Orijinalini görmek için tıklayınız : stream uydudan uptadeciler lütfen burayı okuyun
uydu_111
07-02-2007, 14:03
arkadaşlar yazılım cok güzel işliyor ama siz yüklemeyi bilmiyorsunuz ilk önce kuru kafayı yükleyin sonra yazılım atın o zaman kanal klidide aktif olur ondan sonra bir load default yapın tamam gerisine dokunmayın gelin ushuaaa kanalına bekleyin 2 dakka tamam isteyen hazır kanal listeside atar zor geliyosa taratmak valla ben böyle güzel yazılım görmedim tıkır tıkır music black o kadar izliyorum hiç takılmıyor yazılımın degerini bilin böyle yazılım zor bulunur söyleyin bana sunny den baska tps izleyen makina varmı tüm yazılımda emegi gecen herkese tesekkür ediyorum bu arada tüm diger forumlar yazılımları ilk buradan alıyor haberiniz olsunnnn yasasın supersatforum iyiki varsınız arkadaşlar artık yazılıma mana bulmayında siz ilk bas dogru yazılım atmasını ögrenin sorun sizlerde unuttunuz herhalde tps izlemek için hergün yazılım yüklediginizi bide 1 dakkada takılıyodu bence yazılım süper verenlerden allah razı olsun benim uzun zamandan beri bekledigim yazılım :present:
uydu_111
07-02-2007, 14:05
benim gibi düsünenler lütfen cevap yazsın aksini düsünenlerde varsa yazsınlar bakalım bu yazılım bu kadar niye kötüymüs bir care bulalım ya kötü düsünenler için
arkadaşlar yazılım cok güzel işliyor ama siz yüklemeyi bilmiyorsunuz ilk önce kuru kafayı yükleyin sonra yazılım atın o zaman kanal klidide aktif olur ondan sonra bir load default yapın tamam gerisine dokunmayın gelin ushuaaa kanalına bekleyin 2 dakka tamam isteyen hazır kanal listeside atar zor geliyosa taratmak valla ben böyle güzel yazılım görmedim tıkır tıkır music black o kadar izliyorum hiç takılmıyor yazılımın degerini bilin böyle yazılım zor bulunur söyleyin bana sunny den baska tps izleyen makina varmı tüm yazılımda emegi gecen herkese tesekkür ediyorum bu arada tüm diger forumlar yazılımları ilk buradan alıyor haberiniz olsunnnn yasasın supersatforum iyiki varsınız arkadaşlar artık yazılıma mana bulmayında siz ilk bas dogru yazılım atmasını ögrenin sorun sizlerde unuttunuz herhalde tps izlemek için hergün yazılım yüklediginizi bide 1 dakkada takılıyodu bence yazılım süper verenlerden allah razı olsun benim uzun zamandan beri bekledigim yazılım :present:
Arkadasim sana bir sorum var buradaki stream yazilim HW12.01.A5
benim SW02.00.07 dekkelmiyor, acaba yinede atabilirmiyim
benim receiverim next 2005DCI
tesekkurler:49:
uydu_111
07-02-2007, 14:14
evet atabilirsin arkadaşım h/w lerden hanigisi uyuyorsa onu at ama unutmadan ilk önce bl219v4 kuru kafayı at ondan sonra o zaman yazılım yüklenir öteki türlü hatalar oluyorrr
evet atabilirsin arkadaşım h/w lerden hanigisi uyuyorsa onu at ama unutmadan ilk önce bl219v4 kuru kafayı at ondan sonra o zaman yazılım yüklenir öteki türlü hatalar oluyorrr
çok tesekkurler:45:
benim gibi düsünenler lütfen cevap yazsın aksini düsünenlerde varsa yazsınlar bakalım bu yazılım bu kadar niye kötüymüs bir care bulalım ya kötü düsünenler için
evet yazılım güzel çalışıyor.menüleri sunny kadar iyi değil ama yazılım işini fazlasıyla yapıyor..
bu kadar paylaşım ve azimle demekki bazı konular kendi çabalarımızla sonuca varıyoruz. Yazılımları çalıştıran arkaşlara başarılar ve bol paylaşımlar.
ekrem956
07-02-2007, 15:58
selam yazılım mükemmel çalışıyor,no prblem,Saygılarımla.
anthony99
07-02-2007, 16:05
selam yazılım mükemmel çalışıyor,no prblem,Saygılarımla.
:45: :45: :45: :45: canavar gibi maşallah.:present:
zargana2
07-02-2007, 16:12
müthiş çalışıyor arkadaşlar kimsenin teredütü olmasın yazıldıgı gibi yükleyin sorunsuz müthiş çalışıyor
herkeze kolay gelsin....!
Arkadaşlar herkes programın mükemmelliğinden bahsediyor. Eyvallah zaten benim makinemin eski programının sadece stream olanı ama benim bir sorunum var onu malesef çözemedim eğer yardımcı olursanız memnun olurum benim cihazım Hemco 60030 DCI yanı 12.01.A5 yazılımı sorunsuz yüklüyorum kanalları da editörden yüklüyorum ama malesef şifreyi çözemiyorum kumandadan soldan saga renk tuşlarıyla yaptım olmadı 3 Defa Exit kumandadan 1 i tuşladım olmadı 0000 denedim olmadı birde bu sorunu çözerseniz yazılım çok güzel biliyorum ve kullanmak isiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İnşallah bende izlerim Şu autoları
stream yazılımlarındaki bazı sorunlarıda ben yazayım buraya mesala teletex calışmıyor fixed cw *** menüsü yok yazılımlarda
:45: :present:
stream yazılımlarındaki bazı sorunlarıda ben yazayım buraya mesala teletex calışmıyor fixed cw *** menüsü yok yazılımlarda
CW *** menüsü gizli arkadaşım eski yazılımlarda biss menüsünün gizli olduğu gibi ama kke dosyasını atarsanız iş görür saygılar
bengisu38
07-02-2007, 18:05
sunny 7011 recevere stream yazılım attım kanal listesi yükledim fakat cihazda halt yazısı var ne yapabilirim
ben ocağın 28 inden beri izliyorum bu yazılım şahane 16 c0 a1 hiç sorunsuz çalışıyo zannedersem başka hiç bir cihaz outo açmıyor dreambox bile sadece stream
yazılımdan önce mutlaka kuru kafa atın yoksa yazılım yüklenmez
hergün hergün yazılım yüklemekten kurtulun stream mükemmel çalışıyo
rahim1960
07-02-2007, 20:42
arkadaşlar lütfen stream yazılımlarını küçümsemeyelim.takır takır şifreleri çözuyor. ben bugüne kadar bukadar fazla sayıda hepsini bir arada çözen yazılıma rastlamamıştım. bu yazılımları yapandan ve bize faydalanmamızı sağlayanlara teşekkür edelim.onlarda olmasaydı ne yapardık bilmiyorum.teşekkürler serkan usta ve diğer üstatlar
Yazılımda bir sorun yok , SUNNY 12 01 a5 de TPS ler oldukça iyi ve hızlı çalışıyor, tek kusuru kanal sıralamada tek tek sıralamak zorundasın.
bence de stream yazılımları mükemmel calışıyor sunny menüsüne 10 ceker
yazılım kesinlikle mükemmel çalışıyor emeği geçenlere tekrar tesekkürler.
cute_454
08-02-2007, 00:41
arkadaslar sunny 7010 dcız 12 01 a5 tps auto yazılımını göremiyorum yardımlarınızı bekliyorum
cute_454
08-02-2007, 00:53
SUNNY 12 01 a5 tps auta yazılımı acele yardım
SUNNY 12 01 a5 tps auta yazılımı acele yardım
yazılım için buraya bak arkadaşım
Only the registered members can see the link
ahmeTTaşar
08-02-2007, 01:03
ama 12.03.a5 cihazları unuttunuz ben en sonunda bu cihazı değiştireceğim galiba biz hiç faydalanamıyoruz bu yazılımdan:46:
levo_levent1
08-02-2007, 01:16
arkadaşlar hangi yazılımı yükliyecez yardım edermisiniz
Geçen sene de polsat auto yazılımını ilk stream vermişti.Bunuda yükledim mükemmel çalışıyor,12.01.A5 emeği geçen herkese teşekkürler,sevgiler.Kolay gelsin.
Acıklamanız İçin teşekkur ederim.Forum 3 gun kapalı kaldı tum uyelerin ilgisine teşekkur ederim bizi yalnız koymadılar forum nerede diyerek:present:
Forumun altındaki sayacı dun gece koydum bugece baktım gunde 23109 ip girmiş foruma ve tıklanmış.Baska forumlarda olan sahte online( Yani bu 2000 kişi 1000 kişi göstermelik kesinlikle inanmayın.(Bazı forumlar hariç)
SUNNY 7010 DZ_HW-16.00.A1 (Only the registered members can see the link) yazılımlarında sorun vardı
bu giderildmi acaba ?:49:
güvenle yükleyebilirmiyim.:(
(önce kuru kafa ve yazılım son olarak ta resetliyoruz doğrumu):warn:
ekrem956
08-02-2007, 10:50
SUNNY 7010 DZ_HW-16.00.A1 (Only the registered members can see the link) yazılımlarında sorun vardı
bu giderildmi acaba ?:49:
güvenle yükleyebilirmiyim.:(
(önce kuru kafa ve yazılım son olarak ta resetliyoruz doğrumu):warn:
selam bazı 1600a1 lerde sinyal yok vede kumanda arama bölümüne girdiğinde devre dışı kalıyor, zannedersem o cihazların iç yapısından gelebilir.bu konu üzerinde bilgisi olanlar burada paylaşırsa seviniriz,tşk,sağlıcakla.
funcity17
08-02-2007, 14:30
selam üstadlar sunny 1030 ların stream yazılımı çıkarmı ?bizde faydalanabilicekmiyiz merakla beklemekteyiz selamlar...Teşekkürler...
nevzatedis
08-02-2007, 15:02
yazılımm güzel ama şebeke açık aram yapmama rağmen türksatta 65 kanal buldu, kanal editörü ile kanal listesi atıyorum makina alıyor ama sonunda kendini resetliyor
iyide bu yazılım nerde?
bulletfromhell
08-02-2007, 21:26
Arkadaşlar herkes programın mükemmelliğinden bahsediyor. Eyvallah zaten benim makinemin eski programının sadece stream olanı ama benim bir sorunum var onu malesef çözemedim eğer yardımcı olursanız memnun olurum benim cihazım Hemco 60030 DCI yanı 12.01.A5 yazılımı sorunsuz yüklüyorum kanalları da editörden yüklüyorum ama malesef şifreyi çözemiyorum kumandadan soldan saga renk tuşlarıyla yaptım olmadı 3 Defa Exit kumandadan 1 i tuşladım olmadı 0000 denedim olmadı birde bu sorunu çözerseniz yazılım çok güzel biliyorum ve kullanmak isiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. İnşallah bende izlerim Şu autoları
valla birader maalesef C boardlı cihazların dışında kalan cihazlarda bu tip şikayetleri benim kullanıcı arkadaşlarımdanda duyuyorum.nasıl bi çözüm bulunur bilmiyorum ama yazılımı yapanlar yada moderatörler bu konuyla ilgilenicekler sanırım.Ayrıca bazı C boardlı kullanıcılarda donma kilitlenme şikayetlerinden bahsettiler.Onlardaki sorunun kaynağıda cihazlarında modül takılı olmasıydı (Lig TV vs.).C boardlı cihazlarda Tps paketini sorunsuz seyretmek istiyorsanız cihazınızda modül takılı olmamalı.
irfantan
09-02-2007, 17:33
evet kuru kafa atmadan yuklenmiyor ve açlışıyor tşk ler ama menü berbat bişey onuda belirtelim slm tşk
STREAM SYSTEM çöktümü açmıyor
Strem ÇÖktÜ ArkadaŞlar Bugun İtİbariyla.....
12o1 A5 LER TAM GAZ DEVAM
bulletfromhell
09-02-2007, 22:00
Strem ÇÖktÜ ArkadaŞlar Bugun İtİbariyla.....
Beyler!!!!!!!!!!!!.kusura bakmayın ama bilgi sahibi olmadan yorum yapıyorsunuz.şu an sadece C boardlı cihazlarda yazılım çöktü.Normal boardlarda seyredilebiliyor.:smiles22:
Beyler!!!!!!!!!!!!.kusura bakmayın ama bilgi sahibi olmadan yorum yapıyorsunuz.şu an sadece C boardlı cihazlarda yazılım çöktü.Normal boardlarda seyredilebiliyor.:smiles22:
dediğiniz gibi herkes bilmeden konuşuyor 1201A5 kesintisiz AUTO izliyorum ve izleyen bircok arkadfaşım var şuanişte STREAM farkı
Evet12 01 A5 ve 16 00 A1 devam ediyor tıkır tıkır çalışıyor sorun yok.
tttarkan
09-02-2007, 23:19
Strem Yazilimi Harİka Yanliz MenÜsÜnde Bazi Eksİklİkler Var Onuda Zamanla ÇÖzerler Sanirim
şu an benim yanımda cihaz yok c bordlu çöktü diyen arkadaşlar şu şekilde deneyebilirmi? usahada 2 dakika bekle sonra tps starın üstüne gel bekle açma ihtimali var daha önceki tecrübemde olmuştu
bulletfromhell
10-02-2007, 01:23
şu an benim yanımda cihaz yok c bordlu çöktü diyen arkadaşlar şu şekilde deneyebilirmi? usahada 2 dakika bekle sonra tps starın üstüne gel bekle açma ihtimali var daha önceki tecrübemde olmuştu
yok birader.her türlü kombinasyonu denedim ama nafile.bakalım.inşallah bi çözümünü bulurlar.
uydu_111
10-02-2007, 12:49
vvalla arkadaşlar 12.01.a5 lerde tam gaz cözmeye devam ediyor ama c boardları denemeyedim heerhlade cözmüyormus bence ushuai kanalı üzerinde bekleyin 2 dakka acmassa acıp kapatın uydu alıcısını o zamanda cözmesse yapcak bisey yoktur.......
c bordlarda maalesef açmıyor artık
Arkadaşlar akşam baktım süper yani
evet bende izliyorum kaon tabanlılar diğer makinalara taş cıkartıyor
aktaszafer
10-02-2007, 17:41
C board stream yazılımları 10_02_2007 tarihli olarak çıkmışdır..
hunter100
10-02-2007, 17:48
arkadaşlar ben daha bu yazılımı yüklemedim astrada olduğumdan dolayı hotbirte çevirmek istiyordum ama c serilerinde çöktü diyorlar benim makinam 1201a5 zannedersem hala çözüyormuş .. ancak bu seride devam edecekmi yoksa buda bir iki güne kadar gidecekmi ? boşuna hotbirt uydusuna geri dönmeyeyim...
C board stream yazılımları 10_02_2007 tarihli olarak çıkmışdır..
Çıktıysa.Burada bizimle paylaşın
:49:
omega-niko
11-02-2007, 23:56
bu kadar paylaşım ve azimle demekki bazı konular kendi çabalarımızla sonuca varıyoruz. Yazılımları çalıştıran arkaşlara başarılar ve bol paylaşımlar.
selam arkadasim ben bu stream yazilimini sunny 9030ci ye atabilirmiyim sagol
koleoglu
12-02-2007, 13:59
slm arkadaşım evet yazılımlar güzel çalışıyor benim öğrenmek istediğim 1030 lara hw 12.03.a5 olanlara yazılım çıkmayacakmı saygılar...
Çıktıysa.Burada bizimle paylaşın
:49:
Selam arkadaşlar bu yazılımda emeği gecen herkesin ellerine sağlık. Yazılım çok güzel 12.01.A5 de harika çalışıyor. Yazılımın tek eksikliği kanal listesinin az olması (TP ler tek tek girilince oluyor ama biraz zaman alıyor) birde teletekstin olmaması bu eksikler de yakın zamanda giderilir herhalde. Emek verenlere kolay gelsin
uydu_111
19-02-2007, 13:09
Selam arkadaşlar bu yazılımda emeği gecen herkesin ellerine sağlık. Yazılım çok güzel 12.01.A5 de harika çalışıyor. Yazılımın tek eksikliği kanal listesinin az olması (TP ler tek tek girilince oluyor ama biraz zaman alıyor) birde teletekstin olmaması bu eksikler de yakın zamanda giderilir herhalde. Emek verenlere kolay gelsin
teleteks calısıyor arkadaşım bendede aynı yazılım var ama teletex özelligi olmayan kanallarda cıkmıyor yoksa atvde falan cıkıyor senin yanlısın var
yazılımı yükledim fakat cihaz şifre istiyor bunu çözemedim cihazı sıfırlamama rağmen bu pin kodu sorunum devam ediyor bunu yazabilirseniz sevinirim teşekkürler
serefguler
19-02-2007, 13:34
yazılımı yükledim fakat cihaz şifre istiyor bunu çözemedim cihazı sıfırlamama rağmen bu pin kodu sorunum devam ediyor bunu yazabilirseniz sevinirim teşekkürler
arkadasim kutu acikken kutunun ustundeki ch ust tusuna 3 defa bas sonra kumandadan 1 e bas recet atacaktir ve tekrar kod 0000 olacaktir bu islemden sonra tekrar yazilim yuklemene gerek yok
arkadasim kutu acikken kutunun ustundeki ch ust tusuna 3 defa bas sonra kumandadan 1 e bas recet atacaktir ve tekrar kod 0000 olacaktir bu islemden sonra tekrar yazilim yuklemene gerek yok
Arkadaşım onu yaptım zaten ama hala pin kodu istiyor ve 0000 olmadı
serefguler
19-02-2007, 13:55
recet olayindan eminsen yapacagin tek sey kaliyor ilk once recetle tekrak kuru kafa at sunny veya kaonun h/w numarasina uygun eski yazilimlardan birini at menude sifre isteyen herhangi bir bolume gir sifreyi istediginde kirmizi-yesil-sari-mavi tuslara sirayla basarak tekrar 0000 haline getir en sonda tekrar sana uygun ilan stream yazilimlarini sirasiyla tekrar at eminimki duzelecektir
Kardeş menü ingilizcemi ?
kumandadan menü tuşuna bas ilk çıkkan pencereden yanlış hatırlamıyorsam 1 veya 2. satırda pin kodu değişme alanı vardır eğer orayı bulabilirsen kumandadan sırasıyla kırmzı,yeşil,sarı,mavituşlarına bas pinkodun 0000 olacakdır saygılar
Arkadaşım onu yaptım zaten ama hala pin kodu istiyor ve 0000 olmadı
uk üzerinden soldan sağa doğru renkli tuşlara basıp denediniz mi
1. veya 2. satırdaki menüde pin kodu değiştirme yeri vardır orada bu işlemleri denedinizmi ?
arkadaşlar yazdığınız her şeyi denedim zaten ama sonuç alamadım
1. veya 2. satırdaki menüde pin kodu değiştirme yeri vardır orada bu işlemleri denedinizmi ?
Oraya hiç giremiyorumki sistemdeyim hala ve kanal aramayada geçemiyorum şuanda cihaz resetlenmiş durumda ve öylece kaldı:warn:
irfantan
20-02-2007, 16:39
yazılım bazen çözüyor ama bazen takılıyo tşkler sln
slm arkadaslar ben 18 inc motor kullanıyorum sunny de bu yazılımı yükledigimde motoru kullanabilecekmiyim digicag yükledeim kullanamadim ve bu yazılımı nerden bulabilirim saygılarımla.
slm arkadaslar ben 18 inc motor kullanıyorum sunny de bu yazılımı yükledigimde motoru kullanabilecekmiyim digicag yükledeim kullanamadim ve bu yazılımı nerden bulabilirim saygılarımla.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) yazılımlar linkde mevcut acıklamaları okuyarak yükleyiniz
stream de kanal taşıma olayı cok kötü ... orj.menülüde istediğimiz kadar kanalı aynı anda taşıyabiliyorduk bunda öyle değil maalesef tek tek taşı taşı dur ... :(
arif1972
23-02-2007, 23:18
arkadaşlar, sunny 16.C0.A1 cihazım. yazılımı yükledim. 7-8 dk kadar bir süre açık çalışıyor, sonra tekrar şifreye geçiyor. tekrardan ushiha kanalına gidip yüklenmesini bekliyorum 2 dakika kadar. problem yanlış yüklemedemi, yazılımın özelliğinde mi. sizler kesintisiz izliyormusunuz?
mkpcevat
24-02-2007, 00:07
evet bencede mukemmel bı yazılım yazılımı yukledıkten sonra kullanmadığınız uyduları sılersenız cok guzel calışiyor
funcity17
24-02-2007, 00:10
selam forum üstadları bende sunny 1030 u h/w 12.03.A5 ti -12.01.A5 yaptım şimdi sırayla ne yapmam lazım selamlar...
arkadaşlar önce formumuza emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz başka cihazlar hakkında atmayalım lütfen next dreambox da açıyor lütfen
arkadaşlar önce formumuza emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ama başka cihazlar hakkında atmayalım lütfen next dreambox da açıyor lütfen
f47xfenerli
26-02-2007, 05:35
başka cihaz tps yi çözüyormu söyleyin bana demişsin evet çözüyor hemde oto
hamde ilklerden hemde paylaşım ver next................premier de oto hem tps hem d+ oto
hamde ilklerden hemde paylaşım ver next................premier de oto hem tps hem d+ oto
ona bakarsan yumatu bile çözüyor
omega-niko
04-03-2007, 00:00
evet yazılım güzel çalışıyor.menüleri sunny kadar iyi değil ama yazılım işini fazlasıyla yapıyor..
selam arkadasim ben bu konuda acemiyim bende sunny 9030 ci var buna nasil stream yazilim atabilirim bi bilgin varmi
omega-niko
04-03-2007, 00:23
selam arkadasim ben bu konuda acemiyim bende sunny 9030 ci var buna nasil stream yazilim atabilirim bi bilgin varmi
fenerbahceli03
04-03-2007, 00:51
9000 serisine stream yazılımı atmana gerek yok kendi yazılımını atman yeterli
draculu45
04-03-2007, 01:06
selam arkadasim ben bu konuda acemiyim bende sunny 9030 ci var buna nasil stream yazilim atabilirim bi bilgin varmisevgili arkadasım senin cihazın 9000 serisi ona sen stream yazılımı atamassın cünkü bu yazılımlar animasyon suz cihazlar için saygılarımla
ayhanb53
04-03-2007, 01:50
arkadaşlar yazdığınız her şeyi denedim zaten ama sonuç alamadım
sunlari yap hocam benim basima da gelmisti en garantisi en son yazilan
Yazılımı yükledikten sonra sistem kurulumuna gel ve şifre 6 hane çıkarsa oraya 463330 yaz ve pin kodu değişimine gel şifreyi 6 adet 0 yap.
Cihazı sıfırlamak için cihaz üzerinden EXIT+EXIT+EXIT daha sonra 1(kumanda) tuşuna baş cihaz sıfırlanır pın kodu (0000) olur ama kanalları tekrar taratman lazım
kanal aramaya gelip yada sistem kurmaya gelip renklere sıra ile bas kırmızıdan başla kod sıfırlanır 4 tane sıfır olur..
alıntıdır..
arkadaşlar benimde bir problemim var benimde usb li bir 1030 zum var bende anlatıldığı gibi cihazı 12.01.a5 çevirdim yannız sorunum şu türksat ve sirius uydularını güzelce tarıyo ve kanalları buluyo lakin horbit uydusunda sinyal olmasına ramen hiçbir kanal bulamıyo kanal listesinide kabul etmiyo bana bir yardımcı olurmusunuz nerde yannış yaptım veya daha ne yapabilirim
uydu_111
06-03-2007, 11:46
sen o kadar cok meraklıysan arkadaşım o zaman next kullan benide baglasan internete card sharing yapsan bende gösteririm diger türlü cözüyormu onu ögrenebilirmiyim acaba ?????????????:8[1]:
sen o kadar cok meraklıysan arkadaşım o zaman next kullan benide baglasan internete card sharing yapsan bende gösteririm diger türlü cözüyormu onu ögrenebilirmiyim acaba ?????????????:8[1]:
şu anda next 2000 serilerinde ve 5000-7500 serilerinde tps-absat otomatik olarak çözmektedir.
SUNNY AT 7011 DZ 16.CO.A1
Stream system açmıyor bilgisi olan varmı acaba ??
mustafatr
06-03-2007, 20:41
152 c1 a5 problem yokş çalışıyor.
neyi nasıl açmıyor daha ayrıntılı yazarmısın abi.
bende problem yok gayet güzel çalışıyor,16.c0.a1
İlk zamanlar açıyordu sonra ne olduysa 30 sn gösterip
gidiyor.Uydu kanal taraması yaptırdıktan sonra oldu sanırım
Yazılımı atıkktan sonra H/W : 16.CO.91 olarak görünüyor
bulletfromhell
06-03-2007, 21:36
İlk zamanlar açıyordu sonra ne olduysa 30 sn gösterip
gidiyor.Uydu kanal taraması yaptırdıktan sonra oldu sanırım
Yazılımı atıkktan sonra H/W : 16.CO.91 olarak görünüyor
arkadaşım önce cihazı resetle.daha sonra *** tablosunu resetle.baktın olmuyo,kuru kafa at cihaza sonrada sitemizdeki 16.c0.a1 yazılımı yükle.başka sitelerden aldıysan yazılımı problem çıkabilir.
zalimfirari
06-03-2007, 22:06
SAAT ayarinida GM 00:00 yap dene yukardaki mesaja ilave olarak ..
SAAT ayarinida GM 00:00 yap dene yukardaki mesaja ilave olarak ..
Sorun o değil zaten programı kurarken herşeyi tam ve yerinde
uyguladım hata yaptığımıda sanmıyorum çünkü SNOPY yardım
etmişti. :8[1]:
arkadaşlar yazılımı yüklemeden önce kuru kafayı yükleyin (bl219) hw lere dikkat edin kaç tane cihaza proğramı yükledim sorunsuz çalışıyor ...
önce kurukafa attım sonra yazılımı yukledim ardından bir reset sonra işe yaramayan uyduları sildim yedeklediğim kanal listesini attım ve uydu ayarlarını yaptım sonuç: belgesel kanal da 2 dakika değil 30 sn beklemek bile tüm paketi açmaya yetiyor çok hızlı çözüyor...uyduları azaltın şiddetle tavsiye ederim ne kadar az transporder olursa o kadar hızlı çözüyor...
selam arkadaşlar cihazım 7010 d 16 00 A1 uydudan güncelleme için hangi yazılımı yüklemeliyim. teşekkürler.
selam arkadaşlar cihazım 7010 d 16 00 A1 uydudan güncelleme için hangi yazılımı yüklemeliyim. teşekkürler.
aşağıdaki linkten üstten ikinci yazılımı verilen talimatlara göre yükleyin. bu cihazlarda yazılım yüklerken önemli olan HW nonun aynı olmasıdır .
BABA_YUKSEL
08-03-2007, 04:45
selam forum üstadları bende sunny 1030 u h/w 12.03.A5 ti -12.01.A5 yaptım şimdi sırayla ne yapmam lazım selamlar...
Tamam işte arkadaşım madem yaptın şimdi 12.01.A5 Yazılımı yükle sanırım 2 tane war streamda Sen BM-8200CI yükle sonrada ister hazır kanal listesi at istersen kanlları tarat hotbird'de usuha tv de bekle açılır bu kadar iyi seyirler
aşağıdaki linkten üstten ikinci yazılımı verilen talimatlara göre yükleyin. bu cihazlarda yazılım yüklerken önemli olan HW nonun aynı olmasıdır .
arkadaşım alakana teşekkür ederim yazılımı talimata göre yükledim söylenen kanal üzerinde 5 dakikadan fazla beklememe rağmen açılmadı.
ilk önce ext+ext+ext+1 yaptım kurukafa yükledim sonra yazılımı attım sonra yedek aldığım kanal listemi yükledeim load default yaptım.fakat açılmadı yanlış birşey yapmış olabilirmiyim. teşekkürler
arkadaşım alakana teşekkür ederim yazılımı talimata göre yükledim söylenen kanal üzerinde 5 dakikadan fazla beklememe rağmen açılmadı.
ilk önce ext+ext+ext+1 yaptım kurukafa yükledim sonra yazılımı attım sonra yedek aldığım kanal listemi yükledeim load default yaptım.fakat açılmadı yanlış birşey yapmış olabilirmiyim. teşekkürler
unuttuğun bir nokta arkdaaşım menü sistem ayarlrına gireceksin kanal kilidine açık konuma getireceksin cihazı resetlediğin için şu an kapalı durumdadır. açık konuma al kanlların açılması lazım.
Kanal kilidini açmıştım zaten
Kanal kilidini açmıştım zaten
reset attıktan sonra açtınmı arkadaşım eğer açık ise ushahia kanalının üzerinde bekle olmazsa aşağıdaki linkten yazılımı tekrar yükle ve reset atma cihaza.
load defaul yaptığımı yazmıştım keylere reset o değilmi teşekkürler
antepli_mert
08-03-2007, 22:41
bu yazılımlarda multılerin şifresini kac dakikada buluyoo acaba ben yükledim cok gec buluyoo yaw niye
ne yaptıysam açmadı bize uymadı heralde
ne yaptıysam açmadı bize uymadı heralde
ü
arkadaşım belki yazılmdada bir hata olabilir. yenisin bekliyecez. bende 16.C0.A1 var gayet güzel çalışıyor.
banshee8831
09-03-2007, 02:56
keylere reset atmayı dene
arkadaşlar bende 2 tane makina var c1a5 ve c0a1.. ikisindede saat gibi çalışıyor tps ler.. çözme hızı ise ushua kanalının üzerinde 15 saniye.. c serilerin ikisindede sorun yok..
antepli_mert
09-03-2007, 14:59
yaw bwn yukledım ama caok gec buluyoo neden acaba yanlışl bısey mı yaptım cıhaz 12,01,a5
ustalarım a1.oo.a5 sunny 9030 fta btm yazılımı var mı
reset attıktan sonra açtınmı arkadaşım eğer açık ise ushahia kanalının üzerinde bekle olmazsa aşağıdaki linkten yazılımı tekrar yükle ve reset atma cihaza.
volkan ustam a1.00.a5 sunny 9030 ta btm yazılımı henüz çıkmadı değilmi var olanı yükledim kesinti yaparak çalışıyor 2 dak var 15 dakika görüntü gidiyor
bendemi bir yanlişlık var
bir fikir verin lütfen takıntı oldu bende arasıra çalışması bütün a1.00.a5 cihazlarda aynımı
yakupowersky
09-03-2007, 16:35
o yazılımlar cokmustur yenılenmesını beklemenız lazım dostum sızde sorun yok sorun yazılımda
o yazılımlar cokmustur yenılenmesını beklemenız lazım dostum sızde sorun yok sorun yazılımda
teşekkür ederim takıntı oldu valla
hallederiz
09-03-2007, 20:18
evet yazılımlar çöktü yenisini bekleyeceğiz
secretcode2626
09-03-2007, 21:21
arkadas1m radyo cal1sm1yor
radyadan tv ye gec1sler probleml1
kanal l1stes1 atam1yorum sayg1lar
uydu_111
11-03-2007, 00:06
arkadas1m radyo cal1sm1yor
radyadan tv ye gec1sler probleml1
kanal l1stes1 atam1yorum sayg1lar
kanal listesi atarken normal kanal editörün kullanın arkadaşlar stream kanal editörünü kullanmayın cümkü bu digicag menüsü yeni gelen yazılım ben normal kanal editörüyle attım oldu
talipygt
17-03-2007, 13:12
stream mükemmel çalışıyor diyorsunuz yazılım nerden bulacağız hala konu güncelmi ben yeni gördüm yardımcı olursanız memnun olurum selam ve sevgiler
zafer murat
17-03-2007, 13:23
stream mükemmel çalışıyor diyorsunuz yazılım nerden bulacağız hala konu güncelmi ben yeni gördüm yardımcı olursanız memnun olurum selam ve sevgiler
Stream yazılımları sürekli burada ve güncellenmektedir.
Saygılar...
talipygt
17-03-2007, 13:44
zafer ilgine teşekkürler benim cihazımda absat yazılımı vardı H/V.12.01.A5 yani 7010DCIZ buna nasıl yüklemem lazımbiraz yardıma ihtiyacım var selamlar
zafer ilgine teşekkürler benim cihazımda absat yazılımı vardı H/V.12.01.A5 yani 7010DCIZ buna nasıl yüklemem lazımbiraz yardıma ihtiyacım var selamlar
arkadaşım yukarıda verilen linkte yükleme programı nasıl yapacağın herşey açık sadece yapman gereken ilk önce kurukayı yüklemek ardından kup 230 ile enjineer modda cihazının hv nosuna göre uygun stream yazılımını yüklemek. linkte herşey gayet açık ve net. bütün programlar mevcut.
talipygt
17-03-2007, 19:02
teşekkürler arkadaşlar zorda olsa sayenizde yüklemeyi başardım gayet güzel çalışıyor
arkadaşlar sunny 9030 lara strem yazılım yokmu
arkadaşlar sunny 9030 lara strem yazılım yokmu
şu an için bu seriler için yok arkadaşım.
seyfo12345
19-03-2007, 17:58
12.03.a5 e 12.01.a5 yazılımı yukledim tabi modulu daha once iptal ettim cihazı resetledim hazır kanal listesini attım ancak no-a)v hatası veriyor cevap vereceklere şimdiden teşekur
12.03.a5 e 12.01.a5 yazılımı yukledim tabi modulu daha once iptal ettim cihazı resetledim hazır kanal listesini attım ancak no-a)v hatası veriyor cevap vereceklere şimdiden teşekur
arkadaşım dönüşümü yaparken bir yerde hata yapmadın dimi bir kontrol et. olmazsa sunny orjinak 12.01.A5 yazlımını yükle ardından kurukafayı ve stream yazılımını tabi sunny orjinal yazılımını yüklemeden de kurukafa atacan.
yakupowersky
19-03-2007, 18:37
dostum yazılımı tekrar deneyınız olmazs yaptıgınız baglantıları tekrar kontrol edınız
seyfo12345
19-03-2007, 18:44
dostum yazılımı tekrar deneyınız olmazs yaptıgınız baglantıları tekrar kontrol edınız
bende kaon yazılım yukluydu modulu sokup kısa devreleri yaptım ardından stream yazılımını yukledim cihazı resetledim load defolt yaptım sonra kanal listesini yukledim ancak no av hatası veriyor
yakupowersky
19-03-2007, 18:49
kuru kafa yukleyıp sonra yazılımı tekrar yukleyın duzelır sorununuz
seyfo12345
19-03-2007, 18:51
kuru kafa yukleyıp sonra yazılımı tekrar yukleyın duzelır sorununuz
bi deneyim bakalım cevabı yazarım
gordonorko
24-03-2007, 17:58
kaon 12 01 a5 cihazıma stream yükledim.Bazı arkadaşların şikayetlerini anlayamıyorum?Yazılım o kadar güzelki Türkçe menü var,multiler açık ve görüntü netliği eski kaon yazılımlarından daha iyi bence.Stream yazılımları için emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler.
YANSIMA_38
24-03-2007, 21:56
s.a evet arkadaslartabiki bende katılıyorum steram gıbı calısan yazılım yok su anda ha sorun bulan varsa ıyısını yapsın ondan sonra sorun cıkarsın bızım ıcın daha ıyı olur beklı :) yaradana emanetsınız....!!
yakupowersky
24-03-2007, 21:58
bence yazılımlarda bır sorun yok arasıra donma yapabılır ama okadarda olacaktır arkadaslar yasal abo deyılsınız unutmayın bunu lutfen