editor zaten siz sunny emu yazılımı atacaksınız size diger konuda verdigim hemco editor o yüzden olmaz..
Bunları sırayla yapın :45:
arkadaşım tum mesajlarını inceledim kanal editor resim eklemişsin ama ekledğin kanal editör resmı sende görduysen sunny 1mb kanal editör senin cihazın 2.mb cihaz onun için hata veriyor olabılır verilen 2mb,lik kanal editör ile verilen hazır kanal liste sini yukle sorunun çözulmesi lazım.....
Usta şimdi başa alalım herşeyi cihazınıza .Buradaki emusuz yazılımı yukleyiniz. Yukledikten sonra cihazınıza reset atın Only the registered members can see the link
Attıktan sonra buradaki original emuyu yukleyiniz.. Only the registered members can see the link
Birde buradaki kanal editoru ile sunny kanal editör tabiki Only the registered members can see the link hazır listeyi yukleyin.
Neden kaon editor zaten siz sunny emu yazılımı atacaksınız size diger konuda verdigim hemco editor o yüzden olmaz..
Serkan Bey Dediklerinizi Sıra İle aynen yaptım ama malesef gene göndermiyor kanal listesini sabahtan beri 50 kere rest attım kanal buldum sıraladım maf etti beni cihaza sadece ve sadece Cfg_KAON gönderim yapıor oda boş cıkıor gene kanal yok yani hata vermior gönderirken sizin Sunny Kanal editörü dediğiniz 2mb SUNNY KANAL EDİTÖRÜ değil mi olmuyor cihaz mı arızalı nedir arızalı olsa diğer işlemleri yapmaz cok ilginc :(
orojenez
31-01-2007, 17:23
memedim benim cihaz kaon ksc 511 hw:12.01.a5 . ama ben sunny yazılımını yüklüyorum epeydir.halada sunny yazılımı yüklü(7010 dcız 12.01.a5).gece yukarıdaki yazılımı yükledim kanallar gitti kanal editörü ile kanal yükledim ama kanallar çıkmadı.tarattım yine bulmuyor promo kanalından tarattım sadece o kanalı buluyor .otomatik kanal tarama yap diyorum ordada türksat uydusu görünmüyor.otamatik taramada yapmıyor.sonuçta tekrar eski sunny günlük yazılımı yükledim kaon editörle kendimin yedeklediği listeyi attım açılgdı tüm kanallar.
Memedim Buda 2 Mb dostum buda aynı anlamıyorum nedir bu Block Down Error...
orojenez
31-01-2007, 17:24
bluecr olmayacak herhalde bu iş akşam bende çok uğraştım
bluecr olmayacak herhalde bu iş akşam bende çok uğraştım
Aslında olmayacak bişi yok dostum ama ufak bir yerde ya atlıyoruz ya yanlıs proğ kullanıyoruz sen kanal listeni tekrar atmak için
Cfg_KAON
mu kullandın ?
orojenez
31-01-2007, 17:36
evet arkadaşım
n.anelka24
31-01-2007, 17:51
snopy hocam ben 16.80.91 ve 16.00.A1 yazılım larını yukledım ama cıhazın dısplayın de haıt dıye bı yazı gelıyo kanal aramaya gelınce cıhaz kıtlenıyo cozumu var mı?
Bu Sorun Çözülmeyecek Anlasılan,Tsk ederim Dostlar
Bu Sorun Çözülmeyecek Anlasılan,Tsk ederim Dostlar
arkadaşım RS 232 kablonun iç bağlantıların da 2-3 3-2 5-5 bağlantılarının harici bağlantı varsa onları iptal et sadece bu uçlar bağlı kalsın. Birde bu şekilde dene.
orojenez
31-01-2007, 18:01
bluecr yukarıda wetin arkadaş nasıl kurmuş bide ona sor onda sorunsuz çalışıyormuş.nasıl ve ne yüklemişte sorunsuz çalışıyor.
arkadaşım RS 232 kablonun iç bağlantıların da 2-3 3-2 5-5 bağlantılarının harici bağlantı varsa onları iptal et sadece bu uçlar bağlı kalsın. Birde bu şekilde dene.
Volkan Kardeş elimde 3 tane rs232 kablo var o seklede soktum gene aynı hata hatada değişmede olmuyor...
Buna Kaon Yazılımı Atıp Kaon Kanal editörü ile Kanalları yukleyip tekrar sunny ye cevirsek yazılımı olur mu acaba veya atılan kanal listesi gider mi?
Volkan Kardeş elimde 3 tane rs232 kablo var o seklede soktum gene aynı hata hatada değişmede olmuyor...
Buna Kaon Yazılımı Atıp Kaon Kanal editörü ile Kanalları yukleyip tekrar sunny ye cevirsek yazılımı olur mu acaba veya atılan kanal listesi gider mi?
arkadaşım birde kanal listesi yükleme programını açmadan üzerinde sağ tuş yap özellillerden uyumluluğa gir uyumlulukta uyumluluk modu vardır bunu Win98/winme yap ve kapat yeniden yüklemeyi dene. Olmazsa uyumluluk modundaki diğer seçenekleri dene.
Arkadasim SW lerin dekeliyormu acaba?
95 Uyumluluğunda bile denedim gen aynı walla :( Com Ayarlarında bir sorun olabilir mi resimdeki gibi olcak dimi ?
Arkadasim SW lerin dekeliyormu acaba?
Kardeş walla daha önceeri atıyorduk bir problem yoktu Sonradan oldu sanırım destekliyordur...
Saniyedeki bit sayısı bendede aynı ama sen bide saniyedeki bit sayısını 115200 yap ve o şekilde dene.
Yaptım gene aynı malesef,böyle bir durum yok yahu
draculu45
31-01-2007, 18:56
sevgili serkan hocam 12 01 a5 sunny 1030 cihaza deneme mayetinde 12 01 a5 yükledim noav hatası yeriyor al96 noav dosyasını yükledim ama hiç bir kanal bulmuyor baska kimsenin denemesine gerek yok calışmıyor saygılarımla
mevlutezer
31-01-2007, 18:57
üstad 7010 12.01.a5 lere bunu atabilirmiyiz nasıl olacak yardım lütfen şimdiden teşekkür ederim
üstad 7010 12.01.a5 lere bunu atabilirmiyiz nasıl olacak yardım lütfen şimdiden teşekkür ederim
olur arkadaşım ilk olarak Kurukafayı yükle arıdındadan HW noya göre Stream yazılımını Kup 230 ile enjinner modda yükle Birinci mesajda herşey ayrıntılı olarak anlatılmıştır.
Volkan dostum bunun baska caresi veya basla editör proğramı yok değil mi? Flash Dosyalarından felan yuklesek fayda etmez dimi :S
Volkan dostum bunun baska caresi veya basla editör proğramı yok değil mi? Flash Dosyalarından felan yuklesek fayda etmez dimi :S
arkadaşım biraz beklersen sana bütün dosyaları linkleri ile beraber vercem.
ßekliyorum dostum Saol...
bulletfromhell
31-01-2007, 19:18
üstadım sen kendini boşuna hırpalıyorsun.zamanında evinin elektriği kesikken 'bilgisayarım çalışmıyor' diye beni arayanlarla az uğraşmadım.:crashs:
bulletfromhell Ne demek istiyorsun anlamadım,cok biliyorsan buyur Konus Serkan Yılmaz o Sekilde verdi Olmadı,Biliyorsan Konus ßilmiyorsan sus !
bakın burda paylaşım için birbirimize yardım için uğraşıyoruz . Oratlığı germeyelim. Burda bizde geiliyoruz olmuyor. Yardımda bulunmayacak arkadaşlar nasıl yardım edebiliriz diye düşünsünler.
n.anelka24
31-01-2007, 19:29
snopy hocam ben 16.80.91 ve 16.00.A1 yazılım larını yukledım ama cıhazın dısplayın de haıt dıye bı yazı gelıyo kanal aramaya gelınce cıhaz kıtlenıyo cozumu var mı?
orijinal btm yazılımı atınca ilk mesajdaki yazılımı atabildim.benim prob. çözüldü.bakalım yazılımın sonucu ne olacak?
Stream'i yuklemede bir sorun yokta bizim sorun buyuk Hemşo :)
mkpcevat
31-01-2007, 19:52
12 01 a5 stream yazılımını attı kanalları sıraladım ama otomatık guncelleme yapmıyor tps lerde bılgınıze sunarım
12 01 a5 stream yazılımını attı kanalları sıraladım ama otomatık guncelleme yapmıyor tps lerde bılgınıze sunarım
Kanalları Listeden mi attın dostum yoksa otomatik mi arattın ?
ßekliyorum dostum Saol...
arkadaşım ilk olarak cihazına kuru kafayı yükle ardından Orjinal yazılımı yükle ve ardından tekrar kurukafayı yükle ve ardından stream yazılımını yükle ve Cihazı aç *** menüsünü rsetle kanal kilidini açık konuma al. Daha sonra cihazı komple resetler. Ardından aşağıdaki kanal editörü ile aşağıdaki kanal listesini yükle. Kanal editörürünün içindeki setup kur daha sonra yine indirmiş vermiş olduğum Dosyanın içinde VOLKan diye yazan editörü aç yüklemyi dene. Eğer alırsa kanlların üzerine geldiğinda kanllar göstermeyebilir bunu sebebide Disegc ayarlarını değişmesidir bunları kontrol et.
KANAL EDİTÖRÜ (Only the registered members can see the link EDİTÖR.zip&directory=RECEİVER YAZILIM DOSYALARI/SUNNY&)
KANAL LİSTESİ (Only the registered members can see the link Tüksat_Astra_Eutelsat W2_Hotbird_Sirius Kanal Listesi.zip&directory=RECEİVER YAZILIM DOSYALARI/SUNNY&)
khaled_30_2005
31-01-2007, 20:07
but no channel search for 12 03 A5 after load H/W 12.01.A5 ???
n.anelka24
31-01-2007, 20:13
Kanalları Listeden mi attın dostum yoksa otomatik mi arattın ?
senın problem neydı bana bı daha bı anlatırsan belkı cozumu buluruz
Volkan dostum Takii Kanal editörü ile yuklemeyi dee dediğin yere kadar aynısını yaptım stream yuklu ama kanal listesini gene göndermiyor
"0 Block down Error --- Retry" Yazısı cıkıyor ...
senın problem neydı bana bı daha bı anlatırsan belkı cozumu buluruz
Dostum Kanal Listesi Ve Softcam Yukleyemiyorum bu sorunum
Volkan dostum Takii Kanal editörü ile yuklemeyi dee dediğin yere kadar aynısını yaptım stream yuklu ama kanal listesini gene göndermiyor Yazısı cıkıyor ...
arkadaşım bak şimdi cihazı arka anahtardan kapat dosya seçten kanal listesini seç daha sonra transferden RC---> Rec seçeneğine tıkla ve cihazı arka anahtardan aç.
Volkan Daha Önce yaptım bunları şimdi sölediğinde gene yaptım o kadar yabancı diilim ama malesef deddiğim gibi her seferinde aynı hatayı verior.Cihazdamıdır sorun anlayamadım ama stream mevzusu cıkmadan önce güzelce atılabiliyordu
n.anelka24
31-01-2007, 20:23
Dostum Kanal Listesi Ve Softcam Yukleyemiyorum bu sorunum
kardes aynı sorun bendede oldu hatta bede 3 tane aynı cıhazdan vardı cıhazlara yazılım yuklenıyodu ama kanal lıstesı softcam atamıyodum pc ye format attım ve sorunum cozuldu
Volkan dostum Takii Kanal editörü ile yuklemeyi dee dediğin yere kadar aynısını yaptım stream yuklu ama kanal listesini gene göndermiyor Yazısı cıkıyor ...
Hemşom bende de aynı sorun çıktı.üst mesajların birinde yazıyordu.
kanal edidörünü açmadan sağ tıkla.oradaki uyumluluktan NT olanı ( benim pc xp)seç uygula tamam ı tıkla.sorun halledliyor. ben de hiç bir sorun kalmadı.
kolay gelsin.
n.anelka24
31-01-2007, 20:25
streem yazılımla bı alakası yok bende yukledım hepsı calısıyo catır catır
n.anelka24
31-01-2007, 20:26
kanal edidörünü açmadan sağ tıkla.oradaki uyumluluktan NT olanı ( benim pc xp)seç uygula tamam ı tıkla.sorun halledliyor. ben de hiç bir sorun kalmadı.
kolay gelsin.
evet arkadasın dedıgı gıbı olabılır
anlasılan format atıcaz diğerini yaptım özelliklerdende dostum saolun
kolay gelsin.
evet bu konuyu uyumluluk meselesini yazmıştım bazen pc lerde uyumuluk çok önemlidir. Arkadaşın dediği gibi uyumlulçuktan nt seçeneğini deneyin. Yine olmazsa internet sayfasında yukarıdaki araçlar münüsünden internet ayarlarına girin tanımlama bilgisi sil ve dosya sil seçenkleri ile TEmp dosyaını boşaltın daha sonra tekrar deneyin. Yinede olmazsa pc ye bir formay gerekebilir. Yada Spy Doctor Programı ile pc nizi bir taratın trojan bulaşmış olabilir.
hasanlive
31-01-2007, 20:47
kuru kafayi nasil bulabilirim
kuru kafayi nasil bulabilirim
yukarıda birnci mesajda KURUKAFA die var arkadaşım.
20 günlük bir sistem geri yukleme yaptım ama gene nfile arkadaslar tsk ederim sizi baya yordum bugün kusura bakman artık Birazcık Cihaz işine son vercez anlasılan kolay gelsin hepinize ;)
20 günlük bir sistem geri yukleme yaptım ama gene nfile arkadaslar tsk ederim sizi baya yordum bugün kusura bakman artık Birazcık Cihaz işine son vercez anlasılan kolay gelsin hepinize ;)
Teşekkurler sizede kolay gelsin:45:
Eğer arkadaşım Trajan bulaşı sisteme yerleştiyse mutlaka spyDpctor ile tarat yada Format at. Daha sonra daha fazla Sorunlara sebep olabilir.
draculu45
31-01-2007, 21:00
sevgili serkan hoca ve snopi üstatlar 16 00 a1 diye verdiğiniz yazılımı 16 00 a1 cihaza yükledim yükleme yaptıktan sonra cihazın sistem bilgisine baktım hw si 16 80 91 böyle yazıyor ama indirdiğim yazılım 16 00 a1 bende anlamadım loadar v619 cihazın emu yukledikten sonraki loaderi cihaz calışıyor bir sorun cıkarırmı bilmem bir bakarsanız sevinirim şimdiden saygılarımla
sevgili serkan hoca ve snopi üstatlar 16 00 a1 diye verdiğiniz yazılımı 16 00 a1 cihaza yükledim yükleme yaptıktan sonra cihazın sistem bilgisine baktım hw si 16 80 91 böyle yazıyor ama indirdiğim yazılım 16 00 a1 bende anlamadım loadar v619 cihazın emu yukledikten sonraki loaderi cihaz calışıyor bir sorun cıkarırmı bilmem bir bakarsanız sevinirim şimdiden saygılarımla
herhangi bir sorun olmaz gereken talimatları yugulayın yeterli istediğiniz zaman Kurukafayı ve sonrasında emu yazılımı yada Orjinal yazılımı yükleyip Sunny dönebilirsiniz.
cetin solmaz
31-01-2007, 21:07
BM-1000FTA_HW-16.00.A1_Fech-070130.zip bunu yükleye bilirsin..
ben yukledım soledıgın yazılımı cıhaz donup kalıyor halt dıye bı yazı cıkıyor ekranda
senın 16.00.01 dedıgın yazılımın bılgılerı
16.00.A1 dıye yukledım
S/W:VoA.00.00
H/W:V16.80.91
Loder:V.2.1.9 boyle cıktı
[quote=diyar65;121206]ben yukledım soledıgın yazılımı cıhaz donup kalıyor halt dıye bı yazı cıkıyor ekranda
16.00.A1 dıye yukledım
Loder:V.2.1.9 boyle cıktı[/quote/]
kurukafayı yükleyin sonrasında Sunny yazılımlaı ardından tekrar kurukafa ve Stream yazılımını tekrar yükleyin. yazılımı yükledikten sonra cihazın önünde NOCH yazar münüye basın uyduları taratın yada hazır kanal lkistesini yükleyin.
draculu45
31-01-2007, 21:20
sevgili volkan hocam cihaz hiçbir şifreli kanalı acmıyor ama ft kanallarda bir sorun yok yüklediğim bu yazılım acılırken stream yazıyor ama menü digicağ menüsü loaderide v619 saygılarımla
sevgili volkan hocam cihaz hiçbir şifreli kanalı acmıyor ama ft kanallarda bir sorun yok yüklediğim bu yazılım acılırken stream yazıyor ama menü digicağ menüsü loaderide v619 saygılarımla
arkadaşım *** menüsünü resetle ardından sistem ayarlarından kanal kilidini açık konuma al.
cetin solmaz
31-01-2007, 21:31
[quote=diyar65;121206]ben yukledım soledıgın yazılımı cıhaz donup kalıyor halt dıye bı yazı cıkıyor ekranda
16.00.A1 dıye yukledım
Loder:V.2.1.9 boyle cıktı[/quote/]
kurukafayı yükleyin sonrasında Sunny yazılımlaı ardından tekrar kurukafa ve Stream yazılımını tekrar yükleyin. yazılımı yükledikten sonra cihazın önünde NOCH yazar münüye basın uyduları taratın yada hazır kanal lkistesini yükleyin.
sen kendın bı denermısın
draculu45
31-01-2007, 21:39
sevgili hocan yanlış anlama ben kendi capımda profesyonel biri olarak bilinirim ne yaptımsa olmuyor cihazıda resetledim kanal kilidinide actım loader yine v619 tekrar sunyy bugün verilen yazılımını yükledim absat paketini acıyor tps yazılımını tekrar yükledim yine çözmüyor saygılarımla
Volkan Hoca Doğru Sölemişsin...ßen 2-3 3-2 5-5 dışındaki tüm kabloları iptal eettim 7-8 8-7 1-1 gibi bağlantı vardı suan süper kanal atıyor :45:
alttaki resimdeki sema olayı bitiriyor
[quote=Volkan;121210]
sen kendın bı denermısın
arkadaşım bendede Sunny var ve 16.C0.A1 hiçbir problem yok. 16.00.A1 yükleyen arkadaşlarda var.
Volkan Hoca Doğru Sölemişsin...ßen 2-3 3-2 5-5 dışındaki tüm kabloları iptal eettim 7-8 8-7 1-1 gibi bağlantı vardı suan süper kanal atıyor :45:
iyiki pc ye falan format atmamaışsın bazı arkadaşlar bunlara inanmıyor ama şöle bir durum var Sunnylerde diğer uçlarda boarda bağlıdır ve değişik işlemlerde kullanılır. Bazı cihazlarda ise sadece bu 3 uc boarda bağlıdır. Her zaman yazılım atarken bu 3 uç dışında bağlantı olmaması her zaman iyidir.
en sonunda sorununuz düzeldi :praying: :praying: :praying:
sevgili hocan yanlış anlama ben kendi capımda profesyonel biri olarak bilinirim ne yaptımsa olmuyor cihazıda resetledim kanal kilidinide actım loader yine v619 tekrar sunyy bugün verilen yazılımını yükledim absat paketini acıyor tps yazılımını tekrar yükledim yine çözmüyor saygılarımla
arkadaşım deneyiminiz tabi olacak ben buna bir şey demiyorum gözden kaçan noktalar olabilir bakın bir üst mesajda arkadaşa dediğim nokta yüzünden arakadaş 2 günden beri hem kendisi hemde biz uğraştık. sağlık olsun yine uğraşırız.
Şimdi peki diğer şifreli kanllardamı açılmıyor mesela absat srg veya D+ lar.
Hocam sorma ya kafayı sıyırdım burda anlatamam tsk ederim ilginiz için ;) Volkan Bey Serkan Bey tskler
bizde teşekkür ederiz.
ekrem956
31-01-2007, 21:53
selam az önce auto gitti seyreden varmı arkadaşlar problem bendemi öğrenmek isterim şimdiden tşk,
üç gündür normal çalışıyordu.
cihaz nomale döndü auto yu gec yaptı herhalde uzun sürdü ama düzeldi .
draculu45
31-01-2007, 21:54
ilgilendiğin bile yeter sevgi
li volkan hocam ben artık arkadasın cihazına bugünkü yazılımı yükleyip o konuyu kapattım saygılarımla
but no channel search for 12 03 A5 after load H/W 12.01.A5 ???
same problem here:49:
Ne güzel gidiyorduk ehueheu stream mı yukledim herseyini yaptım kanal editör hata vermior artık ama bu sefer kanalları yukleyemedi sunny yazılımına yukluor :)
Ne güzel gidiyorduk ehueheu stream mı yukledim herseyini yaptım kanal editör hata vermior artık ama bu sefer kanalları yukleyemedi sunny yazılımına yukluor :)
nasıl yani kannal listesinimi yüklemiyor.
Kanal listesini ben Sunny 2 mb kanal editör ile attım boş cıktı recevir Hemco iel mi atsam ki?
arkadaşım hemco ile dene birde başka kanlallistelerini dene birde benim verdiğim yükleme programı ve kanal listesine bak ben de şu an onlar yüklü bak attıktan sonra Cihazın Ekranında NOCH yazar ama OK tuşşuna bastığında kanal listesini görürsün yapman gereken Disegc ayarlarını yapmaktır.
ilginc seyler beni bulmak zorundaya 3 liste attım enin verdiğin liste ve editörde dahil yukleme sorunsuz bitiyor NOCH yazıor OK tusuna basıyorum boş liste gelior
ilginc seyler beni bulmak zorundaya 3 liste attım enin verdiğin liste ve editörde dahil yukleme sorunsuz bitiyor NOCH yazıor OK tusuna basıyorum boş liste gelior
şöle dene listeyi attıktan sonra sadece türksatı tarattır otomatik olarak ondan sonra bak. Büyük ihtimal bütün kanllar gelir.
orojenez
31-01-2007, 22:22
otomatik tarama yaptırabilirse tabii
orojenez
31-01-2007, 22:23
ben yaptıradım bir türlü . değişik bir menüsü var anlamadım gitti.
neden arkadaşım kanal aramaya giriyorsun türksatı seçiyorsun sonra kısmızı tuşa basıp OK tuşuna basıon ve arama başlıyor. Değişik bir menü yok.
o sekilde yaptım almadı kanalları arattım turksatta 50 kanal buldu üstüne yukledim onlarıda sildi :)
12 01 a5 te aout izleyen arkadaşlar varmı
orojenez
31-01-2007, 22:26
otomatik aramada türksat uyduyu görmüyo cihaz .orada türksat yok.ekle diyorum eklemiyor.
orojenez
31-01-2007, 22:28
elle taratırsan kanalları tek tek o zaman buluyor.hazır listesi almıyor.
o sekilde yaptım almadı kanalları arattım turksatta 50 kanal buldu üstüne yukledim onlarıda sildi :)
arkadaşım HEMCO kanal editörü ile yükle. olmazsa cihazı resetle sonra hemco kanal editörü ile vemiş olduğum listeyi yükle.
otomatik aramada türksat uyduyu görmüyo cihaz .orada türksat yok.ekle diyorum eklemiyor.
cihazın HW nosu nedir arkadaşım.
arkadaşım HEMCO kanal editörü ile yükle. olmazsa cihazı resetle sonra hemco kanal editörü ile vemiş olduğum listeyi yükle.
Yukluyorum ama kanal boş cıkıor en iyisi Sunny yazılımına dönüp Kendisininkinin cıkmasını beklemek
Yukluyorum ama kanal boş cıkıor en iyisi Sunny yazılımına dönüp Kendisininkinin cıkmasını beklemek
arkadaşım mesela ben nasıl yapıyorum biliyormusun sunny yazılımda iken kanllarım sıralı şekilde mesela hemen kurukafayı atıyorum arkasaından stream yazılımını atıyorum ve ekranda NOCH yazıo kemen kanal aramaya giriyorum sadece türksatı taratıyorum ve Suujn deki kanal listem otomatik olarak geri geliyor tabi benim cihaz C boardlı sizinkindede böyle bir şey yapabilirsiniz denemekte fayda var.
otomatik taramada neden az kana bulur acaba
12 01 A5 se izliyorum diyen bir arkadaş yokmu allah aşkına
kolay gelsin.
ben yazılımı ve kanal listesini yükledim.yanlız listeden önce resetledim çünkü türksat yoktu.ushua kanalına gelip bir dk kadar bekleyince açtı.herşey okey.sağolun.:45:
yanlız stream menü ve işleyişi berbat.kanal taşıma ölüm resman.bir de verilen liste çok eksit tarayınca dünya kadar kanal buldu.ne vardı şu yazılım başka bir menüde verilseydi.:46:
neyse idare edeceğiz artık.
yazılımdan kaynaklana bir problem stream yazılmları tam olarak sunny uyum sağlamıyor bu yüzden. Tabi bu problemler yazılım incelendikçe ve geliştirildikçe ortadan kalkar bu yazılmlar daha 2 günlük 1 hafta içinde rayına oturu bu şekilde yazılmda eksik olan noktalar bulunuyor deneme yanılma tekniği ile bir yol katediyoruz. Mesela bu akşam kimsenin farketmeyeceği bir kablo sorunu bulduk ve kanıtlamış olduk.
12 01 a5 te aout izleyen arkadaşlar varmı
evet bn de bir hayli uğraştan sonra izliyorum.problem yok.:45:
uğraşacaz arkaşlar birbirimize yardım ederk sorunları çözecez işin zevkide burda. Yazılmlarda mutlaka kanal kilidinin açık olmasına dikkat edin.
16 00 ra olmuyor cihazın hws 16 80 91 oluyor cihaz sapıtıyor
16 00 ra olmuyor cihazın hws 16 80 91 oluyor cihaz sapıtıyor
yükleyen arkadaşlar var birazuğraşırsanız talimatları uydularsanız seyredersiniz.
olmuyor olmuyor 16.00.a1 de halt diye bir sorun veriyor.
yapan arkadaslar nasıl yaptıysa bir tarif etsinler.
:Smiletabar :pepper: yukarıdaki yazılımlardan sunny 1030 sky için olanı varmı varsa nasıl atılacagını tarif ederseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler ederim.:Smiletabar :pepper:
:Smiletabar :pepper: yukarıdaki yazılımlardan sunny 1030 sky için olanı varmı varsa nasıl atılacagını tarif ederseniz sevinirim şimdiden çok teşekkürler ederim.:Smiletabar :pepper:
şu an 1030 için yok.
olmuyor olmuyor 16.00.a1 de halt diye bir sorun veriyor.
yapan arkadaslar nasıl yaptıysa bir tarif etsinler.
arkadaşım ilk olarak kurukafayı yükle ardından stream yazılımını tekrar yükle.
ben yapamadım başka kanala geçince birden kilitliyor ne yapmam lazım arkadaşlar gmt(yerel saati:00.00 da)ayarlı *** load yaptık
france5 de 2 dk bekletiyoruz açılıyor multilerde 5 dk duruyor ve kilitliyor lütfen yardım
arkadasım dediklerini aynen yaptım ama nafile.
yükleyen arkadaşlar var birazuğraşırsanız talimatları uydularsanız seyredersiniz.
VOLAKAN USTA BENİM SUNNY SİSTEMBİLGİSİ AYNEN TV GÖSTERDİĞİ GİBİ YAZDIM VE VERMİŞ OLDUĞUNUZ KONU BENİM İÇİN GEÇERLİMİ VE NASIL KURACAM SAYGILARIMLA
MODEL:AT-7010DCIZ
info:(11_01_2007)
S/W02.00.07
H/W:V12.01.A5
loader:v2.1.9v3
VOLAKAN USTA BENİM SUNNY SİSTEMBİLGİSİ AYNEN TV GÖSTERDİĞİ GİBİ YAZDIM VE VERMİŞ OLDUĞUNUZ KONU BENİM İÇİN GEÇERLİMİ VE NASIL KURACAM SAYGILARIMLA
MODEL:AT-7010DCIZ
info:(11_01_2007)
S/W02.00.07
H/W:V12.01.A5
loader:v2.1.9v3
arkadaşım ilk olarak kurukafayı yükle ardından aşağıdaki yazılımı KUP 230 ile enjineer modda yükle. ve yukarıda yazaqn talimatları uygula. Birde forumda büyük harfle yazı yazmak yasaktır lütfen daha dikkatli olalım.
STREAM 12.01.A5 (Only the registered members can see the link)
kanal sorunumuz devam ama arastırıyoruz bulcaz :)
arkadaşım ilk olarak kurukafayı yükle ardından aşağıdaki yazılımı KUP 230 ile enjineer modda yükle. ve yukarıda yazaqn talimatları uygula. Birde forumda büyük harfle yazı yazmak yasaktır lütfen daha dikkatli olalım.
STREAM 12.01.A5 (Only the registered members can see the link)
çok teşekür edrim usta ayrıca büyük harfler için özürdiliyorum bilmiyerek oldu tekrarlanmaz inşallah bi problem yaşanmaz...sevgi ve saygılarımla...
arkadaşlar sunny 7010 dz 16.00 a1 02 00 a7 nin yazılımı hangisi ni söylerseniz
arkadaşlar sunny 7010 dz 16.00 a1 02 00 a7 nin yazılımı hangisi ni söylerseniz
birinci mesajdaki en alttaki yazılım arkadaşım 16.00.A1 yazan.
tşk dostum
arkadaşlar hemco kanal loderi ile türksatta sinyal sorunu meydana geliyor az kanal gösteriyor sunny editör lede her kanal listesi olmuyor isteyene bendeki kanal listesini gönderebilirim gruplandırılmış *****lar kilitlenmiş türksat hotbird hispasat
arkadaşlar hemco kanal loderi ile türksatta sinyal sorunu meydana geliyor az kanal gösteriyor sunny editör lede her kanal listesi olmuyor isteyene bendeki kanal listesini gönderebilirim gruplandırılmış *****lar kilitlenmiş türksat hotbird hispasat
alabilirmiyiz dostum mumkun mu?
dosya vermek için Only the registered members can see the link depomuzu kullanabilirsiniz. Depoya yükledikten sonra buraya link verebilirsiniz.
bir de soft cam atalım dedim.atmaz olaydım ses var görüntü gitti.mecburen baştan yeniden yapacaz.sakın softcam atmayın.
depoyu kullanalım o zaman
stream yazılımına soft cam olmaz yazılım sorunlu denemedim ama kke dosyası olur sanıyorum
ustalar elinize sağlık ben düden beri uğraşıyordum yapamıyordum kurukafayı yükledim iş kendiliğinden çözüldü şimdi takır takır açıyor teşk
12.01.A5 HW nolu yazılımı ve Kanal editörünü değiştirdim. Bu hW nolu cihazda sorun yaşayanlar yazılımı tekrar indirp yüklesinler ve kanal editörü ile kanal listesini atsınlar.
12.01.A5 HW nolu yazılımı ve Kanal editörünü değiştirdim. Bu hW nolu cihazda sorun yaşayanlar yazılımı tekrar indirp yüklesinler ve kanal editörü ile kanal listesini atsınlar.
Volkan Okey France5 Üzerinden Actım Yaklasık 10 Dk oldu herhangi bir problem yok :45:
sonuc itibarı ile ne şifrelerde nede turksat kanallarında herhangi bir problem yoktur hepsi okey.... :)
sonuc itibarı ile ne şifrelerde nede turksat kanallarında herhangi bir problem yoktur hepsi okey.... :)
Hele şükür hiç ellemeyin öyle kalsın. Diğer konuda *** view yazılımı var sakın denemeyin :00000004: :00000004: :puah:
Serkan bey Çözüyormu atalım mı yazılımı :)
yani 2 gündür uğraşlarınıza bu akşam 4 saatte noktayı koyduk ilk olarak kablo sonra kanal listesi ve yazılım bu şekilde problemleri çözüyoruz işte bazı problemleri kendimiz araştırp çözmek bilgi ve öğrenme açısıondan bulunmaz fırsattır.
Kesinlikle haklısın su View'edemi el atsanız felan :P
Serkan bey Çözüyormu atalım mı yazılımı :)
Softcam var deneyin isterseniz :praying: hehe
depoya nasıl koycaz listeyi volkan
Konuya buradan devam edelim Only the registered members can see the link konuda cok sayfa 30 sayfa gibi oluştu arkadaşlar ve mesajlar editor ve sorunla ilgili