PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Windows Vistaya bedava geçiş

Hakan Gül
09-02-2007, 11:49
HP, müşterilerinin bilgisayarlarını ücretsiz olarak Windows Vista’ya yükseltmeleri için destek veriyor. HP markalı bilgisayar kullanıcıları, işletim sistemlerini ücretsiz olarak Windows Vista’ya yükseltebilecek. Kullanıcılar 15 Mart’a kadar Vista’ya ücretsiz yükseltme imkanından faydalanabilecek.

Only the registered members can see the link adresine giren HP bilgisayar kullanıcıları, yükseltme taleplerini ilgili formlarla HP’ye bildirecek. Bu kullanıcılara HP tarafından 2 DVD’lik bir paket gönderilecek. DVD’lerin birinde kullanıcılara Vista’ya, mevcut dosyalarını ve verilerini yitirmeden, en doğru şekilde yükseltme yöntemi adım adım anlatılıyor. İkinci DVD ise Vista’ya geçişte kullanıcılara gerekecek donanım sürücülerini içeriyor. Bu DVD’nin yanı sıra yeni donanım sürücüleri çıktıkça HP Support Web sayfalarından sunularak kullanıcıların yeni işletim sistemini sıkıntısız kullanmaları temin edilecek.

Vista’ya ücretsiz yükseltme imkanından 26 Ekim 2006 – 15 Mart 2007 tarihleri arasında HP markalı bilgisayar alan müşteriler yararlanabilecek.

Halihazırda 500’e yakın HP görüntüleme ve baskı ürünü de Windows Vista işletim sistemine uyumlu olarak üretiliyor.

DJ VoLkAn
09-02-2007, 12:06
süper bir haber hocam:)

®adakoglu
09-02-2007, 13:07
Bilgilendirme için Teşekkürler.

pusan
09-02-2007, 13:11
Vista su an icin unutun nedeni cogu DRIVER lar yüklenmiyor..

Denedim Ultimatium vista ile...Geri Xp dönüs yaptim..

Beklemek lazim

Hakan Gül
09-02-2007, 13:34
hp Kullananlar için büyük fırsat

kralleo
10-02-2007, 19:16
Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link adresine giren HP bilgisayar kullanıcıları, yükseltme taleplerini ilgili formlarla HP’ye bildirecek. Bu kullanıcılara HP tarafından 2 DVD’lik bir paket gönderilecek. DVD’lerin birinde kullanıcılara Vista’ya, mevcut dosyalarını ve verilerini yitirmeden, en doğru şekilde yükseltme yöntemi adım adım anlatılıyor. İkinci DVD ise Vista’ya geçişte kullanıcılara gerekecek donanım sürücülerini içeriyor. Bu DVD’nin yanı sıra yeni donanım sürücüleri çıktıkça HP Support Web sayfalarından sunularak kullanıcıların yeni işletim sistemini sıkıntısız kullanmaları temin edilecek.

Vista’ya ücretsiz yükseltme imkanından 26 Ekim 2006 – 15 Mart 2007 tarihleri arasında HP markalı bilgisayar alan müşteriler yararlanabilecek.

Halihazırda 500’e yakın HP görüntüleme ve baskı ürünü de Windows Vista işletim sistemine uyumlu olarak üretiliyor.

kralleo
10-02-2007, 19:28
pardon hemşerim gözden kaçırmışım

Hakan Gül
10-02-2007, 19:32
pardon hemşerim gözden kaçırmışım
Asıl hatalı olan benim konuyu yanlış yere açmışım dalgınlıkla.Özür dilerim :new_icon9: Konular birleştirildi..

gezinti35
20-02-2007, 16:33
Paylaşım için teşekkürler

05ferhat
20-02-2007, 17:06
arkadaşlar yanlış anlaşılma var galiba vistaya geçiş bedava değil 16.98 euro masrafı var ayrıca bunu hp nin kendisi yapmıyor miscrosoftla anlaşma yapan diğer bilgisayar firmalarıda yapıyor.foruma sistem bilgileri fatura tarihi ve adres bilgilerini girip anlaşmayı kabul ettiğinizi beyan ediyorsunuz kredi kartı veya banka havalesiyle talep edilen kargo ve kdv masrafları karşılığında yükleme dvd leri size postalanıyormuş,saygılar.