Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaon Bin Uzantılı (Stream)Tps Auto Absat Ok Hustler Ok.17-02-2007
KAON(STREAM)TPS AUTO ABSAT OK HUSTLER OK (05.02.2007)
TPS AUTO OK
D+ OK
ABSAT AUTO OK
SİRİUS OK(HUSTLER TV)
SRG AUTO
SLOV TV OK
ORF OK
HOTX OK
BİSS OK
önemli: stream yazılımı yüklemeden önce cihazınızı tamamen reset atın sonra kuru kafayı yukleyın ve sonra cihazınızın H/W sine uygun stream yazılımı yukleyın sorunsuz çalışaktır
YAZILIMLARIN AUTO AÇMASI İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER
*Tps kanallarının güncellemesinin çalışması için cihazınızı 10873 27500 V frekansındaki USHIAIA TV kanalI üzerinde 2 dk bekletin..
Cihazınızı güncellemek için her gün bu işlemi tekrarlayın
*For the TPS channels to work please tune your receiver into 10873MHz 27500V frequency( USHIAIA TV 2 dk channels etc) in Hotbird satellite for 2mins for the receiver to update. Everyday please follow the same procedure to update the receiver
D+LAR İÇİN VERİLEN KKE+ DOSYASINI YÜKLEYİN
verdiğim linkten alabilirsiniz Only the registered members can see the link sunny 2mb kanal editör
Teşekkürler emeğine sağlık ...
anthony99
05-02-2007, 17:34
teşekkürler üstat.
demirkoparan
05-02-2007, 17:38
üstad bu normal boardlara çıkmayacak mı?12.03.A5 beklenecek denildi tahmini kaç ay sürer
teşekkürler ustam benim bir sorum olacaktı acaba 1030 larada tos auto yazılımları ne zaman çıkacak diyecektim.saygılar
evet 16.00.a1 lerde ne olacak
cihaz sunny AT-7010Cİ HW 12 01 A5 yukarda aynı hwli yazılımı yükledim almıyor fail hatası veriyor ne yapmam lazım cihaza resette attım yine aynı
BM-1000FTA_16.80.91_TPS AUTO OK-ABSAT OK HUSTLER OK D+ OK.zip
BM-1000FTA_HW-16.00.A1_TPS AUTO OK-ABSAT OK HUSTLER OK D+ OK
yukarda bu yazılımlar var arkadaşım
BM-1000FTA_16.80.91_TPS AUTO OK-ABSAT OK HUSTLER OK D+ OK.zip
BM-1000FTA_HW-16.00.A1_TPS AUTO OK-ABSAT OK HUSTLER OK D+ OK
yukarda bu yazılımlar var arkadaşım
usta 50 kez denedim o yazılımı.
halt sorunu veriyor.
bir cok arkadasın makinesine olmuyor.
teşekkürler ustam acaba ufukta 12.03.A5 tps auto gözükmektemi?saygılar
üstad bu normal boardlara çıkmayacak mı?12.03.A5 beklenecek denildi tahmini kaç ay sürer
teşekkürler ustam benim bir sorum olacaktı acaba 1030 larada tos auto yazılımları ne zaman çıkacak diyecektim.saygılar
cihaz sunny AT-7010Cİ HW 12 01 A5 yukarda aynı hwli yazılımı yükledim almıyor fail hatası veriyor ne yapmam lazım cihaza resette attım yine aynı
arkadaşım yukardakı yazılımlarda h/w 12.03.a5 yazılım yok fail hatasına gelince
cihazında başka yazılım varsa ilk önce BL2.19 kuru kafayı yukle sonra cihazını resetle yazılım yuklenecektir
arkadaşlar herkes tşk edip duruyor ben defalarca denedim başka arkadaşlarda denedi bu yazılım başlı başına probrem kanal listesi boş hadi onu hallettik tps auto falanda değil cihaz kaon.12.c1.a5 ben acemi birisi değilim yıllardır cihaza yazılım atıyorum bunun stream değilde orj btm yazılımı varsa onu yükleyelim saygılar.
ekrem956
05-02-2007, 17:59
arkadaşlar herkes tşk edip duruyor ben defalarca denedim başka arkadaşlarda denedi bu yazılım başlı başına probrem kanal listesi boş hadi onu hallettik tps auto falanda değil cihaz kaon.12.c1.a5 ben acemi birisi değilim yıllardır cihaza yazılım atıyorum bunun stream değilde orj btm yazılımı varsa onu yükleyelim saygılar.
selam arkadaşım sözünü ettiğin yazılımı ben attım mükemmel çalışıyor.
Sağlıcakla.:45:
bakın arkadaşım ben acemı birisi değilim diyorsun senin acmıyor dediğin yazılım
yani 12.c1.a5 yazılım bende çalışıyor sizde neden calişmıyor anlamadım
sayın memedim sunny 9000 serilerinede tps auto yazlımı gelirmi
12 01 a5 bende sorunsuz çalışıyor yanlız menü kullanımı biraz zor teşekkürler: :45:
tayfun2004x
05-02-2007, 18:21
teşekkürler üstat hemehe saygı lütfen usta memedim teşekürler
Arkdaşlar burası bir forum chat alanı degil surekli mesaj tekrarı yapmakla ne yapmak istediginizi anlamıyorum sorunlarınızı bir mesajla anlatın lütfen
mehmetaliboz
05-02-2007, 18:24
Forumlarda Takİp EttİĞİm Bİr Yazilim.??
YÜkleme Sorunu YaŞaniyor Sanirim ....
Dİkkat Etmek Gereklİ,!!
slm arkadaşlar yüklemeden önce cihazınızdaki yazılım v219v3 olmalı kuru kafa yüklemeden yüklüyemezsin sanırım
cünkü model vemarka değişiyor yüklemeden önce mutlaka kuru kafa yükleyiniz.bu iş tecrübe değil dikkat gerektiriyor..
marangozcuke
05-02-2007, 20:25
emeği geçenlere tşekkürler
bulletfromhell
05-02-2007, 20:45
:46: ustalar.kanal editör çalışmıyo.ilk verildiği seferde çalışmamıştı.şimdide çalışmıyo.
sunny 2 mb kanal editörünü yükle çalışır arkadaşım,kolay gelsin
mevlutezer
05-02-2007, 22:36
arkadaşlar kanal d çocuk açılmıyo no av diyo neden acaba sinyal seviyesi yüksek ama açılmıyo
arkadaşlar kanal d çocuk açılmıyo no av diyo neden acaba sinyal seviyesi yüksek ama açılmıyo
şuan yayın var frekansı silin tekrar tarattırın
Ustalar 12.03.A5 yazılımları ne durumda acaba? Umut var mı diye sormayacağım. Hepiniz sağolun.
what about sunny 12-03-A5 is there any news about TPS for this harware:49: :49:
Vagueira
05-02-2007, 23:57
:45: Und H/W 13-41-6D :pray: Thanks
arkadaşlar elinize sağlık, menü kullanımı zor diyorsanız yüklemeyiniz sizi biri zorluyormu bu kadar emeğe ancak teşekkür edilir. ama bazıları bunu hala çok görüyorlar ne yardan ne serden geçiyorlar ayrıca bende 12 01 a5 hala çalışıyor bilginize ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler:45:
tolgaakcan
06-02-2007, 10:17
Normal boardlar için yazılım çıkmayacak, çünkü firma normal board yazılımı çıkarmıyor artık. Sanırım sorun bu. 2 haftadır tps auto lar dolaşıyor nette. Ancak hep c board olanlar için... 12.03.a5 gibi modellere artık firmalar destek vermiyor mu? Sanırım çıkmayacak. 2-3 ay önce yine aynı şey oldu bu sefer polsat auto lar çıktı c boardlar için diğer serilerde çıkmadı, hep bekleyin geliyor dendi. Bekleyin öylesine söylenen bir şeymidir. Yoksa hakkaten bu yazılımı yapabilecek birileri var mı?
Teşekkürler
tolgaakcan
06-02-2007, 10:22
what about sunny 12-03-A5 is there any news about TPS for this harware:49: :49:
There isn't out yet. I do not think it will. The softwares with auto feature usualy come for c boards these days. The manufactureres don't seem to support other boards anymore.. At least what I seems to me. I've been waiting for so long so I gave up.
Don't mean to dissapoint but here is the fact.
LEFURTIF
06-02-2007, 13:16
:45: :45: MEMEDİM
:ty: MEMEDİM :ty:
@+
yargıç_1
06-02-2007, 13:51
teşekkür deneyelim bakalım
teşekkürler deniyorum şimdi.keşke normal board yazılımlarıda cıksa.bunada şükür ama
talat_100
06-02-2007, 15:01
goooooooooooooood
Merhabalar,
13.41.XX boardları 12.01.A5 e çevirin.
caner1960
06-02-2007, 15:11
Arkadaşlar yükliyemedim kullanamuyorum diyenlere hayret ediyorum.Kaç gündür anlatıyorlarç Bende Kaon 10 01 A5 ve 16 00 A1 var.Her iki cihazında ilk önce kendi kanal listemi yedekledim.Daha sonra kurukafayı attım ve stream yazılımı yükledim,*** tablosunu açıp load default yaptım ve en sonunda kendi kanal listemi attım.İlk defa'da görüntü geldi ses gelmedi,cihazı resetleyip kanal listemi tekrar attım sorun tamamen çözüldü.Mükemmel çalışıyorlar ustaların emeğine sağlık
bu kamnal editörü nasıl calişiyor bir türlü caliştıramadım
bu kamnal editörü nasıl calişiyor bir türlü caliştıramadım
arkadaşım bilgisayarına sunny 2mb veya 1 mb kanal editör setup kurulu ise çalışır yoksa kur sonra çaliştiğinı görecen saygılar
arkadaşım bilgisayarına sunny 2mb veya 1 mb kanal editör setup kurulu ise çalışır yoksa kur sonra çaliştiğinı görecen saygılar
tşk dostum saygılar
we can throw are hw/12-03-a5 away there is nothing to do with it anymore no stream tps no premiere ore sale it by ebay for 10 euro:badprv: :badprv: :badprv:
sat-1212
06-02-2007, 16:52
tps mor en hw/12-03-a5 :::::::::devilprv:
tps mor en hw/12-03-a5 :::::::::nono:
tps mor en hw/12-03-a5 :::::::: :nono:
tolgaakcan
06-02-2007, 17:04
we can throw are hw/12-03-a5 away there is nothing to do with it anymore no stream tps no premiere ore sale it by ebay for 10 euro:badprv: :badprv: :badprv:
The companies release software for new devices not for the old ones like 12.03.a5 Infact those guys in the forums get softwares from manufacturers web sites or 3rd parities webs. The cannot create any kind of software as far as I can understand so go throw it away. :46:
bozkurt29
06-02-2007, 17:50
TŞk Usta Elİne Saglik
Kaon Sunny KKE+ 06.02.2007 d+ok SİRİUS OK
saat 17.35 itibari ile guncellendi
yashar_81
06-02-2007, 19:02
Teşekkürler emeğine sağlık :ty:
draculu45
06-02-2007, 19:31
sagolasın üstadım
uydudan güncelleme yapmak için kaon orjinal menüde yazılım verilecek mi
kaon tabanlı makinaları d+ auoto yapan yazılımı varmı
kaon tabanlı makinaları d+ auoto yapan yazılımı varmıyok malesef
Birde ne dediğini anlasaydım.:49:
benim cihaz 7010 12.01.a5 ilk gece çıkan stream yazılımı kurukafa yükledikten sonra , yükledim .Ama türksata geçtiğimde ve cihazı bekleme konummuna aldığımda tps'yi açtığımda tekrar *** update istiyor olması gereken bumu değilse ne yapmam gerek tekrar mı yüklemem gerekiyor yardım istiyorum
12 03 A5 üvey evlatmı hepsine var bize yokmu cihazı 10 euro'ya satacam diyor
benim cihaz 7010 12.01.a5 ilk gece çıkan stream yazılımı kurukafa yükledikten sonra , yükledim .Ama türksata geçtiğimde ve cihazı bekleme konummuna aldığımda tps'yi açtığımda tekrar *** update istiyor olması gereken bumu değilse ne yapmam gerek tekrar mı yüklemem gerekiyor yardım istiyorum
evet yeniden update etmen gerekiyo yani kanalın (france5 vb) üstünde beklemen gerek
Arkadaşım sana tavsiyem cihazı restle kanal listesini yeniden at.Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir
Yazilimi Yazan ArkadaŞ Hep Ayni Şeyİ Yapiyorsunuz Hep Ayni Hata Turk Sat 1c Uydusunu Yapmiyorsunuz TarattiĞiniz Zaman 46 Kanal Çikiyor Ve Tam Çiksa Bİle Bazi Kanallar No Avİ Yaziyor Bunu Sebebİ Bence Yazilimlarin Alinti Olmasi Yanİ Turk Sat 1c Uydunun Yerİnde BaŞka Uydu Olmasi Sİzde Bunu Kordİnatlarini DoĞru Yapamiyorsunuz Stream Yazilimlarinda Ayriyetten HİÇ Bİr Kanal EdİtÖrÜ Bu Yazilimda ÇaliŞmaz ÇÜnkÜ Download Loadru Farkli YÜklÜyor GÖzÜkÜyor Fakat YÜklemİyor Sİzden Rİcam Bİz TÜrkkÜz Romanyadan Ve Ya Koreden Yazilim Alip Çevİrmeyİn Sİz Yazinnnnnnnn!!! Mİlletİ BÖylece UĞraŞtirmayiniz LÜtfen ^^Çakal^^
Yazilimi Yazan ArkadaŞ Hep Ayni Şeyİ Yapiyorsunuz Hep Ayni Hata Turk Sat 1c Uydusunu Yapmiyorsunuz TarattiĞiniz Zaman 46 Kanal Çikiyor Ve Tam Çiksa Bİle Bazi Kanallar No Avİ Yaziyor Bunu Sebebİ Bence Yazilimlarin Alinti Olmasi Yanİ Turk Sat 1c Uydunun Yerİnde BaŞka Uydu Olmasi Sİzde Bunu Kordİnatlarini DoĞru Yapamiyorsunuz Stream Yazilimlarinda Ayriyetten HİÇ Bİr Kanal EdİtÖrÜ Bu Yazilimda ÇaliŞmaz ÇÜnkÜ Download Loadru Farkli YÜklÜyor GÖzÜkÜyor Fakat YÜklemİyor Sİzden Rİcam Bİz TÜrkkÜz Romanyadan Ve Ya Koreden Yazilim Alip Çevİrmeyİn Sİz Yazinnnnnnnn!!! Mİlletİ BÖylece UĞraŞtirmayiniz LÜtfen ^^Çakal^^
Haklsınız kanal editoru normalde 1.6 mb aslında.Aama 44 kb editor konmuş nedense
nasıl reset atılıyor stream da
serkan kardeşim ben stream menüsü için kanal listesi vermiştim 1, mesaja koymuştun şimdi yok orda ne oldu problemmi var ?
nasıl reset atılıyor stream da
menü / yükleme / komple reset ...........kolay gelsin
menü / yükleme / komple reset ...........kolay gelsin
Eğer bu çözüm olmazsa bunu deneyin arkadaşlar yazılımda menü şifresi istiyorsa ve hiç bir şifreyi kabul etmiyorsa yazılım attıktan sonra cihaz üzerideki tuşlardan ch up yada ch + ya 3 kere basın arkasından kumanda 'da 1 tuşuna basın cihaz kendini resetliyor sonra tekrar girdiğinizde şifre 0000 oluyor cihaz kanal taraması yapmıyorsa hazır kanal listesi atacaksınız saygılar...
serkan kardeşim ben stream menüsü için kanal listesi vermiştim 1, mesaja koymuştun şimdi yok orda ne oldu problemmi var ?
Malesef forumdaki eklentiler gitti server degiştirirken yuk oldugu için siz Only the registered members can see the link adresine tekrar yukleyin ben korum birinci mesaja
abohager
07-02-2007, 04:32
نشكركم وبالتوفق
sempatico
07-02-2007, 10:38
arkadaşlar gece multiler 1 kapalı idi açmıyordu ama diğer kanallar açıktı var mı böyle sorunu olan yoksa benim cihazdamı var
Haklsınız kanal editoru normalde 1.6 mb aslında.Aama 44 kb editor konmuş nedense
Hocam bu yazilim 12.01.A5 her cihaza dekkelirmi?
benim ki Next 2005DCI
Sw02.00.07 degisik?
birinci mesajdaki uygun h/wli yazılımı yükleyebilirsiniz
sempatico
07-02-2007, 12:55
arkadaşlar gece multiler 1-2-3-4-5-6-7 kapalı idi açmıyordu ama diğer kanallar açıktı var mı böyle sorunu olan yoksa benim cihazdamı var Yokmu böyle sorun olan arkadaşlar önceki günler açıyordu
bakın arkadaşım verdiğim kanal editör calışır sizin çalıştırama nedeniniz ise ilk önce sunny normal 2mb kanal editör setup exe bilgisayarınıza kurun ve sonra
verdiğim kanal editöru acın ve verdiğim kanal lıste gunceldır yukleyın bu yazılımlarda hiç bir kanal editor calışmaz diyorsunuz pekı bizde nasıl çalışıyor
ilk sunny 2mb lik setup ex kurun verdiğim editör çalışacaktır saygılar...
uydu_111
07-02-2007, 14:12
bakın arkadaşım verdiğim kanal editör calışır sizin çalıştırama nedeniniz ise ilk önce sunny normal 2mb kanal editör setup exe bilgisayarınıza kurun ve sonra
verdiğim kanal editöru acın ve verdiğim kanal lıste gunceldır yukleyın bu yazılımlarda hiç bir kanal editor calışmaz diyorsunuz pekı bizde nasıl çalışıyor
ilk sunny 2mb lik setup ex kurun verdiğim editör çalışacaktır saygılar...
evet usta calısıyor yaa senin dedigin gibi yaptıgımız zaman sag ol
hunter100
07-02-2007, 15:09
arkadaşlar ben hala orjinal kaon yazılımını bekliyorum bu konuda sorum orjinal yazılım kaon gelecekmi birde update ettikten sonra gün içinde 1 kere yapmak yeterlimi yoksa her şifre değiştirince update yapmak mı lazım ??
sunny 2mb lik setup ex bunu nereden bulacağiz
sunny 2mb lik setup ex bunu nereden bulacağiz
verdiğim linkten alabilirsiniz Only the registered members can see the link sunny 2mb kanal editör
caner1960
07-02-2007, 17:08
cihaz devamlı açıksa bir defa yapman yeter.cihazı kapatırsan yeniden update yapman lazım
arkadaşlar ben hala orjinal kaon yazılımını bekliyorum bu konuda sorum orjinal yazılım kaon gelecekmi birde update ettikten sonra gün içinde 1 kere yapmak yeterlimi yoksa her şifre değiştirince update yapmak mı lazım ??
cihaz devamlı açıksa bir defa yapman yeter.cihazı kapatırsan yeniden update yapman lazım
hergun bir kere yapsanız yeterli
hunter100
07-02-2007, 17:18
bilgi için çok teşekkür ederim kosovalı arkadaşım
serefguler
07-02-2007, 17:20
eline saglik arkadasim ellerin dert gormesin brukselden selamlar
slm ustalar sunny 9080 e yazılım çıkmıyacakmı 7010 la bu cihazı değişsenmi yada ne tavsiye edersiniz
sevgili üstadlar! şuanki yazılımım sunny.. şimdi ben şu an receiverimdeki kanal tablomu hemco stream kanal editörüne kopyalayabilirmiyim acaba.. yoksa reset atıp yenidenmi tablo oluşturmam lazım..teşkk
sevgili üstadlar! şuanki yazılımım sunny.. şimdi ben şu an receiverimdeki kanal tablomu hemco stream kanal editörüne kopyalayabilirmiyim acaba.. yoksa reset atıp yenidenmi tablo oluşturmam lazım..teşkk
arkadaşım 1.nci mesajda verilen kanal listesini verilen kanal editör ile yukleyebilirsin
arkadaşım 1.nci mesajda verilen kanal listesini verilen kanal editör ile yukleyebilirsin
Memedim ustad kanal editoru çalışmıyor bunun setuplu hali lazım sen kendin pc deki editoru vermişsin sonucta kurulu bu calışmaz hemco editor 1.30 mb uzunlugunda
arkadaşlar gece multiler 1-2-3-4-5-6-7 kapalı idi açmıyordu ama diğer kanallar açıktı var mı böyle sorunu olan yoksa benim cihazdamı var Yokmu böyle sorun olan arkadaşlar önceki günler açıyordu
acikti arkadasim ben izliyordum
hadi8080
07-02-2007, 19:34
bu barnama TELSTAR 12 kanallare:49: :49: achar?
mamnon olaram
TPS AUTO ABSAT OK kanallarının güncellemesi çalışması 12 03 a5 icin bekliyoruz
biz daha çok bekleriz sunny tps yazlımları çökünce cıkartır oda bi işe yaramaz ben sunnyden umudumu kestim artık
btrakın su sunny yazılımlarını atın stream yazılımınıkeyfinize bakın
btrakın su sunny yazılımlarını atın stream yazılımınıkeyfinize bakın
Sevgili kınık sorun yasıyormusunuz stream yazılımında
Sevgili kınık sorun yasıyormusunuz stream yazılımında
Acil!!!!!!!
stream H/W12.01.A5 yazilimi attiktan sonra su yazi cikiyor cihazimdan: NOCH
Once kuru kafayi attim ve sonra yzilimi, Reseti yapmadim her halde onun için?
Simdi ne yapmam gerekiyor, acele bir yardim istiyorum.
receiverim Next 2005DCI H/W12.01.A5 :pray:
Acil!!!!!!!
stream H/W12.01.A5 yazilimi attiktan sonra su yazi cikiyor cihazimdan: NOCH
Once kuru kafayi attim ve sonra yzilimi, Reseti yapmadim her halde onun için?
Simdi ne yapmam gerekiyor, acele bir yardim istiyorum.
receiverim Next 2005DCI H/W12.01.A5 :pray:
Burayı okuyun Only the registered members can see the link
Burayı okuyun Only the registered members can see the link
Affedersiniz amma orada bir sey bulamadim, aciklarmisiniz lutfen?
tesekkurler:49:
Affedersiniz amma orada bir sey bulamadim, aciklarmisiniz lutfen?
tesekkurler:49:
arkadaşım NOCH yazısı cihazında şu an kanalllar yüklü olmadığı için çıkar yukarıdan kanal editörü ve kanl listesini cihazına yükle işlem tamam. kolay gelsin.
arkadaşım NOCH yazısı cihazında şu an kanalllar yüklü olmadığı için çıkar yukarıdan kanal editörü ve kanl listesini cihazına yükle işlem tamam. kolay gelsin.
tesekkurler deneyelim bakalim.
supersiniz
Kanallari yukledim yine NOCH yaziyor? neden aceba?
Once resetlemedim kurukafayi atmadan, tek kurukafayi yukledim sonrada yazilimi
sorun o olabilirmi?
Yardim edermisiniz lutfen
tesekkurler
Kanallari yukledim yine NOCH yaziyor? neden aceba?
Once resetlemedim kurukafayi atmadan, tek kurukafayi yukledim sonrada yazilimi
sorun o olabilirmi?
Yardim edermisiniz lutfen
tesekkurler
işlemi baştan yap arkadaşım önce resetle sonra kurukafayı yükle sonra yazılım at sonrada kanal listesini yükle bir daha dene olmazsa buraya yaz yardım edelim.kolay gelsin
evet ilk olarak cihaza normal sunny yazılımı nı at reset at kurukafayı yükle ardından stream yazılımını ve sıon olarak kanal listesini yükle tamam.
evet ilk olarak cihaza normal sunny yazılımı nı at reset at kurukafayı yükle ardından stream yazılımını ve sıon olarak kanal listesini yükle tamam.
Tesekkurler bir deneyelim bakalim
kanal listesini yükledikten sonra yine noch yazısı çıkarsa kumandadan 1 bas
Artist 3000
08-02-2007, 23:57
No need to sell your 12.03.a5, you can easily convert it to 12.01.a5 and back again, without tools. I wrote a photo guide, but I can't post it. Can someone tell me how?
12.03.a5 çöpe atmak gerek yok, 12.01.a3'e çok kolay dönüşme var, resimle kullanma var bende. Ama bu foruma nasıl koyabilirim?
Artist 3000
09-02-2007, 00:02
No need to sell your 12.03.a5, you can easily convert it to 12.01.a5 and back again, without tools. I wrote a photo guide, but I can't post it. Can someone tell me how?
12.03.a5 çöpe atmak gerek yok, 12.01.a3'e çok kolay dönüşme var, resimle kullanma var bende. Ama bu foruma nasıl koyabilirim?
düzeltme:
12.03.a5 çöpe atmak gerek yok, 12.01.a5'e .... vs..
Arkadaşlar bir aydır aynı yazılımları görüyoruz bunlardan başka kaon yazılımları yokmu?
Arkadaşlar bir aydır aynı yazılımları görüyoruz bunlardan başka kaon yazılımları yokmu?
1-2 Güne kadar sunny original yazılımları gelecek diyorlar:warn:
Arkadaşım bence gerek yok tıkır tıkır çalışıyor yazılım.Ne seyretmek için yazılım arıyorsun.
Tps,Ab sat,D+,Cabo,Hustler ok.Daha ne kaldı
antencii
09-02-2007, 01:08
teşekkür ederiz üstat
laykın27
09-02-2007, 11:34
arkadaşlar yazılımlar çöktü diyolar ben deneyemedim doğrumu acaba
senol_30
09-02-2007, 11:36
evet sabah bende de açmadı autolar sanırım çöktü
negüzelde alışmıştık
bekleyelim bakalım ustalar nehaber verecek
Beskoylu
09-02-2007, 11:51
evet arkadaşlar dün akşam bendeda acmadı acaba belli bir satdemi bekletmek lazım diye düşündüm ama malesef galıba cöktület tps ler beklıyoruz inşallah yine gelir
Yazilimlari attim, once acik zorlandim çunku benim anten motorluydu hepsini yeniden ayarladim. Simdi hepsi çaliçiyor ve hepinize çok çok tesekkur ederim.
çalisan:45: :45: lara hepisine basarilar dilerim.
evet sabah bende de açmadı autolar sanırım çöktü
negüzelde alışmıştık
bekleyelim bakalım ustalar nehaber verecek
arkadaşım şu an tps auto çalışmakta...
senol_30
09-02-2007, 12:05
arkadaşım şu an tps auto çalışmakta...
tşk ederim memet üstat aydınlattıgın için
saygılar
nextlerde çöktü arkadaşlar
şuan izleniyomu bircok forumda cöktüğü yazıyor bizde şaşıdık cöktümü devammı izleyen arkadaş varsa lütfen yazsın biz izleyemiyoruz şuanda
caner1960
09-02-2007, 13:14
Şu an saat gibi çalışıyor
ekrem956
09-02-2007, 13:17
selam sabahtan beri çalışmıyor.bilginize
erdalcaki
09-02-2007, 14:14
arkadaşlar tps yazılımlarının normal sunny yazılımlarına çıkma şansı yokmu eğer varsa ne zamana kadar çıkar müşterilerin çoğu bu menüyü kullanmayı bilmiyor onun için problem çıkıyor ilgi ve alakanız dan dolayı teşekkür ederim elleriniz ve klavyeniz dert görmesin
muhsinkilic
09-02-2007, 14:25
kucer 06 kardeş doğru söylüyor
1-2 Güne kadar sunny original yazılımları gelecek diyorlar:warn:
hocam acaba bilgiyi nereden aldınız?
şuan itibarıyle kaon tabanlılarada tps auto devam ediyormu arkadaşlar??? deneme imkanı olan varmı???
caner1960
09-02-2007, 15:06
Evet kardeş kaon 12 01 A5 ve 16 00 A1 açık seyrediyorum
isa_yolcu55
09-02-2007, 15:12
şuanda tv karşısında multileri izleyen varmı
yazılım çalışıyor sorunsuz izleyebiliyorum...
caner1960
09-02-2007, 15:21
Evet var
turhan081
09-02-2007, 15:33
arkadaşlar yazılım şuan sorunsuz çalışıyor.
şuanda tv karşısında multileri izleyen varmı
şu an izleniyor ful acık
vala şaşırdık kaldık birisi izleniyor diyor birisi izlenmioyr diyor ne iştir şuanda tv ye bakma sansım da yol meraktan catlamak üzereyim varmı yokmu diye
vala şaşırdık kaldık birisi izleniyor diyor birisi izlenmioyr diyor ne iştir şuanda tv ye bakma sansım da yol meraktan catlamak üzereyim varmı yokmu diye
bakın arkadaşlar ben saat 14.45 itibari ile şu an izlıyorum auto olarak
yamahacı_hotti
09-02-2007, 16:04
:wave:
kim diyor yavvvvvv *******,dada metin başak yazmış alakası yok şakır şakrır calışıyor TPS,ler ( 12.01.A5 ) + EMU VErilen tüm serilerde lütfennnnn tf den gördügünÜZ şeylere inamayın !! huziyn,de ozmen.,da yazmış .!!!! hotti_76,dandır bu aynı ASTRA 19 DOGU piremier,leri ben acmıyor dedim skys.t forum beni banlamıştı keylere nasıl fake dersin diye ben kaon sunny ofsat dedim !!! pw,lerde :46:
bak MEMEDİM Hoca,da sorun yok :present:
aktaszafer
09-02-2007, 16:23
12.c1.a5 de halen olumsuz açmıyor....
sanırım C boardlarda sorun var...Çünkü aynı 1.mesajdaki 12.01.a5 başka bir cihaza attıgım açıyor..
12.c1 a5 açmıyor..
:wave:
kim diyor yavvvvvv turke.fo..m,dada metin başak yazmış alakası yok şakır şakrır calışıyor TPS,ler ( 12.01.A5 ) + EMU VErilen tüm serilerde lütfennnnn tf den gördügünÜZ şeylere inamayın !! huziyn,de ozmen.,da yazmış .!!!! hotti_76,dandır bu aynı ASTRA 19 DOGU piremier,leri ben acmıyor dedim skys.t forum beni banlamıştı keylere nasıl fake dersin diye ben kaon sunny ofsat dedim !!! pw,lerde :46:
bak MEMEDİM Hoca,da sorun yok :present:
1201A5 harici yazılımı calışan yok şu anda :49:
yamahacı_hotti
09-02-2007, 16:26
alakası yok 4. ayda gecekler astra 19 doguya !!!! tps paketi ArkadaşlaR.
OK KARdeş yealmax tamam c bord mort olmuş anlaşıldı saygılar.
bende ( 12.01.A5,) de hepis acık tps gurubu ab sat gurubu canal+ gurubu oleyyy.
kaon + sunny+ stream+ digiline+ NE-XT 2005 serisi hw ( 12/01/A5 ) harici yazılımı calışan yok şu anda.ArkadaşlaR.
ekrem956
09-02-2007, 16:28
selam ilk geldiği günden beri normal çalışan 12cıa5 ciaz bugün sabahtan bu tarafa tık yok anlamakta güçlük cekiyorum,bilginize,
bakın arkadaşlar ben saat 14.45 itibari ile şu an izlıyorum auto olarak
en güvenilir bir cevabı senden alabiliriz sayın ustadım.....--acaba stream yazılımlarının hepsi şuan sorunsuzmu?? yoksa arkadaşların dediği gibi c boardlaRDA MI SORUN VAR?? aydınlatırsan birçok arkadaşı sevindirirsin...işlerinde başarılar..senin auto olarak izlediğin kaon mu? kaon tabanlıysa hw si ne?. teşkk.
en güvenilir bir cevabı senden alabiliriz sayın ustadım.....--acaba stream yazılımlarının hepsi şuan sorunsuzmu?? yoksa arkadaşların dediği gibi c boardlaRDA MI SORUN VAR?? aydınlatırsan birçok arkadaşı sevindirirsin...işlerinde başarılar..senin auto olarak izlediğin kaon mu? kaon tabanlıysa hw si ne?. teşkk.
arkadaşlar c bortlu yazılımlar acmamakta şu an sorun var ama 12.01.a5 ve 16.80.91 yazılımda sorun yok saygılar
serefguler
09-02-2007, 17:15
ustam 12.c1.a5 icin kac defa yukledim dediklerini ayni sekilde yapiyorum ama siksik kesiliyor problem ne olabilir onceki yazilimda sorunsuz calisiyordu ama sabahleyin gitmisti yukardaki vermis oldugun listeden dosyayi aldim ama olmuyor dosyalar icin eline saglik brukselden selamlar
sayın meme dim c bortdaki sorun nezaman düzeltilir
ustam 12.c1.a5 icin kac defa yukledim dediklerini ayni sekilde yapiyorum ama siksik kesiliyor problem ne olabilir onceki yazilimda sorunsuz calisiyordu ama sabahleyin gitmisti yukardaki vermis oldugun listeden dosyayi aldim ama olmuyor dosyalar icin eline saglik brukselden selamlar
arkadaşım c bortlu cihaz yazılımlarda sorun var ama inşallah duzelır şu anda acmıyor sadece c bortlar acmıyor
ekrem956
09-02-2007, 17:28
selam 1201A5 de sustu hiçbiri acmıyor,30 saniye gösteriyor gidiyor,biginize
bu olay cihazların iç yapısı ile ilgili olabilir,kimi acıyor kimi acmıyor.
Arkadaşlar 12 01 A5 ve 16 00 A1 çalışıyor sorun yok
yamahacı_hotti
09-02-2007, 18:30
Arkadaşlar 12 01 A5 ve 16 00 A1 çalışıyor sorun yok
:wave: ewet arkadaşlar sorun yok bizim hw,lerde :45: :bath:
benim cihaz kaon 12 c1 a5 stream yazilim yuklu.
tps . ab sat ve multiler yok.eskisi gibi gelip gidiyorlar
suan sadece kanal+ fr acik.bilginize
yamahacı_hotti
09-02-2007, 19:28
bizde sorun yok kardeş ( 12.01.a5 ) ler devammm bütün seri cökmüştür diger kalan hw,ler biz haric !! saygılar.
alıntı: işte yazdıgı mesaj.
metin_başak_54,ün :DD::D:
09-02-2007, 12:32
Advanced Member
Giriş Tarihi: 24-07-2006
Mekan: sakarya
Üye No:</B> 243005
Forum Dili: TR Mesajlar: 1,065
bu günden itibaren bütün tps auto yazılımları çökmüştür
herkeze iyi günler.
demekki rüyasında görmüş tüm hw,lerde gittigini :D:D:D:
bizde sorun yok kardeş ( 12.01.a5 ) ler devammm bütün seri cökmüştür diger kalan hw,ler biz haric !! saygılar.
alıntı: işte yazdıgı mesaj.
metin_başak_54,ün :DD::D:
09-02-2007, 12:32
Advanced Member
Giriş Tarihi: 24-07-2006
Mekan: sakarya
Üye No:</B> 243005
Forum Dili: TR Mesajlar: 1,065
bu günden itibaren bütün tps auto yazılımları çökmüştür
herkeze iyi günler.
demekki rüyasında görmüş tüm hw,lerde gittigini :D:D:D:
niye uğraşırsın şu çocukla onun cihaz da 12c1a5 açmamış doğal olarak öyle yazmış.Bırak hotti biz keyfimize bakalım :45:
16.co.a1 Çalışmıyor arkadaşlar...
12 01 A5 LER DEVAM durmak yokkkk
arkadaşlar,bu yazılımlar network açık arama yapmıyor galiba?mutlaka kanal mı atmak gerek?
Can e-mail me how change my 12 03 A5 To 12 01 A5 :clap2::
Thanks my mzil is
[email protected]
şuan itibarıyle kaon tabanlılarada tps auto devam ediyormu arkadaşlar
yakupowersky
09-02-2007, 23:59
yanlıs deyılsem suan bı hw olarak 12 01 a5 vcalısıyor dıgerlerı suan ıcın calısmıyor
evet su an 16.co.91 de calismiyor
yanlıs deyılsem suan bı hw olarak 12 01 a5 vcalısıyor dıgerlerı suan ıcın calısmıyor
arkadaşım şu an itibari ile 12.01.a5 ve 16.80.91 normal calışıyor herkezin bilgizine
niye uğraşırsın şu çocukla onun cihaz da 12c1a5 açmamış doğal olarak öyle yazmış.Bırak hotti biz keyfimize bakalım :45:
c boardlar izlerken A lar ağlıyordu nezaman yazılım çıkacak diye.. 3 gün izlesinde sevinsin garipler.. nasıl olsa yazılımlar komple çökünce ilk önce c ye çıkacak.... daha sonrada çökmesine 2 gün kala A 'ya....(o da belki....)
c boardlar izlerken A lar ağlıyordu nezaman yazılım çıkacak diye.. 3 gün izlesinde sevinsin garipler.. nasıl olsa yazılımlar komple çökünce ilk önce c ye çıkacak.... daha sonrada çökmesine 2 gün kala A 'ya....(o da belki....)
:tongue: :tongue: :tongue:
serkancak
10-02-2007, 14:15
16.c0.a1 icin yazilim nerde acaba
lutfen simdidden saygilar
sempatico
10-02-2007, 15:02
arkadaşlar c bord larla ilgili yeni bir gelişme varmı yazılım konusunda
hunter100
11-02-2007, 15:08
:praying: kaon 12_01_05 cihazıma şu an yazılım yüklesem çalışıyormu hala a bordlular yardımcı olan var ise çok sevinirim ....
:praying: kaon 12_01_05 cihazıma şu an yazılım yüklesem çalışıyormu hala a bordlular yardımcı olan var ise çok sevinirim ....
YAZILIMLAR ZATEN VAR
hunter100
11-02-2007, 15:28
sevgili arkadaşım göndermiş olduğun siteyi anlayamadım .. buradaki yazılımımı atmam gerekiyor bir yardımcı olursan sevinirim ..
hunter100
11-02-2007, 15:50
bu formdaki 12 01 05 yazılımını attım şimdide menu şifresini açamıyorum kimsede yardımcı olmuyor:(
Eğer bu çözüm olmazsa bunu deneyin arkadaşlar yazılımda menü şifresi istiyorsa ve hiç bir şifreyi kabul etmiyorsa yazılım attıktan sonra cihaz üzerideki tuşlardan ch up yada ch + ya 3 kere basın arkasından kumanda 'da 1 tuşuna basın cihaz kendini resetliyor sonra tekrar girdiğinizde şifre 0000 oluyor cihaz kanal taraması yapmıyorsa hazır kanal listesi atacaksınız saygılar...
bak arkadaşım üsteki yazıyı bir oku şifre için
hunter100
11-02-2007, 16:22
ilgin için sağol hocam fakat onu da yaptım olmadı .. yazılımı tekrar yükleyeyim birdefa daha deyeyeyim belki olur
ilgin için sağol hocam fakat onu da yaptım olmadı .. yazılımı tekrar yükleyeyim birdefa daha deyeyeyim belki olur
işlemi aynen uygula olmazsa tekrar buraya yaz yardımcı olalım
reset / kuru kafa / yazılım / kke / kanal listesi
hunter100
11-02-2007, 16:31
ch + yı 3 kere kumandadan değilde cihazın üzerindeki düğmeden yaptım başarılı oldum çok teşekkürler... ancak cihazıma başka bilgisayardan yazılım attım eve gidince deneyeceğim umarım hala 12 01 05 modelinde update devam eder.. yardımlarınız için çok teşekkür ederim ustalar
hunter100
11-02-2007, 16:32
sayın kralleo ustam 12 01 05 modelinde bu yazılım hala tps update yapıyormu ??
ch + yı 3 kere kumandadan değilde cihazın üzerindeki düğmeden yaptım başarılı oldum çok teşekkürler... ancak cihazıma başka bilgisayardan yazılım attım eve gidince deneyeceğim umarım hala 12 01 05 modelinde update devam eder.. yardımlarınız için çok teşekkür ederim ustalar
rica ederim. yazılım mutlaka update edecektir merak etmeyin
Arkadaşım önce kanal listeni yedekle, sonra kurukafayı at ardından 12 01 A5 stream yazılımı yükle, *** tablosunu aç load defauld yap, kanal listeni at eğer sorun çıkarsa cihazı resetle kanal listeni bir daha yeniden at sorunun mutlaka çözülecektir.
sayın kralleo ustam 12 01 05 modelinde bu yazılım hala tps update yapıyormu ??
evet uptdate ediyor.c bordlar çökmüştü onlarada yeni yazılım verildi
Artist 3000
12-02-2007, 01:10
Can e-mail me how change my 12 03 A5 To 12 01 A5 :clap2::
Thanks my mzil is
[email protected]
Hi Lem,
I've sent you my photo guide...
teşekürler ustalar, 12 01 a5 bende sorunsuz çalışıyor yanlız kanaları eksik buluyor turksat ve hotbird,ve kanal editöru kuramadım,hata veriyor,ne yapmam lazım(tp ele girmek biraz zametli bi iş) Not:şimdi tekrar indirdim kurdum,çalıştı....tekrar teşekürler,kolay gelsın::45: :present:
garip2211
12-02-2007, 13:11
12 01 a5 sorusuz calışıyor da radyo arka fon resmi yok ve yüklenmiyorda
12 01 a5 sorusuz calışıyor da radyo arka fon resmi yok ve yüklenmiyorda
arkadaşım stream yazılımlara malesef arka fon yuklenmıyor
12.c1.a5 su an calismiyor
anthony99
12-02-2007, 14:07
12.c1.a5 su an calismiyor
evet ne yazıkki 16.co.91 de çalışmıyor şu an itibariyle acaba çöktümü ne oldu. önceden takır takır çalışıyordu.:49:
Vagueira
12-02-2007, 14:46
Und H/W 13-41-6d please :praying:
Evet 12.c1.a5 bendede çalışmıyor.Muhtemelen çöktü sanırım..
hunter100
18-02-2007, 17:59
12-01-A5 çalışıyormu şu an acabağa yükleyebilirmiyim arkadaşlar??
huseyin55
21-02-2007, 12:35
arkadaşlar 12 01 a5 sunny Kaon Bin Uzantılı (Stream)Tps Auto Absat Ok
yazılımı yükledim ama 1 dakikadabir kapanıyor . yalnış birşeymi yaptım . [not talimata göre yükledim. ] yardımcı olursanız sevinirim.......
ustam benim cihaz ORA 5010D, HW:16,00,A1
ben buna sunny 7010 yazılımı attım güzel calışıyodu.
bu auto yazılımını ne zaman atsam HALT yazıyo.
ilk cıktıgından beri alıyorum senden usta 5t subat 10 subat 27 ocak tüm yazlımlarda baktım olmuyo bi türlü.
aynen dediğiniz gibi önce reset,sora kurukafa,sonrada yazılımı attım ama olmadı
yapabilecegim bişey varsa söylermisiniz..yoksa umudu keseyimmi cihazdan..
ustam benim cihaz ORA 5010D, HW:16,00,A1
ben buna sunny 7010 yazılımı attım güzel calışıyodu.
bu auto yazılımını ne zaman atsam HALT yazıyo.
ilk cıktıgından beri alıyorum senden usta 5t subat 10 subat 27 ocak tüm yazlımlarda baktım olmuyo bi türlü.
aynen dediğiniz gibi önce reset,sora kurukafa,sonrada yazılımı attım ama olmadı
yapabilecegim bişey varsa söylermisiniz..yoksa umudu keseyimmi cihazdan..
16.00. a1 cihazlarda bu yazılımlar sorun olmaktadır. Lütfen herkes h/ w si uygun yazılımları yukleyiniz.
ilgilendiğin için teşekkürler Serkan Yılmaz, ben yeni yazılım cıkarsa veya sorun giderilrise tekrar denerim,iyi çalışmalar dilerim.
funcity17
24-02-2007, 00:42
selam üstad memedim şimdi yükledim gidip evde bakıcam çalışıp çalışmadıgını cafeden yüklüyorum tşk.
olmuyor olmuyor..................
kanal listesi atıyorum alıyor gibi yapıyor fakat sonunda yine kanal yükleyemiyorum........
yokmu bunun bir yolu..........
yıllardır buişin içinde olan biri olarak ben bu işi halledemedim....
c bordlu fta ya oldu fakat 12-01-A5 e ol-mu-yorrrrrrrrrrrrrr
Arkadaşım daha akşam attım 12.03.a5 ten dönme 12.01.a5 e .yanız önce 1201a5 stream menü yükle daha sonra stream editör ve hazırkanal kullan, normal bordsa normal kanal editör ve kanal kullan hadi kolay gelsin.
kaon fta 16.c0.a1 cihazım var.Bir haftadır uğraşmaktayım.Memedim kardeşin yaptığı yazılım üzerine.Sonunda multiler,absat,xxl ve private ***** izleniyor.İşin sırrını açıklıyorum dostlar.Yazılımı yüklemeden önce kuru kafayı atın sonra borda uygun yazılımı atın.Sonra makinaya kanallar dahil tam reset atın.ATMAZSANIZ KANALLAR 5 SSANİYEDE BİR AÇAR KAPAR.
Memedim kardeş seni kutlarım.Türkçe menu,fixed keys menu eklemeni bekliyorum Birde mtc,redlight ve view'leri izleyen var mı?Bu arada auto dediğimiz şey;makina keyleri kendi mi değiştiriyor?Yoksa açılmayınca kke veya *** dosyasını update mi etmemiz lazım?
Memedim daha geniş bilgi vermen için mailini bekliyorum...!
[email protected]
Özgür Erge
28-02-2007, 23:27
dostum şuan için mct wiew dcw keyler olmadığı sürece izlenemez tps autoyu uydudan keyleri alarak seyrediyosunuz yazılım atmaya gelince normaldede öle yapılarak yazılım yükleniyoo..
antepli_mert
08-03-2007, 22:45
bu yazılımlarda multının şifresini kac dakıkada bir buluyo acaba bilgisi olan varmı ben yükledim ama cok geç buluyoo yaw niye yanlış mı yaptım acaba yardım adin bana
bu yazılımlarda multının şifresini kac dakıkada bir buluyo acaba bilgisi olan varmı ben yükledim ama cok geç buluyoo yaw niye yanlış mı yaptım acaba yardım adin bana
cihazınızın modeli ne cihaz bilgisini yazarsan ız daha iyi olur. birde ushahia kanalında beklerseniz daha çabuk keyler oto apleyt yapar.
hi,not new pach ? for BM-1000FTA_16.80.91 . tanx
infotools
10-03-2007, 01:55
Kaon Ksc 570 Au Tps Kp Ko
best1971
10-03-2007, 09:38
tps paketi şuan için açık...
hallederiz
10-03-2007, 09:39
arkadaşlar tps paketi geri geldi şu an açıyor aynı yazılımla
s selman
10-03-2007, 12:52
SLM arkadaşlar cihazım 7010 DCI 12 01 A5 bu yazılımı yükledim ancak mesela türksatta 50 kanal geliyor kalan yarısı yok hepsini yeniden manuel yüklemek zor oluyor bunun bir kolay yolu var mı?
arkadaşım yukarıda hazır kanal listesi ve yükleme programı mevcut. hazır liste yükle.
Only the registered members can see the link sunny kanal yükleme editörü..
Only the registered members can see the link sunny hazır kanal listesi..
stream kaon tabanlı cihazlar için yükleme programı Only the registered members can see the link
hazır kanal listesi Only the registered members can see the link
s selman
10-03-2007, 13:31
arkadaşım kusura bakma bu 2 mb kanal editörünü cihaza nasıl yülüyeceğiz
SLM arkadaşlar cihazım 7010 DCI 12 01 A5 bu yazılımı yükledim ancak mesela türksatta 50 kanal geliyor kalan yarısı yok hepsini yeniden manuel yüklemek zor oluyor bunun bir kolay yolu var mı?
arkadaşım şunu bi dene gönderdim..
[/url]Only the registered members can see the link[/url] sunny kanal yükleme editörü..
Only the registered members can see the link sunny hazır kanal listesi..
s selman
10-03-2007, 13:48
arkadaşım kanal yükleme editörü boş calıştır diyorum bir şey cıkmıyor
pardon Only the registered members can see the link Bunu yükle
s selman
10-03-2007, 14:17
kanal etidörü saten acılıyor
unny kanal yükleme editörü acılmıyor
kanal etidörü saten acılıyor
unny kanal yükleme editörü acılmıyor
setup dosyasını yükle sonra başlat programlar sunny 2 mg.kanal editörünü tıkla.
problem devam ederse buraya yaz topic i mafettik :D Only the registered members can see the link
huseyin55
10-03-2007, 20:37
acılmıyor arkadaşlar tps ler ...
not . 12 01 a5
acılmıyor arkadaşlar tps ler ...
not . 12 01 a5
arkadaşım sen bi yanlış yapıyosun şu an tpsler absat multi hepsi açık 12 01 a5
yüklemede felan bi problem olabilir ushua tvde bekliyomusun?
:49: sevgilii arkadaşlar
bende kaon var birde motor var
ama strem yazılıma dönünce kanalar gitii
kanal editör ile kanalarımıı almıştımm
bir arkadaş kdf dosyasınıı strem uygun hale getirebilirmii çook acill yardım
:praying:
Canal EdİtÖr İle Atiyorumm Ama Bİr Şeyy Olmuyoo
LÜtfen Yardimm
HOCCAMM YAZILIMM ATTIMM AMA
STREAM MOTOR AYARLARII YAPAMIYORUMM YARDIMM
EDİRNEDE SEVGİLER
mustafatr
11-03-2007, 03:10
12 c1 a5 şu an çalışmıyor
keskinli
11-03-2007, 04:30
12.01.A5 suan calismiyor tps ler auto olarak
gündüz calisiyor ama gece maalesef calismiyor.
12.01.A5 suan calismiyor tps ler auto olarak
gündüz calisiyor ama gece maalesef calismiyor.
evet aynen.gündüz okey, gece offffff.
n.anelka24
11-03-2007, 14:28
dun gece calısmıyodu ama gecen gece calısıyodu
bulletfromhell
11-03-2007, 14:40
ülen adamlarda tam işi şebekliğe vurdular.gündüz açık kanallar.bütün filmleri maçları vs.seyrettiriyolar.gece olunca kapatıyolar.bizim ***** meraklılarıda kıvrım kıvrım kıvranıyolar.:8[1]: :8[1]: fransızların ne akla hizmet ettiğinide anlamak zor.ülen tüm filmleri maçları seyrettiriyosun.iş ***** olunca herkeste bi cimrilik durumu.bırak yaw.memleketimin delikanlıları istifade etsin.:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
n.anelka24
11-03-2007, 14:48
16.80.91 su anda calısmıyor
gce 1 den sonra gidiyor sabah acık
KAON(STREAM)TPS AUTO ABSAT OK HUSTLER OK (05.02.2007)
TPS AUTO OK
D+ OK
ABSAT AUTO OK
SİRİUS OK(HUSTLER TV)
SRG AUTO
SLOV TV OK
ORF OK
HOTX OK
BİSS OK
önemli: stream yazılımı yüklemeden önce cihazınızı tamamen reset atın sonra kuru kafayı yukleyın ve sonra cihazınızın H/W sine uygun stream yazılımı yukleyın sorunsuz çalışaktır
YAZILIMLARIN AUTO AÇMASI İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER
*Tps kanallarının güncellemesinin çalışması için cihazınızı 10873 27500 V frekansındaki USHIAIA TV kanalI üzerinde 2 dk bekletin..
Cihazınızı güncellemek için her gün bu işlemi tekrarlayın
*For the TPS channels to work please tune your receiver into 10873MHz 27500V frequency( USHIAIA TV 2 dk channels etc) in Hotbird satellite for 2mins for the receiver to update. Everyday please follow the same procedure to update the receiver
D+LAR İÇİN VERİLEN KKE+ DOSYASINI YÜKLEYİN
memedim usta sizden bir durum açıklamak isterim benim cihazıma daha vermiş olduğunuz yazılımı atmamışım ve cihaz bilgilrim aynen şu şekildedir
model:at-7010dcız
ınfo:10.05.21-cfcb
s/w:v02.00.07
h/w:v12.01.a5
loader:v2.1.9v3
c.a:2.25
ve memedim usta ben bu konuda tecrübeli değilim ayrıca tavsiye ediyormusunuz yoksa kalsınmı diyorsunuz benim istediğim danışmak öğrenmek daha sonra uygulamaya geçmek ve fikrinizi istiyorum zaten hergün vermiş olduğunuz günlük yazılım var bazen kulanmaktayım diyelimki strem autoyazılımı attım eski hale gelmesi için yazılm varmı ve cihaza eski hale gelirken zarar vermesi mümkünmü bu konuda fikirlerinizi ve nasıl başlayacağımı arz ederim saygılarımla....:49:
memedim usta sizden bir durum açıklamak isterim benim cihazıma daha vermiş olduğunuz yazılımı atmamışım ve cihaz bilgilrim aynen şu şekildedir
model:at-7010dcız
ınfo:10.05.21-cfcb
s/w:v02.00.07
h/w:v12.01.a5
loader:v2.1.9v3
c.a:2.25
ve memedim usta ben bu konuda tecrübeli değilim ayrıca tavsiye ediyormusunuz yoksa kalsınmı diyorsunuz benim istediğim danışmak öğrenmek daha sonra uygulamaya geçmek ve fikrinizi istiyorum zaten hergün vermiş olduğunuz günlük yazılım var bazen kulanmaktayım diyelimki strem autoyazılımı attım eski hale gelmesi için yazılm varmı ve cihaza eski hale gelirken zarar vermesi mümkünmü bu konuda fikirlerinizi ve nasıl başlayacağımı arz ederim saygılarımla....:49:
arkadaşım istediğişn zaman cihazı kurukafa ardından sunny yazılımı yükleyip eski haline çevirebilirsin. yalnız 12.01.A5 te gece tpslerin gittiği yazılıo bence şu an yüklemende pek fayda yok. ama gündüzde seyredecemdiosan yükle sorun olmaz . yukaruıda verilen talimatları uygula . günlük yazılım yüklediğine göre bunuda talimatlara göre yükleyebilirsin.
:45: memdim usta vemiş olduğun sağlıklı bilgilerin için size çok minettarım o zaman kalsın günlük vermiş olduğun yükleye devam edyim hiç cihazın kafasınıda karıştırmıyım ve son olarak sizin gibi nice güzel arkadaşlara çok çok teşekür ederim isterim ki dahada nice başarılarınıza devamını getirmenizi arz ediyorum kalın sağlıcakla saygılarınla....
arkadaşım istediğişn zaman cihazı kurukafa ardından sunny yazılımı yükleyip eski haline çevirebilirsin. yalnız 12.01.A5 te gece tpslerin gittiği yazılıo bence şu an yüklemende pek fayda yok. ama gündüzde seyredecemdiosan yükle sorun olmaz . yukaruıda verilen talimatları uygula . günlük yazılım yüklediğine göre bunuda talimatlara göre yükleyebilirsin.
BM-1000FTA_HW-16.00.A1_TPS AUTO OK-ABSAT OK HUSTLER OK D+ OK.zip n'est pas pour 16.00.A1 mais 16.80.91 !!!
s selman
13-03-2007, 15:19
arkadaşım cihazdaki tv kanalları tümden gitti kanal etitöründen kanalları yüklemek imkanı varmı kanal editöründeki proğramlar boş başka tavsiyen varmı nasıl yapacağım
ersink20
22-03-2007, 14:28
yazılımı yükleyemedim daha yükleme başlamadan çıkıyor ne yapabilirim
yazılımı yükleyemedim daha yükleme başlamadan çıkıyor ne yapabilirim
arkadaşım nasıl çıkıyor yani cihaz yüklemeye başlamadan açılıyormu. com ayarını kontrol ettinmi. rs 232 kablona bak. bir de konuya aşağıdaki linkten devam edelim. bu yazılmlar eski tarihli. en kısa zamanda kaldırılacaktır.
Only the registered members can see the link