Orijinalini görmek için tıklayınız : Son dönemin en iyi sinema fillmi hangisi?
Son dönemin en iyi sinema fillmi hangisi? anketimize kaıtlın anket 30 gun sürecektir
Ankettekilerin içinde en iyisi Babam ve oğlum
Hakan Gül
12-01-2006, 09:11
bende döngel karhanesi dedim ama niye bu ankete ilgi az haydi süpersatforum buraya
arkadaşlar hoşuma giden filmer arasında the imam da etkiletyici filmler arasında tabiki vazgecemedigim bir filmde pardon??? sizlerinde ankete katılmaınızı istiyorum :(
bence pardon 10 defa izledim....ezberledim filmi...
alnına bir çizik attım.. ben o tarihe izmirdeydim.ben neden içerdeyim...
tabiki hababam sınıfı üçbuçuk yav bitiyorum bu hababam sınıfı serilerine
sevgiler...
Hakan Gül
14-01-2006, 16:23
bence bunun en güzel yanı türk sinemasının adım adım yükselmesi sizcede doğru değilmi
siestagunay
14-01-2006, 16:24
Organİze İŞlerrrrrrrrr................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
ben babam ve oglum diyorum çok duygusal bir film...
elametle..
Tekno Mod
18-01-2006, 12:27
ORGANİZE İŞLER...
Diyorum umarım devam filmi gelir ..:curious:
Son dönemin en iyi sinema fillmi hangisi? anketimize kaıtlın anket 30 gun sürecektir
serkan senin kebbap connection hastası olduğun belli ... Ankete 2 defa yazdığına göre :):):)
serkan senin kebbap connection hastası olduğun belli ... Ankete 2 defa yazdığına göre :):):)
uyarı için teşekkürler.düzelttim:sunglasses2:
uyarı için teşekkürler.düzelttim:sunglasses2:
Ric Ederim Kardeşşş