tugce_gozde
05-02-2007, 17:19
sarhoşun birinin bir dükkan da çalışıyormuş.O dükkanın ise çook ünlü bi papağanı varmış.papağan her gün aynı şeyleri söyler durumuş.Ama dükana gelen bir kadına hep terbiyesiz kelimeler söylermiş.or....u gb.
bir gün kadın gene dükkana gelmiş ve başlamış kadına laf söyleme ....
kadın sinirlenmiş ve sahibine şikayet etmiş .dükkan sahibi sarhoş adamın adı NECATİymiş..
adam artık dayanamamış ve papağanı tehdit etmiş.eğer bidaha bu kadına küfürlü konuşacak olursan senin kafanı soğuk su dolu kovanın içine sokarım demiş...
ve papağan sustuktan sonra devam etmiş hala kadına laf söylemeye......
ve adam soğuk su dolu kovanın içine kafasını sokmuş çıkarmış....1 kaç defa sonra papağan kadına iltifat etmeye başlamış....
kadın 1-2 gün sonra kadın dükkana gelmiş papağan başlamış iltifatlara ama kadın sinir omuş ve içinden ''şu papağanı nasıl küfrettireceginim '' diye düşünrken,papağanın yanına yaklasıp, sorular sormaya baslamış:
-K::benim yanımda 1 erkek ols bana ne denir?.demiş::-P-süper bayan
-K::benim yanımda 2 erkek ols bana ne denir?.demiş::-P-güzel bayan
-K-::benim yanımda 3 erkek ols bana ne denir?.demiş::-P-iyi bayan
Kadın dayanamamış ve demiş ki!::
-K-::benim yanımda 5 erkek ols bana ne denir?.demiş::
Ve papağan artık dayanamamış ve şöyle demiş::'''NECATİ KOVAYI GETİR'''demiş:puah::smiles10: :puah:
bir gün kadın gene dükkana gelmiş ve başlamış kadına laf söyleme ....
kadın sinirlenmiş ve sahibine şikayet etmiş .dükkan sahibi sarhoş adamın adı NECATİymiş..
adam artık dayanamamış ve papağanı tehdit etmiş.eğer bidaha bu kadına küfürlü konuşacak olursan senin kafanı soğuk su dolu kovanın içine sokarım demiş...
ve papağan sustuktan sonra devam etmiş hala kadına laf söylemeye......
ve adam soğuk su dolu kovanın içine kafasını sokmuş çıkarmış....1 kaç defa sonra papağan kadına iltifat etmeye başlamış....
kadın 1-2 gün sonra kadın dükkana gelmiş papağan başlamış iltifatlara ama kadın sinir omuş ve içinden ''şu papağanı nasıl küfrettireceginim '' diye düşünrken,papağanın yanına yaklasıp, sorular sormaya baslamış:
-K::benim yanımda 1 erkek ols bana ne denir?.demiş::-P-süper bayan
-K::benim yanımda 2 erkek ols bana ne denir?.demiş::-P-güzel bayan
-K-::benim yanımda 3 erkek ols bana ne denir?.demiş::-P-iyi bayan
Kadın dayanamamış ve demiş ki!::
-K-::benim yanımda 5 erkek ols bana ne denir?.demiş::
Ve papağan artık dayanamamış ve şöyle demiş::'''NECATİ KOVAYI GETİR'''demiş:puah::smiles10: :puah: